صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
فقط میتونم بگم خدا رو شکر اصل دوران گیمریم رو زمان سگا و ps1 سپری کردم و کلی بازی ناب انجام دادم قبل این اختلاط مسخره pc و کنسول
ما دهه شصت و هفتادیا یه برد تو زندگی کرده باشیم همینه:D

پ.ن: ضمنا کسی میخواد کوت کنه از لذت بردن بقیه و human rights و 4k 120 فریم و این داستانای نخ نما بگه خواهشا نکنه جوابی نمیگیره:D
به قول جوکر
You wouldn't get it

گند زدن تو کنسول و مفهوم و هویتش رفت
طرف عوض اینکه فکر پلتفرم خودش باشه داره پلتفرم دیگه رو آباد میکنه!!!

آخرین ویرایش:
این اتفاق خوبی هست از نظر من برای sony و playstation چون قطعا منجر به همکاری با valve میشه و اتفاقی خوبی واسه طرفدارا رقم میخوره
بعدش هم از این طریق بیشتر بازی هایی که از نسل 7 تا الان دارن خاک میخورن فروش فوق العاده ای میتونن تو پلتفرم pc داشته باشن
همین horizon با اینکه پورت افتضاحی داشت اما نسبت بهش فروش فوقالعاده ای کرد
این با توجه به این که من فن سرسخت pc و ps هستم برام عالیه
تا حالا ردی از playstation تو pc نبود اما الان خوشحالم که تو استیم پیج پلی استیشن میبینم
امیدوارم یه اتفاقی هم رقم بخوره که اگه نسخه ps یه بازی رو خریدیم نسخه استیمش رو هم تو شرایط یکسان بگیریم البته این سخت اتفاق بیفته

فقط میتونم بگم خدا رو شکر اصل دوران گیمریم رو زمان سگا و ps1 سپری کردم و کلی بازی ناب انجام دادم قبل این اختلاط مسخره pc و کنسول
ما دهه شصت و هفتادیا یه برد تو زندگی کرده باشیم همینه:D

پ.ن: ضمنا کسی میخواد کوت کنه از لذت بردن بقیه و human rights و 4k 120 فریم و این داستانای نخ نما بگه خواهشا نکنه جوابی نمیگیره:D
به قول جوکر
You wouldn't get it

گند زدن تو کنسول و مفهوم و هویتش رفت
طرف عوض اینکه فکر پلتفرم خودش باشه داره پلتفرم دیگه رو آباد میکنه!!!
با این طرز تفکر تا حدودی مخالفم البته مخالفت من دلیل بر درست نبودن نظرتون نیست پس احتراما نظر خودمو میگم
منم به عنوان یه ps فن سر سخت اولین روزی که 3 گانه کیج واسه pc اومد کلی ناراحت شدم
اما الان قضیه فرق کرده و کنسول ها دیگه دارن هویتشون رو از دست میدن و بیشتر شبیه pc میشن
سونی هم حق داره از الان رو pc که میزبان میلیارد ها گیمر هست سرمایه گذاری کنه

