طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام....
ای بابا چرا اختلاف جین و هوارانگ انقدر زیاد شده تو نظر سنجی:biggrin1:؟
می بینم که دیگه تکن6 رو فقط رو موبایل نزدن:biggrin1:
ولی شدیدا" معتقدم با 360 نمیشه تکن بازی کرد....
خیلی وقته نبودم...تو این یه ماهه تریلر جدیدی منتشر شده؟لینک تریلر های e3 رو هم اگه بچه ها بذارن ممنون می شم...

درود

اقا حسین

خوبی نبودی؟
چاکر داش میلاد!
ایشالا دیگه هستیم:biggrin1:
الان یه چند تا از تریلر های جدیدو دیدم ....شدیدا احساس پرتی بهم دست داد:biggrin1:یه سری کاراکتر جدید دیدم...تا حالا سابقه نداشته انقدر بی خبر باشم:biggrin1:
پروفایل این lars و alisa اومده؟

دم همتون گرم به ویژه اون 53 نفر دیگه ای که به کینگ رای دادن
عکسی چیزی از کینگ هم پیدا کردید بزارید
تو پروفایلم آلبوم تیکن 6 رو گزاشتم اگر بقیه رو هم میخواید بگید تا والپیپراش رو بزارم;)

راستی این آرمور کینگ چرا انقدر کم پیداست؟فکر کنم آخرین باری که دیدمش فکر کنم آخرش چشمش داشت خون میومد و ...
نمیدونم تو تیکن چند بود :biggrin1: بعد از اون هم ایشون در بازیی حضور داشتند یا نه؟ :biggrin1:

ما نیز نمیتونیم تا اومدن بازی صبر کنیم از وقتی PS3 گرفتم هنوز هیچ بازی فایتینگ نزدم تو رگ یعنی با هیچ بازی غیر از تیکن حال نمیکنم که برم بگیرمش :(( کی میای تیکن؟همچنان منتظرتیم :love:

چاکر داش میلاد!
ایشالا دیگه هستیم:biggrin1:
الان یه چند تا از تریلر های جدیدو دیدم ....شدیدا احساس پرتی بهم دست داد:biggrin1:یه سری کاراکتر جدید دیدم...تا حالا سابقه نداشته انقدر بی خبر باشم:biggrin1:
پروفایل این lars و alisa اومده؟

ما چاکریم:دی

پس خودتو اماده کن واسه مبارزه:دی
------------
نه نیومده

راستی این آرمور کینگ چرا انقدر کم پیداست؟فکر کنم آخرین باری که دیدمش فکر کنم آخرش چشمش داشت خون میومد و ...
نمیدونم تو تیکن چند بود :biggrin1: بعد از اون هم ایشون در بازیی حضور داشتند یا نه؟ :biggrin1:

اخرین بار تو TEKKEN 5:DR بوده که واسه PSP منتشر شد

و TEKKEN 6 رو ارکید

باز من نبودم حرف از Tekken زدین ؟! جمش کنین بابا :دی میبینم که هاورانگ همینجوری به طرفدارانش اضافه میشه (دلیلش انتخاب منه :دی) میلاد هم که حاضر جواب شده !!! :eek::biggrin1:
اخرین بار تو TEKKEN 5:DR بوده که واسه PSP منتشر شد

و TEKKEN 6 رو ارکید
البته کلا همیشه ارمور کینگ نقش مهمی توی داستان کینگ داشت و در DR به صورت رسمی و کامل معرفی و به شخصیتی قابل بازی تبدیل شد ;)
داداش خیلی گلی
هر وقت پیدا کردی بزار
هنوز مونده بخواین تمامی تصاویری که از تکن توی نت هستو مشاهده کنین :biggrin1: (من موهای خودمو سفید کردم مثلا)
خدمتت امیرحسین جان

هر کس از هر کسی برای هر نسخه ای (حتی اون دایناسوره توی تکن 3) عکس میخواد من هستم فقط دونه دونه بگین چون من پدرم در میاد با دایل اپ اپلود کنم ;)

من اون tekken 5 : dr رو بازی نکردم میشه یکمی در مورد داستان آرمور کنیگ و کینگ توضیح بدید؟ یا حداقل اون cs آخرش رو بزارید؟ (اولش که چیزی نداشت!داشت؟ )

دستتون درد نکنه

میلاد هم که حاضر جواب شده !!! :eek::biggrin1:

مگه من چمه!!؟:دی:biggrin1::biggrin1:

من اون tekken 5 : dr رو بازی نکردم میشه یکمی در مورد داستان آرمور کنیگ و کینگ توضیح بدید؟ یا حداقل اون cs آخرش رو بزارید؟ (اولش که چیزی نداشت!داشت؟ )

دستتون درد نکنه

من هم بازی نکردم:biggrin1:

اما فکر نکنم تو cs باشه اخه محدودیت حجمی داره بازی psp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or