طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بود Marshal Law تو این نظر سنجی همیشه احساس میشد و میشه

من به هیچ کدام از این رای نمی دوم فقط {برایان فیوری}

همیشه بعد از چند صفحه دوباره میرسیم به بحث نظر سنجی . میگم یه تاپیک بود که کدوم شخصیت تکن رو بیشتر دوست دارید , نمی دونم دقیقا کجاس ولی احتمالا نظرسنجی اون کامله

البته من تیکین رو از شماره یک تا تیکن tag بیشتر بازی نکردم البته به طور حرفه ای بود چقدر طرفدارای این لنگ دراز زیاده هاورانگ البته هر کی سالتوهای کینگ و سالتوهای nina .و bruce ,و غیره میخواد تا اونجایی که یادم باشه بهش یاد میدم تا بیشتر با تیکن حال کنید
البته خیلی جالبه در این نظر سنجی نامی از paul قدیمیترین بازیکن تیکن نیست و از armor king استاد کینگ عجیبه

آخرین ویرایش:
باز من نبودم حرف از Tekken زدین ؟! جمش کنین بابا :biggrin1: میبینم که هاورانگ همینجوری به طرفدارانش اضافه میشه (دلیلش انتخاب منه :biggrin1:)
خوب همیشه خواص در اکثریت نیستن:biggrin1: جین همیشه نشون داده بسیار شاخ تره:biggrin1:

---

البته خیلی جالبه در این نظر سنجی نامی از paul قدیمیترین بازیکن تیکن نیست و از armor king استاد کینگ عجیبه
خوب تعداد گزینه های نظر سنجی محدوده و نمیشه همه کاراکتر ها رو اضافه کرد...
از اونجا که خانواده ی میشیما 100% وجودشون لازمه:biggrin1:پس جین و هیهاچی و کازویا و آسوکا که باید باشن...یه سایر هم که باید باشه!این 5 تا...هوارانگم که با اینکه خزه ولی خوب پایه ثابته دیگه:biggrin1: این 6 تا
آرمور کینگ فقط تو 2 نسخه از تکن حضور داشته(+TTT) پس نمیشه اونو جزو 5 تای باقیمونده قرار داد...
نینا هم که حضورش الزامیه:biggrin1:می شد پاول رو جای یوشیمیتسو گذاشت که خداییشم زیاد فرق نمی کرد...
--------------------
نینا جذبه خواصی داره:biggrin1:
غیر از جذبه ی خاص(:biggrin1:) نینا یکی از بهترین کاراکترای بازیه.. و به نظر من بهترین کاراکتر مونث!
-----
ولی من پایم این هوارانگ از نظر سنجی حذف شه جاش دکتر بسکنویچ یا گان یا هر شخصیت ضایع دیگه ای اضافه شه بهتره:biggrin1:(از جمعیت هواداران عذر میخوام :biggrin1:)

من پایم این هوارانگ از نظر سنجی حذف شه جاش دکتر بسکنویچ یا گان یا هر شخصیت ضایع دیگه ای اضافه شه بهتره

حالا من یکی رو بیخیال...ولی اعلام جنگ میکنید؟؟ :)
-------
هان بالاخره تاپیک محبوب ترین کاراکتر تکن(یه چی تو همین مایه ها) رو یافتم . البته اونم تقریبا مثل همینه lol ولی حالا یه نیگا بکنید بد نیست . تاپیک

این YUSHIMITSU آدمه یا روبات ؟
سلام رفیق...
یوشیمیتسو یکی از شخصیت های خیلی مبهم و جالب سری تکن و سوال کالیبره...داستانش که خیلی طولانیه ولی در مورد سوالت:
اون یه نینجاست و رهبر قبیله ی مانجی..
تنها عضو مکانیکی اون بازوشه که بعد از درگیری تو میشیما زایباتسو دستش رو از دست داد و دکتر بسکونویچ این بازوی استثنایی رو جایگزین اون کرد و جون یوشیمیتسو رو نجات داد که البته بعد ها یوشیمیتسو همه ی اینا رو جبران کرد...بنابراین یوشیمیتسو روبات نیست و اون زرهش که میبینید دلیلی بر روبات بودنش نیست!
اگه توضیح بیشتری در مورد یوشیمتسو خواستی بگو:biggrin1:

حالا من یکی رو بیخیال...ولی اعلام جنگ میکنید؟؟ :)
آسکا که خودش از کازاما هاست:biggrin1: ما باید با هم متحد باشیم:biggrin1:

یوشیمیتسو یکی از شخصیت های خیلی مبهم و جالب سری تکن و سوال کالیبره...

