صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
لذت میبرم که اول و آخر باید از دید قوطی و 4K ULTRA و... به قضیه نگاه میکنن دوستان :)) اصلا فکر کنم پستیم میدی نگاهم نمیکنن درجا تریگر میشن.
جالبه فقط کنسول قوطی و ترانزیستور و... هست و پلتفرم معظّم خودشون خیر
➕
راستی احیانا سگا به اون بزرگی بخش مارکتینگ و آنالیزور و... نداشت؟ این چیزا باعث نمیشه بگید سیاست سونی و هر شرکت دیگه ای موی لادرزش نمیره که.

طرفدارای همونا هم کم کم میرن سمت pc

و افرادی که آمار میگیرن دستگاه exclusive game چی داره. وقتی میبینه هیچی یا دو تا و نصفی و pc هم کتابخونه بازیهای اون کنسول رو داره هم بک وارد از زمان شاه تا الان هم امولاتور و هم کارهای دیگه باهاش میشه کرد مشخصه اکثریت چه تصمیمی میگیرن.
➕
پ.ن: نینتندو به عنوان کهنه کار ترین و موفقترین کنسول ساز موجود رو نگاه کنید. سفت انحصاریاشو چسبیده. دیگه مشخصه با این تفاسیر چه سیاستیه این کار سونی...

جالبه فقط کنسول قوطی و ترانزیستور و... هست و پلتفرم معظّم خودشون خیر
1622118859898.png
لذت میبرم که اول و آخر باید از دید قوطی و 4K ULTRA و... به قضیه نگاه میکنن دوستان :)) اصلا فکر کنم پستیم میدی نگاهم نمیکنن درجا تریگر میشن.
8-|
=========================

داریم میگیم سونی انتظار داره PS5 پرفروش ترین کنسولش بشه میگیم سونی جونش به بخش PS بستس مطمعنا صلاح خودش رو خوب میدونه خل نیست بیگدار به آب بزنه . داریم میگیم بازار در حال تغییر ـه سونی نمیتونه راست راست وایسه تا بقیه بازارا تصاحب بشن خیلی آروم آروم میخواد خودش رو جا کنه . سونی همینجوری تو این بازار به این بزرگی نمیچسبه به روش سنتی تا یـ موقع مثل امثال نوکیا که با پافشاری گور خودش رو با دستای خودش کند نگاه به دور اطرفش بندازه و بفهمه دیگه دیر ـه واسه تغییر استراتژی .

کیفیت بازیا ماکرو هیچ ربطی به منتشر شدنشون برا بقیه پلتفرم ها نداشت ماکرو همون نسل هفت هم مشکل مدیریتی داشت ولی خوب شانسش گفت IP هایی مثل Halo Gears داشت که براش بترکونن و سر شروع نسل هشت عملا خودش اومد تیشه به ریشه خودش زد و دیگه اپیک و بانجی هم نبود براشون بازی تاپ بسازه و کلا هزار یک سیاست غلط باعث شد تا از سونی عقب بیوفته و همینجوری درجا بزنه . الانم که میبینیم داره کاملا برعکس سیاست ها غلطش حرکت میکنه و رفته اون همه استدیو خریده تا براش بازی بسازن . ماکرو این نسل اومد تو بازار PC چون قشنگ پتانسیل بازار PC رو دید با خودش گفت چرا باید خودم رو به یـ بازار ثابت محدود کنم ؟ همزمان اومد و چند تا بازار رو نشونه گرفت که از اتفاق بازار PC سونی توش هیچ سهمی نداره . الانم ماکرو در به در دنبال ساخت انحصاری برا سرویس هاشه دقت کنید سرویس هاش نه کنسولش چه بالا برید چه پایین بیاد سرویس ها تو آینده به شدت تایین کننده هستن وقتی همین سونی میاد میگه عمده درامدمون از سرویس هامون بوده باید تا ته خط رو رفت . سونی خودش خوب میدونه بازار در حال گسترده شدنه و نمیتونه سرویسش رو محدود به یـ سخت افزار بکنه واسه همین داره کم کم وارد بازار های دیگه میشه خود سونی میدونه اگه غفلت کنه بازار خارج از اکوسیستم کنسول توسط بقیه رقبا تصرف میشه پس همچنان تلاش میکنه مشتری هاش رو با کانتنت با کیفیت و سرویس دهی خوب راضی کنه حالا این سرویس دهی میخواد روی PC باشه میخواد روی کنسول باشه تهش واسه بقا نیاز داره مشتری هاش رو راضی کنه . خلاصه تا وقتی رغبا وجود داشته باشن کیفیت حرف اول رو میزنه

