نه مشکل از حواس شما نبود! کسی فکرش رو نمیکرد اینجوری باشه. من از GrAy MooN عزیز هم پرسیده بودم ولی ایشون با همون routing متصل میشن بخاطر همین فکر نمیکردم مشکل از این باشه.
من دیگه انقدر حالت های مختلف رو امتحان کرده بودم و با تنظیمات ور رفته بودم که اصلاً فکر نمیکردم هیچ جوری بشه وصل شد!
اون دوستی که مودم tp-link دارن هم امتحان کنن شاید اینجوری حل شد.
در کل اگه مشکل واقعاً از عدم سازگاری روتر با isp باشه احتمال داره با تعویض مودم بشه به همون طریق عادی routing متصل شد.
--------------
وقتی رفتم تو لیست آخرین نفراتی که باهاشون بازی کردم و دیدم نوشته last played 1240 days ago حس عجیبی بهم دست داد! :d
سلام .
من از اول پست ها شما رو نخوندم . اما همین چند تا اخر رو که پیگیری کردم فهمیدم مشکل اتصال به XBL رو دارید . فقط میخوام وضع خودم و بگم چه طوریه . شاید راحت تر بتونی مشکلت رو پیدا کنی :
من مودمم زایکسله . بدون هیچ تنظیمات اضافی و با همون حالت اتومات مودم که فکر کنم ( روتینگ میشه ) به راحتی به XBL وصل میشم . البته شاید ISP هم تاثیر داشته باشه . مثلا من شاتل و اسیاتک رو امتحان کردم و تو این زمینه با مودم زایکسل به صورت اتومات و راحت به XBL وصل میشه . هم میشه دانلود کرد و هم میشه بازی کرد . هر چند پینک شاتل جالب نیست .
به نظرم مودمت رو تغییر بدی شاید مشکلت به کل حل بشه و دیگه این همه دنگ و فنگ نداشته باشه .
اگر ISP شما پارس آنلاینه ، فقط باید بهت بگم دزد تر و کثیف تر از شاتل همین پارس آنلاینه که ملت و کلافه کرده . اگر پینگ خوب میخوای یا بی سیم مثلا مبین نت ( یا هر شرکت دیگه ای رو بگیر ) یا برو مخابرات . کلا تو این زمینه انتخاب ISP میتونم خیلی کمکت کنم :d .
تاریخچه دارم تو این زمینه :d
---------- نوشته در 10:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:47 PM ارسال شده بود ----------
دوستانی که پارس آنلاین دارن این قضیه MTU چیه؟ همه این مشکل رو دارن؟
چند سال پیش مشکلی در این زمینه نبود ولی الان اومدم به لایو وصل بشم توی تست کانکشن در مرحله اینترنت MTU error میده. گویا پارس آنلاین MTU رو روی 1300 تنظیم کرده در حالی که حداقل 1364 مورد نیاز XBL هست. از طریق تنظیمات مودم و نرم افزارها و ... هم مقدارش رو بالا بردم ولی بی تأثیره و در واقع روی همون 1300 که ISP تنظیم کرده باقی میمونه.
با دو مودم مختلف هم امتحان کردم که یکیش سیمفونی usb هست و از طریق share کردن با pc باید وصل شد ( روشی که قدیمها وصل میشدم ) یکی هم مودم zyxel که مستقیم با x360 شبکه میشه. پورتهای مربوطه رو هم forward کردم، انواع حالات IP دستی و اتومات هم تست کردم بی نتیجه بود و در همه حالات ارور MTU میده.
پشتیبانی پارس هم کاری از پیش نبرد، باید با یه مقام بالاترشون صحبت کنم ببینم بالا بردن MTU شدنیه یا نه.
راستی پرو.ک.سیفایر که روی pc ران میشه mtu به 1500 افزایش پیدا میکنه ولی در اون حالت share کردن با pc باز هم ارور mtu میده، انگار که پرو.ک.سیه به کانکشن share شده اعمال نمیشه. باید یک چیز پی ان هم گیر بیارم امتحان کنم.
کنسوله قدیمی هست و یادم نیست LT چنده، آخرین بار موقع اومدن GOW3 آپگرید شده. به لایو هم یا وصل نشده یا فقط یک بار چند سال پیش آزمایشی وصل شده. دشبورد رو الان آفلاین به آخرین ورژن ارتقا دادم فرقی نکرد ( فقط بازی هایی که تا الان اجرا میشد دیگه درست اجرا نمیشه! )
MTU با توجه به بستر مخابراتی ISP شما تو شبکه Ethernet به صورت پیش فرض و استاندارد باید روی 1500 تنظیم بشه . در مورد PPPoE هم باید بگم که حد اکثر قابل انتقال برای اون 1492 هست . به این دلیل که باید از Ethernet عبور کند و مک آدرس ( 6 بایت) و Protocol-ID PPP ( 2 بایت ) هم بهخش اضافه میشه که نتیجه 1500-8=1492 میشه .
اگر ویندوز XP داری میتونی MTU رو به صورت دستی و از طریق ریجستری تغییر بدی :( البته خودم این مورد رو تو ریجستری تست نکردم . این یه ترفنده که تو بخش ترفند های مایکرو هم میشه پیداش کرد . تو وب فارسی هم هست . همین ادرس رو اگه تو ویندوز 7 و 8 هم بگردی شاید بشه پیداش کرد . من تست نکردم )
برای تغییر MTU در اینترفیس ها در ویندوز باید در رجیستری به آدرس زیر بروید. دقیقا نوع خطوط تماس را مشخص كنید. Dialup یا DSL یا ADSL یا T1 یا ...
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\Parameters\Interfaces\ID\
که در آن شناسه کارت شبکه شما میباشد. در این آدرس یک کلید رجیستری جدید از نوع DWORD به نام MTU بسازید و عدد دلخواه خود را در آن به دسیمال وارد نمایید. سپس در صفحه سمت چپ یك مقدار DWORD با نام MTU ساخته ( اگر وجود ندارد ) و به آن یك مقدار
دلخواه بین 68 تا 1500 دهید ( بسته به شرایط و مواردی كه گفته شد ). اگر كاربری هستید كه شرایط میانگین در كار با اینترنت دارید بهتر است به این مقدار عدد 1500 را اختصاص دهید.
توجه : مقادیر بالاتر از 1500 باید با توجه به نوع شبكه شما تنطیم شوند. بنابراین بی دلیل به آن مقدار بالاتر از 1500 ندهید چون تاثیری در روال كاری شما نخواهد داشت.
برای تغییر MTU در کانکشن PPPoE باید به آدرس زیر در رجیستری بروید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\Ndiswan\Parameters
در این شاخه برای تغییرات باید کلیک راست نموده از منوی New گزینه Key را انتخاب نمایید و نام آن را Protocols بگزارید :
درون آن باز گلید Key با نام 0 بسازید.
درون آن کلیدی از نوع DWORD ساخته بسازید با نام ProtocolType و سپس آن را ویرایش کرده و مقدار 800 را در مبنای hexadecimal بدهید.
کلیدی دیگر از نوع DWORD با نام PPPProtocolType بسازید و مقدار آن را در مبنای hexadecimal عدد 21 بدهید.
کلید دیگری از نوع DWORD با نام ProtocolMTU بسازید و مقدار مورد نظر برای MTU در مینای دسیمال بدهید.
فقط یادت باشه قبل از تغییرات تو ریجستری از ریجستری بکاپ بگیر . درنهایت هم اگر مشکلت حل نشد ISP و عوض کن .
---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------
اینم اطلاعات انالیز MTU من :
( البته با ISP جدیدم ، اسیاتک ):d
« SpeedGuide.net TCP Analyzer Results »
Tested on: 2013.04.02 13:51
IP address: 37.63.xxx.xxx
Client OS/browser: Windows 8 (Firefox 17.0)
TCP options string: 020405500103030201010402
MSS: 1360
MTU: 1400
TCP Window: 66640 (multiple of MSS)
RWIN Scaling: 2 bits (2^2=4)
Unscaled RWIN : 16660
Recommended RWINs: 65280, 130560, 261120, 522240, 1044480
BDP limit (200ms): 2666kbps (333KBytes/s)
BDP limit (500ms): 1066kbps (133KBytes/s)
MTU Discovery: ON
TTL: 112
Timestamps: OFF
SACKs: ON
IP ToS: 00000000 (0)
RWIN is a multiple of MSS
Other RWIN values that might work well with your current MTU/MSS:
65280 (up to 2 Mbit lines, depending on latency. MSS * 48)
130560 (1-5 Mbit lines, depending on latency. MSS * 48 * 2)
261120 (2-14 Mbit lines, depending on latency. MSS * 48 * 2^2)
522240 (8-30 Mbit lines, depending on latency. MSS * 48 * 2^3)
1044480(25-60 Mbit lines depending on latency. MSS * 48 * 2^4)
===============================================================================
فکر کنم مشکل شما حل شده . اما این راه حل ها اید بدرد بقیه بخوره .
هر چند بهترین راه حل اول از هه تغییر حالت مودم به BRIDGE هست .