با این طرز تفکر تا حدودی مخالفم البته مخالفت من دلیل بر درست نبودن نظرتون نیست پس احتراما نظر خودمو میگم
منم به عنوان یه ps فن سر سخت اولین روزی که 3 گانه کیج واسه pc اومد کلی ناراحت شدم
اما الان قضیه فرق کرده و کنسول ها دیگه دارن هویتشون رو از دست میدن و بیشتر شبیه pc میشن
سونی هم حق داره از الان رو pc که میزبان میلیارد ها گیمر هست سرمایه گذاری کنه
این سود بیشتر هم به قیمت از دست دادن هویت هست که خودتون گفتید (دلیلشو نگفتید که همینه البته-وگرنه همینطوری الکی هویتشون از بین نرفته) و هم به قیمت اضمحلال کنسول، دارن شناسنامه پلتفرمشونو رو آتیش میزنن، وقتی هویتی نباشه رسما وجود ندارن حالا شما بگو پرفروشترین بمونن که اونم میبینی چی میشه.
تو عالم واقعیت هم راههای زیادی برای پولدار شدن و سود وجود داره از زدن بانک بگیر تا اختلاس... ولی آخر عاقبت نداره.
سونی خیلی راحت میتونست به آینده نگاه کنه البته با توجه به کارنامه ش تو زمینه های دیگه مثل گوشی واقعا انتظار بیشتری نباید داشت. اگه pc میزبان میلیاردها گیمر هست راه درست اینه که اون گیمرها رو بکشونی رو پلتفرم خودت نه اینکه تو بری رو پلتفرماشون! رفتن روی پلتفرم/های دیگه برای زمانیه که شرکت همه چیزشو باخت داده! استفاده از پتانسیل pc برای مدیران سونی و اکثر دوستان مثل شما بد تعریف شده در دراز مدت ps هم مثل xbox تنها اسم کنسول رو یدک میکشه.

پ.ن: استارتر از 2011 فقط 12 پست دادن! اکانت هکی pc racist معروف آیا؟

آخرین ویرایش:
این سود بیشتر هم به قیمت از دست دادن هویت هست که خودتون گفتید (دلیلشو نگفتید که همینه البته-وگرنه همینطوری الکی هویتشون از بین نرفته) و هم به قیمت اضمحلال کنسول، دارن شناسنامه پلتفرمشونو رو آتیش میزنن، وقتی هویتی نباشه رسما وجود ندارن حالا شما بگو پرفروشترین بمونن که اونم میبینی چی میشه.
تو عالم واقعیت هم راههای زیادی برای پولدار شدن و سود وجود داره از زدن بانک بگیر تا اختلاس... ولی آخر عاقبت نداره.
سونی خیلی راحت میتونست به آینده نگاه کنه البته با توجه به کارنامه ش تو زمینه های دیگه مثل گوشی واقعا انتظار بیشتری نباید داشت. اگه pc میزبان میلیاردها گیمر هست راه درست اینه که اون گیمرها رو بکشونی رو پلتفرم خودت نه اینکه تو بری رو پلتفرماشون! رفتن روی پلتفرم/های دیگه برای زمانیه که شرکت همه چیزشو باخت داده! استفاده از پتانسیل pc برای مدیران سونی و اکثر دوستان مثل شما بد تعریف شده در دراز مدت ps هم مثل xbox تنها اسم کنسول رو یدک میکشه.

این نظر من بود چون هم فن pc هستم هم ps اتفاقی خوبی برای من بود
ممکنه واسه شخصه دیگه ای که فقط فن ps هست براش خوشایند نبوده باشه
پلی استیشن هم قرار نیست هویتش رو از دست بده داره بازی های خاک خورده 3 4 سال قبل رو که دیگه فروشش رو کرده واسه pc میده (همین بازی های ps3 که دیگه نه دیسکشون هست نه تو psn تنها راه بازی کردنشون هم کنسول کپی خورد ps3 یا امولاتور از طریق pc هست )
کسی که میخواد کنسول بخره منتظر نمیمونه 3 4 سال دیگه بازی برای pc بیاد
اگه قرار باشه روزی انحصاری ها هم زمان روی pc هم بیان اون موقع بنظرم پلی استیشن هویتش رو از دست میده
در هر صورت ps5 انتخاب یه pc گیمر هست

• Like
Reactions: kamyy
بعیده تمام بازیهای سونی بیاد رو پی سی

چیزایی مثل گرنتوریسمو دور از تصورــــــــه . ولی فرض کن بیاد رو پی سی چیز خاصی میشه

یعنی تکلیف روشن نیست برای بازیهای سونی کنسول بگیریم یا پی سی ببندیم ! هزینه نکنیم و یک سری بازیها نیاد بعد مجبور باشی کنسول هم بذاری کناری پی سی !

اکانت هکی pc racist معروف آیا؟

یه اکانت 2008 رو کردن خیلی افراطی پست دادن و فرمودن تاپیکی که زدم مثل اینکه زخمیتون کرده با 1 عدد پست :دی

سپس یدونه 2012 رو کردن با 1 عدد پست :دی

نمیدونم این حرکتا چیه . لندرور و بلیزر هم اینقدر جا زاپاس نداره:دی

این نظر من بود چون هم فن pc هستم هم ps اتفاقی خوبی برای من بود
ممکنه واسه شخصه دیگه ای که فقط فن ps هست براش خوشایند نبوده باشه
پلی استیشن هم قرار نیست هویتش رو از دست بده داره بازی های خاک خورده 3 4 سال قبل رو که دیگه فروشش رو کرده واسه pc میده (همین بازی های ps3 که دیگه نه دیسکشون هست نه تو psn تنها راه بازی کردنشون هم کنسول کپی خورد ps3 یا امولاتور از طریق pc هست )
کسی که میخواد کنسول بخره منتظر نمیمونه 3 4 سال دیگه بازی برای pc بیاد
اگه قرار باشه روزی انحصاری ها هم زمان روی pc هم بیان اون موقع بنظرم پلی استیشن هویتش رو از دست میده
در هر صورت ps5 انتخاب یه pc گیمر هست
اگر این کارشون صرفا شامل اوردن بازیهای چند سال پیش و نه چندان پرفروش و سمبلیک PS رو PC باشه مشکلی نیس

ولی در صورتی که بازیها با یه فاصله منظم (مثلا اختلاف 2 ساله) یا بدون فاصله روی PC بیان و یا برخی IP هایی که هویت PS رو تشکیل میدن حتی با فاصله چند ساله روی PC منشتر بشن (مثلا GOW با اختلاف 3..4 سال بیاد رو PC) مطمینا در میان مدت و طولانی مدت رو فروش کنسول بازی و درآمدهای متفرقه ای که با کنسولش از این راه درمیارن تاثیر خواهد گذاشت (عین اتفاقی که برای مایکرو افتاده)
یه نفر هرچقدرم فن بازیهای سونی باشه وقتی می بینه دو سال دیگه مثلا GOW و TLOU3 و ..... میان رو PC صبر میکنه و اونجا بازیشون میکنه خب (مگر از اون طرفدارای DAY ONE باشه که همه هم اینطوری نیستن)

+

در کل من فکر میکنم سونی هم مثه مایکرو یه برنامه مفصل برای انتشار بازیهاش رو PC داره ، ولی چون فعلا فروش PS5 عالی هست و خطری هم از سمت رقیب هنوز تهدیدش نمیکنه و نمیخوادم که طرفدارای PS رو به یکباره با آوردن بازیاش رو PC ناراحت کنه آروم آروم داره این پلنش رو پیاده میکنه و اواسط نسل که احتمالا مایکرو هم بازیهای بزرگترش از راه خواهند رسید، سونی این برنامه و پلنش رو علنی تر پیش خواهد برد که جوابی باشه برای حرکتای مایکرو ( گرچه الان هم PS NOW اش خیلی خوبه ولی سونی خودش خیلی روش مانور نمیده)​

.

قطعا تا دو نسل ذیگه برا استریم شدن فاصله داریم

قطعا موبایل گیم هم یه شوخی بود اژ طرف دوستان ??

پس قطعا دو نسل دیگر شاهد کنسول به سبک سنتی هستیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2 and kamyy
هویت سونی لست و آنچارتد و گاد هست . هر موقع این ها را داد یعنی واقعا تغییر سیاست داده . فعلا کم و بیش بازی هایی با اهداف بازاریابی ( مثل هورایزن یک برای تبلیغات خرید پلی استیشن ۵ برای تجربه شماره ۲) و یا جبران ضرر و سود بیشتر ( رلیز دث استرندینگ و دیزگان) در دستور کار داره . اوردر ۱۸۸۶ هم احتمالا بازی بعدی هست . ( کاچی بهتر از هیچی هست . به همین ها هم فعلا راضی هستم)

اتفاقا نسل قبلی هویت کنسولا رفته بود سمت PC... این نسل با وجود سخت افزار خاص PS5 حتی خوره های سخت افزاری هم علاقه زیادی دارن که یکیشو داشته باشن و عملا دستگاه با نوآوری زیاد در این زمینه به نظر میاد ...