View attachment 207904

8-|
=========================

داریم میگیم سونی انتظار داره PS5 پرفروش ترین کنسولش بشه میگیم سونی جونش به بخش PS بستس مطمعنا صلاح خودش رو خوب میدونه خل نیست بیگدار به آب بزنه . داریم میگیم بازار در حال تغییر ـه سونی نمیتونه راست راست وایسه تا بقیه بازارا تصاحب بشن خیلی آروم آروم میخواد خودش رو جا کنه . سونی همینجوری تو این بازار به این بزرگی نمیچسبه به روش سنتی تا یـ موقع مثل امثال نوکیا که با پافشاری گور خودش رو با دستای خودش کند نگاه به دور اطرفش بندازه و بفهمه دیگه دیر ـه واسه تغییر استراتژی .

کیفیت بازیا ماکرو هیچ ربطی به منتشر شدنشون برا بقیه پلتفرم ها نداشت ماکرو همون نسل هفت هم مشکل مدیریتی داشت ولی خوب شانسش گفت IP هایی مثل Halo Gears داشت که براش بترکونن و سر شروع نسل هشت عملا خودش اومد تیشه به ریشه خودش زد و دیگه اپیک و بانجی هم نبود براشون بازی تاپ بسازه و کلا هزار یک سیاست غلط باعث شد تا از سونی عقب بیوفته و همینجوری درجا بزنه . الانم که میبینیم داره کاملا برعکس سیاست ها غلطش حرکت میکنه و رفته اون همه استدیو خریده تا براش بازی بسازن . ماکرو این نسل اومد تو بازار PC چون قشنگ پتانسیل بازار PC رو دید با خودش گفت چرا باید خودم رو به یـ بازار ثابت محدود کنم ؟ همزمان اومد و چند تا بازار رو نشونه گرفت که از اتفاق بازار PC سونی توش هیچ سهمی نداره . الانم ماکرو در به در دنبال ساخت انحصاری برا سرویس هاشه دقت کنید سرویس هاش نه کنسولش چه بالا برید چه پایین بیاد سرویس ها تو آینده به شدت تایین کننده هستن وقتی همین سونی میاد میگه عمده درامدمون از سرویس هامون بوده باید تا ته خط رو رفت . سونی خودش خوب میدونه بازار در حال گسترده شدنه و نمیتونه سرویسش رو محدود به یـ سخت افزار بکنه واسه همین داره کم کم وارد بازار های دیگه میشه خود سونی میدونه اگه غفلت کنه بازار خارج از اکوسیستم کنسول توسط بقیه رقبا تصرف میشه پس همچنان تلاش میکنه مشتری هاش رو با کانتنت با کیفیت و سرویس دهی خوب راضی کنه حالا این سرویس دهی میخواد روی PC باشه میخواد روی کنسول باشه تهش واسه بقا نیاز داره مشتری هاش رو راضی کنه . خلاصه تا وقتی رغبا وجود داشته باشن کیفیت حرف اول رو میزنه
اولا حرف من در اونمورد کلی بود کسی رو کوت نکرده بودم. و اگه هم شما نظرت این باشه هم کنسول هم pc قوطی و ترانزیستورن که فبها. نه عزیز، هر دو حکم یه دنیا خاطرات خوش و دلگرمی برای طرفداراشون دارن. پسفردا کنسولی نباشه/ازش جز یه اسم چیزی نمونه من نوعی که جلوی کنسول بزرگ شدم روح و روانم بهم میریزه. این یه فکته بهتره کمی از روشنفکری های سوررئال فاصله بگیریم و واقعیت رو درک کنیم. خود شما هم درمورد پلتفرمی که روش از اول بودی غالبا، همین نظر رو داری.

