صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
جدا از این بحث نخ نما Pc Vs Console

بزرگترین جوک تاریخ گیمینگ این زمین خنثی و بی طرف دونستن PC از طرف سونی و ماکرو هست و اینکه هیچ تاثیری رو کنسولشون نمیزاره ?

یکم دیگه اوج بگیره این حلوا حلوا کردن های بازیها رو PC، اونوقته که تاثیرش رو فروش سخت افزار و نرم افزار رو کنسول میبینیم

کوتاه مدت از عرضه بازیهای مرده سالهای پیش یه سودی به جیب میزنن فکر میکنن خدا رسونده ! از هوا اومده ! سود اضافست!

غافل از اینکه تو میان مدت و بلند مدت فروش سخت افزاری نرم افزاری کنسولی خودشون به باد میره و قشنگ این سود کوتاه مدت رو میشوره میبره

با وجود محدودیت های کنسول اگر :

یک درصد اگه کسی به خاطر انحصاری کنسول میخرید دیگه عمرا بخره

یک درصد کسی به خاطر انحصاری کنسول میخرید و بعدش پابند کنسول میشد و مولتی هم رو کنسول میزد، اونم پرید

میمونه فقط کسایی که کنسول باز بودن و خواهند بود

دومین جوک بزرگ تاریخ گیمینگ اینه که میگن مثلا دیز گان ۱ رو پیسی عرضه میکنیم، بعد موقع عرضه شماره ۲، پیسی گیمرها بدو بدو میرن صف میکشن کنسول بخرن براش ??

حالا ماکرو فروش کنسولش گند زده بود، ویندوز برا خودش بود خیر سرش، گفت انحصاری میاریم رو پیسی یه نونی در بیاریم! ( که اونم حرکت چرتی بود)

ولی سونی که مثل آدامس، کنسول فروخته و کنسول می‌فروشه کرمش چیه؟ والا اتفاقا سازنده ها از خداشون بازیهاشون بیاد رو پلی استیشن با این install base وحشتناک!

یعد رفته به قیمت legacy و کنسولش، دست به لباس زیرِ پیسی شده که چی‌؟!

به به . ببین کی انجاس اقا ابولفضل دشمن درجه یک پی سی گیمرا ایکس باکس فنها :D
دقیقا یادمه سالها پیش پلتفرم پی سی مرده و تمام شده میدونستی . اما گذر زمان خوشبختانه حقیقتو بهت نشون داد
شاید باورتون نشه ابولفضل دقیقا یکی ازون اشخاصی بود که با کارایی که میکرد باعث شد هیچوقت سمت کنسول سونی نرم . ازین بابت ازش ممنونم

اما در مورد صحبتهاتون

ابولفضل دقیقا به نکته درستی اشاره کردی و برای اولین بار در تاریخ کاملا باهات موافقم

ولی ابولفضل جان سونی همه حرفای شمارو دقیقا میدونه اما چاره ایی نداره . در شرایطی که مایکروسافت براحتی انحصاریهاشو رو پی سی اورده بتسدا خریده فروش بازیهاش رو هر دو پلتفرم سر به فلک کشیده
فورزا4 نزدیک دوازده میلیون نسخه فروش داشته

خب سونی چاره ایی نداره اونم وقتیکه بازیهای بتسدا از دست داده . با فروش چهارتا دونه انحصاری رو کنسول که نمیشه کمپانی چرخونده :D

یکم دیگه اوج بگیره این حلوا حلوا کردن های بازیها رو PC، اونوقته که تاثیرش رو فروش سخت افزار و نرم افزار رو کنسول میبینیم
صد در صد درسته ابولفضل جان بزودی پی سی گیمینگ این صنعتو تسخیر میکنه موافقم

کاملا موافقم\m/

تمام حرفهایی که زدی بزودی اتفاق خواهد افتاد .:)):)):))=))=))=))View attachment E0V2LMKWQAEj-Tp.mp4

آخرین ویرایش:
جدا از این بحث نخ نما Pc Vs Console

بزرگترین جوک تاریخ گیمینگ این زمین خنثی و بی طرف دونستن PC از طرف سونی و ماکرو هست و اینکه هیچ تاثیری رو کنسولشون نمیزاره ?

