عرضه Resident Evil 4 Ultimate HD Edition بر روی PC

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
46905146528699001580.jpg

دقایقی پیش کمپانی کپکام از عرضه این نسخه بر روی کامپیوتر های شخصی و از طریق سرویس Steam خبر داد.

PC Gamer ها قادر خواهند بود تا با بیشترین درجه تنظیمات گرافیکی و بافت های HD شده بر روی 60 فریم ثابت به بازی بپردازند.

این عنوان 28 فوریه با قیمت 20$ عرضه خواهد شد (ویدئو در منبع)

منبع

آقا یک تا سه به ریشه ها وفادار بوده دیگه چه صیغه ای ـه
:biggrin1:
یعنی وقتی 6 تا نسخه از بازی ساخته شده و هفتمی هم تکلیف ـش معلوم نیست، مجبورم بگم یا بگیم که فقط 3 نسخه اول به ریشه های خودشون(گیم پلی،سبک بازی، داستان پردازی، دیگه اینا رو نباید که گفت:d)پایبند بودن..همین.
بعدشم الان به نظر شما من گفتم نسخه چهارم بد هست که انقدر ازش تعریف میکنی؟!...فک نکنم:-/:d

رفقا مثل اینکه بعضی ها دوست دارن یه چند هفته ای رو در خلوت خودشون سپری کنن.

فکر نکنم اینجا کسی صاحب IP خاصی داشته باشه که برای بقیه شاخ و شونه بکشه. چه کسی که همین الان فن ِ اویل شده چه کسی که از زمان دایناسورها تا به الان فن این بازی بوده می تونن نظرات خودشون رو بدن و اگه این وسط بی احترامی بشه برخورد میشه. حالا چه اون دوست فدیمیمون چه اون رفیق جدیدمون، پس رعایت کنید.

مسئله اکشن شدن بازی نبود .... مسئله حذف المان های اساسی از تو بازی بود مثل معما های فک بر انداز ... مینی گیم های ساخت فشنگ ... و به خصوص اتاق سیو .. و خیلی چیز های دیگه ... وگرنه کسی با عوض شدن گیم پلی بازی مشکل نداره

هی هر چی می خوام هیچی نگم نمیشه!!
این خطاب به همه ی کساییه که میگن resident evil 4 بهتر از سری 1 , 2 و 3 هستش!
دوست عزیز شما سازنده بازی رو که قبول دارید؟؟!! (شینجی میکامی)
لطفا یک بار این جا رو با دقت بخونید:
http://forum.bazicenter.com/thread82614/
اصلا همین resident evil 4 باعث شد که جرقه ی اکشن شدن سری زده بشه و کپکام راه اشتباهی رو بره و الان شاهد حضور کشتی کج و need for speed تو این سری باشیم! (البته از سر تقصیر های کپکام هم نمیشه گذشت)
اصلا اتمسفری که رزیدنت اویل های کلاسیک داشتند به هیچ وجه قابل مقایسه با resident evil 4 نیست!
کلا سری رزیدنت اویل با هدف یک عنوان Survival Horror متولد شد. در صورتی که تو resident evil 4 بازی از ریشه هاش فاصله گرفت (حالا به هر دلیلی که میخواد باشه) و تبدیل به یک عنوان با بعد اصلی اکشن شد. حالا وقتی شما میای میگی resident evil 4 بهتر از سه عنوان اصلیه این یک نظر کاملا شخصیه و اکشن پرست بودن شما رو میرسونه! حتی خود میکامی تو صحبت هاش داره علنا میگه هدف ساخت resident evil 4 با resident evil 1 , 2 , 3 فرق داشته یعنی داره بحث رزیدنت اویل های کلاسیک رو از resident evil 4 جدا میکنه بعد شما میای میگی resident evil 4 بهتره از سری کلاسیکه!!!!!