دوم میریم سر بحث تغییرات و اینکه بازار چی میخواد. اغلب زود یادشون میره پس گذری میزنم به یکی از recent ترین خواسته های بازار که در کمال ناباوری شرط میبندم 90% ملت کامل فراموشش کردن: کنترلهای حرکتی. کینکت و موو، خب یه مدت نیاز بازار اینا بود و گذرا هم هست این خواسته ها. این که الان این مورد سرویس هست هم میگذره اما به قیمت نابودی روح کنسولها و هر چی تا الان ساختن. کم کم بازار میفته دست کسایی که فقط پول میشناسن، همه چی میشه پول و تو این فضا مهم نیست چی تحویل بدن با چه قیمتی، کما اینکه از الان داره نشونه هاش دیده میشه، فعلا تحت پوشش و بهانه کووید هست، تموم هم شد خواهیم دید همین بهونه ها و در حد حرف میگن داریم انحصاری میسازیم و فلان کارو میکنیم آخر میبینی هیچ کار نکردن یا ساختن مولتیه. یه دو تا و نصفیم exclusive ساختن که محبت کردن به صورت early access دادن رو کنسولشون تا بعد روی همونجایی که اصلا بهش توجه نمیکنن از اول این نسل! منتشر کنن به صورت ورژن کامل. الان همین بخش اخبار رو ببین بیشتر درمورد انحصاریهاست یا اومدن فلان بازیها رو pc؟ بعد انتطار دارید کنسولها هم موفق شن، شاید در کوتاه مدت جواب بده، اما در دراز مدت زمانی میرسه همه چی رو از دست میدن. این سرویس هم راهی که میره عین کنترلهای حرکتی به ته دره ست.

درمورد نوکیا هم مثال غلطی بود. نوکیا تا اندروید جون گرفت خواست گوشیاشو اندروید کنه مایکرو خریدش. اتفاقا مایکرو با پلتفرم ویندوز فونش استارت خوبیم با نوکیا زد، خودش پای این سیستم عامل واینستاد و با لجبازی نخواست موانعشو برداره و توسعه ش بده با کمی هزینه، ایراد از نوکیا به هیچ وجه نبود من خودم هم نوکیاهای سیستم عامل سیمبیان و میگو آخریا رو داشتم هم لومیا به هیچ وجه از لحاظ کیفی مشکلی نداشتن و جزو بهترین گوشیایی بودن که دیدم. یه گوشی داشتم pureview 808 حدود ده سال پیش دوربین 38 مگاپیکسل داشت! پس این مثالی هم که زدین ربط به این بحث نداشت واقعا جریانش اصلا چیز دیگه بود.
ضمنا الان نینتندو خودش میدونه بازیاشو مفت و مجانی دارن رو امولاتور روی pc اجرا میکنن باز حتی یه بازی درجه سه شو پورت نمیکنه. چطوره که اونا به نیاز بازار توجه نمیکنن و انقدر موفقن؟ دلیلش مشخصه چون بحث ناز و نیاز و اینا نیست بحث آتیش زدن به مال هست.