کوتاه مدت از عرضه بازیهای مرده سالهای پیش یه سودی به جیب میزنن فکر میکنن خدا رسونده ! از هوا اومده ! سود اضافست!

غافل از اینکه تو میان مدت و بلند مدت فروش سخت افزاری نرم افزاری کنسولی خودشون به باد میره و قشنگ این سود کوتاه مدت رو میشوره میبره

یک درصد کسی به خاطر انحصاری کنسول میخرید و بعدش پابند کنسول میشد و مولتی هم رو کنسول میزد، اونم پرید

میمونه فقط کسایی که کنسول باز بودن و خواهند بود

دومین جوک بزرگ تاریخ گیمینگ اینه که میگن مثلا دیز گان ۱ رو پیسی عرضه میکنیم، بعد موقع عرضه شماره ۲، پیسی گیمرها بدو بدو میرن صف میکشن کنسول بخرن براش ??

حالا ماکرو فروش کنسولش گند زده بود، ویندوز برا خودش بود خیر سرش، گفت انحصاری میاریم رو پیسی یه نونی در بیاریم! ( که اونم حرکت چرتی بود)

ولی سونی که مثل آدامس، کنسول فروخته و کنسول می‌فروشه کرمش چیه؟ والا اتفاقا سازنده ها از خداشون بازیهاشون بیاد رو پلی استیشن با این install base وحشتناک!

یعد رفته به قیمت legacy و کنسولش، دست به لباس زیرِ پیسی شده که چی‌؟!
یعنی هنوز کسی هست تو bc که حرف حساب بزنه !!!!

نه
View attachment 206785View attachment 206786
مثل ماجرای demon souls

فعلا تا 3 سال اینده بازی های ps4
باشه
منبعی واسه این فکت "۳ سال آینده فقط بازی‌های PS4" میتونی بدی؟
فعلا چیزی که توسط خود سونی در تریلر رسمیش تایید شده Console Exclusive بودن یکی از بزرگترین‌ بازی‌های امسالش هست. مگه اینکه مثل دیمن سولز خلافش ثابت شه که فعلا نشده.

باشه
منبعی واسه این فکت "۳ سال آینده فقط بازی‌های PS4" میتونی بدی؟
فعلا چیزی که توسط خود سونی در تریلر رسمیش تایید شده Console Exclusive بودن یکی از بزرگترین‌ بازی‌های امسالش هست. مگه اینکه مثل دیمن سولز خلافش ثابت شه که فعلا نشده.
منبع نمیخواد بده :D هرسال یه بازیه ps4 میدن دیگه پارسال هورایزن بود امسال دیزگان...
فعلا روشون نمیشه اینا رو بدن دارن واکنش ها رو تست میکنن امکان نداره که کمپانیه به این گنده ای دچار همچین اشتباهی بشه

در مورد PC و Console یک بحثی هست به نام سلیقه که اون جداست وملت براساس سلیقه شون ممکنه یک پلتفرمی را انتخاب کنند. مثلا من چون کارم جوری هست که مدام جلو لپ تاپ هستم دوست دارم کنسول بخرم برای بازی که برای تایم کوتاهی هم شده از جلو لپ تاپ پاشم. یا اینکه یک سیستم یکپارچه مخصوص گیم داشته باشم که فقط کارش بدون دنگ و فنگ بازی کردن باشه. اینا تاثیر میذاره تو انتخابم ولی باعث نمیشه بیشمار مزایای PC را فراموش کنم

اگر فاکتور قیمت (این بیشتر تحت تاثیر رمز ارزه)، سلیقه و انحصاری های کنسولی را بذاریم کنار واقعا به نظرم PC کاملا تو یک لول دیگه است و اگر من این دومورد نباشه لحظه ای تو انتخاب PC درنگ نمیکنم.

