صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
مهمترین فاکتور بنظر من پوله و سلیقه
مثلا کسی که شاخه ورزشی رو دوست داره گرون ترین PC هم براش جای کنسول رو نمیگیره
واقعا الان توی خود اروپا و آمریکا هم بخوای صرفا یه دستگاهی رو برای بازی بخری قطعا کنسول بصرفه تره

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

• Like
Reactions: kamyy
به نظرم مهم ترین فاکتور قدرت پردازشی و قیمت تمام شده اس
اگه ps و pc قیمت برابری داشتن کمتر کسی سمت ps میرفت چون pc رو میشه ارتقا داد . همچنین گیم پس به صورت نذری وار بازی میده

• Like
من یه سوال دارم، هورایزن قبلی برای pc اومد، احتمالا بعدی هم با یه بازه دو ساله یکم بیشتر یا کمتر میاد، خداییش کسایی که ps دارن ، صبر میکنن تا بیاد رو pc ؟ راستشو بگین.
گیریم اصلا شایعه رچت درست، شما صبر میکنید و رو ps5 بازی نمیکنید تا یه روزی در یه تاریخ نامعلومی، بیاد رو pc؟ واقعا شماها اینکار رو میکنید و بخاطر چیزی که بهش میگید هویت از دست رفته،صبر میکنید رو pc بیاد.
الان دی وان بازیای ایکس دارن میان رو pc ، هعمه هم میدونن چه اتفاقی براش افتاده، کنسولاش دارن soldout ممیشن، از نسل قبلم بهتر فروخته.
هویت کیلو چنده؟یه زمانی برند سونی تو موبایل جزء بهترینها بود، الان کوش.اینهمه کمپانی گیم هویت دار بود که بسته ششدن.
تنسنت داره با پول همچین هویت میخره که اگه دیر بجنبن، از همه اینا میزنه جلو. 160 بازی در دست توسعه داره الان.
و نکته آخر، یه زمانی اینجا بحث شد که pc گرونه و کنسول بصرفه که منطقیه.
الان کنسول بصرفه رو ول میکنید بخاطر چیزی که بهش میگید هویت، بعد پول پلتفرم گرونتر رو میدید، بعد دو سالم صبر میکنید، واقعا این کارتون منطقیه؟

بازار pc بزرگتره ولی گیمینگش در حد 150-200 میلیون یوزر فعال داره. آمارهای سالیانه استیم و اپیکو میزاریم. استیم امسال 100 میلیون و اپیک 80 میلیون یوزر فعال داشته که اینها همپوشانی هم دارند.
میلیاردی pc داریم ولی اینها تو ادارات و کارخانجات و ... و ... هستند که گیمینگ محسوب نمیشن.
گیمینگ pc از 100 میلیون بیشتر و از 200 کمتره.بازار میلیاردی برا بازار سیستم عامل و سخت افزاره و نه گیمینگ.
که بازار سیستم عاملشم تک قطبیه محضه با حضور ماکروسافت.
بحث اولویت و اینا پیش میاد
خب من اگه pc بگیرم درسته بازی های ps رو با تاخیر بازی میکنم ولی از این ور هم بازی های ایکس باکس هست هم بازی های pc هم نینتندو ... کرک هست گیم پسم هست ... همه چی هست :D
تازه این فقط درمورد بازیه کارای دیگه هم با pc میشه کرد
خب مثلا اگه من بیشتر از یک نسل باشه که pc رو ارتقا نداده باشم قطعا اولویتم pc عه ولی خب میگم بحث میره سر اولویت های شخصی و اینا
کنسول ها که الان تازه اومدن و کمبود تولید هم که هست ربطی به این سیاست(عرضه بازی رو pc ) نداره که الان sold out شده چون در هر صورت میشد :D

ولی همچنین نمی تونم تصور کنم که بتونم برا TLOU3 صبر کنم :D
بنظرم مسئله ای که هست کنسول هم خودش چیزایی داره که فارغ از عرضه بازی روی pc اونو ارزشمند میکنه
مثل سادگی و راحتی نحوه ی استفاده یا بهتر بودن وضعیت انلاینش از نظر چیتر و ... یا راحت تر حمل کردنش

===============
من هم در مورد گیمینگ صحبت میکردم
ولی میگم گاها میبینم که میگن میلیارد ها pc گیمر وجود دارن و این حرفا که بنظرم اشتباهه

https://www.zoomit.ir/gaming/361789-billion-people-worldwide-are-gamers/
تاکید مجدد مدیرعامل مایکروسافت درباره تعهد و تمرکز روی Xbox

بحث اولویت و اینا پیش میاد
خب من اگه pc بگیرم درسته بازی های ps رو با تاخیر بازی میکنم ولی از این ور هم بازی های ایکس باکس هست هم بازی های pc هم نینتندو ... کرک هست گیم پسم هست ... همه چی هست :D
تازه این فقط درمورد بازیه کارای دیگه هم با pc میشه کرد
خب مثلا اگه من بیشتر از یک نسل باشه که pc رو ارتقا نداده باشم قطعا اولویتم pc عه ولی خب میگم بحث میره سر اولویت های شخصی و اینا
کنسول ها که الان تازه اومدن و کمبود تولید هم که هست ربطی به این سیاست(عرضه بازی رو pc ) نداره که الان sold out شده چون در هر صورت میشد :D

ولی همچنین نمی تونم تصور کنم که بتونم برا TLOU3 صبر کنم :D
بنظرم مسئله ای که هست کنسول هم خودش چیزایی داره که فارغ از عرضه بازی روی pc اونو ارزشمند میکنه
مثل سادگی و راحتی نحوه ی استفاده یا بهتر بودن وضعیت انلاینش از نظر چیتر و ... یا راحت تر حمل کردنش

===============
من هم در مورد گیمینگ صحبت میکردم
ولی میگم گاها میبینم که میگن میلیارد ها pc گیمر وجود دارن و این حرفا که بنظرم اشتباهه

۳ میلیارد گیمر در دنیا وجود دارد و نیمی از آن‌ها با کامپیوتر بازی می‌کنند - زومیت
تاکید مجدد مدیرعامل مایکروسافت درباره تعهد و تمرکز روی Xbox
با وجود کمبود موجودی ایکس گفتم. تو لانچ بهتر فروخت و با وجود همین کمبود موجودی آمار ایکس نیومده ولی پیشبینی رقمی حدود 2.8 میلیون کردن که همه soldout شدن و اگه بود یعنی بازم میفروخت. تو همین بازه 2.9 ایکس وان فروخت
Ampere: PS5 and Xbox Series X|S sales in line with, not ahead of, previous gen
در واقع و با وجود عرضه دی وان،ایکس افت فروش نداشته و به نظرم موفقتر از نسل قبلش هم خواهد شد.
اینو برا این گفتم که رو فروش کنسول ،حتی عرضه روز اولم تاثیر نزاشته ،نیاز به ذکر این نکته نیست که ایکس وان نسل قبلش میشد ایکس 360 ، که فوق العاده موفق بوده.
ایکس سری نسل قبلش میشده ایکس وان که حداقل میشه گفت موفق نبوده.
با وجود تمام این موارد ضعیفتر نفروخته و اگه موجودی هم میبود بیشتر میتونست فروخت.
به نظر من آسیب خاصی سونی نمیبینه، مگه حرکت فوقانتحاری بزنه، یدفعه. سر هورایزن خیلی بحث پیش اومد، جیسون شرایر چقدر فحش خورد که بعد اعلام خبر گفت، بیان اونایی که فحش دادن عذرخواهی کنن ولی سر دیزگان،عین خیال کسی نبود.

با 1080ti و 9700k روی 1080p حداقل 7 8 سال گیم های روز رو با تنظیمات بالا میتونی بازی کنی :D
مینویسم امضا هم میکنم :D
البته انویدیا پشتیبانی سری 600/700 با درایور بعدی قطع می کنه و قربانی بعدی سری 900/1000 هست اگر پشتیبانی قطع بشه یعنی خیلی از بازی های جدید دیگه حتی اجرا هم نمی شه و لا اینکه توانش باشه

2024 پایان سری 900/1000 هست

• Sad
  • Wow
Reactions: mamadha and kamyy
gt440 ساخت سال 2011 . nfs payback باهاش اجرا کردم . البته با درایور منسوخ شده ورژن 391 . 1080ti حتی اگه درایور منسوخ شده ای داشته باشه با قدرت رندرینگ بالاش تا 2030 هم قابل استفاده اس
tenor (2).gif

Over 37 million players have downloaded Uncharted 4 A Thief's End

این امار بدون نسخه فیزیکی ،، و اونایی که دیسک ها رو دست به دست میکنن

خوب حالا آمار فروش هفته اول نه، ماه اولم نه ، سال اول بازی چقدر بوده ...

واقعا مسخره و بی پایه و اساس ترین جمله تاریخ هست این که هر کی میخواد بازی کنه نمیتونه صبر کنه میره همون روز اول میخره ...

انچارتد ۴ و لاست لگاسی ، هورایزن، اسپایدر من و و و رو من همشون رو یکسال بعد از عرضه خریدم

آخرین ویرایش:
Over 37 million players have downloaded Uncharted 4 A Thief's End

این امار بدون نسخه فیزیکی ،، و اونایی که دیسک ها رو دست به دست میکنن

خوب حالا آمار فروش هفته اول نه، ماه اولم نه ، سال اول بازی چقدر بوده ...

واقعا مسخره و بی پایه و اساس ترین جمله تاریخ هست این که هر کی میخواد بازی کنه نمیتونه صبر کنه میره همون روز اول میخره ...

انچارتد ۴ و لاست لگاسی ، هورایزن، اسپایدر من و و و رو من همشون رو یکسال بعد از عرضه خریدم
البته U4 هم تو پلاس فری شده هم توی Plus Collection هست. هر کسی که بازی رو اد کنه به اکانت اش دانلود حساب می شه.

ولی خوب این داستانه که می گی درسته. در مورد همه بازی ها هست و قرار نیست هر بازی ای 1st Party سونی بود و حتی اگر متا 90+ هم داشت همه Day 1 بخرنش چون هم 1st Party اه هم متاش بالاست.
هر کسی یک سبکی رو می پسنده. یکی ممکنه پلتفرمر باز باشه و R&C رو Day 1 می خره ولی ممکنه سبک بازی آنچارتد براش خیلی جذاب نباشه. ۲ سال بعد هم بازی کنه براش مهم نباشه. (یا شاید بازی هم نکنه براش مهم نباشه)

البته انویدیا پشتیبانی سری 600/700 با درایور بعدی قطع می کنه و قربانی بعدی سری 900/1000 هست اگر پشتیبانی قطع بشه یعنی خیلی از بازی های جدید دیگه حتی اجرا هم نمی شه و لا اینکه توانش باشه

2024 پایان سری 900/1000 هست
نگو داداش :-s:-s:-s:-s

• Like
Reactions: Persia Tech
نگو داداش :-s:-s:-s:-s
حدودا 8 سال پشتیبانی میشه از هر معماری
به عنوان مثال سری fermi سال 2010 عرضه شد و تا اواسط 2018 براش درایور می اومد
NVIDIA Moves Fermi GPUs to Legacy Status, Ends Mainstream Driver Support for 32-bit Operating Systems

اما بازیهای جدیدتر هم باهاش با دستکاری ستینگ بازیها قابل بازی بود.

البته که انتظارات رو باید برای اجرای بازی ها پایین آورد

برای سری کپلر که سال 2012 عرضه شد، این پشتیبانی حدود 9 سال ادامه داشته

آخرین ویرایش:
  • Like
اینکه بیای و آمار دانلود رو با فروش مقایسه کنی و بگی چون دانلود شده پس فروش ادامه داشته،هم چندان پایه و اساس نداره.

