سلام . من کمی گشتم ولی نتونستم جواب سوالم رو اونطوری که میخوام پیدا کنم . من میخوام XBOX خوذم رو آپدیت کنم . از توضیحات دوستان فهمیدم که میشه آپدیت رو دانلود کرد و بعد منتقل کرد روی کنسول با فلش . سوالم اینه که از کدوم لینک بگیرم آپدیت رو و کار خاصی باید انجام بدم یا نه . ممنون میشم راهنمایی کنید . تو سایت Xbox.com نتونستم پیدا کنم .
دوستان من میخوام به لایو وصل شم.بعد میگه dns بزن وقتی میزنم و تست کانکشنو میزنم بازم ارور میده
تنظیماتو رو اتوماتیک بزار راحت وصل میشهدوستان من میخوام به لایو وصل شم.بعد میگه dns بزن وقتی میزنم و تست کانکشنو میزنم بازم ارور میده
تنظیماتو رو اتوماتیک بزار راحت وصل میشه
یکی از تایپک های انجمن توی انجمن آپدیت ایکس باکس هست و کاملا این چیزارو توضیح داده ! میتونی از اونجا آپدیت رو بگیری و بریزی تو دستگاه و آپدیت کنی !
اگه نتونستی تایپک رو پیدا کنی، بگو تا لینکشو بهت بدم !
سلام . من کمی گشتم ولی نتونستم جواب سوالم رو اونطوری که میخوام پیدا کنم . من میخوام XBOX خوذم رو آپدیت کنم . از توضیحات دوستان فهمیدم که میشه آپدیت رو دانلود کرد و بعد منتقل کرد روی کنسول با فلش . سوالم اینه که از کدوم لینک بگیرم آپدیت رو و کار خاصی باید انجام بدم یا نه . ممنون میشم راهنمایی کنید . تو سایت Xbox.com نتونستم پیدا کنم .
وصل شدم.دوستان فقط دانلودت نامحدود نباشه میشه انلاین بازی کرد؟با دیسک های معمولی میشه بازی کرد؟من الان بخوام dlc دانلو کنم میتونم با اینکه اولین باره وصل شدم.مثلا یه dlc 400 500 پوینتی.خواهشا جوابمو بدین