نه دیگه برعکسه :|:D
وقتی تو یک بازار در بهترین حالت صد میلیونی داری(با همه ی این انحصاری ها که دیگه تا جای ممکن هر کی از پلتفرم pc رو به سمت خودش کشونده و دیگه بیشتر از این نمیشه )
ولی اون بازار دیگه میلیاردیه تو محصولتو روی اون بازار عرضه میکنی که از بازار خودت بیش از ده برابر بزرگتره ... این از این موضوع

ولی بنظرم کلا این پیش فرض غلطیه
بازار pc هم یه چیزی در حد کنسوله اگه میلیاردی بود که امار فروش بازی ها چند برابر کنسول بود

من یه سوال دارم، هورایزن قبلی برای pc اومد، احتمالا بعدی هم با یه بازه دو ساله یکم بیشتر یا کمتر میاد، خداییش کسایی که ps دارن ، صبر میکنن تا بیاد رو pc ؟ راستشو بگین.
گیریم اصلا شایعه رچت درست، شما صبر میکنید و رو ps5 بازی نمیکنید تا یه روزی در یه تاریخ نامعلومی، بیاد رو pc؟ واقعا شماها اینکار رو میکنید و بخاطر چیزی که بهش میگید هویت از دست رفته،صبر میکنید رو pc بیاد.
الان دی وان بازیای ایکس دارن میان رو pc ، هعمه هم میدونن چه اتفاقی براش افتاده، کنسولاش دارن soldout ممیشن، از نسل قبلم بهتر فروخته.
هویت کیلو چنده؟یه زمانی برند سونی تو موبایل جزء بهترینها بود، الان کوش.اینهمه کمپانی گیم هویت دار بود که بسته ششدن.
تنسنت داره با پول همچین هویت میخره که اگه دیر بجنبن، از همه اینا میزنه جلو. 160 بازی در دست توسعه داره الان.
و نکته آخر، یه زمانی اینجا بحث شد که pc گرونه و کنسول بصرفه که منطقیه.
الان کنسول بصرفه رو ول میکنید بخاطر چیزی که بهش میگید هویت، بعد پول پلتفرم گرونتر رو میدید، بعد دو سالم صبر میکنید، واقعا این کارتون منطقیه؟

نه دیگه برعکسه :|:D
وقتی تو یک بازار در بهترین حالت صد میلیونی داری(با همه ی این انحصاری ها که دیگه تا جای ممکن هر کی از پلتفرم pc رو به سمت خودش کشونده و دیگه بیشتر از این نمیشه )
ولی اون بازار دیگه میلیاردیه تو محصولتو روی اون بازار عرضه میکنی که از بازار خودت بیش از ده برابر بزرگتره ... این از این موضوع

ولی بنظرم کلا این پیش فرض غلطیه
بازار pc هم یه چیزی در حد کنسوله اگه میلیاردی بود که امار فروش بازی ها چند برابر کنسول بود
بازار pc بزرگتره ولی گیمینگش در حد 150-200 میلیون یوزر فعال داره. آمارهای سالیانه استیم و اپیکو میزاریم. استیم امسال 100 میلیون و اپیک 80 میلیون یوزر فعال داشته که اینها همپوشانی هم دارند.
میلیاردی pc داریم ولی اینها تو ادارات و کارخانجات و ... و ... هستند که گیمینگ محسوب نمیشن.
گیمینگ pc از 100 میلیون بیشتر و از 200 کمتره.بازار میلیاردی برا بازار سیستم عامل و سخت افزاره و نه گیمینگ.
که بازار سیستم عاملشم تک قطبیه محضه با حضور ماکروسافت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or