Impressive, right? It should be noted that not all of these players will have explicitly purchased the game; Uncharted 4 came to PS Plus in April last year, and the title is available as part of the PS Plus collection, too.“We’ve been honored by the reception Uncharted 4: A Thief’s End has received from you, the community, fans, and players,” says Naughty Dog’s Dinah Bakeer in the blog. “As of 2021, over 37 million individual players have downloaded and experienced Nathan Drake’s ultimate adventure.”
بازی تو کلی پکیج اضافه شده و دانلود شده، پس چیز عجیبی نیست.
بازیهایی تو اپیک چند میلیونی دانلود شدن که اسمشونو نشنیدین و فقط برا رایگان شدن، به لیست کاربرا اضافه کردن.
و یه نکته دیگه بازی تو هفته اول 2.7 میلیون، تا دسامبر 2016 حدود 8.7 میلیون فروخته تو می 2019 شده 15 میلیون.
اگه فروش 15 میلیونی رو در نظر بگیریم و فروش نسخه ای نه درآمدی، چون بازی رو عرضه قیمت کامل رو داره و بازی 3 ساله بعد با کلی افت قیمت فروش میره.
تو سه هفته اول 18 درصد فروشش رو کرده تو 7 ماهه اول 58 درصد فروش رو کرده. پس اینکه، معمولا صبر نمیکنند حرف بیراهی نبوده و نیست.

آخرین ویرایش:
البته U4 هم تو پلاس فری شده هم توی Plus Collection هست. هر کسی که بازی رو اد کنه به اکانت اش دانلود حساب می شه.

ولی خوب این داستانه که می گی درسته. در مورد همه بازی ها هست و قرار نیست هر بازی ای 1st Party سونی بود و حتی اگر متا 90+ هم داشت همه Day 1 بخرنش چون هم 1st Party اه هم متاش بالاست.
هر کسی یک سبکی رو می پسنده. یکی ممکنه پلتفرمر باز باشه و R&C رو Day 1 می خره ولی ممکنه سبک بازی آنچارتد براش خیلی جذاب نباشه. ۲ سال بعد هم بازی کنه براش مهم نباشه. (یا شاید بازی هم نکنه براش مهم نباشه)
اصلا برای خرید کنسول کسایی که اواسط فصل میخرن نگاه میکنن ببین چه بازی های اختصاصی اومده برای اون کنسول ...
........

از طرف دیگه من متوجه نمیشم چرا بحث قیمت پیش میاد ،، با یه کنسول مقایسه میکنن؟؟؟ میگن قیمت pc جلوی ۵۰۰ دلار!!!!

فقط از نظر گیمینگ، pc یعنی ۴ پلتفرم،
شما یه pc میبندی سویچ و ps و xbox و بازی ها اختصاصی خود pc رو داری دیگه ، هزینه سه تا کنسول،، هزینه اشتراک های سالیانه شون ... هزینه لوازم جانبی هاشون،
.....
اصلا بی خیال پایرت، نسخه اورجینال بازی ها رو هم ارزون تر میشه خرید

امکانات و اختیارات و ماد و این چیزا هم بی خیال .... تو ps یه سیو هم نمی تونی جا به جا کنی ،،

اصلا برای خرید کنسول کسایی که اواسط فصل میخرن نگاه میکنن ببین چه بازی های اختصاصی اومده برای اون کنسول ...
........

از طرف دیگه من متوجه نمیشم چرا بحث قیمت پیش میاد ،، با یه کنسول مقایسه میکنن؟؟؟ میگن قیمت pc جلوی ۵۰۰ دلار!!!!

فقط از نظر گیمینگ، pc یعنی ۴ پلتفرم،
شما یه pc میبندی سویچ و ps و xbox و بازی ها اختصاصی خود pc رو داری دیگه ، هزینه سه تا کنسول،، هزینه اشتراک های سالیانه شون ... هزینه لوازم جانبی هاشون،
.....
اصلا بی خیال پایرت، نسخه اورجینال بازی ها رو هم ارزون تر میشه خرید

امکانات و اختیارات و ماد و این چیزا هم بی خیال .... تو ps یه سیو هم نمی تونی جا به جا کنی ،،
توی ایران بنظرم PC گرونتر میفته
نظر شما چیه؟

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

• Sad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or