internet system providerشهر تهران isp چیه ؟
1- الان گلد چه قدره؟
2-تو جزیره کیش پیدا میشه؟
3-اگه گلد خریدم باید چه کارهش کنم؟
4-گلد برای چند ماه؟
نه.برا بازی کردن انلایو شما حتما به گلد نیاز داری.میتونم بدونه گلد live بازی کنم؟
نه.برا بازی کردن انلایو شما حتما به گلد نیاز داری.
ببین من یه ماه پیش تونستم با اکانت هند یه مجانی بگیرم نمیدونم الان بشه یا نه.ولی حالا امتحانش کنی بد نیست.بعضی ها میگن که همین سیمه ADSlo می زنی به XBOX دیگه live هستی
اینا قضیشون چیه؟
---------- نوشته در 11:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 AM ارسال شده بود ----------
اها 1 ماه گلد مجانی داره؟
من 1 ساله دارم بازی میکنم
یه سال affline
الان بزنم به ADSL
1 ماه گلد مجانی رو داره؟
ببین من یه ماه پیش تونستم با اکانت هند یه مجانی بگیرم نمیدونم الان بشه یا نه.ولی حالا امتحانش کنی بد نیست.
اول باید از همه پروفایل هات ساین اوت کنی بعد رجین ایکس باکس رو به هند تغیر بدی.بعد از ریق ایکشس باکس بری یه پروفایل بسازی و بعد یه گزینه برا دریافت یه ماه گلد مجانی میاد.اگه اینیکه که گفتم هنوز کار میکنه میتونی کلا 3 تا پروفایل همین طوری بسازی و از سه ماه گلد مجانی استفاد کنی.(من تو عید تونستم از این راه یه ماه گلد بگیرم.)
اول که ساین اوت کردی برو تو setting/console setting/locale and language/locale/india/میتوونین بیشتر توضیح بدین؟
من حتی نمی دونم رو کدوم برم
اول که ساین اوت کردی برو تو setting/console setting/locale and language/locale/india/
بعد برو یه پروفایل هند بساز.اخرش میگه گلد مجانی میخوای.
بله.ببخشید دیر جواب دادم منتظر موندی.
درسته.بعد باید یه پروفایل هند بسازی که اخرش میگه باید گلد بخری بعد میزنی نمیخوام بعد میگه از اون یه ماه مجانی میتونی استفاده کنی.پس اول به ADSL بعد ساین اوت بعد برم تو اینایی که گفتی؟
اگه بازم اشکالی پیش اومد من در خدمت هستم.درسته.بعد باید یه پروفایل هند بسازی که اخرش میگه باید گلد بخری بعد میزنی نمیخوام بعد میگه از اون یه ماه مجانی میتونی استفاده کنی.