هنوز موندم چجوری انتشار بازی روی یک پلتفورم دیگه میشه پول پرستی بعد اینکه یک بازیو تا ته انحصاری کنی تا یکی که همه مولتی پلتفورما رو روی مثلا پی سی میره مجبور بشه بخاطر چندتا بازی 500 دلار پیاده بشه میشه نگه داشتن هویت:D
نمیدونم چرا بعضیا هنوز مخاطب پی سی رو با کنسول یکی میدونن، یک جوری که انگار تمام کسایی که تا الان کنسول میگرفتن پول یک پی سی High-end تو جیبشون بوده اما چون دیدن لست واسه پی سی نمیاد نگرفتن و اگه یک درصد واسه پی سی بیاد بالافاصله کنسولو از پنجره پرت میکنن بیرون و پی سی میگیرن!
مایکرو هم سر انتشار بازیاش رو پی سی هویتش خراب نشد، اینکه نسل قبل نتونس کیفیت بازیاشو در حد زمان 360 نگه داره کارو خراب کرد، سونی هم همچین کاری با آی پی های قدیمیش کنه همین بلا سرش میاد نیاز نیست با انتشار بازیاش رو پی سی بی هویت شه.
سنگر - مثال مایکروسافت بزرگترین مغلطه دراینمورده:D
اصلا مثال نبود :D در مورد حرف یکی از دوستان صفحه قبل گفته بود مایکرو واسه همین بی هویت شده بود.

آخرین ویرایش:
هنوز موندم چجوری انتشار بازی روی یک پلتفورم دیگه میشه پول پرستی بعد اینکه یک بازیو تا ته انحصاری کنی تا یکی که همه مولتی پلتفورما رو روی مثلا پی سی میره مجبور بشه بخاطر چندتا بازی 500 دلار پیاده بشه میشه نگه داشتن هویت:D
نمیدونم چرا بعضیا هنوز مخاطب پی سی رو با کنسول یکی میدونن، یک جوری که انگار تمام کسایی که تا الان کنسول میگرفتن پول یک پی سی High-end تو جیبشون بوده اما چون دیدن لست واسه پی سی نمیاد نگرفتن و اگه یک درصد واسه پی سی بیاد بالافاصله کنسولو از پنجره پرت میکنن بیرون و پی سی میگیرن!
مایکرو هم سر انتشار بازیاش رو پی سی هویتش خراب نشد، اینکه نسل قبل نتونس کیفیت بازیاشو در حد زمان 360 نگه داره کارو خراب کرد، سونی هم همچین کاری با آی پی های قدیمیش کنه همین بلا سرش میاد نیاز نیست با انتشار بازیاش رو پی سی بی هویت شه.
مایکروسافت از اول همون زمان 360 که هیچ، ایکس باکس ارجینال با فاصله بازیهاشو برای pc هم عرضه میکرد، نمونه ش halo 2 روی ایکس باکس ارجینال اومد پورت pc ش سال 2007 نسل بعد روی pc اومد، یا Fable، با این فرمول مشخص بود halo و گیرز و فورزا نسل هفت - 360 هم نسل بعد پورت میکنه. اصولا مقایسه شرکتی که خودش ویندوز میسازه و گیمهاش از خیلی وقت پیش روی pc میومده و هزار سوراخ درآمد دیگه از pc داره با سونی که سفت فقط کنسولای خودش رو از اول چسبیده بود اشتباهه.
فقط این نکته رو خواستم بگم بقیه رو قبلا بارها گفتیم ما مخالفین کوردل :D

• Like
Reactions: Arima Kishou
هویت، میزان فروش، میزان درآمد و سود و خیلی چیزای دیگه از این دست بشخصه کوچیکترین اهمیتی برام نداره تنها و تنها چیزی که میخام گیم ِ کیفیت بالا هست همونطور که تا اینجا سونی اون کیفیتی که انتظار داشتمو بهم ارائه داده و کنسولاشو خریدم.
ماکرو هم این نسل بازیهای خوب و با کیفیت بده برای کنسولش اونم میگیرم حالا میخان با مالشون (گیماشون) هرکاری میخان بکنن برای هر پلتفرم یا هر دستگاهی بدن و بفروشن تا وقتی گیم با کیفیت بدن، نوش جونشون.

