طریقه اتصال به XBox Live به 4 روش

درسته.بعد باید یه پروفایل هند بسازی که اخرش میگه باید گلد بخری بعد میزنی نمیخوام بعد میگه از اون یه ماه مجانی میتونی استفاده کنی.

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

اگه بازم اشکالی پیش اومد من در خدمت هستم.

بعد چطوری اکلنت بسازم؟

سلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم ... من xbox رو از طریق کابل lan وصل کردم همه کار ها رو که لازم بود رو انجام دادم حتی network و internet رو تایید میده ولی به محض اینکه میخواد به xbox live وصل شه error میده البته اینم بگم xbox من از این مدل های JTAG شده ست یعنی ممکنه به خاطر همین باشه ؟
اگه میشه راهنمایی کنید ک باید چیکار کنم ؟

سلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم ... من xbox رو از طریق کابل lan وصل کردم همه کار ها رو که لازم بود رو انجام دادم حتی network و internet رو تایید میده ولی به محض اینکه میخواد به xbox live وصل شه error میده البته اینم بگم xbox من از این مدل های JTAG شده ست یعنی ممکنه به خاطر همین باشه ؟
شما بهتره با ایکس باکس جی تگ شده کلن به لایو وصل نشین چون 3 4 ساعت نمیشه بن میشید.

سلام خسته نباشید
داداش من تا اونجایی که میدونم با جی تگ نمیشه به لایو وصل شد

دوستان ارور MTU برای ای اس پی پارس آنلاین رو بلاخره چجوری درس کنم؟ مودمم 2730 دی لینک هست لطفا کمکم کنید مرسی.

دوستان ارور MTU برای ای اس پی پارس آنلاین رو بلاخره چجوری درس کنم؟ مودمم 2730 دی لینک هست لطفا کمکم کنید مرسی.
تنظیمات مودم رو روی حالت بریج گذاشتم و یوزر و پس رو تو ایکس باکس ست کردم ولی دیگه توی تست کانکشن اصلا ایکس باکس به مودم وصل نمیشه چه برسه به اینترنت
کسی میتونه راهنمایی کنه که چجوری تنظیمات رو داخل ایکس باکس برای حالت بریج ست کنم؟

Last edited by a moderator:
تنظیمات مودم رو روی حالت بریج گذاشتم و یوزر و پس رو تو ایکس باکس ست کردم ولی دیگه توی تست کانکشن اصلا ایکس باکس به مودم وصل نمیشه چه برسه به اینترنت
کسی میتونه راهنمایی کنه که چجوری تنظیمات رو داخل ایکس باکس برای حالت بریج ست کنم؟

داداش باید mac addrese مودمتو تو ایکس باکس وارد کنی.
تو همون قسمت یوزر پسورد رو که وارد کردی یه صفحه هست که زیرش نوشته macaddres .

از قرار معلوم مشکل برای همه هست
لایو برای همه قطع و وصل مشه
از اون ور قندشکن هم برای همه قطع و وصل میشه
سی سی کم هم قطع و وصل میشه
معلوم نیست باز چه بلایی سر اینترنت آوردن

دوستان من به یه مشکلی برخوردم. وقتی اکانت رو میسازم و در لحظه ی آخر که پسورد و ایمیلم رو وارد می کنم میگه شما الان نمی توانید وارد شوید.
می خواستم بدونم جایی از عملیات رو اشتباه رفتم یا اکانت هایی که جدید ساخته میشه اجازه ی ورود در ساعات اولیه رو ندارند. با تشکر ...

سلام
میخوام به اینترنت وصل بشم
مودمم وایرلسه!
کارایی ام که تو صفحه اول گفته بود رو انجام دادم اما اصلا همون مرحله اول بین ایکس باکس و آنتن وایرلس ارور میده :(
میشه کمکم کنین :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or