اصولا طرفداران رزیدنت در برخورد با رزیدنت 4 به دو دسته تقسیم میشوند
1- کسانی که رزیدنت اویل4 را یک عنوان عالی میدانند اما ان را یک رزیدنت به حساب نمی اورند
2- کسانی که ان را عنوانی عالی میدانند و ان را یک رزیدنت اویل میدانند
حالا جدای از این حرف ها این تبحر شینجی میکامی را در متحول کردن یک سبک در سال 96 و 2005 را نشون میده.سال 2005 سراغازی جدید برای دنیای بازی بود.

اصولا طرفداران رزیدنت در برخورد با رزیدنت 4 به دو دسته تقسیم میشوند
1- کسانی که رزیدنت اویل4 را یک عنوان عالی میدانند اما ان را یک رزیدنت به حساب نمی اورند
2- کسانی که ان را عنوانی عالی میدانند و ان را یک رزیدنت اویل میدانند
حالا جدای از این حرف ها این تبحر شینجی میکامی را در متحول کردن یک سبک در سال 96 و 2005 را نشون میده.سال 2005 سراغازی جدید برای دنیای بازی بود.
آقا ما هر چی توضیح دادیم دوستان، اشتباه برداشت کردن:)
بلی بلی...گزینه اول به شدت تایید میشود:x

یکی از بازی هایی که قطعا همیشه جزو 10 بازی برتر عمرم باقی خواهد ماند رزیدنت اویل 4 هستش ..
کاری به اویل های کلاسیک ندارم چون اونا رو هم دوست دارم ولی اویل 4 یکی از انقلابی ترین بازی های تاریخ بوده و هست ...
همین الان تریلر اچ دی برا PC رو دیدم .. هرچی باشه تجربش می کنم .. ولی خدایی اتمسفر بازی به قدری عالی و گیرا بود که وضوح تصویر بالا و تکسچرهای با کیفیت لذتی وصف نشدنی به آدم میده ..

هر چند از این حرکت استقبال می کنم چون: قرار نیست چیزی رو از دست بدم بازی بسیار خوبی هم هست اما جمله ی ULTIMATE HD برام خیلی جالب هست که حتی TOMB RAIDER جدیدم ازش استفاده نکرده

حالا دلیل نمیشه چونکه متای بازی شده 96 حتما بهتر از اویل 1 2 3 باشه دلیل امتیاز بالاش نواوری بود که توی این سبک برای اولین بار انجام شده بود چه از لحاظ زاویه دوربین که خیلی از بازیها ازش تقلید کردن که معروفترینشون گیرز اف وار هستش چه تغییر کردن تم اصلیه بازی از زامبی مهور به مشنگ مهوری هستش .به شخصه اویل ریمیک بهترین بازی از این سری میدونم و 99 درصد فنهای اویل هم این نظر دارن .

اين بازي سرآغاز تغيير جهت فرانچايز رزيدنت اويل بود اينو هيچوقت يادت نره! اشتباه كرد ولي داره با ساخت The Evil Within اين اشتباه رو جبران ميكنه هر چند در اينكه رزيدنت اويل 4 يكي از بهترين بازيهاي سري است شكي نيست اما بهترين رزيدنت اويل نيست. ميتونست باشه اما اين اتاق نيفتاد. بازي The Last Of Us هم سبكش Survial- Horror خالص نبود و بيشتر اكشن بود اما GOTY شد چرا چون بازي قشنگي بود اينهم فقط بازي قشنگي هست اما به هيچ عناون يك بازي Survival -Horror واقعي نبود. رزيدنت اويل ريميك بهترين رزيدنت اويل تو كل سري هاي رزيدنت اويل هست تا الان ميكامي هم اقرار كرد كه استقبال نا اميد كننده از رزيدنت اويل ريميك باعث اكشن شدن رزيدنت اويل 4 شد (شايد علتش اين بوده كه به طور انحصاري فقط براي كنسول گيم كيوب ساخته شده بود) حالا الان باز چند نفر ميان ميگن برو بابا رزيدنت اويل 6 اكشن بود رزيدنت اويل 4 Survival -Horror خالص بود اما خودتونو گول نزنيد يك مقايسه بين اين بازي و كلاسيك ها كاملا موضوع رو روشن ميكنه!

