GrAy MooN
کاربر سایت
دوستانی که پارس آنلاین دارن این قضیه MTU چیه؟ همه این مشکل رو دارن؟
چند سال پیش مشکلی در این زمینه نبود ولی الان اومدم به لایو وصل بشم توی تست کانکشن در مرحله اینترنت MTU error میده. گویا پارس آنلاین MTU رو روی 1300 تنظیم کرده در حالی که حداقل 1364 مورد نیاز XBL هست. از طریق تنظیمات مودم و نرم افزارها و ... هم مقدارش رو بالا بردم ولی بی تأثیره و در واقع روی همون 1300 که ISP تنظیم کرده باقی میمونه.
با دو مودم مختلف هم امتحان کردم که یکیش سیمفونی usb هست و از طریق share کردن با pc باید وصل شد ( روشی که قدیمها وصل میشدم ) یکی هم مودم zyxel که مستقیم با x360 شبکه میشه. پورتهای مربوطه رو هم forward کردم، انواع حالات IP دستی و اتومات هم تست کردم بی نتیجه بود و در همه حالات ارور MTU میده.
پشتیبانی پارس هم کاری از پیش نبرد، باید با یه مقام بالاترشون صحبت کنم ببینم بالا بردن MTU شدنیه یا نه.
راستی پرو.ک.سیفایر که روی pc ران میشه mtu به 1500 افزایش پیدا میکنه ولی در اون حالت share کردن با pc باز هم ارور mtu میده، انگار که پرو.ک.سیه به کانکشن share شده اعمال نمیشه. باید یک چیز پی ان هم گیر بیارم امتحان کنم.
کنسوله قدیمی هست و یادم نیست LT چنده، آخرین بار موقع اومدن GOW3 آپگرید شده. به لایو هم یا وصل نشده یا فقط یک بار چند سال پیش آزمایشی وصل شده. دشبورد رو الان آفلاین به آخرین ورژن ارتقا دادم فرقی نکرد ( فقط بازی هایی که تا الان اجرا میشد دیگه درست اجرا نمیشه! )
همه پارس آنلاینی ها همین مشکل رو دارن! تنها راهش اینه بری یه مودمی بخری که بشه از تنطیمات دستیش MTU رو تغییر بدی! منم هر کاری کردم جواب نداد تا اینکه یه مودم لینکسیس 120 خریدم!