صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
بسیار جواب قانع کننده ای بود.از شهر سخت افزار آوردی و باید درست باشه.
حالا یه سوال دارم ازت، شما که سخت افزار و سیستم پیشنهاد میدید.
من سیستم پیشنهاد دادم؟! دارم میگم خرید سیستم منطقی نیست، فقط اگر پی سی دارید حتما ارتقا بدید که بازیهای روز و آینده رو با بالاترین کیفیت اجرا کنید که بالاترین کیفیت فقط رزولوشن و فریم نیست، rt هم هست، نه اینکه بگید 1060 تا 7 سال دیگه اوکی هست و بالاترین کیفیت رو میده
اون مشخصاتی هم که گذاشتم با قیمت تقریبا برابر با لینکی بود که گذاشته بودی نه اینکه کسی بره اینو بخره (از شهرسخت افزار هم نیست:D) قیمت پردازنده تو این جدول 12% از کل قیمت هست که با پردازنده ضعیفتر مثلا میشه 10% یا 8% ارزش حرص خوردن نداره ;)
اصل مطلب بحث ارتقا هست که از اول این تاپیک یه عده منکرش هستن و میگن پی سی نیاز به ارتقا نداره!!!

من سیستم پیشنهاد دادم؟! دارم میگم خرید سیستم منطقی نیست، فقط اگر پی سی دارید حتما ارتقا بدید که بازیهای روز و آینده رو با بالاترین کیفیت اجرا کنید که بالاترین کیفیت فقط رزولوشن و فریم نیست، rt هم هست، نه اینکه بگید 1060 تا 7 سال دیگه اوکی هست و بالاترین کیفیت رو میده
اون مشخصاتی هم که گذاشتم با قیمت تقریبا برابر با لینکی بود که گذاشته بودی نه اینکه کسی بره اینو بخره (از شهرسخت افزار هم نیست:D) قیمت پردازنده تو این جدول 12% از کل قیمت هست که با پردازنده ضعیفتر مثلا میشه 10% یا 8% ارزش حرص خوردن نداره ;)
اصل مطلب بحث ارتقا هست که از اول این تاپیک یه عده منکرش هستن و میگن پی سی نیاز به ارتقا نداره!!!
کامپیوتر نیاز به ارتقا داره برای داشتن بهترین خروجی و لذت روز ارتقاهای گرافیکی بازی ها اما مایه می خواهد . وقتی مایه نیست باید دلخوش به تنظیمات پایین بود که فقط اجرا کنه . دلسوخته های پیسی باز توی این دوران دست به عصا جلو می روند . ( شما در کل گل فرمایش می کنید)

• Like
Reactions: Bellic
دو نسل قبل یعنی اواخر نسل 6 و اول نسل 7
یعنی 780ti یا 980
این کارت ها اوکی هستن! عالی نیستند! خوب نیستند ولی اون 780 اوکی هست و هنوز میشه باهاش بازی کرد.
رزیدنت اویل 8 رو به راحتی در 1080 با ور رفتن اجرا میکنه. مهم اینه بدونید چی ببندید.
3060 12 گیگ خیلی جذابه.
فقط خواستم بگم اشتباه گفتید
اواخر نسل شیش و اوایل نسل هفت تو خوش بینانه ترین حالت ممکن بخوایم قوی ترینا رو بگیم 6800 یا 7800
6800 که system req دیفالت اکثر بازیا تا آخر نسل هفت بود و صد البته همین کارت و همون 7800 هم قیمت ps3 تو همون نسل هفت از پس عناوینی مثل GTA IV برنمیومدن.
الانم که باهاشون میشه فیلم دید

