عرضه Resident Evil 4 Ultimate HD Edition بر روی PC

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
46905146528699001580.jpg

دقایقی پیش کمپانی کپکام از عرضه این نسخه بر روی کامپیوتر های شخصی و از طریق سرویس Steam خبر داد.

PC Gamer ها قادر خواهند بود تا با بیشترین درجه تنظیمات گرافیکی و بافت های HD شده بر روی 60 فریم ثابت به بازی بپردازند.

این عنوان 28 فوریه با قیمت 20$ عرضه خواهد شد (ویدئو در منبع)

منبع

کاش یه نسخه هم روی دیسک واسه PS3 میدادن...
داداش نسخه HD شده PS3 هستا .. :دی

من فقط دوست دارم یه بازی رو با گرافیک خفن امروزی ببینم!
ولی فقط به یه شرط ...
به شرط اینکه نه روی موسیقی و گیمپلی و صدای کاراکترها و ... تغییری ایجاد کنند ..
فقط گرافیک بصری امروزی باشه ..
اونم بازی نیست جز شاهکار فنا ناپذیر "مافیا".

اگر میخوای دوباره یه بازی 2نسل قبل رو بفروشی باید به جای این مسخره بازی ها ( hd , remake ) مثل R* کبیر باشه.
ببرش جاهایی که مردم میخرن.دیگه از gta san andreas بازی سنگین تر داشتیم زمان خودش ؟! اینم باید resident evil رو بزنه پورت کنه واسه ios و android...
بیشتر از این مقداری که الان hd ش رو بده میفروشه.

این عزیزان دل :d چن تا قلب داشتن ؟!

حساب بارهای که این بازی را تمام کردم را دیگه ندارم حتی دیگه جا جعبه ها هم در بازی حفظ شدم این بازی برای من بهتریرن بازی تاریخ است من عاشق نسخه ها 1 تا 4 هستم

داداش نسخه HD شده PS3 هستا .. :دی

من فقط دوست دارم یه بازی رو با گرافیک خفن امروزی ببینم!
ولی فقط به یه شرط ...
به شرط اینکه نه روی موسیقی و گیمپلی و صدای کاراکترها و ... تغییری ایجاد کنند ..
فقط گرافیک بصری امروزی باشه ..
اونم بازی نیست جز شاهکار فنا ناپذیر "مافیا".
روی دیسک نیستش...
حجمش فکر کنم ۲۰ گیگی میشد (کالکشن) خب چطوری از psn دانلود کنم!

خب بالاخره زمانش رسید که من RE4 رو تموم کنم ! :-" توی PS2 خیلی بازی کردم ، ولی یادم نیست چی شد که تمومش نکردم ! :دی
RE5 رو هم البته تموم نکردم ! رسیدم به غول آخرش و 2،3 بار مُردم و دیگه حسش نبود که برم سراغش ! :دی
البته مقایسه این دو بازی یه کم توهین آمیز هست ! :|

قبلا اين بازي روي PC اومده بود يه پچ حدود هفتاد مگي هم داشت كه گرافيك بازي رو بهتر ميكرد. بنظرم خيلي راحت ميتونستن با يه پچ ديگه گرافيك رو به همين حد برسونن (البته من كه تفاوتي نديدم) دوباره رليز كردن بازي ديگه يه خورده عجيبه اما بهئ هر حال نوش جونشون بازي مال زمانيه كه كپكام تو روزاي اوجش بود

قبلا اين بازي روي PC اومده بود يه پچ حدود هفتاد مگي هم داشت كه گرافيك بازي رو بهتر ميكرد. بنظرم خيلي راحت ميتونستن با يه پچ ديگه گرافيك رو به همين حد برسونن (البته من كه تفاوتي نديدم) دوباره رليز كردن بازي ديگه يه خورده عجيبه اما بهئ هر حال نوش جونشون بازي مال زمانيه كه كپكام تو روزاي اوجش بود
یکی اینکه گرافیک و کنترلش بهتر شده (نسخه قبلی یه پورت فاجعه بود که حتی قابلیت هدف گیری با موس رو هم نداشت) و یکی اینکه استیم خور شده که امکاناتی از قبیل اچیومنت ها و کارت ها و .. واقعا ارزش بازی رو بالاتر برد.

یکی اینکه گرافیک و کنترلش بهتر شده (نسخه قبلی یه پورت فاجعه بود که حتی قابلیت هدف گیری با موس رو هم نداشت) و یکی اینکه استیم خور شده که امکاناتی از قبیل اچیومنت ها و کارت ها و .. واقعا ارزش بازی رو بالاتر برد.
همون زمانا بعد از چند وقت یه Patch واسه کنترل بازی با موس عرضه شده بود اگه اشتباه نکنم.
اون یه Mod بود که عرضه شد. خود Ubisoft در ساخت اون نقشی نداشت و رسمی نبود.
آره همین بود!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or