صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
بالاتر زدم در مورد جز کوردن. در مورد بلک مسا هم ، اجازه داده والو ولی ناشر نیست.صفحه استیم هست نگاه کن، اونجا ناشر هم معرفی شده

داستان این بازی رو pcgamer گفته بشین بخون که در ازای گرفتن لایسنس source والو اجازه داد بازی به فروش برسه و والو نقشی نداره نه تو توسعه و نه تو عرضه

The story of Black Mesa, the Half-Life remake over a decade in the making

حوصله هم نداری ویکی پدیاش هم هست خلاصه
قبل از پست اولی که در مورد black mesa دادم صفحه ی استیم رو چک کردم. چیزی که توی صفحه ی استیم نوشته دلیل نمیشه که توی لیستینگ سرور انویدیا هم همون نوشته شده باشه.
در مورد قسمتی هم که قرمز کردم، برو خجالت بکش. این پست من ۱۸ ماه پیشه که در مورد crowbar collective و black mesa توضیح دادم و به همین مقاله هم رفرنس دادم.
این بی ادبی یهوییت هم باعث شد متوجه بشم تو نیومدی درست بحث کنی یا اصلا بلد نیستی بحث کنی و من بحثم با تو تمومه.

قبل از پست اولی که در مورد black mesa دادم صفحه ی استیم رو چک کردم. چیزی که توی صفحه ی استیم نوشته دلیل نمیشه که توی لیستینگ سرور انویدیا هم همون نوشته شده باشه.
در مورد قسمتی هم که قرمز کردم، برو خجالت بکش. این پست من ۱۸ ماه پیشه که در مورد crowbar collective و black mesa توضیح دادم و به همین مقاله هم رفرنس دادم.
این بی ادبی یهوییت هم باعث شد متوجه بشم تو نیومدی درست بحث کنی یا اصلا بلد نیستی بحث کنی و من بحثم با تو تمومه.
باشه. فقط تو تتایم لاینت توجه کن که نوامبر 2015 کارمندای crowbar رفتن والو و تو می 2015 ارلی اکسس بلک مسا با موتور سورس فول اومد بیرون و این بی ادبیهای یهویی رو هم گزارش کن، حتما.
افرین که توضیح دادی فقط موتور حق لایسنس داشته مجانی ندادن. برو لینک مجانی دادنشو گیر اوردی خبر بده.وقتتونو صرف همون ویکی هم میکردی توش توضیح داده به نقل از خبر یورو گیمر

A new version of the Source engine had been introduced by 2013 that, in addition to new engine features, included support for OS X and Linux platforms, however, developers had to pay to gain access to the full feature set of this engine. According to Adam Engels, the project lead at the completion of Black Mesa, Valve had actually approached their team around this time and suggested to them about making Black Mesa a commercial release and thus getting a license to the Source engine.[7] The team considered this option, and since access to the full Source engine would help make Black Mesa the best game they could, they opted to go the commercial route as to be able to pay for that license, not having intended to profit off the game from the start.[20] The team affirmed they had gotten Valve's permission to sell by November 2013.[20] Some of the team were later invited to Valve's offices in Bellevue, Washington in 2015.[7]
Valve gives Black Mesa permission to be a commercial product
اینکه چی نوشتید و توضیح دادید مهم نیست.و همین خبرم مال 2013 هست و بازدید مال اواخر 2015.
بلکه طبق حرف های خود سازنده ها، باهاشون صحبت کرده و به مقر والو دعوتشون کرده و بهشون پیشنهاد لایسنس مجانی ورژن کامل سورس انجین و فروش بازی روی استیم رو داده که تیم هم با خوشحالی قبول کردن. درضمن، به عنوان کسی که تمومش کرده، Black mesa فوق العاده هست و جزء بهترین ریمیک های تاریخ قرار میگیره و همه باید بازیش کنن.
اونموقع 2013 اینا قرارداد رو بستن و حق لایسنس موتورو گرفتن و تو 2015 ارلی اکسس رو دادن، چجوری وقتی که به مقر والو تو اواخر 2015 رفتن چجوری تازه پیشنهاد داده والو.
رو تایم لاینت کار کن.

