طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام و درود.
من اولین باره که توی این تاپیک میام.:biggrin1::biggrin1:
البته انگار قبلا اومده بودم چون رای داده بودم!:biggrin1::confused:
من مثل شما ها طرفدار سینه چاک تکن نیستم ولی این بازیو بسیار دوست دارم.:love:
یادمه اولین بازی ای که روی PS 1 بازی کردم،تکن بود.:p
در مورد شخصیت ها هم من،
هوارانگ،هیهاچی و جین رو داست دارم،مخصوصا جین و هوارانگ رو.:love:
و از یوشیمیتشو هم با اجازه بدم میاد.:biggrin1:
منتظر شماره 6 این بازی هستم...

و بیشترین رای هم اورده
بمیرم واسه آسوکا که تو نظر سنجی 2 تا مونده به آخره!! ولی واسه من یکی که مهم نیست... آسوکا یه دونه ای :cool:

ویرایش: از اولی که اومدم اینجا انقده آسوکا آسوکا کردید که دیگه منم که اول به اصول تلفظی ناجور پایبند بودم فرتی میگم آسوکا!! :biggrin1: بابا آزکا نه آسوکا:دی

آخرین ویرایش:
بمیرم واسه آسوکا که تو نظر سنجی 2 تا مونده به آخره!! ولی واسه من یکی که مهم نیست... آسوکا یه دونه ای :cool:
آره ...اصلا مهم نیست..نظر سنجی که توش هوارانگ اول باشه اصلا اعتبار نداره:biggrin1:
همش به خاطر همون XXXX .:biggrin1: (الان باز سام میاد شاخ میشه.:biggrin1:)
احسنت:biggrin1:همینه:biggrin1:

ولی جدیدا از استیل این لارس خیلی خوشم اومده.... دارم بهش علاقه مند میشم:biggrin1: البته هیشکی جین نمیشه...

آره ...اصلا مهم نیست..نظر سنجی که توش هوارانگ اول باشه اصلا اعتبار نداره:biggrin1:
چیه حسودیتون میشه ؟ :دی
احسنت:biggrin1:همینه:biggrin1:

ولی جدیدا از استیل این لارس خیلی خوشم اومده.... دارم بهش علاقه مند میشم:biggrin1: البته هیشکی جین نمیشه...

بابا به پر به پیغمبر شما که بازی منو با هورانگ ندیدین که :(( بخدا با همین بابک و میلاد و حسین و... انلاین میزنم میبینین که من بار هم ازش استفاده نمیکنم :-" بخدا هوارانگ فن های خیلی قدر تر از این XXXX داره چرا نمیخواین قبول کنین ؟ :دی همون اول بازی با دوبار عقب ایره یدونه لنگ میندازه طرف یارو تا ده متر یارو پرت میشه عقب (تازه این برای شروعه که مهمه کی بایدضربه اولو بزنه) صبر کنین بازی بیاد به تک تکتون بازیو نشون میدم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
بخدا هوارانگ فن های خیلی قدر تر از این XXXX داره چرا نمیخواین قبول کنین ؟

اره مثلا 0000 ::دی
------
منم با کینگ یه فن خز بلدم :دی

مایل جلو پایین:دی0 نمیزاره یارو تکون بخوره:دی

------

ای دَرد :دی
آخ آخ آخ :دی هرچی گیمر کژوال King باز بود با این منو به *** میداد :biggrin1: اصلا فن ـه ردخور نداره هینجوری میزنه نمیزاره یارو نفس بکشه :biggrin1: من میگم کلا در مقابل کینگ هوارانگ رو برداشتن اشتباه ـه خراک کینگ جین ـه که سرویسش میکنه

شما هرچی دوست داری در مقابل کینگ بردار.:biggrin1:
منم با کینگ یه فن خز بلدم

مایل جلو پایین0 نمیزاره یارو تکون بخوره
دیگه نبینم از این خزبازی ها با کینگ انجام بدیا.:evil::biggrin1:
اصلا چه معنی داره کینگ لگد بزنه؟:biggrin1: کینگ فقط باید بگیره یا کف گرگی بزنه.:biggrin1:

My God

------

ای دَرد :دی
آخ آخ آخ :دی هرچی گیمر کژوال King باز بود با این منو به *** میداد :biggrin1: اصلا فن ـه ردخور نداره هینجوری میزنه نمیزاره یارو نفس بکشه :biggrin1: من میگم کلا در مقابل کینگ هوارانگ رو برداشتن اشتباه ـه خراک کینگ جین ـه که سرویسش میکنه
:biggrin1: نمیدونم چی بگم چشام داره میزنه بیرون ، این قسمت شوخی بود دیگه نه ؟... تیکن تنها بازی فایتینگی هست که مهم نیست کاراکترتون کی باشه و فقط مهم بازی کردن شماست می خواد آسوکا باشه یا خرس پاندا هر فنی هم دفاع مخصوص خودش رو داره :biggrin1:.