660 ماله 2012 هست. گفتن 2010، چرا شرایط تستو رعایت نمیکنی.اجازه کراسفایر و sli هم بهت دادن.
فقط مشکلش اینه دایرکت 12 رو کارتای amd از 2012 و سری 77xx اومد که اونم با فیچرهای 11 اجرا میشه و وقتی api ساپورت نشه کراسفایر هم کمکی نمیکنه.
و انویدیا سری 400 رو با دایرکت 12 با فیچر لول 11 ساپورت کرد از 2010 و رزیدنت اویل 8 دایرکت 12 داده.
تازه محدوده تست رو میخواستن ببرن 2007-8.لطف کردن و به 2010 آوردن.واقعا حیفید
برید خودتونو معرفی کنبد و بگید من خواستم رو کارتهایی دایرکت 12 نبودن بازیهای دایرکت 12 اجرا بشن تازه اجازه sli و کراسفایر هم دارم.

• Like
Reactions: Rohshen
موضوع مهمی نیست ، به هر شکل دنیا داره به سمت تغییرات گسترده میره که خب یه بخشیشم توی این حوضه اتفاق میفته ، باید آینده ای را تصور کرد که سرعت بالای دسترسی به اطلاعات باعث میشه ما با هر وسیله ای که داریم به محتوای مورد نظرمون برسیم پس اگه همین رشد سرعت دسترسی به اطلاعات مثلا در چند سال آینده باعث بشه حتی خود پی سی هم به حاشیه بره و ما تمام کارهامون حتی انجام بازیهای دیجیتالی سنگین را به وسیله تلفن همراه انجام بدیم نباید تعجب کرد ، همین موضوع میتونه برای مدت زمان طولانی دسترسی غیر قانونی به اطلاعات دارای مالکیت حقیقی و حقوقی را به شدت کاهش بده مثلا دیگه نمیشه بازیی را غیر قانونی اجرا کرد چون باید احراز هویت شد و با داشتن یک نام کاربری معتبر به صورت آنلاین بازی کرد ، البته ممکنه با پیشرفت در فناوری مثلا بشه مقداری از اطلاعات به صورت موقت در حافظه های موقت دستگاه های ارتباطی مثل تلفن همراه بارگذاری بشه تا میزانی از مشکلات بازیهای در حالت اجرای آنلاین کمتر بشود .

درباره اینکه چرا سونی داره میره سمت ارتباط به بقیه بازارهای غیر بومی باید به این نکته توجه داشته باشیم که آینده بازیهای دیجیتالی با توجه به مطلب بالا بر یک اصل مهم قرار خواهد گرفت و اون چیزی نیست جز تولید محتوا و ارائه قانونی اون به هر طریقی برای تجارت و کسب سود بیشتر ، شرکت ماکروسافت هم به همین دلیل داره شرکت های سازنده بازیها را تصاحب میکنه چون تولید محتوا و ارائه آن به صورت دسترسی آسان و همگانی سود اصلی و سرشار در آینده را رقم خواهد زد ، شرکت سونی هم سعی کرده با ارائه موارد مهمی از جمله " دیجیتالی کردن بازیها در نسل هفتم و سپس قرار دادن آرام بازیهای انحصاری و غیر انحصاری بر روی برنامه پلی استیشن ناو در نسل هشتم و همچنین معرفی و تولید کنسول با و بدون دیسک در نسل نهم " در این مسیر قدم بردارد .

به هر حال من نه از این بابت خوشحالم و نه نگران ، من فقط به آینده امیدوارم .

ممنون​

چرا عصبی میشید عزیزانم ... :D سونی حواسش به همه چی هست نهایت دو یا سه تا بازی دیگه (tlou1 به خاطر سریالش، انچارتد 4 بازم به خاطر سریالش، احتمال کم ریمستر بلادبورن) به علاوه بازی هایی که در آینده خوب فروش نمی کنن میاد رو pc و تمام ...حالا که بازار pc گرم شده سونی باید یه تبلیغی بکنه برای پلی استیشن دیگه ... همه pc بازا اونقدرم از بازار کنسول اطلاع ندارن (نصفشون فقط استراتژیک انلاین میزنن:D) تنها راهشم اینه یه چن تا بازیا رو پورت کنن تو بوغ کرنا کنن که وای فلان بازی اومد رو pc بشتابید ... چیزی نشده که جوش میارید.

مایکروسافت از اول همون زمان 360 که هیچ، ایکس باکس ارجینال با فاصله بازیهاشو برای pc هم عرضه میکرد، نمونه ش halo 2 روی ایکس باکس ارجینال اومد پورت pc ش سال 2007 نسل بعد روی pc اومد، یا Fable، با این فرمول مشخص بود halo و گیرز و فورزا نسل هفت - 360 هم نسل بعد پورت میکنه. اصولا مقایسه شرکتی که خودش ویندوز میسازه و گیمهاش از خیلی وقت پیش روی pc میومده و هزار سوراخ درآمد دیگه از pc داره با سونی که سفت فقط کنسولای خودش رو از اول چسبیده بود اشتباهه.
فقط این نکته رو خواستم بگم بقیه رو قبلا بارها گفتیم ما مخالفین کوردل :D
تو ادامه باید بگم از همون اول مایکرو یه دستگاه شبه PC ارائه داد، کسایی با Xbox Original آشنایی داشتن میدونن چی میگم.
و دوستان میفرمایند هویت براشون مهم نیست خب باید گفت هنوز اول کاره، چند سال دیگه میفهمید چقدر مهم بوده:D الان جریان مثل تیمیه که قهرمان جام جهانی شده خبر از حذفش تو دور گروهی دوره بعد نداره:D
این قضیه سرویس و استریم هم که میگید یکم زیادی کش دار و قدیمی نیست؟ من از زمان نسل هفت و کنسول on live هیچ، زمان نسل شش یادمه میگفتن همه چی آنلاین میشه و سرویس فلان و... هر نسلم با ارتقای گرافیکی میبینیم نه با زیرساختهای cutting edge هم این چیزها جواب نمیده، بالفرض شد، تو همون کشورهای جهان اول هم هزینه اشتراک و نتش بالا خواهد بود و بسیاری باز هم همون فیزیکی رو ترجیح میدن+ما هم با صفحه پیغام access denied نمیدونم چی چی کوبا سودان کره شمالی (البته سودان شک دارم هنوز باشه) مواجه میشیم.
از کجا هم معلوم اصلا ده سال دیگه یه چیز مهمتر ترند نشه. مثالشو قبلا زدم نسل هفت هزار صفحه همین جا درمورد project natal حرف زدیم الان کجاست؟ چرا فکر میکنید سرویس تا ابدالاباد قراره همه چی باشه و استراتژی های مایکروسافت هم در این زمینه فصل الخطابه و برای این نیل باید هر کاری کرد؟

قبلا قدرت سخت افزاری لازمه اجرا بود ولی الان با geforce now میتونی راحت استریم کنی، حتی با اینترنتهای ذغالی ایران هم تست شده، اتفاقی که اول نسل قبل، قابل باور نبود ولی الان 5 میلیون مشترک داره.
گیمپ س داره بازیای روزو میبره رو موبایل و دارن اجرا میشن ولی، نسلهای قبل حرف لایو بودن کنسولها بود
ولی الان سرویسها شروع به کار کردن و میلیونی مشترک داره، پس بازی کلود و استریم شروع شدن و با ماجراهای نسلای قبل کاملا متفاوته .دیگه ایده نیستن و اجرایی شدن.
و یه روزی نت فلیکس اینو شروع کرد و کسی فکر نمیکرد به این جا برسه.
الان که رسیده میدونن ریسک نمیشه کرد تا ببینیم آینده چی میشه.
________
بحثای هزینه کردم بسیار گسترده هست و جوانب زیادی داره که باعث میشه،سرویس استریمینگ مقرون به صرفه تر در بیاد.
اینترنتم الان همه گیر شده.پس تفاوت فرسنگی هست با نسلای قبل.
فصل الخطاب هم یه چیزه پول. اینجا هم داره بدجور بوی پول میاد.

• Like
Reactions: XBOX.G4m3r and Adam
قطعا فروش هر کنسولی با عرضه انحصاری هاش برای pc کم میشه ٬ من خودم pc دارم( خیلی های دیگه هم دارن) الان چه دلیلی واصه خرید کنسول داریم؟؟؟؟ غیر از انحصاریاش؟؟؟

هدف از ساخت انحصاری رقابت بین کنسول ها و کشوندن پلیر های دیگه به پلتفرم خودته.

اگه انحصاری نبود الان سانتامونیکا وجود داشت؟؟؟ناتی داگ وجود داشت؟؟؟گوریلا وجود داشت??? god of war, the last of us و...... از اونطرف halo ,gears و....... اینا هیچکدوم وجود نداشتن

وقتی رقابت وجود نداشته باشه قطعا کسی به خودش زحمت ساخت ip های جدید نمیده٬ هزینه نمیکنه٬ ریسک نمیکنه (سالی چند تا بازی درپیت میدن میگن با همینا سر کنید..)

کنسول ها نیاز به انحصاری دارن ( نه واسه ترول چارتا گیف فلان..) چون مخاطب بر اساس همین بازی ها کنسولش رو انتخاب میکنه و میخرتش.( حداقل من که اینطوریم)

تو ادامه باید بگم از همون اول مایکرو یه دستگاه شبه PC ارائه داد، کسایی با Xbox Original آشنایی داشتن میدونن چی میگم.
و دوستان میفرمایند هویت براشون مهم نیست خب باید گفت هنوز اول کاره، چند سال دیگه میفهمید چقدر مهم بوده:D الان جریان مثل تیمیه که قهرمان جام جهانی شده خبر از حذفش تو دور گروهی دوره بعد نداره:D
این قضیه سرویس و استریم هم که میگید یکم زیادی کش دار و قدیمی نیست؟ من از زمان نسل هفت و کنسول on live هیچ، زمان نسل شش یادمه میگفتن همه چی آنلاین میشه و سرویس فلان و... هر نسلم با ارتقای گرافیکی میبینیم نه با زیرساختهای cutting edge هم این چیزها جواب نمیده، بالفرض شد، تو همون کشورهای جهان اول هم هزینه اشتراک و نتش بالا خواهد بود و بسیاری باز هم همون فیزیکی رو ترجیح میدن+ما هم با صفحه پیغام access denied نمیدونم چی چی کوبا سودان کره شمالی (البته سودان شک دارم هنوز باشه) مواجه میشیم.
از کجا هم معلوم اصلا ده سال دیگه یه چیز مهمتر ترند نشه. مثالشو قبلا زدم نسل هفت هزار صفحه همین جا درمورد project natal حرف زدیم الان کجاست؟ چرا فکر میکنید سرویس تا ابدالاباد قراره همه چی باشه و استراتژی های مایکروسافت هم در این زمینه فصل الخطابه و برای این نیل باید هر کاری کرد؟
+ لیست سیاه
هر وقت اومدم این تاپیک رو باز کنم ۴ تا مطلب درباره این اتفاق بخونم پست های شما هست که داری داد و بیداد میکنی سونی در اشتباهه.

• Like
Reactions: TeTration
+ لیست سیاه
هر وقت اومدم این تاپیک رو باز کنم ۴ تا مطلب درباره این اتفاق بخونم پست های شما هست که داری داد و بیداد میکنی سونی در اشتباهه.
بهترین کارو کردی و برای منم ذره ای مهم نیست.
درواقع فلسفه فروم رو داری درک میکنی که همه میتونن نظراتشونو بگن و نمیتونی تعیین کنی (تا وقتی در چارچوب قوانینه) کی چی بگه چی نگه.
پ.ن: منتظر drama های دوستان هم در تاپیک انتقادات هستیم...
تا دیروز سونی جهان خوار و انحصارطلب بود، الان شده خود قادر مطلق:دی

قطعا فروش هر کنسولی با عرضه انحصاری هاش برای pc کم میشه ٬ من خودم pc دارم( خیلی های دیگه هم دارن) الان چه دلیلی واصه خرید کنسول داریم؟؟؟؟ غیر از انحصاریاش؟؟؟

هدف از ساخت انحصاری رقابت بین کنسول ها و کشوندن پلیر های دیگه به پلتفرم خودته.

اگه انحصاری نبود الان سانتامونیکا وجود داشت؟؟؟ناتی داگ وجود داشت؟؟؟گوریلا وجود داشت??? god of war, the last of us و...... از اونطرف halo ,gears و....... اینا هیچکدوم وجود نداشتن

وقتی رقابت وجود نداشته باشه قطعا کسی به خودش زحمت ساخت ip های جدید نمیده٬ هزینه نمیکنه٬ ریسک نمیکنه (سالی چند تا بازی درپیت میدن میگن با همینا سر کنید..)

کنسول ها نیاز به انحصاری دارن ( نه واسه ترول چارتا گیف فلان..) چون مخاطب بر اساس همین بازی ها کنسولش رو انتخاب میکنه و میخرتش.( حداقل من که اینطوریم)

خرید کنسول قطعاً کم میشه ولی درآمد حاصله از فروشی این بازی‌ها روی PC علاوه بر جبران این ضرر تعداد مخاطب‌های فرنچایز را افزایش میده و در نهایت کمپانی پول بیشتری برای ساخت عناوین بعدی به دست میاره.

PC گیمرها دلیلی برای خرید کنسول ندارن ولی همه که PC گیمر نیستن ، بعضی‌ها کلاً دوست دارن روی کنسول بازی کنند.

اگر بازی‌های انحصاری نبودن ، شما نیازی به صرف هزینه‌ی اضافی برای خرید کنسول نداشتی ، دلیل موفقیت یک استودیو بخاطر مدیریت صحیح هست نه انحصاری کردن عناوین.

هدف از ساخت یک عنوان انحصاری صرفاً و تنها برای رقابت نیست ، دلیل مهم‌تری داره و اون استفاده بهینه از تمامی قابلیت‌های پلتفرم هست ، و پلتفرم امروز فقط در یک جعبه‌ی سخت افزاری خلاصه نمیشه ، تبدیل شده به اکوسیستم که سرویس‌های مختلفی را

شامل میشه ، مثل استورهای دیجیتال یا سرویس‌هایی مثل Game Pass و PS Now.

رقابت بین شرکت‌ها وجود داره و IP های جدید هم هنوز ساخته میشن اما این رقابت تنها در فروش کنسول نیست ، در ضمن PC Gaming رقیب سونی نیست ، PC Gaming یه بازاره که سونی داره یواش یواش یاد میگیره چه جوری ازش پول دربیاره

خریدار در وهله‌ی اول قیمت در وهله‌ی دوم کیفیت و سرویس دهی و در آخر هم تعداد بازی‌های و کیفیت عناوین بازی ، پلتفرم مورد نظرش را انتخاب میکنه ، حالا شاید شما و گیمرهای دیگه فقط به عناوین انحصاری توجه داشته باشین ، ولی شما چند -

- درصد از کل مشتریان بازار را تشکیل می‌دین ؟ و آیا عرضه‌ی این بازی‌های انحصاری به تجربه شما از بازی لطمه میزنه ؟

در نظر هم داشته باشین که بازی‌های سونی روز اول روی PC عرضه نمیشن و همگی انحصاری زمانی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or