HL2:

ولی نه ناشره نه دولوپر

آخرین ویرایش:
این بحث خیلی عجیبی هست.
اما من میتونم تایید کنم که درسته که استیم ناشر black messa نیست ولی خودشون میرن دنبال این مدسازها و ترغیبشون میکنن و راه براشون هموار.
مخصوصا اگه قرار باشه بازی بفروش برسه، اونهم کل بخش کمپین hl1.
الانم بخشی از اون تیم که مد hl2 update منتشر کردن دارن روی ریمستر کار میکنن، وقتی بخوان بازی بفروشن داستان فرق میکنه.

مثلا مورد اخیری که دیدم سازنده garry's mod پروژه بعدیش که استارت کرد، فکر کنم روی ue4 بود که والو خودش به سازندش لایسنس سورس انجین ۲ رو داد و الان هم چندتا دمو از مراحل پیشرفت بازی رو یوتوب هست.

حرفم اینه که درسته که والو ناشر اون بازی نمیشه ولی کاملا با مدساز ارتباط دارن و بعضا خیلی خوب همکاری میکنن.
این با مدهاب رایگانی که چپ و راست با انجین hl1 منتشر میشه فرق داره.

این بحث خیلی عجیبی هست.
اما من میتونم تایید کنم که درسته که استیم ناشر black messa نیست ولی خودشون میرن دنبال این مدسازها و ترغیبشون میکنن و راه براشون هموار.
مخصوصا اگه قرار باشه بازی بفروش برسه، اونهم کل بخش کمپین hl1.
الانم بخشی از اون تیم که مد hl2 update منتشر کردن دارن روی ریمستر کار میکنن، وقتی بخوان بازی بفروشن داستان فرق میکنه.

مثلا مورد اخیری که دیدم سازنده garry's mod پروژه بعدیش که استارت کرد، فکر کنم روی ue4 بود که والو خودش به سازندش لایسنس سورس انجین ۲ رو داد و الان هم چندتا دمو از مراحل پیشرفت بازی رو یوتوب هست.

حرفم اینه که درسته که والو ناشر اون بازی نمیشه ولی کاملا با مدساز ارتباط دارن و بعضا خیلی خوب همکاری میکنن.
این با مدهاب رایگانی که چپ و راست با انجین hl1 منتشر میشه فرق داره.
اینکه همکاری نکنه که اصلا اجازه انتشار مد نخواهند داشت چه برسه انشار مد بصورت standalone و اونم پولی.
ولی در مورد بلک مسا، همونطور که تو یوروگیمر هم هست. والو گفته بیا لایسنس سورس رو بگیر و بازی رو پولی بفروش.
وقتی کسی ناشره از فروش بازی درصد میگیره،طبق قرارداد. از فروش این بازی فقط همون حق استیم به والو میرسه و بس. پس ناشر محسوب نمیشه و هیچ وظیفه ای نداره در روند تولید و تامین هزینه بازی.
در مورد ریمستر نسخه 2 هم گفتی که فعلا قراره رایگان بشه و اونم ارتباطی با والو نداره و بخوان بفروشن باید با والو توافق کنن.

آخرین ویرایش:
اینکه همکاری نکنه که اصلا اجازه انتشر مد نخواهند داشت چه برسه انشار مد بصورت standalone و اونم پولی.
ولی در مورد بلک مسا، همونطور که تو یوروگیمر هم هست. والو گفته بیا لایسنس سورس رو بگیر و بازی رو پولی بفروش.
وقتی کسی ناشره از فروش بازی درصد میگیره،طبق قرارداد. از فروش این بازی فقط همون حق استیم به والو میرسه و بس. پس ناشر محسوب نمیشه و هیچ وظیفه ای نداره در روند تولید و تامین هزینه بازی.
____
خب برای همین میگم بحثتون عجیبه، میلاد تو متنش من ندیدم بگه والو ناشر شده.
اونطوری که من خوندم بحث این بود که وجود اسم والو پشت hl2 ریمستر شاید لیست بی معنی کنه، که خب الان همه میدونیم Hl2 ریمستر واقعی هست و داره توسعه پیدا میکنه.
حالا چه بخواد والو ناشر باشه یا حامی.
پس اون لیست همچنان حداقل از بابت HL2 ریمستر نمیتونه فیک قلم داد بشه، چه ناشر والو باشه چه نه.

