صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
2021-06-02_22-44-03.jpg

برنامشون که اینجوریه که این میگه بلند مدته و هنوز تو آغاز راهه و با فاصله زمانی میخوان ریلیز کنن.فروش هورایزن هم مثل اینکه براشون خیلی راضی کننده بوده.
که اگه با فروش هورایزن راضی شدن. بقیه بازیا تو همون شکل میتونن بفروشن
اگه یه پورت خوب از god یا uncharted بده فکر کنم مزش زیر زبونش بمونه :D
به نظر میاد همون هورایزن هم بهش مزه کرده ولی باید سالی دو سه عنوان حداقل بده. که بعدا عناوین ps5 رو هم با تاخیر دو ساله بده و گر نه بخواد هر نسل ماله نسل قبلو بده که بدرد نمیخوره.

View attachment 209146

برنامشون که اینجوریه که این میگه بلند مدته و هنوز تو آغاز راهه و با فاصله زمانی میخوان ریلیز کنن.فروش هورایزن هم مثل اینکه براشون خیلی راضی کننده بوده.
که اگه با فروش هورایزن راضی شدن. بقیه بازیا تو همون شکل میتونن بفروشن

به نظر میاد همون هورایزن هم بهش مزه کرده ولی باید سالی دو سه عنوان حداقل بده. که بعدا عناوین ps5 رو هم با تاخیر دو ساله بده و گر نه بخواد هر نسل ماله نسل قبلو بده که بدرد نمیخوره.

درسته ولی هورایزن اولش با مشکلاتی همراه بود ولی بعدش فیکس گرفت با این حال خوب عمل کرده البته سونی region pricing و تخفیفاشو رو استیم یکم بهتر کنه همین هورایزن یا بازی های دیگه براش حکم معدن پیدا میکنه و همیشه تو sale ها میان تاپ استیم
من فکر کنم بازی های ps5 به اندازه ps4 اومدنشون طول نمیکشه اون موقع سونی هنوز تصمیم نداشت میخواد با بازار pc چکار کنه، همون فاصله 2 سال منطقیه

درسته ولی هورایزن اولش با مشکلاتی همراه بود ولی بعدش فیکس گرفت با این حال خوب عمل کرده البته سونی region pricing و تخفیفاشو رو استیم یکم بهتر کنه همین هورایزن یا بازی های دیگه براش حکم معدن پیدا میکنه و همیشه تو sale ها میان تاپ استیم
من فکر کنم بازی های ps5 به اندازه ps4 اومدنشون طول نمیکشه اون موقع سونی هنوز تصمیم نداشت میخواد با بازار pc چکار کنه، همون فاصله 2 سال منطقیه.

از یه تحلیل‌گر صنعت بازی پرسیدم اشاره هرمن به این بازه زمانی 2 ساله چه معنی میتونه داشته باشه ، این جواب را بهم داد

1622669200554.png

.

یه سری اسم بازی های playstation studios توی دیتابیس Geforce Now پیدا شده که از اونجا که کامپیوتر های مجازی Geforce از ویندوز استفاده می کنن، این لیست(که نسبت به شایعه های 4chan پدر و مادر تر هست) میتونه نشون دهنده ی بازی هایی که در آینده قراره برای پی سی پورت بشن باشه. یکی از موارد جالبش هم Helldivers 2 هست که هنوز حتی عرضه نشده ولی مثل این که مدتیه داره توسط سازنده ها Tease میشه و میتونه صحت لیست رو تایید کنه:D ولی باز هم تا وقتی تایید نشده به عنوان شایعه در نظر بگیرید...
2021-09-13-16-04-38.jpg
unknown-26.png
2021-09-13-16-05-05.jpg
2021-09-13-16-05-23.jpg

طرف گفته این لیست ماله 6 ماه پیشه و جالبه اسم آنچارتد توش درسته. ولی

2021-09-13_16-57-09.jpg

توش اسامی عجیب هست مثل بتمن ارخام نایت rtx یا بایوشاک ریمستر و 2022 یا میرور ادج
حتی هاف لایف 2 ریمستر.پس به فیک بودنش هم فکر کنید. این لیسته کامله

طرف گفته این لیست ماله 6 ماه پیشه و جالبه اسم آنچارتد توش درسته. ولی

View attachment 224595

توش اسامی عجیب هست مثل بتمن ارخام نایت rtx یا بایوشاک ریمستر و 2022 یا میرور ادج
حتی هاف لایف 2 ریمستر.پس به فیک بودنش هم فکر کنید. این لیسته کامله