مردم ما کنسول هم نمیتونن بخرن چه برسه pc . کم تعداد ادمایی هستن سیستم های اند ببندن . الان gt440 سوخت دارم با انبرد بازی میکنم hd4600
مردم دارن کرکی بازی میکنن اونوقت بیان 50 میلیون خرج گرافیک بکنن . سونی به نظرم نعمته . اگه سونی نبود میکروسافت به فکر گیم پس و رایگان کردن بازی هاش نمیفتاد
cyberpunk 2077 هم معیار درستی نیست پر از اشکالات گرافیکیه . خود Cdprjektred گفته از اشتباهاتمون درس گرفتیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NHM and kamyy
یه لحظه فکر کردم تو کلاس اموزش زبان انگلیسی نشستم . اگر هم مشتری مدار بود مردمو مجبور نمیکرد از 7 به 10 کوچ کنن و هی تهدید میکرد دیگه اپدیت نمیدم واسه 7 . اگر بود از کورتانا به عنوان جاسوس استفاده نمیکرد و چین مجبورش کرد یه نسخه بدون کورتانا بسازه .
کلا بحث داره عوض میشه ...

• Smile
  • Like
Reactions: Democracy and kamyy
ماشاالله اینجا چقدر استاد زبان انگلیسی هست . از اساتید خواهشمندم این مقاله رو بخونند ...

Microsoft says it has never made a profit from the sale of an Xbox console

از ساخت خود کنسول سودی نداره نه از برند :))
هیچکدوم از تولیدکننده های کنسول از ساخت خود دستگاه سودی نمیبرن و اتفاقا با ضرر هم تولیدش میکنن، فکر میکردم همه بدونن اینو چون چیز کاملا بدیهیه...

آخرین ویرایش:
بله درست فکر کردین تولید سخت افزار کنسول با ضرر چیزیه که همه میدونن و لطفا عقیدتونو به این سرعت عوض نکنید . درآمد از dlc و Game development به سرمایه ی بزرگ Microsoft ربط دادند و این نظریه اشتباه بود جناب

مشکل میدونی دقیقا کجاست، شما معیارتون رو کنسول قرار دادی و میگی pc یا باید همون باشه یا هیچ.
من این سری لیست بازی نزاشتم،لیست ژانر گذاشتم، ژانرهایی که رو pc هستن و بجز دو سه تا از عناوین شون هیچ کدوم rt ندارن.
شما یه نسخه گرفتی داری همونو برا همه تجویز میکنی و کاملا صفر و صدی.ما گفتیم کنسول بصرفه هست برا کسی که فقط بازیایی که رو کنسول میان، براش مهمه.
_________
دوم اینکه ، اون سیستمی که من دادم. رنج 1300 دلاریشم با 3060ti موجوده و ارزونترم میشه جمع کرد، ولی اونی که من گذاشتم به نوعی پرچمدار pc بود . فقط یه فقره اختلاف کارتش 1000 دلار بود و بقیش بملند.
سوم اینکه، اولا اختلاف درصدی بیش از این رقمهاست. ثانیا وقتی شما سی پی یو رو تغییر میدی و از i9 k به i7 یا i5 تغییر میدی
برد ماکسیموس میخوای چیکار، برد رو تغییر دادی رم 4000 میخوای چیکار. یه کولر ساده تر هم جوابتو میده چرا همچین کولری.
میشه حتی کیسم تغییر داد و حتی پاور.
این تفاوت تغییر یه cpu هست که از نظرتون، فقط 2 درصد تغییر قیمته.
بالاترین کیفیت نه رزولوشن هست نه فریم و نه rt.
برا خیلیا تو pc که با آمار کارتای استیم گذاشتم و بعد 2.5 سال از عرضه rt ، هنوز بیشترین کارت به 1060 و 1050ti تعلق داشت
بالاترین کیفیت، وقتیه که بازیت بهت حال بده،میخواد حالا کارتت 1030 باشه یا 440 یا 3090.میخواد 4k باشه یا 8k یا 360p.
و برا همون بالاترین کیفیتی که به نظرتون 4k 60 rt هست، dlss فعلا موجوده و میان ردهف نسل قبلو 2060 رو براتون کارت 4k میکنه با rt.
amd هم همین روزا با super resolution میاد، اونم حرکت میزنه.اینتل هم گفته میشه یه رقیب داره در دست توسعه برا dlss.
پس نگران نباشید.

