فقط کپکامه که میتونه بازی دو نسل قبل رو برای بار N ـم با عناوین مختلف قالب کنه.
داداش نسخه HD شده PS3 هستا ..کاش یه نسخه هم روی دیسک واسه PS3 میدادن...
روی دیسک نیستش...داداش نسخه HD شده PS3 هستا ..
من فقط دوست دارم یه بازی رو با گرافیک خفن امروزی ببینم!
ولی فقط به یه شرط ...
به شرط اینکه نه روی موسیقی و گیمپلی و صدای کاراکترها و ... تغییری ایجاد کنند ..
فقط گرافیک بصری امروزی باشه ..
اونم بازی نیست جز شاهکار فنا ناپذیر "مافیا".
بهترین بازی زندگیم بعد از HL. هنوز هم وقتی انیمیشنهای بازی رو میبینی باورش سخته که فکر کنی بازی دو نسل پیش هست!
یکی اینکه گرافیک و کنترلش بهتر شده (نسخه قبلی یه پورت فاجعه بود که حتی قابلیت هدف گیری با موس رو هم نداشت) و یکی اینکه استیم خور شده که امکاناتی از قبیل اچیومنت ها و کارت ها و .. واقعا ارزش بازی رو بالاتر برد.قبلا اين بازي روي PC اومده بود يه پچ حدود هفتاد مگي هم داشت كه گرافيك بازي رو بهتر ميكرد. بنظرم خيلي راحت ميتونستن با يه پچ ديگه گرافيك رو به همين حد برسونن (البته من كه تفاوتي نديدم) دوباره رليز كردن بازي ديگه يه خورده عجيبه اما بهئ هر حال نوش جونشون بازي مال زمانيه كه كپكام تو روزاي اوجش بود
همون زمانا بعد از چند وقت یه Patch واسه کنترل بازی با موس عرضه شده بود اگه اشتباه نکنم.یکی اینکه گرافیک و کنترلش بهتر شده (نسخه قبلی یه پورت فاجعه بود که حتی قابلیت هدف گیری با موس رو هم نداشت) و یکی اینکه استیم خور شده که امکاناتی از قبیل اچیومنت ها و کارت ها و .. واقعا ارزش بازی رو بالاتر برد.
آره همین بود!اون یه Mod بود که عرضه شد. خود Ubisoft در ساخت اون نقشی نداشت و رسمی نبود.
همون زمانا بعد از چند وقت یه Patch واسه کنترل بازی با موس عرضه شده بود اگه اشتباه نکنم.