صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
بحث این بود که اگه اول نسل هفت که میشه 2005 سیستم میبیستی تا الان که نسل نهم و دو نسل بعدیم جواب میداده طبق فرمایش دوستان یا خیر!

یک اغراقی فرمودن و کلا همچین چیزی شدنی نیست

های ترین کارت 2006 م الان باهاش نمیشه کاری کرد

نمیدونم منظور از ور رفتن چیه و ور میری یهو میشینی بازیهای امروز رو پلی میکنی ! احتمالا 240 پی و 5 فریم

یک کارت هیچوقت برای دو نسل یعنی حداقل 14سال جواب نمیده . مگر با ور ـه معروف وَر بری:دی

کار به بحث تخصصیتون ندارم! گفتم یه پیشنهاد به برخی کاربران بدم! با کارت های سال 2007 هم نه، با کارت های سال 2010 که OPEN GL 3.3 و 4 داشتن و با شیدر مدلی که از عهده پردازش خیلی از بازی های نسل 8 بر نمیاد! همچنین VRAM اکثرا یک گیگ، باشه حالا می گیم کراس یا SLI، اینکه شما با تغییر تنظیمات بتونی ایول 8 رو معقول ران کنی و به انجام بازی هم بپردازی، بنظرم شما حیفی واسه این فروم، فورا خودتونو به سران این شرکت ها معرفی کنید تا از تخصصتون! در زمینه کارت های آینده ای که می خوان تولید کنن نهایت بهره رو ببرن LOL

نه، شما داری نسل کنسولها رو اشتباه میکنی و ضمنا من اصلا دارم کارتای انویدیا رو میگم. ببین بین نسل شش و هفت میشه بین نسل PS2 GC Xbox و نسل PS3 Xbox 360 Wii کجا کارتهای 2013 2014 ای که میگید بودن! اون بازه زمانی که راجع بش صحبت میکنیم سال 2005 اینطوراس!
بحث این بود که اگه اول نسل هفت که میشه 2005 سیستم میبیستی تا الان که نسل نهم و دو نسل بعدیم جواب میداده طبق فرمایش دوستان یا خیر!
من در مورد 2005 صحبت نمیکنم موقعیت تعویض نسل از 7به 8 و الان رو دارم مقایسه میکنم.
کسی اون زمان 780ti رو انتخاب کرده بود دست و پا شکسته الان هم میتونه بازی هارو ران کنه.
همینطور که بنظر میاد 3060 الان همون مسیر رو بره با توجه به اینکه dlss الان وجود داره وقبلا نداشت.

دو نسل قبل یعنی اواخر نسل 6 و اول نسل 7
یعنی 780ti یا 980
این کارت ها اوکی هستن! عالی نیستند! خوب نیستند ولی اون 780 اوکی هست و هنوز میشه باهاش بازی کرد.
رزیدنت اویل 8 رو به راحتی در 1080 با ور رفتن اجرا میکنه. مهم اینه بدونید چی ببندید.
3060 12 گیگ خیلی جذابه.
اصلاح : من عددهای نسل رو در پست قبلی اشتباه نوشتم نسل 7 به 8

اویل ۸ رو ۶۶۰ کارت نسل ۷،(۱ سال و نیم قبل از ps4) مید رنج اون موقع هم هست نه های اند
رو ۷۲۰p و تنظیمات های 40 فریم هم میده
660 ماله 2012 هست. گفتن 2010، چرا شرایط تستو رعایت نمیکنی.اجازه کراسفایر و sli هم بهت دادن.
فقط مشکلش اینه دایرکت 12 رو کارتای amd از 2012 و سری 77xx اومد که اونم با فیچرهای 11 اجرا میشه و وقتی api ساپورت نشه کراسفایر هم کمکی نمیکنه.
و انویدیا سری 400 رو با دایرکت 12 با فیچر لول 11 ساپورت کرد از 2010 و رزیدنت اویل 8 دایرکت 12 داده.
تازه محدوده تست رو میخواستن ببرن 2007-8.لطف کردن و به 2010 آوردن.واقعا حیفید
برید خودتونو معرفی کنبد و بگید من خواستم رو کارتهایی دایرکت 12 نبودن بازیهای دایرکت 12 اجرا بشن تازه اجازه sli و کراسفایر هم دارم.

آخرین ویرایش:
به جا این که این جا چرت و پرت بنویسید برید تو یوتوب کارت مورد نظر بزنید و عملکردشو تو بازیا ببینید ... نیاز نیست هی این جا حقیقتو تغییر بدید که :|

• Like
Reactions: kamyy
View attachment 207834

تایید شده بدونید، طبق گزارش مخصوص سهام داران سونی که شامل اطلاعات مالی/استراتژی های آینده ی سونی میشه، آنچارتد 4 {یکی از} بازی{های} آینده ای خواهد بود که روی PC عرضه میشه.
View attachment 207836
منبع
ای جان
من به خاطر U4 یـ مبدل تبدیل دسته به کیبورد خریدم تا فقط این بازی رو با ماوس و کیبورد بتونم بازی کنم با اینکه سه بار تمومش کردم ولی هیچ وقتی نتوسنتم اون جور که باید و شاید از شوتینگش لذت ببرم

آخرین ویرایش:
ای جان
من به خاطر U4 یـ مبدل تبدیل دسته به کیبورد خریدم تا فقط این بازی رو با ماوس و کیبورد بتونم بازی کنم با اینکه سه بار تمومش کردم ولی هیچ وقتی نتوسنتم اون جور که باید و شاید از شوتینگش لذت ببرم
در کل به نظر من شوتینگ آنچارتدها روی دسته همیشه خوب بودن(به غیر از آنچارتد ۳ که اوایلش روی دسته یه Deadzone بزرگی داشت و تا اونجایی که یادمه از کامیونیتی کمک گرفتن تا بهشون بگن مشکلش چیه) بنابراین واقعیتش من هیچوقت با رفتن قسمت داستانی با دسته مشکلی نداشتم، ولی بخش survival مولتیش بود که از همه طرف میریختن روی سرت و اونجا حس میکردم ای کاش میشد با موس و کیبورد برم:D امیدوارم یه دفعه مولتیش رو برای نسخه ی PC حذف نکنن که اون هم خیلی فان بود. ولی چیزی که در مورد آنچارتد ۴ روی PC هیجان زده ام می کنه دیدن گرافیک و بحث های تکنیکی اش مخصوصا ۶۰ فریم و با کیفیت سایه بهتر(روی PS4 خیلی از کیفیت سایه ها زده بودن) هست چون به نظر من کلا ناتی داگ انجین یه چیز عجیب غریبیه. من که شخصاً به محض این که روی پی سی منتشر شد و مطمئن شدم که پورت خوبی هست دیسک PS4 رو میفروشم و مثل Days Gone روی پی سی میگیرمش:-"

بیشتر دوست داشتم The last of us 1 و 2 رو بدن :D
من که بازیش کردم ولی امیدوارم کالکشن بدن تا اونایی که بازی میکنن بفهمنن داستان چی به چیه
این مدل که یهو از قسمت چندم برای یه کنسول دیگه یا PC ریلیز میکنن اصلا جالب نیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or