Mikami: Resident Evil Introduced Action Because Of Weak Remake Sales | Video Game Deals & UK News | Dealspwn.com
اشتباه کرد ؟ اتفاقا هیچ هم اشتباه نکرد. سقوط این فرانچیز با عرضه نسخه پنجم شروع شد و با نسخه ششم کلا نابود شد!

90% کسایی که از RE4 ایراد میگیرن و میگن آشغال بوده و ... همون موقع عرضه RE3 به میکامی فحش میدادند که چرا یه چیز تکراری رو به خورد مردم میده؟ اما وقتی که RE4 اومد همشون نشستند تا ته بازی رو رفتند اونم چند بار! اما حالا خیلی هاشون 180درجه تغییر عقیده دادن و RE4 رو میکوبونند !

مسیری که میکامی برای RE انتخاب کرده بود مسیر اشتباهی نبود! این چیزی بود که هوادارا میخواستند. اون موقع نه خبر از طرفدارای جدید بود نه فشاری از سوی کپکام! حتی بعد اینکه بازی منتشر شد خیلی ها از بازی استقبال کردند و از لحاظ نمرات هم بالاترین نمرات بین نسخه های منتشر شده رو کسب کرد.

مشکلی اصلی رزیدنت اویل به رفتن میکامی و اومدن Takeuchi بر میگرده که باعث شد این نسخه یه خورده بیش از پیش دچار تغییر و تحول بشه که اونم بیشتر از اینکه خود Takeuchi تقصیر داشته باشه خودِ کپکام مقصر بود. (یه جا هم خونده بودم دلیل اصلی ترک Takeuchi از کپکام همین اکشن شدن بیش از حدِ بازی بود که ظاهرا خودِ Takeuchi هم زیاد راضی نبود!!!)

به هر حال بازی هم اومد به عنوان یه بازی اکشن با وجود داستان قوی یه بازی خیلی خوبی از آب در اومد ولی RE نبود! فقط وجود اسمِ RE باعث شده بود که همه فکر کنند با یه Survial- Horror خالص طرف هستیم!

بعد نسخه پنجم هم نسخه ششم ومد که از همه لحاظ سه آشغال به تمام معنا بود! حتی به عنوان یه بازی اکشن هم نمیشد بهش نگاه کرد چه برسه به Survial- Horror !

حالا دلیل نمیشه چونکه متای بازی شده 96 حتما بهتر از اویل 1 2 3 باشه دلیل امتیاز بالاش نواوری بود که توی این سبک برای اولین بار انجام شده بود چه از لحاظ زاویه دوربین که خیلی از بازیها ازش تقلید کردن که معروفترینشون گیرز اف وار هستش چه تغییر کردن تم اصلیه بازی از زامبی مهور به مشنگ مهوری هستش .به شخصه اویل ریمیک بهترین بازی از این سری میدونم و 99 درصد فنهای اویل هم این نظر دارن .
ببخشید میشه این نظر سنجی را منتشر کنید ما هم ببیینم؟ 99درصد اعتقاد به ریمیک مبنی بر بهترین نسخه

خیلی خبر خوبی بود واسه ی من، هیچ وقت نشد درست و حسابی بازی رو تجربش کنم، اون زمان خونه ی دوستان و آشناها یکم تستش کردم ولی خودم نه، همون موقع هم به شدت دوست داشتم بازیرو به طور کامل خودم تجربه کنم که نشد متاسفانه، پورت یوبی سافت هم برای PC یادمه خیلی مشکل دار بود واسه ی همین طرفش نرفتم، این بهترین موقعیته که این شاهکار استاد و تاریخ گیم رو به طور کامل خودم تجربه کنم.

ببخشید میشه این نظر سنجی را منتشر کنید ما هم ببیینم؟ 99درصد اعتقاد به ریمیک مبنی بر بهترین نسخه
این نظر سنجی زمانی انجام شد که شما داشتی الاکلنگ بازی میکردی بچه جون برو شیرت بخور برای منم ادای فن در نیار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or