هف لایف ۲ ریمستر همین الانش توی Steamdb صفحه داره: Steamdb
در مورد میرورز ادج RTX و بتمن RTX و اینا هم خیلی وقت پیش خبرش اومده بود: NVIDIA has created a gaming studio to remaster classic PC games with Ray Tracing effects

کلا لیست مثل گنجینه ی اسرار میمونه:D از اسم بازی های قدیمی که زمانی قرار بوده عرضه بشن ولی کنسل شدن و احتمالا ناشر حوصله نکرده اسمشون رو حذف کنه مثل scalebound تا بازی هایی که هنوز معرفی هم نشدن و احتمالا سال ها با عرضشون فاصله داریم و از الان ناشر اومده اسمشون رو اضافه کرده تا حتی احتمال داره خیلی هاشون هم فقط برای تست بودن و معنی خاصی هم شاید نداشته باشن. ولی اگر لیست فیک نباشه که من فکر نمی کنم باشه مشخصه که ناشرها به امنیت دیتابیس اعتماد داشتن و یه جورایی با یکی از بزرگترین لیک های چند سال اخیر روبرو هستیم:-"

هف لایف ۲ ریمستر همین الانش توی Steamdb صفحه داره: Steamdb
در مورد میرورز ادج RTX و بتمن RTX و اینا هم خیلی وقت پیش خبرش اومده بود: NVIDIA has created a gaming studio to remaster classic PC games with Ray Tracing effects

کلا لیست مثل گنجینه ی اسرار میمونه:D از اسم بازی های قدیمی که زمانی قرار بوده عرضه بشن ولی کنسل شدن و احتمالا ناشر حوصله نکرده اسمشون رو حذف کنه مثل scalebound تا بازی هایی که هنوز معرفی هم نشدن و احتمالا سال ها با عرضشون فاصله داریم و از الان ناشر اومده اسمشون رو اضافه کرده تا حتی احتمال داره خیلی هاشون هم فقط برای تست بودن و معنی خاصی هم شاید نداشته باشن. ولی اگر لیست فیک نباشه که من فکر نمی کنم باشه مشخصه که ناشرها به امنیت دیتابیس اعتماد داشتن و یه جورایی با یکی از بزرگترین لیک های چند سال اخیر روبرو هستیم:-"
هاف لایف پروژه والو نیست یه گروه مودساز که مودهای هاف لایف 2 رو ساختن، دارن اینو میسازن مثل نسخه هایی که از یک هست با عناوین مختلف.
و پروژه های این لیست هنوز ریلیز سونی یکسریاشون نخوردن ، چه برسه به تست نسخه pc .
منطقی نمیزنه.

هاف لایف پروژه والو نیست یه گروه مودساز که مودهای هاف لایف 2 رو ساختن، دارن اینو میسازن .
و پروژه های این لیست هنوز ریلیز سونی یکسریاشون نخوردن ، چه برسه به تست نسخه pc .
منطقی نمیزنه.
منظورت اینه که هاف لایف ۲ ریمستر "هنوز" پروژه والو نیست، همون طور که black mesa هم نبود تا این که والو اومد اینارو جمع کرد و بهشون فول لایسنس سورس انجین و اجازه ی نشر توی استیم و مزیت های دیگه داد. کلا والو سابقه ی طولانی در مورد کار کردن با مادر ها داره. اتفاقا همین چند روز پیش هم خبر اومد که مادر های TF2 classic با والو به توافق رسیدن و مادشون رو همه از سایت های دانلود مجانی برداشتن و گفتن به زودی خبرهای جدید و هیجان انگیزی دارن.
کلا داری در مورد این لیست که همون طور گفتم گنجینه ی اسرار هست با دانش حال حاضرمون قصاوت میکنی و میگی منطقی نیست، در حالی که این ها رازهایی هستن که یا بعدا قراره درموردشون بشنویم و حتی چند سال باهاشون فاصله داریم یا کلا کنسل شدن و هیچوقت تایید یا تکذیب نمیشن.