اما من میخوام اینو اضاف کنم که اینو میدونیم که اگه HL2 ریمستر فقط آپدیت گرافیکی باشه (که هست) و قرار باشه که بفروش برسه، 100 درصد والو ناشرش میشه یا دیگه بدبینانه اون پشت پرده درصد خودش برمیداره.
اصلا معنی نمیده آپدیت گرافیکی بزرگی به این عظمت به همراه کل بازی والو بفروش برسه و والو بگه بفرما.

این در مورد HL1 و بلک مسا از اونجایی فرق میکرد که اون تیم کل بازی از اول نوشتن، حتی مراحل تغییرات دادن (بازی کاملا ریمیک بود).
کدهای hl1 تو پس زمینه استفاده نمیشده، کامل بخوام بگم Black mesa بازی اورجینال خود تیم سازنده بوده.

اما در مورد ریمستر hl2 داستان فرق میکنه، اگه قرار باشه بفروش برسه و والو اجازش داده باشه، شک نکن میاد پشت بازی.

یا علی چقدر بازیهای سونی خاطرخواه داره بین پی سی گیمرها و مایکروفنها..
حالا یه یا علی دیگه هم بگید و صبر و توکل به خدا تا بالاخره تک تک تا آخر نسل به همه بازیهای نسل قبل میرسید دی:

• Like
Reactions: kamyy
به نظر من اگر قرار بود بازیهای ps5 رو به این زودی ها روی pc عرضه کنه مریض نبود دوباره تگ انحصاری بزنه روش که دوباره مورد هجمه قرار بگیره. احتمالا تا اخر نسل به صورت قطره چکانی بازیهای ps4 رو ریلیز میکنه تا نسل بعد

• Like
Reactions: kamyy
خب برای همین میگم بحثتون عجیبه، میلاد تو متنش من ندیدم بگه والو ناشر شده.
اونطوری که من خوندم بحث این بود که وجود اسم والو پشت hl2 ریمستر شاید لیست بی معنی کنه، که خب الان همه میدونیم Hl2 ریمستر واقعی هست و داره توسعه پیدا میکنه.
حالا چه بخواد والو ناشر باشه یا حامی.
پس اون لیست همچنان حداقل از بابت HL2 ریمستر نمیتونه فیک قلم داد بشه، چه ناشر والو باشه چه نه.

اما من میخوام اینو اضاف کنم که اینو میدونیم که اگه HL2 ریمستر فقط آپدیت گرافیکی باشه (که هست) و قرار باشه که بفروش برسه، 100 درصد والو ناشرش میشه یا دیگه بدبینانه اون پشت پرده درصد خودش برمیداره.
اصلا معنی نمیده آپدیت گرافیکی بزرگی به این عظمت به همراه کل بازی والو بفروش برسه و والو بگه بفرما.

این در مورد HL1 و بلک مسا از اونجایی فرق میکرد که اون تیم کل بازی از اول نوشتن، حتی مراحل تغییرات دادن (بازی کاملا ریمیک بود).
کدهای hl1 تو پس زمینه استفاده نمیشده، کامل بخوام بگم Black mesa بازی اورجینال خود تیم سازنده بوده.

