Bianconeri
کاربر سایت
خوب همیشه خواص در اکثریت نیستن:biggrin1: جین همیشه نشون داده بسیار شاخ تره:biggrin1:باز من نبودم حرف از Tekken زدین ؟! جمش کنین بابا :biggrin1: میبینم که هاورانگ همینجوری به طرفدارانش اضافه میشه (دلیلش انتخاب منه :biggrin1![]()
خوب تعداد گزینه های نظر سنجی محدوده و نمیشه همه کاراکتر ها رو اضافه کرد...
البته خیلی جالبه در این نظر سنجی نامی از paul قدیمیترین بازیکن تیکن نیست و از armor king استاد کینگ عجیبه
غیر از جذبه ی خاص(:biggrin1نینا جذبه خواصی داره:biggrin1:
از جمعیت هواداران عذر میخوام :biggrin1والا هیچیش خوب معلوم نیستاین YUSHIMITSU آدمه یا روبات ؟
من فقط میدونم این با Doctor boskonovich خیلی رفیق بودن.:biggrin1: پس احتمال این که دکتر بوجود آورده باشتش هست.این YUSHIMITSU آدمه یا روبات ؟
من پایم این هوارانگ از نظر سنجی حذف شه جاش دکتر بسکنویچ یا گان یا هر شخصیت ضایع دیگه ای اضافه شه بهتره
سلام رفیق...این YUSHIMITSU آدمه یا روبات ؟
آسکا که خودش از کازاما هاست:biggrin1: ما باید با هم متحد باشیم:biggrin1:حالا من یکی رو بیخیال...ولی اعلام جنگ میکنید؟؟![]()
پس منو بابک و فریدون هم باهم متحد میشیم![]()
حسین خان میگم من سوال کالیبر بازی نکردم
مگه این یوشی هم اونجا رو خز کرده![]()
پس منو یسری گیمر کَژوال هم با هم متحد میشیم :biggrin1:
دستت درد نکنه امیر هوشنگ، این چه حرفیه؟!؟ یوشی نباشه تکن خز میشه، هیچ تکنی بدون یوشی نیومده نخواهد هم آمد پسر جان:cheesygri
توی Soul Calibur هم سروره.
از نینا هم بد نگین انقدر که خودش میاد حسابتون را میرسه.
بچه ها تکن 6 اومد حتما باهم Online بازی می کنیم (البته صبر عیوب میخواد با این سرعت اینترنت ما، من Soul Calibur آنلاین بازی می کنم نزدیک به 1 تا 2 ثانیه تاخیر داره
آسکا که خودش از کازاما هاست:biggrin1: ما باید با هم متحد باشیم:biggrin1:
پس منو بابک و فریدون هم باهم متحد میشیم
پس منو یسری گیمر کَژوال هم با هم متحد میشیم

بچه ها تکن 6 اومد حتما باهم Online بازی می کنیم

من زیاد با سرعتم مشکل ندارم...ولی با sc مشکل دارم:biggrin1: با اینکه خوشم میاد ازش ولی اصلا لذت تکن رو نداره:biggrin1:بچه ها تکن 6 اومد حتما باهم Online بازی می کنیم (البته صبر عیوب میخواد با این سرعت اینترنت ما، من Soul Calibur آنلاین بازی می کنم نزدیک به 1 تا 2 ثانیه تاخیر داره.
از اونجا که سوال کالیبر هم واسه نامکوئه یه سری از کاراکتر ها تو هر 2 تا بازی مشترکن..مثل همین یوشیمیتسو...البته با یه سری تغییرات ظاهری کم! مثلا یوشیمیتسو تو sc نقاب رو صورتش چوبیه!...بابا یکم بیشتر توضیح بده این چکارس اونجا اصلا کدوم نسخش؟!:biggrin1:
نه دیگه...ما اول پیشنهاد اتحاد رو دادیم:biggrin1: شما باید یه خلاقیت جدید به خرج بدید:biggrin1:پس منو یسری گیمر کَژوال هم با هم متحد میشیم :biggrin1: