صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
چیزی که از نسل هفت به بعد PC رو وارد یه دوره افول کرد کنسول های ژاپنی نبودن! اون بندگان خدا تو عالم خودشون بودن و کاری به کار کسی نداشتن. بزرگترین چیزی که به PC ضربه زد از درون خود این پلتفورم بود. اونهم عدم وجود هرگونه رقابت در این پلتفورم. مایکروسافت که با سلطه مطلق ویندوز حوصله ش سر رفته بود واسه ویندوز خودش یه رقیب ساخت و اونم Xbox بود که با Xbox 360 به یه رقیب جدی تبدیل شد. =)) :D
مسلما اگه عکس این قضیه اتفاق افتاده بود و مایکروسافت ویندوز رو اولویت خودش قرار میداد الان نسل ها بود که Xbox هم مثل سگا و آتاری فقط به یه خاطره تبدیل شده بود. اما PC انقدر انعطاف پذیره و قدرتمند که با کمک کمپانی فسقلی و کوچکی مثل Valve به حیات خودش ادامه داد.

و اما ناشرهای دیگه مثل EA و Acti و Blizz و یوبی و... چرا از این موضوع استقبال کردن؟!
آقا اینا دیدن بازیها رو PC مرگ ندارن. ملت هنوز بعد از دو دهه دارن واسه Doom 2 و Diablo 2 ماد میدن بیرون!!! و هنوز اینا دارن توسعه پیدا میکنن و بازی میشن!! و ساعت ها پلیرها رو بخودشون مشغول میکنن. پس دیگه کی میاد دو زار بابت نسخه های جدید و شماره دار بازیها خرج کنه چه برسه به نسخه های Remaster و Remake!! اونا که دیگه هیچی!! چون میدونید که محدودیت یعنی درآمدزایی واسه کمپانی ها و شرکت ها. و کنسول ها خود محدودیت هستن. و اینجوری شد که اونجوری شد و الان می بینید چهارتا فنِ قوطی حلبی میان واسه PC گیمرها شاخ و شونه میکشن در صورتی که نسل ششم به قبل اصلا در این حد و اندازه ها دیده نمیشدن!! :D البته مهم نیست... چون میدونید که در بدترین شرایط هم PC مرگ نداره... :D

توی ایران بنظرم PC گرونتر میفته
نظر شما چیه؟

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
ایران رو اصلا جزئی از این دنیا به حساب نیار ،، ما تو یه یونیورس دیگه زندگی میکنیم

در مورد بحث شیرین قیمت، لینکی که دوستمون rahyarpaul گذاشته بود:

1621741781557.png
4500 دلار میشه 103 میلیون تومن

تقریبا با قیمت نزدیک به این تو ایران میشه همچین سیستمی بست:

1621742454329.png
با قطعات برابر حدود 50% گرونتر میشه
مازیار میگه قیمت 4 تا پلتفرم هست با این اعداد جور در میاد

کسی که پی سی نداره الان میخواد بخره با مانیتور و سیستم صوتی و لوازم جانبی قیمتش اندازه 7-8 تا کنسول نسل نهمی‌ـه :D
ولی کسی که پی سی داره بنظرم بهتره ارتقا بده چون این نسل بر پایه 4k و RT هست، اول نسل قبل بعضی بازیها 900p اجرا میشدن یادتونه؟ الان به کسی بگی 900p عکس العملش چیه؟ کارت 1060 که دوستان تاکید دارن تا آخر نسل (7سال بعد) جواب میده همین الان دیگه جذابیتی نداره وقتی گیمپلی بازی 4k/60/rt ببینی بعد بخوای 1080 بدون rt بازی کنی معلومه که تجربه متفاوتی داره، پس کسی که پی سی داره و پول هم واسش اوکی هست ارتقا بده ولی اگه پی سی نداره یا پول ارتقا نمیخواد بده مجبوره کوچ کنه به کنسول، راه دیگه ای اگه برای بازی کردن با "بالاترین کیفیت و کمترین هزینه" هست بگید :) اگرهم بالاترین کیفیت رو کسی نمیخواد که کلا قضیه منتفیه، بازی کنید و حالش رو ببرید ولی دیگه گیر ندید که کنسول در فلان بازی یک فریم افت داشته اونم در کمتر از یک درصد از کل زمان بازی!

همه ش بحث قیمت و قدرته. pc بیست سال پیش هم هم قیمتش به مرتب بالاتر از کنسول بود هم قدرتش
کسی به بازیها توجه نمیکنه و یادش نیست همون مثلا بیست سال پیش، چطور همه عناوین سرجاش بود. با تلفیق چپ و راست عناوینی مثل CyberPunk تحویل میدن، رقابت خاصی شکل نمیگیره. وقتی بالفرض فلان انحصاری سابق رو کل پلتفرمها میاد سونی یا مایکروسافت چه لزومی میبینن مثل قبل به خودشون فشار بیارن. فروش بازی که به قول خودتون تضمین شده و رقابتیم درکار نیست. فوقش بازی آشغالم باشه به لطف این سرویسا و مولتی پلتفرمه بودنش باز سودشو میبرن.
در صورتی که نسل ششم به قبل اصلا در این حد و اندازه ها دیده نمیشدن!!

"تو ایران" بله اما تو دنیا خیر.

دلیلشم این بود که اونموقع نه تنها کنسول نینتندو (نینتندو 64) خیلی کم تو ایران فروش داشت بلکه سگا هم همینطور بود، سگا سی دی و ساترن نمونه ش

بیشتر به این دیده نشدن باید تاسف خورد البته همون موقع هم ما با ps1 روزهای خیلی خوبی داشتیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
همه ش بحث قیمت و قدرته. pc بیست سال پیش هم هم قیمتش به مرتب بالاتر از کنسول بود هم قدرتش
من سال 87 بین خرید کنسول و ارتقا سیستم مونده بودم، کل سیستم رو عوض کردم (کیس و محتویات) قیمتش شد اندازه یه کنسول ;)

• Like
من سال 87 بین خرید کنسول و ارتقا سیستم مونده بودم، کل سیستم رو عوض کردم (کیس و محتویات) قیمتش شد اندازه یه کنسول ;)
مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سال 84 کارت های اند اون زمان 630 تومن بوده اندازه یا یکم گرونتر از ps3 که کمی بعد لانچ شد

این بحث کلا رو این محور میچرخه که همه الان راضین بازیها مولتی پلتفرم شه و در کل هر چیزی رو انکار میکنن
این مورد دیگه بدیهی ترینش بود :|

به نظرم تا چندسال دیگه Pc های اسمبل شده اختصاصی گیم ساخته میشه که صرفا گیم ن نه دسکتاپ + گیم

باید چیزی باشه که صرفه جویی بشه در هزینه ش و اپتیمایز شده و مهندسی شده باشه و 7-8 سالی جواب بده

• Like
  • Love
Reactions: Cait Sith and kamyy
من سال ۹۸ پول ۳ تا پلی استیشن ۴ پرو خرج کیس کردم . کلا نمی تونم با دسته کنار بیام با فرض اینکه تنها وسیله ام کنسول باشه . فقط سر یک سری بازی تاپ کنسول کرایه می کنم . کلا بازی با موس و کیبورد یک چیز دیگه هست . این بحث ها بی خیال بشید . گذشته ها گذشته . الان اوضاع ناجوره . اگر کسی بخواد کیس ارتقا بده و با خروجی روز همراه بشود باید حداقل ۵۰ تومان خرج کنه . اگر کسی بخواد از صفر کیس ببنده باید ۱۵۰ خرج کنه . کنسول هم ۲۰ میلیون آب می خوره . کلا باید ببینید چی به صلاحتون هست و با چی حال می کنید . سعی نکنید توجیه کنید یا عقایدتون به زور به خورد بقیه بدهید .

پس الان باید با های ترین کارت دو نسل قبل یه چیزی مثل XFX GTX280 در حال بازی اویل جدید باشی 8->
دو نسل قبل یعنی اواخر نسل 6 و اول نسل 7
یعنی 780ti یا 980
این کارت ها اوکی هستن! عالی نیستند! خوب نیستند ولی اون 780 اوکی هست و هنوز میشه باهاش بازی کرد.
رزیدنت اویل 8 رو به راحتی در 1080 با ور رفتن اجرا میکنه. مهم اینه بدونید چی ببندید.
3060 12 گیگ خیلی جذابه.

در مورد بحث شیرین قیمت، لینکی که دوستمون rahyarpaul گذاشته بود:

View attachment 207402
4500 دلار میشه 103 میلیون تومن

تقریبا با قیمت نزدیک به این تو ایران میشه همچین سیستمی بست:

View attachment 207403
با قطعات برابر حدود 50% گرونتر میشه
مازیار میگه قیمت 4 تا پلتفرم هست با این اعداد جور در میاد

کسی که پی سی نداره الان میخواد بخره با مانیتور و سیستم صوتی و لوازم جانبی قیمتش اندازه 7-8 تا کنسول نسل نهمی‌ـه :D
ولی کسی که پی سی داره بنظرم بهتره ارتقا بده چون این نسل بر پایه 4k و RT هست، اول نسل قبل بعضی بازیها 900p اجرا میشدن یادتونه؟ الان به کسی بگی 900p عکس العملش چیه؟ کارت 1060 که دوستان تاکید دارن تا آخر نسل (7سال بعد) جواب میده همین الان دیگه جذابیتی نداره وقتی گیمپلی بازی 4k/60/rt ببینی بعد بخوای 1080 بدون rt بازی کنی معلومه که تجربه متفاوتی داره، پس کسی که پی سی داره و پول هم واسش اوکی هست ارتقا بده ولی اگه پی سی نداره یا پول ارتقا نمیخواد بده مجبوره کوچ کنه به کنسول، راه دیگه ای اگه برای بازی کردن با "بالاترین کیفیت و کمترین هزینه" هست بگید :) اگرهم بالاترین کیفیت رو کسی نمیخواد که کلا قضیه منتفیه، بازی کنید و حالش رو ببرید ولی دیگه گیر ندید که کنسول در فلان بازی یک فریم افت داشته اونم در کمتر از یک درصد از کل زمان بازی!
خب عزیزم، شما گفتی هی اند و پرچمدار. کارتی که رو اون سیستمه ، رفرنسش 1500 دلاره نه کارت 3070 با 500 دلار قیمت. و گر نه
Cobratype Anaconda Gaming Desktop PC - Intel i9-10900F, RTX 3070, 32GB DDR4, 1TB NVMe - Free AIO Liquid Cooler While Supplies Last - Newegg.com
2630 دلار.

2021-05-19_12-33-29.jpg

4k با dlss و ری تریس. نه آپ اسکیل، با Dlss داره 4k میده که کیفیت تصویر ذره ای افت نداره. ریتریس اولترای pc. میدونی که یکسری از فیچرهای نسخه pc که سنگینم هستن رو نسخه کنسولی نزاشت مترو.
میان رده 2060 داره میده 49 فریم. رو dlss 3.0 وضعیت بهترم میشه. همین الانم amd با super resolution احتمالا همین ماه آینده و آپ اسکیل میرسه.
این مدلیه که میگیم هنوز میان رده جواب میده
ما الان بحث گرافیک داریم و گرافیک گلوگاهمون میشه نه cpu.
طرف یکم فکر داشت میرفت مادربورد و cpu رو میاورد پاینن و یه core i7 9700 یا 10700 حداکثر میبست و گرافیکو میکرد 3080.
کسی که اینو برا افراد مبتدی گذاشته چرا سری k پیشنهاد داده. کسی که مبتدیه چه میفهمه اورکلاک و ضریب باز چیه.
یه همچین سیستمی پر از اشکاله،
ولی در نهایت، ما گفتیم کنسول بصرفه تر هست ولی، این داستانهایی که در مورد قیمت سیستم میگید کاملا اشتباهه و تو بدترین زمان ، پا میشید و مبتدیانه ترین سیستمها رو اینجا میزارید و فکت 10 بیست برابر بودن قیمت pc رو میدید.
و نکته آخر رو اول گفتیم، کسی که براش فقط بازیای که رو کنسول میاد مهمه و موس و کیبورد براش اهمیتی نداره، کنسول براش بهتره.
ولی کسی که rts بازه rtt بازه moba بازه simulation بازه و گروهی از role playing ها و fps ها
کجا بره، معدن بازیاش رو pc هست، اصلا کنسول 32k و rt و 440 فریم. بازیش نیست، کجا بره. با اون کارت میان ردش میتونه اینا رو بزنه ولی با کنسول 32k زن نمیتونه.

باراول دو تا سیستم دادی، گفتم کسی که اینا رو پیشنهاد داده از 60 کیلومتری pc رد نشده. سیستمی که i9 k داده و فن سی پی یو نزده معلومه چقدر از pc میفهمید
کسی که این سیستمم پیشنهاد داده، اینم از 60 کیلومتری pc رد نشده.
معتبرترین سایت ایرانی در زمینه سخت افزار هست :)

• Like
دو نسل قبل یعنی اواخر نسل 6 و اول نسل 7
یعنی 780ti یا 980
این کارت ها اوکی هستن! عالی نیستند! خوب نیستند ولی اون 780 اوکی هست و هنوز میشه باهاش بازی کرد.
رزیدنت اویل 8 رو به راحتی در 1080 با ور رفتن اجرا میکنه. مهم اینه بدونید چی ببندید.
3060 12 گیگ خیلی جذابه.
پولش هم جذابه

• Smile
Reactions: NHM
معتبرترین سایت ایرانی در زمینه سخت افزار هست :)
بسیار جواب قانع کننده ای بود.از شهر سخت افزار آوردی و باید درست باشه.
حالا یه سوال دارم ازت، شما که سخت افزار و سیستم پیشنهاد میدید.
2021-05-23_13-45-51.jpg 2021-05-23_13-45-27.jpg

گرافیک تست هم 3090 هست. الان ryzen 3 قویتر از i9 و رایزن 9 هست؟ چیه ماجراش. 3300X سی پی یوی ارزونیه، چرا من برم I9 گرون رو بخورم
یه توضیح میدید.

2021-05-23_13-27-18.jpg

معتبرترین شرکتای اسمبل کامپیوتر اینا رو بستن، با کارت 3070. از 4000 دلار تا 2300.
از i5 داره تا i9.
شما این سیستما رو گذاشتی نه شهر سخت افزار، پس باید بتونی جواب اینا رو بدی، چون الان شما داری با استناد به اینا میگی PC اینقدر گرونه و باید حتما I9 بست و برد ماکسیموس بست.
2. چرا برد ماکسیموس بگیرم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or