• Like
Reactions: m.d.makan
منظورت اینه که هاف لایف ۲ ریمستر "هنوز" پروژه والو نیست، همون طور که black mesa هم نبود تا این که والو اومد اینارو جمع کرد و بهشون فول لایسنس سورس انجین و اجازه ی نشر توی استیم و مزیت های دیگه داد. کلا والو سابقه ی طولانی در مورد کار کردن با مادر ها داره. اتفاقا همین چند روز پیش هم خبر اومد که مادر های TF2 classic با والو به توافق رسیدن و مادشون رو همه از سایت های دانلود مجانی برداشتن و گفتن به زودی خبرهای جدید و هیجان انگیزی دارن.
کلا داری در مورد این لیست که همون طور گفتم گنجینه ی اسرار هست با دانش حال حاضرمون قصاوت میکنی و میگی منطقی نیست، در حالی که این ها رازهایی هستن که یا بعدا قراره درموردشون بشنویم و حتی چند سال باهاشون فاصله داریم یا کلا کنسل شدن و هیچوقت تایید یا تکذیب نمیشن.
black mesa هم هیچ ربطی به والو نداشت، فقط والو اجازه داد که بتونن به عنوان یه پروژه بفروشنش و گرر نه، تو تولید هیچ کاری نکرد و چه بلک مسا و چه این پروژه ریمستر 2، هر دو fan made هستن کاملا.
از این دست مودها تو استیم پر هستن. فقط اجازه فروش ندارن و باید پایه اونها به half life نیاز داشته باشه و اگر بخوان بفروش برسن اجازه والو رو میخوان
تیم ریمستر half life 2 همون تیم سازنده مود half liffe 2 update هست
Half-Life 2 is being remastered, but not by Valve
اینم لینک pcgamer که والو تو توسعه کاری نداره

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
black mesa هم هیچ ربطی به والو نداشت، فقط والو اجازه داد که بتونن به عنوان یه پروژه بفروشنش و گرر نه، تو تولید هیچ کاری نکرد و چه بلک مسا و چه این پروژه ریمستر 2، هر دو fan made هستن کاملا.
از این دست مودها تو استیم پر هستن. فقط اجازه فروش ندارن و باید پایه اونها به half life نیاز داشته باشه و اگر بخوان بفروش برسن اجازه والو رو میخوان
تیم ریمستر half life 2 همون تیم سازنده مود half liffe 2 update هست
Half-Life 2 is being remastered, but not by Valve
اینم لینک pcgamer که والو تو توسعه کاری نداره
من داشتم در مورد ناشر بودن والو صحبت می کردم و همین که یه شرکت اجازه ی نشر روی پلتفرمش بده و لایسنس انجین رو هم مجانی بهشون بده به عنوان ناشر شناخته میشه. اگر منظورت قسمت developer name هست که الان دیدم و والو نوشته آره تعجب آوره هر چند باعث فیک بودن لیست هم نیست. ممکنه اون کسی که listing رو پر کرده اشتباه کرده یا چیز دیگه ای.
بیا jez cordon هم اومد و میگه به نظرش لیست درسته چون شامل کد رمز های خیلی از بازی های Xbox studios میشه، مثلا Holland کد رمز فیبل و typhoon هم کد رمز contraband بوده. بقیه ی کد رمز هایی هم که مربوط به بازی های استودیو های اکس باکس میشن رو هم بعدا میاد میگه.
2021-09-13-19-03-52.jpg

من داشتم در مورد ناشر بودن والو صحبت می کردم و همین که یه شرکت اجازه ی نشر روی پلتفرمش بده و لایسنس انجین رو هم مجانی بهشون بده به عنوان ناشر شناخته میشه. اگر منظورت قسمت developer name هست که الان دیدم و والو نوشته آره تعجب آوره هر چند باعث فیک بودن لیست هم نیست. ممکنه اون کسی که listing رو پر کرده اشتباه کرده یا چیز دیگه ای.
بیا jez cordon هم اومد و میگه به نظرش لیست درسته چون شامل کد رمز های خیلی از بازی های Xbox studios میشه، مثلا Holland کد رمز فیبل و typhoon هم کد رمز contraband بوده. بقیه ی کد رمز هایی هم که مربوط به بازی های استودیو های اکس باکس میشن رو هم بعدا میاد میگه.
View attachment 224628
بالاتر زدم در مورد جز کوردن. در مورد بلک مسا هم ، اجازه داده والو ولی ناشر نیست.صفحه استیم هست نگاه کن، اونجا ناشر هم معرفی شده

داستان این بازی رو pcgamer گفته بشین بخون که در ازای گرفتن لایسنس source والو اجازه داد بازی به فروش برسه و والو نقشی نداره نه تو توسعه و نه تو عرضه

The story of Black Mesa, the Half-Life remake over a decade in the making

حوصله هم نداری ویکی پدیاش هم هست خلاصه، آخه اگه دولوپر یا ناشر والو بود چیز واضحیه تو استیم خودش میزد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or