Asuka-200X
کاربر سایت
آره خب من همیشه روی very easy بازی می کنم برای همین می گم ... اگه یه روز اومدم توی قسمت آنلاین (که اینطور که خوندم همگی می خواین بازی کنید با هم ) شما بهم نشون بده این کینگ چطوری هوارانگ رو له می کنهدست شما درد نکنه دیگه:laughing: جوری داری حرف میزنی که کل تاریخچه تکن زیر سوال بره !!! :laughing: جالبه والا نمیدونم تابحال با کینگ بازی کردی یا نه ولی توجه کنی کینگ اکثر فن هاش یا رو به پایینه یا طرفو میگیره که مثلا با کسی مثل هاورانگ که اکثر فن هاش لگ هایی به سمت بالا هست نمیتونی یدونه ضربه به کینگ بزنی و به راحتی میتونه تو رو شکست بده
البته این جور فکر کردن شما بخاطر اینه که فقط با کامپیوتر و روی درجه سختی پایین بازی کردی چون هیچ کدوم از قواعد سری رو نمیدونی![]()
.sf رو زیاد دقت نکردم ولی اگه شما می گی من قبول می کنم ^^.البته SF هم اینجوریه. شدیدتر از تکن.
من خودم شخصا بهتون نشون میدم.:biggrin1:آره خب من همیشه روی very easy بازی می کنم برای همین می گم ... اگه یه روز اومدم توی قسمت آنلاین (که اینطور که خوندم همگی می خواین بازی کنید با هم ) شما بهم نشون بده این کینگ چطوری هوارانگ رو له می کنه .
من خودم شخصا بهتون نشون میدم.:biggrin1:
ببینید کینگ هرچی نداشته باشه یه بدل پا داره. هورانگ هم که دستاش فلجه:biggrin1:.
یه ضرب المثلی از جزایر مالت هست که میگه بیشین بینیم باااا.:biggrin1:بابک تو آبرو کینگ رو میبری خودم نشون میدم![]()
آره جون خودت اوتار منو قاپیدییه ضرب المثلی از جزایر مالت هست که میگه بیشین بینیم باااا.:biggrin1:
کینگ با من پیوند خورده. :biggrin1:
الان تنت میخوارهناراحت نشیدا.:biggrin1:
ولی به نظرم این کینگ خیلی مورد توجه افراد خردسال هم قرار میگیره.:biggrin1:
مثلا من چند وقت پیش توی کلوپ دیدم که یه بچه 7-8 ساله کینگ رو برداشته بود و داشت با یه آدم 19-20 ساله بازی میکرد!:biggrin1:
پیر اون یارو رو در آورده بود،همش میبرد!:biggrin1:
ما هم کلافه شدیم از بس مینشست و لگد میزد!:biggrin1:
ناراحت نشیدا.:biggrin1:
ولی به نظرم این کینگ خیلی مورد توجه افراد خردسال هم قرار میگیره.:biggrin1:
مثلا من چند وقت پیش توی کلوپ دیدم که یه بچه 7-8 ساله کینگ رو برداشته بود و داشت با یه آدم 19-20 ساله بازی میکرد!:biggrin1:
پیر اون یارو رو در آورده بود،همش میبرد!:biggrin1:
ما هم کلافه شدیم از بس مینشست و لگد میزد!:biggrin1:

(توی یکی از تورنومنت های جهانی تکن مقام دوم رو اورده - کرکترشم همیشه جین هست) مراجعه به پست 2214.:biggrin1:آره جون خودت اوتار منو قاپیدی!!
گرزتو یه دقیقه بده من.:biggrin1:بابک بیار اون گرزمو!!
خوب باید عرض کنم که این آدم 19-20 ساله مشنگ بوده.:biggrin1: هیچ ربطی به کینگ نداره.مثلا من چند وقت پیش توی کلوپ دیدم که یه بچه 7-8 ساله کینگ رو برداشته بود و داشت با یه آدم 19-20 ساله بازی میکرد!
پیر اون یارو رو در آورده بود،همش میبرد!
ما هم کلافه شدیم از بس مینشست و لگد میزد!
خوب آره. اون که 100%. اصلا زمان بندی Button mashing ـه که باعث برد و باخت میشه.:biggrin1:اقا ولی با اینکه من خودم تکن رو با هیچ بازی فایتینگ دیگه ای نمیخوام عوض کنم و جاشو هیچ بازی ای نمیگیره ولی باید قبول کنیم بازی باتن مشینگ ـه