یکی اینکه گرافیک و کنترلش بهتر شده (نسخه قبلی یه پورت فاجعه بود که حتی قابلیت هدف گیری با موس رو هم نداشت) و یکی اینکه استیم خور شده که امکاناتی از قبیل اچیومنت ها و کارت ها و .. واقعا ارزش بازی رو بالاتر برد.
خوب اون به اين علت بود كه مستقيما از كنسول پورت شده بود ولي قبول كن اگه قصد فقط بهبود باشه با يه پچ همه ي اينا قابل حله شما الان فكر ميكني اينا بازي رو از اول طراحي كردن؟ دقيقا همون پچي كه صحبتش هست اضافه شده با اين تفاوت كه پولشو دوباره ميگيرن
آره خب با مُد خیلی چیزا حله. ولی خیلیا هم هستن که حوصله مُد و مشکلاتی که بعدش به وجود میاد رو ندارن واقعا. و اینکه وقتی همه اینا توی یه پکیج و رسمی باشه، به صرفه تر و بهتره مسلما. باز هم میگن همین استیم خور شدنش خیلیا رو ترغیب به خریدش کرده. به طوری که با وجود یک ماه فاصله تا عرضه-ش، بازی همین الان توی 10تای پر فروش استیمه. همین سیستم اچیومنتش منو ترغیب کرده بگیرمش.خوب اون به اين علت بود كه مستقيما از كنسول پورت شده بود ولي قبول كن اگه قصد فقط بهبود باشه با يه پچ همه ي اينا قابل حله شما الان فكر ميكني اينا بازي رو از اول طراحي كردن؟ دقيقا همون پچي كه صحبتش هست اضافه شده با اين تفاوت كه پولشو دوباره ميگيرن
چیزیو از دست ندادی! کلا باس های آخر RE همه با RPG میمیرن :dخب بالاخره زمانش رسید که من RE4 رو تموم کنم !توی PS2 خیلی بازی کردم ، ولی یادم نیست چی شد که تمومش نکردم !
![]()
RE5 رو هم البته تموم نکردم ! رسیدم به غول آخرش و 2،3 بار مُردم و دیگه حسش نبود که برم سراغش !
البته مقایسه این دو بازی یه کم توهین آمیز هست !![]()
دوست دارم روی استیم بگیرمش اما قیمتی که براش گزاشتن زیاده .
نه بابا. ارزش داره. مثلا بهترین بازی تمام دوران از نگاه ign است. رده بندی در سال 2008 انجام گرفته است