اما در مورد ریمستر hl2 داستان فرق میکنه، اگه قرار باشه بفروش برسه و والو اجازش داده باشه، شک نکن میاد پشت بازی.
اون لیست که مشخص شد فیک نیست و تو اون تاپیک در موردش گفته شده. ولی
هیچ موقع یه ماد رو نمیشه ریمستر رسمی محسوب کرد و نمیشه گفت چون این ماد هست پس میشه گفت hl2 ریمستر شده. تو gta مادهایی داریم که از این ریمستر gta بهترن،بیایم اونا رو جمع کنیم،بالفرض راکستارم گذاشت،بزاریم تو استیم بعد بگیم ریمستر gta v.
ریمستر وقتی هست که خود کمپانی بیاد بده یا بده یکی براش بسازه. و ریمستر والو با ریمستر یه گروه کوچک تفاوتش از زمین تا اسمونه. پس منطقی نیست این ریمستر fan made رو بگیم اون عنوانی هست که تو لیست geforce now هست.
در مورد بخش دوم هم درسته و دو جور میتونن کار کنن، یکی مثل مودهای بازیهای دیگه که مثلا میرن تو patreon میفروشن ،اون مدلی چیزی به والو نمیرسه ولی میتونه والو جلوشونو بگیره، کاری که تو بازیهایی مثل فیفا و ... میکنن
مورد دوم بیاد رسمی بفروشه که اگه بخواد بفروشه تو استیم، باید راضی کنه والو رو، به هر شکل. بعید میدونم والو برا همچین خرده کاریهایی بیاد ناشر بشه و اینا هم سطحشون فکر نکنم در حدی باشه که بخوان بفروشن.ولی در هر شکل نیاز به اجازه والو دارن، حتی ریلیز مود مجانی در استیم
در مورد بلک مسا هم، یه بازی جدیدم بسازن ولی بخوان از کاراکترای هاف لایف استفادهکنن، بدون اجازه والو از لحاظ حقوقی نمیتونن و والو از این لحاظ که اجازه داده و انجین رو هم بهشون فروخته و کمک کرده، کارش قابل ستایشه.
عین همین کارا رو مودرهای gta میساختن بکنن و سن آندریاس رو بازسازی کنن، تازه مجانی، راکستار جلوشونو گرفت. جلوی مود rdr1 رو گرفت و .......
واللو سر همین کاراشه که محبوبه

آخرین ویرایش:
@rahyarpaul
رهیارجان یا شما متوجه نمیشی متن من رو ، یا من متوجه نشدم بحث چی هست.
بحث مگه این نبود که ازاونجایی که اسم والو پشت hl2 remaster هست پس لیست قابل اعتمادی نیست؟

شما Black Mesa رو مثال زدی و گفتی که اونجا هم اسم valve نبود پس این هم نمیتونه درست باشه.
چونکه والو ناشر این مدها نمیشه.
منم توضیح دادم که در مورد black mesa داستان فرق میکرد، اون یک بازی اورجینال و درواقع ریمیک HL1 بود که اون تیم (crowbar) خودش ساخت با انجین hl2 و از کدها/ابزارهای HL1 هم استفاده نکرد.
خب مشخص که ولو هم اجازشو داده، اینکه چیز عجیبی نیست.

شما در جریانی که بیشتر از 1سال هست که hl2 remaster خبر/شایعه ساختنش اومده، از اول هم گفتن به دست تیم HL2 Update داره ساخته میشه.
این یک آپدیت گرافیکی هست و ریمیک نیست.
حالا تو این لیست هم اومده که ناشرش هم زده valve.
الان 2حالت پیش میاد، یا این یک مود سادست که جایگزین hl2 update میشه که پس اون قسمت ناشر بودن والو اشتباست، چون مود رایگان که ناشر نمیخواد.
و یا اگه قرار هست قیمت بخوره که در اونصورت امکان نداره valve ناشرش نباشه ، پس اون قسمت لیست کاملا درسته که زده ناشر والو هست.(این مورد خودت برو فکر کن، دیگه توضیح نمیدم).

