من سیستم پیشنهاد دادم؟! دارم میگم خرید سیستم منطقی نیست، فقط اگر پی سی دارید حتما ارتقا بدید که بازیهای روز و آینده رو با بالاترین کیفیت اجرا کنید که بالاترین کیفیت فقط رزولوشن و فریم نیست، rt هم هست، نه اینکه بگید 1060 تا 7 سال دیگه اوکی هست و بالاترین کیفیت رو میده
اون مشخصاتی هم که گذاشتم با قیمت تقریبا برابر با لینکی بود که گذاشته بودی نه اینکه کسی بره اینو بخره (از شهرسخت افزار هم نیست
) قیمت پردازنده تو این جدول 12% از کل قیمت هست که با پردازنده ضعیفتر مثلا میشه 10% یا 8% ارزش حرص خوردن نداره
اصل مطلب بحث ارتقا هست که از اول این تاپیک یه عده منکرش هستن و میگن پی سی نیاز به ارتقا نداره!!!
مشکل میدونی دقیقا کجاست، شما معیارتون رو کنسول قرار دادی و میگی pc یا باید همون باشه یا هیچ.
من این سری لیست بازی نزاشتم،لیست ژانر گذاشتم، ژانرهایی که رو pc هستن و بجز دو سه تا از عناوین شون هیچ کدوم rt ندارن.
شما یه نسخه گرفتی داری همونو برا همه تجویز میکنی و کاملا صفر و صدی.ما گفتیم کنسول بصرفه هست برا کسی که فقط بازیایی که رو کنسول میان، براش مهمه.
_________
دوم اینکه ، اون سیستمی که من دادم. رنج 1300 دلاریشم با 3060ti موجوده و ارزونترم میشه جمع کرد، ولی اونی که من گذاشتم به نوعی پرچمدار pc بود . فقط یه فقره اختلاف کارتش 1000 دلار بود و بقیش بملند.
سوم اینکه، اولا اختلاف درصدی بیش از این رقمهاست. ثانیا وقتی شما سی پی یو رو تغییر میدی و از i9 k به i7 یا i5 تغییر میدی
برد ماکسیموس میخوای چیکار، برد رو تغییر دادی رم 4000 میخوای چیکار. یه کولر ساده تر هم جوابتو میده چرا همچین کولری.
میشه حتی کیسم تغییر داد و حتی پاور.
این تفاوت تغییر یه cpu هست که از نظرتون، فقط 2 درصد تغییر قیمته.
بالاترین کیفیت نه رزولوشن هست نه فریم و نه rt.
برا خیلیا تو pc که با آمار کارتای استیم گذاشتم و بعد 2.5 سال از عرضه rt ، هنوز بیشترین کارت به 1060 و 1050ti تعلق داشت
بالاترین کیفیت، وقتیه که بازیت بهت حال بده،میخواد حالا کارتت 1030 باشه یا 440 یا 3090.میخواد 4k باشه یا 8k یا 360p.
و برا همون بالاترین کیفیتی که به نظرتون 4k 60 rt هست، dlss فعلا موجوده و میان ردهف نسل قبلو 2060 رو براتون کارت 4k میکنه با rt.
amd هم همین روزا با super resolution میاد، اونم حرکت میزنه.اینتل هم گفته میشه یه رقیب داره در دست توسعه برا dlss.
پس نگران نباشید.