طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بچه ها تکن 6 اومد حتما باهم Online بازی می کنیم (البته صبر عیوب میخواد با این سرعت اینترنت ما، من Soul Calibur آنلاین بازی می کنم نزدیک به 1 تا 2 ثانیه تاخیر داره.
تاپیک چقدر داغ شده بحثش :دی
اقا در مورد این بازی کردن انلاین بابک (Dreadlord) یه نظر جالب داد گفت یه تورمومنت بین بچه ها برگذار کنیم (هم PS3 و هم X360) بعد طبق قرعه کشی چند نفر با هم قرار میزارن بازی میکنن و نتیجه رو اعلام میکنن و برنده ها با هم بازی میکنن البته برای اینکه مثلا کسی ناراحت نشه به صورت رسمی و توی تاپیکی که میزنیم نتایج رو اعلام نمیکنیم :smile: مطمئنا هم سرور های تکن لگ نخواهد داشت :love:

از اونجا که سوال کالیبر هم واسه نامکوئه یه سری از کاراکتر ها تو هر 2 تا بازی مشترکن..مثل همین یوشیمیتسو...البته با یه سری تغییرات ظاهری کم! مثلا یوشیمیتسو تو sc نقاب رو صورتش چوبیه!...
در مورد سول کالیبر حرف زدین :دی یادمه نسخه دومش که برای هر کنسول کرکتر انحصاری داشت (مثل اخری ـه که یودا برای 360 بود) و برای PS2 ـش هیهاجی میشیما بود :biggrin1:

نه دیگه...ما اول پیشنهاد اتحاد رو دادیم:biggrin1: شما باید یه خلاقیت جدید به خرج بدید:biggrin1:
بابا من میگم با یسری گیمر غیر حرفه ای متحد میشم به اون هم گیر میدین ؟ :دی
اصلا من رو بگو تصمیم گرفتم با این جین خوب باشم وگرنه همون اخرین باری که دیدمش باید دخلشو میاوردم :biggrin1:

سام اگه تورمنت بخوای درست کنی!باید یه داوری باشه از کجا معلوم کسی میگه من برنده شدم دروغ

نگه!!:دی
--------
اگه اینطوری باشه من قهرمان جهان میشم:دی

اونو دیگه نمیدونم باید چیکار کنیم :biggrin1: ولی کسی که تکن بازه باید با قدرت تمام بگه من باختم و این جنگولک بازی هارو در نیاره دیگه ;):smile::biggrin1:

اونو دیگه نمیدونم باید چیکار کنیم :biggrin1: ولی کسی که تکن بازه باید با قدرت تمام بگه من باختم و این جنگولک بازی هارو در نیاره دیگه ;):smile::biggrin1:

خوب کدوم سری از تیکن رو میخوایین راه بندازین ؟

یادمه نسخه دومش که برای هر کنسول کرکتر انحصاری داشت (مثل اخری ـه که یودا برای 360 بود) و برای PS2 ـش هیهاجی میشیما بود

جلل الخالق چه خارجکی ! :laughing: من سری سومش رو یه زمانی داشتم ولی اثری از کاراکترای تکن ندیدم؟؟ یا آشنا نبودم باهاشون؟؟

جلل الخالق چه خارجکی ! :laughing: من سری سومش رو یه زمانی داشتم ولی اثری از کاراکترای تکن ندیدم؟؟ یا آشنا نبودم باهاشون؟؟

چرا از مهر دیگه نیستی؟!؟ کنسول هارو که ردیف کردی حیفه :((
توی سری سوم یوشی هستش دیگه، ندیدیش؟!؟ البته یوشیمیتسو توی تمام سری Soul Calibur بوده جز اون نسخه اولی Soul Edge.
نسخه دوم خیلی جالب بود برای هر پلتفرم کاراکتر خاص خودش را داشت اما 4رش مسخره هستش مثلا مستر یودا رو گذاشتن توی نسخه Xbox360 بعد من توی PS3 پنج دلار میدم میخرمش برای منم میاد و دقیقا برعکس این هم هست. اینا مثلا اومدن فرق بزارن اینطوری.:confused:

من نمیدونم انگار توی آنلاین بازی کردن فقط با بازی های Fighting مشکل هست، برای من این طوری هست کند میاد و تاخیر داره.

چرا از مهر دیگه نیستی؟!؟ کنسول هارو که ردیف کردی حیفه :((

به خدا من کنسولا رو ردیف نکردم... یه برادر دارم که کلا علاقه خاصی به کنسول داره :دی وگرنه منو چه به این خرجا :دی
از مهر باید درس بخونم... همین الانم باید بخونم ولی حالا فعلا تابستونه درسا کمتره :| (یعنی به رو خودم نمیارم:دی)

توی سری سوم یوشی هستش دیگه، ندیدیش؟!؟

جدی؟؟ دقت نکردم :دی

مثلا مستر یودا رو گذاشتن توی نسخه Xbox360 بعد من توی PS3 پنج دلار میدم میخرمش برای منم میاد و دقیقا برعکس این هم هست. اینا مثلا اومدن فرق بزارن اینطوری

خوب کاسبی راه انداخته بودن :cheesygri

کلا یوشیمیتسو کاراکتر مرموزیه

hwoarangتوی نظر سنجی نباشه؟!:no::wallbash:
از برکت وجود هوارانگ جین زندست و tekkenسر دعوای خانوادگیش ادامه پیدا کرده:yes:
و بیشترین رای هم اورده:clap::rose::x:drooling::laughing:
آخه بچه به این خوبی...:love::blushing:
only hwoarang
:groupwave:
Tekken_Chibi_Jin_x_Hwoarang_by_Framboise59.jpg

lil_jin_and_hwoa.jpg

337738.jpg

و بیشترین رای هم اورده
همش به خاطر همون XXXX .:biggrin1: (الان باز سام میاد شاخ میشه.:biggrin1:)

بعد سعی کن عکس های جمع و جورتر بزاری. این عکسه تو مانیتور من جا نمیشه.:biggrin1: یه Dial Up ی بدبخت هم بیاد کلا تاپیکو منصرف میشه از همون راهی که اومده برمیگرده.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or