اهان مرسی
پس فلش کارتا یکیه برچسب فرق داره اوکی
راستی یه سری هم فریمور wood اینا هست اونا چیه؟
-------------------------------
امولاتور زیاد ریختم اما بعضی ها کار نمیکنه -مثلا سوپر نینتندو بازیاشو دارم پسوند 7zهستن میام خارج کنم توشن 10 تا فایل هست کدوم بریزم؟توی pcهمون 7Z اجرا میکنم راحت
برای سگا هم همینطور
------------------
بازی ها Ds هم پس اینجورین کدوم بگیریم بهتره ؟ یا از کجا بفهمم کدوم پچ اینا شده
Super ROM World - deutsche Nintendo Datenbank این سایت یکی میزاره خوبه ؟ولی این چنتا میزاره NitroRoms - The Largest Supplier of Roms in the World
فقط دمو با ریجون میفهمم بقیش متوجه نمیشم چه به چیه-راستی به نظرت من که دانلود میکنم ucبگیرم یا پال؟ من فعلا پال گرفتم اکثرا
نه اصلا هنوز 2015 وارد نشده که برچسب فرق داشته باشه یا نه . منظورم عکسا که تو سایت دیدی
wood ها آپدیت هایی هستن که هکر ها میساختن که بعد از 2011 جمع شد چون فلش کارت ها قویی مثل دوال کور اومدن اما سال ها قبلش فلش کارت ها خیلی از بازیا اجرا نمیکردن و wood ها عنوانی که اجرا نمیشد ساپورت میکردن مثلا تلفیق چند فریمور و کرنل چند توسعه دهنده باهم
خوب نبایدم اجرا کنه فایل فشرده شده اس و کنسول که pc نیست فایل فشرده شده اجرا کنه البته شبیه ساز سوپر نینتندو سال هاست آپدیت نشده که با فلش کارت ها جدید مچ بشه
از قسمت Region یا عکس پرچم که کنارشه میتونی بفهمی
تو این سایت همه چیز برای ds هست بازیا پچ شده . پچ ها . برنامه ها کاربردی . سیو بازی ها و ....
Nintendo DS Downloads - FileTrip
من اکثرا uc میگرم
یه سوال دیگه مثلا پروفسور لایتون توی رجیون اروپا با uc اسماشون فرق داره فقط اسمه یا داستانم فرق داره بازی ها؟؟
و یه سوال یکم مسخره اما خوب برام مهمه
برنامه ای میشناسی برای دسته بندی بازی های ds که به اسم اصلیشون سیو کنم
بعضی دانلود میکنم جلوش یه عدد نوشته اما بعضی ها نه
بازی یکیه فرقی نداره طراحی کاور و تلفظ ها فرق میکنه مثلا بازی kirby mass attack تو ریجن پال اسمش فرق میکنه
اگرم میشناختم الان یادم نیست تو همین سایتی که دادم بگردی همه چیز هست
Nintendo DS Downloads - FileTrip
اونا مهم نیست توجه نکن