با توجه به حرف های شما و مشکلات بچه ها به نظر می یاد " پارس انلاین " مشکلی با خودش داره ! و واقعا به قول شما نمی فهمم چرا روی این مقدار 1300 محدود کرده چون حد نهایتش برای اترنت ها 1500 هست و این مقدار محدود شده خیلی نزدیک هست تقریبا و طبق چیزی من از MTU تا حدودی می دونم دردی برای ISP دوا نمی کنه و فقط به کاربر لطمه می زنه با این کارها ( چون در صورتی خیلی mtu پایین تنظیم بشه با توجه به ارتباطش با پهنای باند ، باعث کاهش سرعت انتقال داده ها می شه چون به طور مثال یک بسته بزرگ حاوی داده های مختلف که به راحتی می تونه طی یک بار منتقل بشه با محدود شدن MTU روی حدهای پایین ، بسته به قطعات کوچکتر تقسیم می شه و باعث استفاده بیش از حد از پهنای باند و افزایش زمان انتقال داده می شه اما وقتی ما و اکثر ماها پهنای باندمون از کیلوبایت بیشتر نیست و هنوز اینترنت و پهنای باند گیگابایت برای کاربرها وجود نداره که جای تاسفم هم داره چه لزومی داره بیان MTU محدود کنن نمی دونم! حکایت همون مورچه چی هست که کله پاچش باشه... ، پهنای باند واقعا کم ما دیگه انجام چنین عملیاتی روش واقعا ظلم و بد که حالا بیایم MTU هم محدودش کنیم !)
منم الان با توجه به معرفی اون برنامه ای اینجا گذاشته بودید تست کردم هر مقداری به مودم می دادم همون مقدار برام ثبت می شد ، در ابتدا که بیشتر ISP ها مقدار 1492 هست همون مقدار نشون داد وقتی به 1500 و مقدارهای پایین تر هم در مودم تغییر دادم مقدار ورودی من رو نشون داد و چون از IP استفاده می کنه می شه فهمید واقعا پارس انلاین مشکل داره هم با خودش هم با کاربر! ( من مودمم مقدار 1000 تا 1500 فقط قبول می کنه وگرنه اگر می شد مقدارهای خیلی ضعیف داد مثل زیر 100 می شد به درستی داده هایاین برنامه پی برد چون در این صورت دیگه مقدار نباید optimized در نظر می گرفت )
یک موردی هست معلوم نیست ISP ها بر چه اساس MTU تنظیم می کنن چون من حتی برای اینترنت های ماهواره ای که پهنای باند های مگابایت اراعه می دن MTU رو مقدار 1480 تنظیم کرده بودن در حالی حالا پیش فرض اکثر ISP های امروزی روی 1492 هست که باز فکر کنم برای افزایش کارایی پهنای باند این کار انجام می شه ( منم خیلی مطلع نیستم ولی تا جایی می دونم بیشتر MTU ها رو سرویس گیرنده می یاد از طریق همون ریجیستری ویندوز تنظیم می کنه ) V P N ها و P R O X Y ها همون جور گفتید کلا نابود شدن و اگر می شد اصلا توی قسمت تنظیمات کنسول ها P R Y هامون وارد کنیم خیلی مشکلاتمون حل می شد سر همین قضیهFILTRING بیش از حد ISP و زیر ساخت های ما ، واقعا محدودویت ایجاد کردن و این روزا آنلاین بازی کردن با کیفیت خوب واقعا سخت شده چون هر چی این اینترنت به اینترانت بیشتر تبدیل بشه ضعیف تر و محدود تر می شه...)
اون دوستمون با اون مودم تست کرده و جواب گرفته ( در صورت چک کردن با برنامه ها مثل اونی برنامه ای معرفی کردید ) باید دید مودم چه قابلیت هایی اراعه داده یا اینکه شاید پهنای باند و شرایط ISP فرق داره)
خودتون هم گفتید وقتی از بالا و سمت ISP محدودیت ایجاد بشه بهترین مودم دنیا و بهترین تجیهزات شبکه داشته باشبم بی فایدس چه بسا یک ISP وقتی عالی باشه با یک مودم خیلی ساده هم می شه کیفیتی مطلوب گرفت تا عکسش ( این ISP ها از نظر من آزار دارن و مردم آزارن که خون کاربرها هر روز به یک صورت توی شیشه می کنن و براشون مهم نیست ما اینترنتی که داریم فقط اسم اینترنت یدک می کشه و در حقیقت هیچ جاش به یک اینترنت قرن 21 شبیه نیست از MTU و پینگ و پهنای باند گرفته تا سرعت و کیفیت و پایداری ...)
طی آخرین دست و پاهایی که تو باتلاق پارس آنلاین زدم به یک چیز عجیب برخوردم.
مودم قدیمیم که Symphony SY3200U usb هست رو وصل کردم، این بار کلاً درایورش رو پاک کردم و بجای اینکه bridge نصب کنم ( که بعد باید یک کانکشن PPPoE جدا بسازی ) این بار مستقیم PPPoE نصب کردم. در کمال تعجب دیدم اون سایته MTU رو 1472 نشون داد! و دیدم که میتونم از طریق مودم روی هر عددی تنظیمش کنم و سایته هم همون رو نشون میده. خوشحال و خندان Xbox رو وصل کردم ولی بازم ارور MTU
با دستور پینگ مقدار MTU رو اندازه گرفتم دیدم هنوزم همون 1300 هست! دستورش اینه که باید توی cmd زد :
ping www.google.com -f -l 1472
که سایتش دلخواهه، و عدد mtu هم باید کم و زیاد کرد تا وقتی حد ماکزیمم پیدا بشه. ( اگه بالاتر از مجاز باشه پینگ نمیگیره ). حد نهایی که پیدا شد 28 تا بهش اضافه بشه میشه مقدار mtu مجاز. مثلاً برای من تا حداکثر 1272 پینگ میگیره یعنی سقفش 1300 هست mtu.
خلاصه با اینکه اون سایته MTU رو مطابق تنظیمات من توی مودم نشون میده ولی گویا هنوزم همون 1300 هست.
جناب GrAy MooN ،
سرویس پارس آنلاین شما چه نوعی هست؟ و چه منطقه مخابراتی هستید؟
و لطفاً اون دستور رو تست کنید. ببینید مثلاً وقتی mtu روی 1400 تنظیم هست میتونید تا 1372 پینگ بگیرید؟