دوستان خز ترین فن ها رو مینویسم:دی:دی

یوشیمیتسو:عقب مربع مربع مربع:دب

هورانگ: xxx:دی یا xxxooo:دی

کینگ:مایل جلو o::دی

ادی: oxoxoxoxoxo:دی

برایان:مثلث مربع مثلث مربع:دی

نینا:جلو مثل مربع:دی

جین :قدیما 0 بالا اما حالا این فن دیگه نداره اما به جاش باباش ول نکرده ای فنو:دی

مارشال: x0 x0 x0 x0:دی

بروس هم: x0 مایل جلو:دی

----------
البته این فن ها زیاده ولی یادم رفته نصفشون:دی

بابا این یکی انقدر دیر اومد هر چی بلد بودم داره یادم می ره!:biggrin1:
فعلا زحمت کشیدن تاریخ گفتن!بابا تاریخو ول کن زود بازیو بده بیرون!:cheesygri
ولی من از این LEO خیلی خوشم اومد:pزیباست:cheesygri:cheesygri
پس کو این LEO؟؟؟چرا نیست تو نظر سنجی؟؟
این هیتاچی پیرو مینداختی بیرون LEO می زاشتی:cheesygri.پیرا باید به جوونا میدون بدنا!:p

آخرین ویرایش:
ادی: oxoxoxoxoxo
ادی و کریستی که فناشون خداست :دی

آره ...اصلا مهم نیست..نظر سنجی که توش هوارانگ اول باشه اصلا اعتبار نداره
از اونجا که جین با آزکا یه نسبتی داره واسه همین چیزی بهش نمی گم :دی ولی نشدا.....

ویرایش (بازم) : میگم من خودم آواتتارمو png درست کردم.... تو کامپیوتر هم پشتش خالیه , ولی اینجا پس زمینه داره؟؟؟ چرا؟؟

جون من بحث نظ سنجی رو تموم کنید:دی(حالا همه میان بحث میکنن چون به خاطر جونم قسم خوردم:دی)

میگم من خودم آواتتارمو png درست کردم.... تو کامپیوتر هم پشتش خالیه , ولی اینجا پس زمینه داره؟؟؟ چرا؟؟

واسه اینه که حجمش بالاست خود bc اوتوماتیک کمش میکنه میشه jpg عکستو برام ارسال کن تا درستش کنم

حالا همه میان بحث میکنن چون به خاطر جونم قسم خوردم
:) خب حالا چون عادت ندارم از جون بقیه مایه بزارم فعلا بس میکنم (از طرف همه:دی )

یه سری از عکس های CG کاراکترا پیشم جا موند... tinypic واسم ف ..ی / ل.... ت. ر.. ه.... یه سایت آپلود معتبر اگه احیانا هست بگید آپلودشون کنم

واسه اینه که حجمش بالاست خود bc اوتوماتیک کمش میکنه میشه jpg عکستو برام ارسال کن تا درستش کنم

اااااااااااااااااااااا راست میگید اصلا هواسم نبود (یعنی جدیش نگرفته بودم:-") بگو چرا همیشه آواتارای من محو در میومدن !! :biggrin1: ممنون درستش کردم :cool:

:biggrin1: نمیدونم چی بگم چشام داره میزنه بیرون ، این قسمت شوخی بود دیگه نه ؟... تیکن تنها بازی فایتینگی هست که مهم نیست کاراکترتون کی باشه و فقط مهم بازی کردن شماست می خواد آسوکا باشه یا خرس پاندا هر فنی هم دفاع مخصوص خودش رو داره :biggrin1:.

دست شما درد نکنه دیگه :eek::laughing: جوری داری حرف میزنی که کل تاریخچه تکن زیر سوال بره !!! :laughing: جالبه والا نمیدونم تابحال با کینگ بازی کردی یا نه ولی توجه کنی کینگ اکثر فن هاش یا رو به پایینه یا طرفو میگیره که مثلا با کسی مثل هاورانگ که اکثر فن هاش لگ هایی به سمت بالا هست نمیتونی یدونه ضربه به کینگ بزنی و به راحتی میتونه تو رو شکست بده
البته این جور فکر کردن شما بخاطر اینه که فقط با کامپیوتر و روی درجه سختی پایین بازی کردی چون هیچ کدوم از قواعد سری رو نمیدونی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or