حسین خان میگم من سوال کالیبر بازی نکردم

مگه این یوشی هم اونجا رو خز کرده:دی:دی

پس منو بابک و فریدون هم باهم متحد میشیم:دی

حسین خان میگم من سوال کالیبر بازی نکردم

مگه این یوشی هم اونجا رو خز کرده:دی:دی

دستت درد نکنه امیر هوشنگ، این چه حرفیه؟!؟ یوشی نباشه تکن خز میشه، هیچ تکنی بدون یوشی نیومده نخواهد هم آمد پسر جان:cheesygri
توی Soul Calibur هم سروره.
از نینا هم بد نگین انقدر که خودش میاد حسابتون را میرسه.

بچه ها تکن 6 اومد حتما باهم Online بازی می کنیم (البته صبر عیوب میخواد با این سرعت اینترنت ما، من Soul Calibur آنلاین بازی می کنم نزدیک به 1 تا 2 ثانیه تاخیر داره.

پس منو یسری گیمر کَژوال هم با هم متحد میشیم :biggrin1:

بشید اقا بشید:دی

دستت درد نکنه امیر هوشنگ، این چه حرفیه؟!؟ یوشی نباشه تکن خز میشه، هیچ تکنی بدون یوشی نیومده نخواهد هم آمد پسر جان:cheesygri

بابا این دلقکی هست بتمام معنا:دی

توی Soul Calibur هم سروره.

بابا یکم بیشتر توضیح بده این چکارس اونجا اصلا کدوم نسخش؟!:biggrin1:

از نینا هم بد نگین انقدر که خودش میاد حسابتون را میرسه.

اشکال نداره اگه اومد من می ایستم هی بزنه تو گوشم گر خوشگلی مرا**** از *** مرا خوشاید:دی

بچه ها تکن 6 اومد حتما باهم Online بازی می کنیم (البته صبر عیوب میخواد با این سرعت اینترنت ما، من Soul Calibur آنلاین بازی می کنم نزدیک به 1 تا 2 ثانیه تاخیر داره

اونکه 100 در 1000 :دی

اون 2ثانیه به نفع ماست:دی

:دی به این نکته توجه نکرده بودم . خوب آدمو آخر خط پیاده میکنید :دی ok حالا کنار میایم :دی

پس منو بابک و فریدون هم باهم متحد میشیم

پس منو یسری گیمر کَژوال هم با هم متحد میشیم

اتحاد خیلی خوبه :cool:

بچه ها تکن 6 اومد حتما باهم Online بازی می کنیم

من پرسرعت ندارم خب... امسال بعد از مهر هم باید دور بازی ها رو خط بکشم :(

بچه ها تکن 6 اومد حتما باهم Online بازی می کنیم (البته صبر عیوب میخواد با این سرعت اینترنت ما، من Soul Calibur آنلاین بازی می کنم نزدیک به 1 تا 2 ثانیه تاخیر داره.
من زیاد با سرعتم مشکل ندارم...ولی با sc مشکل دارم:biggrin1: با اینکه خوشم میاد ازش ولی اصلا لذت تکن رو نداره:biggrin1:
بابا یکم بیشتر توضیح بده این چکارس اونجا اصلا کدوم نسخش؟!:biggrin1:
از اونجا که سوال کالیبر هم واسه نامکوئه یه سری از کاراکتر ها تو هر 2 تا بازی مشترکن..مثل همین یوشیمیتسو...البته با یه سری تغییرات ظاهری کم! مثلا یوشیمیتسو تو sc نقاب رو صورتش چوبیه!...
----
پس منو یسری گیمر کَژوال هم با هم متحد میشیم :biggrin1:
نه دیگه...ما اول پیشنهاد اتحاد رو دادیم:biggrin1: شما باید یه خلاقیت جدید به خرج بدید:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or