این آخرین آپدیت برای همه ی فلش کارتهای DS هست برای 3 ماه پیش هست! یه امتحانی بکن:
Code:http://filetrip.net/nds-downloads/flashcart-files/download-retrogamefan-dat-update-v7-01-6476-f33015.html
مرسی عزیز
این آخرین آپدیت برای همه ی فلش کارتهای DS هست برای 3 ماه پیش هست! یه امتحانی بکن:
Code:http://filetrip.net/nds-downloads/flashcart-files/download-retrogamefan-dat-update-v7-01-6476-f33015.html
آویز طرح ds lite
چنتا کاستوم قشنگ ds lite
چه عکسها ي قشنگی به خصوص آویزه که حرف نداره :d
سلام اقا احسان خوبی
من یه r4گرفتم برای 3ds(نامرد فیکشو داد بهم فکر کنم ) رفتی پیشش بهش بگو دمت گردم این چه کاریه
توی بازی ها فرقی نداره که ؟
اخرین اپدیت که میشه ریخت چیه؟ من چنتا امتحان کردم نشد سایت اصلی اخریشو گرفتم نشد
R4 Card - R4,R4i-R4isdhc the beta r4 card
r4isdhc1.63.rar
اینو نصب کردم شد
راستی جدا از kernel یه Firmware Upgrade Precedures هست اون چیه دیگه؟
اسم ایکن r4 این هسش spongebob's atlantis squarepantis
سلام آقا احسان میخواستم بگم که کارت r4 من سفیده و این که منوی بازی ها یا همون تمش فاینال فانتزیه میخواستم از کجا باید بفهمم که فیکه یا اصل؟؟؟؟ واگر فیک بود ایرادی برای دستگاه داره؟؟؟
سلامسلام مهرداد جان
کارت ها اصلی این مشخصات دارن روی کارت پایینش با حروف کوچیک نوشته www.r4isdhc.com
پشت فلش کارت بالا قسمت اتصال باید با حروف درشت نوشته باشه R4 cards - Nintendo ds r4 - R4i sdhc Official website
اگر با حروف درشت نوشته بود SDHC این کارت کلونه
باید ببینی مدل فلش کارتت چیه و برای چه سالیه مثلا دوال کور 2013 فقط آپدیت ها دوال کور 2013 قبول میکنه
با فلش کارت ها کلون نباید زیاد ور بری امکان خراب شدن دارن باید با دقت باهاش رفتار بشه
اون آیکون مهم نیست طبیعیه
تو جواب مهرداد نوشتم که شرایط کارتج اصلی چیه
برای تو اصلیه
چون 2014 داری آخرین آپدیت روی سایت میتونی استفاده کنی
سلام.
لولاي nintendo ds lite من شكسته، ميخواستم بدونم جايي هست تعميرش كنن؟ يا حداقل قطعه هاي قابش رو داشته باشن؟
مرسي.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
پس با این شرایط کلون هستش
چند جور ریختم هنگ میکرد فقط یه دوه این ریختم درسنت بود
r4isdhc1.63.rar
با این شرایط من دوشنبه تهرانم میزم پیشش برای تعویض چون گفت اصلی هستش
حالا سوال
کارت 2014 داشت که پشتش سایت نوشته بود اونو بگیرم روی 3ds جواب میده ؟ ورژن 2 هستش؟؟یا ربطی نداره؟
سلام آقا احسان میخواستم بدونم موقعی که از ds استفاده نمیکنم کارت r4 میتونم در بیارم؟؟؟اگر همیشه کارت داخل ds باشه مشکلی برای ds بوجود میاره؟؟؟؟ لطف میکنی اگر کمکمون کنی در ضمن این کارت r4 چقدر سخت از ds میاد بیرون