طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
دایل آپم الان..... حالا بهش اضافه میکنم

tekken6pla.jpg

آخرین ویرایش:
دست شما درد نکنه دیگه :eek::laughing: جوری داری حرف میزنی که کل تاریخچه تکن زیر سوال بره !!! :laughing: جالبه والا نمیدونم تابحال با کینگ بازی کردی یا نه ولی توجه کنی کینگ اکثر فن هاش یا رو به پایینه یا طرفو میگیره که مثلا با کسی مثل هاورانگ که اکثر فن هاش لگ هایی به سمت بالا هست نمیتونی یدونه ضربه به کینگ بزنی و به راحتی میتونه تو رو شکست بده
البته این جور فکر کردن شما بخاطر اینه که فقط با کامپیوتر و روی درجه سختی پایین بازی کردی چون هیچ کدوم از قواعد سری رو نمیدونی ;)
آره خب من همیشه روی very easy بازی می کنم برای همین می گم ... اگه یه روز اومدم توی قسمت آنلاین (که اینطور که خوندم همگی می خواین بازی کنید با هم ) شما بهم نشون بده این کینگ چطوری هوارانگ رو له می کنه ;).
البته SF هم اینجوریه. شدیدتر از تکن.
sf رو زیاد دقت نکردم ولی اگه شما می گی من قبول می کنم ^^.

آرش جان فکر کنم صحبت ما رو درست متوجه نشدی.
منظور توازن قدرت بین کاراکترها بود که یعنی فرقی نداره چه کاراکتری رو برداری. مثلا شاید تو تکن یکی با Gun Jack همه رو بترکونه.:biggrin1:
فقط استراتژی نبرد فرق داره که حالا این تو SF که خیلی خیلی زیاد رعایت شده بود. تکن رو نمیدونم هنوز چون نیومده ولی با توجه به این که 43 تا کاراکتر داره و برقراری توازن بینشون سخته ممکنه در حد SF نباشه.
باز نمیدونم حدس زدم.
آره خب من همیشه روی very easy بازی می کنم برای همین می گم ... اگه یه روز اومدم توی قسمت آنلاین (که اینطور که خوندم همگی می خواین بازی کنید با هم ) شما بهم نشون بده این کینگ چطوری هوارانگ رو له می کنه .
من خودم شخصا بهتون نشون میدم.:biggrin1:
ببینید کینگ هرچی نداشته باشه یه بدل پا داره. هورانگ هم که دستاش فلجه:biggrin1:.

من خودم شخصا بهتون نشون میدم.:biggrin1:
ببینید کینگ هرچی نداشته باشه یه بدل پا داره. هورانگ هم که دستاش فلجه:biggrin1:.

ببین اینجا نشون میده که یه حسی خودت می کنی که ممکنه اتفاقاتی بیوفته ، آدم تیز به تو می گن :biggrin1:.

ویرایش : آشنا نباشی ؟:biggrin1:.

آره خب من همیشه روی very easy بازی می کنم برای همین می گم ... اگه یه روز اومدم توی قسمت آنلاین (که اینطور که خوندم همگی می خواین بازی کنید با هم ) شما بهم نشون بده این کینگ چطوری هوارانگ رو له می کنه .

بابک تو آبرو کینگ رو میبری خودم نشون میدم:دی

ناراحت نشیدا.:biggrin1:
ولی به نظرم این کینگ خیلی مورد توجه افراد خردسال هم قرار میگیره.:biggrin1:
مثلا من چند وقت پیش توی کلوپ دیدم که یه بچه 7-8 ساله کینگ رو برداشته بود و داشت با یه آدم 19-20 ساله بازی میکرد!:biggrin1:
پیر اون یارو رو در آورده بود،همش میبرد!:biggrin1:
ما هم کلافه شدیم از بس مینشست و لگد میزد!:biggrin1:

مثلا من چند وقت پیش توی کلوپ دیدم که یه بچه 7-8 ساله کینگ رو برداشته بود و داشت با یه آدم 19-20 ساله بازی میکرد!:biggrin1:
الان تنت میخواره:دی

بابک بیار اون گرزمو!!:دی

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: پس واسه همینه این میلاد و بابک همش میگن کینگ :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: نگو قضیه از این قراره

اقا ولی با اینکه من خودم تکن رو با هیچ بازی فایتینگ دیگه ای نمیخوام عوض کنم و جاشو هیچ بازی ای نمیگیره ولی باید قبول کنیم بازی باتن مشینگ ـه و ممکنه یه فیقیل بچه هم همه ی دکمه هارو بزنه و مثلا حرفه ای ترین ادم روی دنیارو شکست بده (ناراحت نشینا :دی ادم باید انتقاد پذیر باشه)
راستی توی جمع بزرگ ما جای یک نفر خیلی خالیه اونم تکاوچ هست :((:((:(( (توی یکی از تورنومنت های جهانی تکن مقام دوم رو اورده - کرکترشم همیشه جین هست)
به زور شمارشو از یکی از بچه ها گیر اوردم رفتم باهاش یک دست بازی کردم (خودمونیم عجب بازی ـی داشت :دی) من رو پودر کرد (من هوارانگ و تکاوچ جین)
جالبیش اینجاس که من با ادی همین تکاوچ رو ترکوندم :biggrin1: واسه همین میگم بازی باتن مشینگ هست

البته سام جان من گفتم که کینگ خیلی مورد توجه افراد خردسال هم قرار میگیره.:biggrin1:
خواهشا کسی ناراحت نشه...:p
ولی در کل ما در بازیشون زیبایی ندیدیم!:biggrin1:
این لگد های کینگ خیلی خوفه مخصوصا اگه فقط بشینی و بزنی!:biggrin1:

آره جون خودت اوتار منو قاپیدی:دی:دی!!
مراجعه به پست 2214.:biggrin1:
بابک بیار اون گرزمو!!
گرزتو یه دقیقه بده من.:biggrin1:
========================
مثلا من چند وقت پیش توی کلوپ دیدم که یه بچه 7-8 ساله کینگ رو برداشته بود و داشت با یه آدم 19-20 ساله بازی میکرد!
پیر اون یارو رو در آورده بود،همش میبرد!
ما هم کلافه شدیم از بس مینشست و لگد میزد!
خوب باید عرض کنم که این آدم 19-20 ساله مشنگ بوده.:biggrin1: هیچ ربطی به کینگ نداره.
=================
اتفاقا دقت کنید این هورانگ خیلی کاراکتر خزیه.:biggrin1: مثلا من یادمه اون قدیما که تکن تازه مد شده بود تو کلوپا، یکی که اولین بارش بود میخواست بازی کنه بهش میگفتیم هورانگ بردار تند تند ضربدر بزن.:biggrin1: بعد یک حالی هم میکرد.:biggrin1:
اقا ولی با اینکه من خودم تکن رو با هیچ بازی فایتینگ دیگه ای نمیخوام عوض کنم و جاشو هیچ بازی ای نمیگیره ولی باید قبول کنیم بازی باتن مشینگ ـه
خوب آره. اون که 100%. اصلا زمان بندی Button mashing ـه که باعث برد و باخت میشه.:biggrin1:
ولی کینگ اینجوری نیست.:biggrin1: (دهن خودم و همه رو سرویس کردم با این کینگ:biggrin1:) خداییش نیست دیگه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or