HosseinBrusli
کاربر سایت
ایول . پس چندباری هم بن شدی . :d طبق یه سری الگو که توی X360 وجود داره میشه پیشگیری کرد : چون اول فلگ میشی و بعد بن میشی ! دستگاه رو به روش زیر تست کن تا قبل از بن شدن بتونی جلوشو بگیری : ( روش تست شده )نا سلامتی من در سالیان دور چند تا پیرهن توی لایو پاره کردم و 2-3 بار بن شدم! :d
این کنسول رو از اقوام گرفتم و چون شک داشتم که ممکنه پیشاپیش بن شده باشه خواستم اول امتحان کنم ببینم اصلاً وصل میشه یا نه. ولی در کل آره بهتر بود اول میبردم آخرین فرمور رو میریختم.
ولی با این سوالها و بحثهایی که میبینم بچه ها توی تاپیک های مربوط به لایو میکنن خوبه که اینها رو نوشتی، به دردشون میخوره!
هرچند ما چند سال پیش تمام این نکات امنیتی رو هم رعایت میکردیم و باز بن میشدیم، کلاً قابل پیش بینی و پیش گیری کامل نیست این قضیه و به عواملی بستگی داره که برای ما روشن نیست. بخاطر همین گاهی یکی که هیچی رو رعایت نکرده بن نمیشه یکی که رعایت میکنه بن میشه.
==============================================================================
آموزش شناسايي فلگ شدن يا نشدن در xbox live :
1- حتما دستگاه رو به lt3 اپديت كن .
2- اكانت لایو رو فقط با ايميل به ادمين لايو ميتوني حذف كني و چون ايران تو تحرم هست !!! درد سر داره .بهترين كار اينه كه يه اكانت ديگه تو يه پروفايل ديگه بسازي .
فقط و فقط در صورتي كه با چنين كدي برخورد كردين فلگ شدين :
Z: 8015 - 1002 فلگ نشده اید.
Z: 8015 - 190D شما فلگ شده اید و بن خواهید شد.
اين نكته رو هم بگم كه فلگ يعني رفتن تو ليست سياه براي بن شدن ، و به معني بن نيست . حالا اينكه كي بن شيد ، بستگي به مايكروسافت و موج هاي بن ربط داره كه چه وقتي شروع ميشه يا نميشه ، كه معمولا زمانيه كه بازيهاي بزرگ مياد .
روش كار :
كنسول رو خاموش كنيد .
هار يا مموري رو از رو دستگاه برداريد .
دستگاه رو روشن كنيد . ميبينيد كه هيچ پروفايلي نداريد !
حالا به System settings رفته سپس به Network Settings و گزینه Test Xbox Live Connection را بزنید.
بعد از انجام يك تست از شما احتمالا ميخواد تا كنسول رو اپديت كنيد . شما اين كار رو نكنيد و گزینه don't update را انتخاب کنید .
بعد پيغامي رو مبني بر اينكه تست كانكشن اشتباه انجام شده مواجه ميشيد . كنسل كنيد و دكمه Y رو بزنيد .
خوب حالا ليستي از كدها رو ميبينيد . به كدهاي كنار حرف Z نگاه كنيد :
Z: 8015 - 1002 فلگ نشده اید.
Z: 8015 - 190D شما فلگ شده اید و بن خواهید شد.
========================================================================