تاپیک چقدر داغ شده بحثشبچه ها تکن 6 اومد حتما باهم Online بازی می کنیم (البته صبر عیوب میخواد با این سرعت اینترنت ما، من Soul Calibur آنلاین بازی می کنم نزدیک به 1 تا 2 ثانیه تاخیر داره.
اقا در مورد این بازی کردن انلاین بابک (Dreadlord) یه نظر جالب داد گفت یه تورمومنت بین بچه ها برگذار کنیم (هم PS3 و هم X360) بعد طبق قرعه کشی چند نفر با هم قرار میزارن بازی میکنن و نتیجه رو اعلام میکنن و برنده ها با هم بازی میکنن البته برای اینکه مثلا کسی ناراحت نشه به صورت رسمی و توی تاپیکی که میزنیم نتایج رو اعلام نمیکنیم :smile: مطمئنا هم سرور های تکن لگ نخواهد داشت

در مورد سول کالیبر حرف زدیناز اونجا که سوال کالیبر هم واسه نامکوئه یه سری از کاراکتر ها تو هر 2 تا بازی مشترکن..مثل همین یوشیمیتسو...البته با یه سری تغییرات ظاهری کم! مثلا یوشیمیتسو تو sc نقاب رو صورتش چوبیه!...
بابا من میگم با یسری گیمر غیر حرفه ای متحد میشم به اون هم گیر میدین ؟نه دیگه...ما اول پیشنهاد اتحاد رو دادیم:biggrin1: شما باید یه خلاقیت جدید به خرج بدید:biggrin1:
اصلا من رو بگو تصمیم گرفتم با این جین خوب باشم وگرنه همون اخرین باری که دیدمش باید دخلشو میاوردم :biggrin1:

:smile::biggrin1:
(یعنی به رو خودم نمیارم
:wallbash:
:rose:
:drooling::laughing: