عرضه Resident Evil 4 Ultimate HD Edition بر روی PC

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
46905146528699001580.jpg

دقایقی پیش کمپانی کپکام از عرضه این نسخه بر روی کامپیوتر های شخصی و از طریق سرویس Steam خبر داد.

PC Gamer ها قادر خواهند بود تا با بیشترین درجه تنظیمات گرافیکی و بافت های HD شده بر روی 60 فریم ثابت به بازی بپردازند.

این عنوان 28 فوریه با قیمت 20$ عرضه خواهد شد (ویدئو در منبع)

منبع

نسخه ی نسل 6 و 7 ـش رو که بازی کردم این نسخه اش هم اگه خدا بخواد میگیرم و بازی میکنم :دی لعنتی بازیش اینقدر که خفنه اصلاً پیر نمیشه :|

فقط جون مادرتون این کار رو برای RE های کلاسیک هم بکنید :crying1:

کپکام باید به جای این بازی های افتضاحی که این اواخر میساره یکی یه بار دیگه بازی های قدیمیش رو HD کنه .
به امید DMC HD Collection for PC :d

توی استیم نوشته Full Controller Support پس نگران گیم پد و اینا هم نباشین.
====
بهتره یوخده پر رو بشیم و بریم پیش کپکام و بگیم قربون دستت این DMC HD Collection رو هم بده:d
چرا نشه کافیه بریم تو این سایته که جمع اوری امضا میکنه لینک بدیم امضا جمع کنیم:d

مگر اینکه کپکام از بازسازی شاهکار های قدیمی استاد میکامی بتونه طرفدار های قدیمی رو جذب کنه وگرنه خودش که عمرا عرضه نداره همچین کاری رو بکنه یه 5 سال دیگه فکر کنم نخسه 4K رو هم بسازن
باید بهش بگن "آخرین نسخه شاهکار از یکی از بهترین سری های تاریخ " رفت تو لیست خرید :دی

این قدر هیجان زدگی برا چیه! کپکام همچی کارنامه ی درخشانی تو HD کردن نداره هــا! اون از کد ورونیکا که همه جا رو تو تاریکی مطلق فرو برده بود تا مجبور نباشن نصف بافت ها رو HD کنن. اون از DMC که منوهاش هنوز aspect ratio شون 4:3 بود! فریم هم که فک کنم الانشم بشه رو 60 بازیش کرد،نمیشه؟
تنها خواسته اند آخرین قطرات RE4 رو بدوشند و اندک طلایی به جیب زنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or