شما الان باید در مورد این 2خط آخر بحث کنی و جواب بدی، چون این کامنت آخرت من هرچی فکر کردم که در جواب من نوشتی یا نه، متوجه نشدم.(به جز بخش سوم)

• Like
Reactions: rahyarpaul
@rahyarpaul
رهیارجان یا شما متوجه نمیشی متن من رو ، یا من متوجه نشدم بحث چی هست.
بحث مگه این نبود که ازاونجایی که اسم والو پشت hl2 remaster هست پس لیست قابل اعتمادی نیست؟

شما Black Mesa رو مثال زدی و گفتی که اونجا هم اسم valve نبود پس این هم نمیتونه درست باشه.
چونکه والو ناشر این مدها نمیشه.
منم توضیح دادم که در مورد black mesa داستان فرق میکرد، اون یک بازی اورجینال و درواقع ریمیک HL1 بود که اون تیم (crowbar) خودش ساخت با انجین hl2 و از کدها/ابزارهای HL1 هم استفاده نکرد.
خب مشخص که ولو هم اجازشو داده، اینکه چیز عجیبی نیست.

شما در جریانی که بیشتر از 1سال هست که hl2 remaster خبر/شایعه ساختنش اومده، از اول هم گفتن به دست تیم HL2 Update داره ساخته میشه.
این یک آپدیت گرافیکی هست و ریمیک نیست.
حالا تو این لیست هم اومده که ناشرش هم زده valve.
الان 2حالت پیش میاد، یا این یک مود سادست که جایگزین hl2 update میشه که پس اون قسمت ناشر بودن والو اشتباست، چون مود رایگان که ناشر نمیخواد.
و یا اگه قرار هست قیمت بخوره که در اونصورت امکان نداره valve ناشرش نباشه ، پس اون قسمت لیست کاملا درسته که زده ناشر والو هست.(این مورد خودت برو فکر کن، دیگه توضیح نمیدم).

شما الان باید در مورد این 2خط آخر بحث کنی و جواب بدی، چون این کامنت آخرت من هرچی فکر کردم که در جواب من نوشتی یا نه، متوجه نشدم.(به جز بخش سوم)
، رهیار اسم من نیست تو اندونزی به مفهوم درود هست و پائول رو بخاطر مالدینی گذاشتم که مفهوم درود بر مالدینی هست و اسم من نیست.خودم حس نمیکردم پیچیده باشه یوزر نیمم.
در مورد بحث دوم، بحث رو یکم اشتباه گرفتی، تو اون لیست عناوینی بود که عجیب بود مثل batman rtx و bioshock rtx ، که غیر از موارد دیگه اسمشونم عجیب بود، یکی از این عناوین هاف لایف 2 ریمستر بود، گفتم این بازی در دست ساخت نیست
که دیتا بیس این مود رو دادن، گفتم این اصلا اون نیست، یه مود رو نمیشه بعنوان بازی والو داد.گفتم لیست درست نمیزنه، که بعدا جز تایید کرد لیستو.
بحث لیست اینجا تموم شد. بحث دوم این بود که ناشر بلک مسا والوه و والو تو ساخت این بازی دست داره و دلیل نناشر بودن هم دادن لایسنس موتور سورسه و مثل همین اتفاق گفته شد که برا hl2 ریمستر یا همین مود گرافیکی که اشاره کردید بیوفته.
منم گفتم تو پروژه بلک مسا نقشی نداشته والو، فقط اجازه داده که نسخه بلک مسا پولی عرضه بشه و لایسنس انجین سورس رو به این تیم داده.
در مورد این عنوان ریمستر هاف لابف 2 هم نقشی تا الان نداره والو، مگه بخواد پولی عرضه بشه و تو اون حالت باید رضایت والو جلب بشه
یه زمانی هست شما یه مدی مثل forgotten city رو بازی میکنید که هیچ ربطی به اسکایریم نداره و اونجا مجوز نمیخواد ولی در مورد بلک مسا ، شما از شخصیتها و داستان والو و هاف لایف استفاده میکنید و طبق قوانین، اجازه فروش و نشر رو ندارید مگر با اجازه والو.
این چیزی بوده که گفتم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or