فقط خواستم بگم اشتباه گفتید
اواخر نسل شیش و اوایل نسل هفت تو خوش بینانه ترین حالت ممکن بخوایم قوی ترینا رو بگیم 6800 یا 7800
6800 که system req دیفالت اکثر بازیا تا آخر نسل هفت بود و صد البته همین کارت و همون 7800 هم قیمت ps3 تو همون نسل هفت از پس عناوینی مثل GTA IV برنمیومدن.
الانم که باهاشون میشه فیلم دید
7990 اون زمان اخر amd بود گه از دوتا 7950 فک کنم بود.
بعدشم 780ti اومد
بنظرم شما کمی عقب مونی از بازار

• Like
Reactions: kamyy and TEK ZXEN
یعنی این دوستمون قفل سنگین زده رو 4k/60fps/rt
در صورتی که خوده کنسولا هم زاییدن و این لاین بالا براشون تخیلی بیش نیست :D
بعد یه ابر کامپیوتر ناسا گرفته بدست میگه اگه اینو نخریدید پس pc باز نیستید :D
اعتقاد سنگینیم داره که ما گفتیم با 1060و 970 4k/60fps/rt بازی میکنیم bellic داداش یکم شلش کن باو بخدا هیچکس اینو نگفت برو یدور دیگه پستا رو بخون:))
کشوره مارو هم کلا فاکتور بگیر ما که کلا باید با گیم خدافظی کنیم با این وضعیت که میاید با قیمت داخلی مقایسه میکنید کنسول و پی سی رو اینجا هیچ حساب کتابی نیست
اینجا فروشنده شب از خواب پا میشه میگه خوب تو چین دارن ماین میکنن 50 میلیون دیگه 3090 گرون کنم :))

یعنی این دوستمون قفل سنگین زده رو 4k/60fps/rt
در صورتی که خوده کنسولا هم زاییدن و این لاین بالا براشون تخیلی بیش نیست :D
بعد یه ابر کامپیوتر ناسا گرفته بدست میگه اگه اینو نخریدید پس pc باز نیستید :D
اعتقاد سنگینیم داره که ما گفتیم با 1060و 970 4k/60fps/rt بازی میکنیم bellic داداش یکم شلش کن باو بخدا هیچکس اینو نگفت برو یدور دیگه پستا رو بخون:))
کشوره مارو هم کلا فاکتور بگیر ما که کلا باید با گیم خدافظی کنیم با این وضعیت که میاید با قیمت داخلی مقایسه میکنید کنسول و پی سی رو اینجا هیچ حساب کتابی نیست
اینجا فروشنده شب از خواب پا میشه میگه خوب تو چین دارن ماین میکنن 50 میلیون دیگه 3090 گرون کنم :))
بنظرم این مباحث کنسول و pc رو الان ول کنین اینا واسه زمانی بود که دلار 3 4 تومن بود
اکنون شرایط طوری هست که باید برای بقا بجنگیم

7990 اون زمان اخر amd بود گه از دوتا 7950 فک کنم بود.
بعدشم 780ti اومد
بنظرم شما کمی عقب مونی از بازار
نه، شما داری نسل کنسولها رو اشتباه میکنی و ضمنا من اصلا دارم کارتای انویدیا رو میگم. ببین بین نسل شش و هفت میشه بین نسل PS2 GC Xbox و نسل PS3 Xbox 360 Wii کجا کارتهای 2013 2014 ای که میگید بودن! اون بازه زمانی که راجع بش صحبت میکنیم سال 2005 اینطوراس!
بحث این بود که اگه اول نسل هفت که میشه 2005 سیستم میبیستی تا الان که نسل نهم و دو نسل بعدیم جواب میداده طبق فرمایش دوستان یا خیر!

• Like
Reactions: kamyy and raminxxx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or