در مورد کیفیت اجرایی بازی ها قویا میگم فقط یک یا دوسال اول بازی های کنسول و PC معمولا قابل مقایسه هستند. از سال 3 یک اختلاف کاملا معنادار بین کنسول و PC اتفاق می افته. شما همون سال 2015 ویچر نسخه کنسول را با PC مقایسه میکردید به این نتیجه می رسیدید. یا Battlefield V یا Metro یا همین اواخر هم سایبرپانک و...

مزایای PC :

Backward Compatibility عظیم : لحظه ای که سیستم خوب میبندی عملا از ابتدای خلق صنعت بازی ها دریایی از بازی را برا خودت آنلاک میکنی.
Emulator: تنها پلتفرمی هست که الان بری سراغش به جز یک بخش محدودی به کل لایبرری کنسول ها دسترسی پیدا میکنی
Mods : خیلی طرفدارش نیستم به شخصه ولی خب همه میدونم چه کمیونیتی عظیمی برای ماد هر بازی هست
بازی های انحصاری: خب برخلاف تصور عموم بیشترین تعداد انحصاری مال PC ه
گرافیک بالاتر: همونطور که گفتم عموما از سال دوم سوم یک اختلاف معنادار با کنسول داره
گرافیک قابل کاستومایز: تازه همین نسل بازی های کنسولی یکی دوتا آپشن گذاشتن. رو PC شما میتونی انواع تنظیمات را براساس سخت افزار و سلیقه ات انجام بدی
تعداد زیاد فروشگاها و هزینه کمتر بازی: شما میتونی توی انواع فروشگاه و ریجن ها بازی را تهیه کنی
آنلاین رایگان: نیازی به پرداخت هزینه نداری برای آنلاین بازی کردن
کرک و بازی قفل شکسته: خب مشخصه
انواع INPUT ها : از انواع دسته PS بگیر تا ایکس باکس و کیبورد و ماوس ..
دسترسی به تمام سرویس های Cloud
دسترسی به انحصاری های ماکرو و حالا هم سونی تا حدودی
دسترسی به سرویس های اشتراکی مثل Gamepass

خب همه اینا به کنار PC فقط یک کاربردش بازی هست. وقتی PC میخری صد ها میتونی کار دیگه باهاش بکنی...
من حرف شمارو قبول دارم و تمام مزایای pc روهم به درستی اشاره کردید. به جز این قسمت "خب همه اینا به کنار PC فقط یک کاربردش بازی هست. وقتی PC میخری صد ها میتونی کار دیگه باهاش بکنی..." که واقعن ربطی به پلتفرم گیمینگ نداره و نباید در مقایسمون لحاظش کنیم.

جدا از سلیقه بعضی از گیمرها که کلن دیفالتشون کنسول یا pc هستش ، همونطور که گفتم اینجا بحث پوله فقط.
من یه سیستم همینجوری دور همی جمع کردم بد نیست یه نگاهی بندازیم :D
2070s = 35500
3700x = 10500
mb= 3000
ssd = 17000
psu = 5500
case = 1000
ram = 2500
mouse/key/od = 1000
حدودن 60 میلیون تومن هزینه یک pc با قدرتی مشابه xbox series x میشه.
xsx رو میشه با 18/19 تومن خرید. یعنی با کمتر از یک سوم هزینه pc
در خارج از ایران هم اختلاف حدودن در همین حدوده...

حالا اگر کسی pc گیمینگ نداشته باشه و محدودیت بودجه داشته باشه و بخاد بازیهای نسل جدید رو تجربه کنه، به نظر خودت خرید یک سریز ایکس با گیم پس منطقی تره یا این pc شصت میلیونی؟

یه نکته هم در مورد انتشار بازیهای سونی و مایکروسافت روی pc بگم. در ابتدا من باید ببینم سونی قراره چه بازیهایی و به چه شکل برای pc منتشر کنه تا بتونم کامل تحلیل کنم.:D ولی در مورد مایکروسافت وضعیت کاملن مشخصه. سیاستی که مایکروسافت در پیش گرفته، هیچ تداخلی با پشتیبانیش از pc نداره.
در اصل مایکروسافت تمرکزش روی گسترش گیم پس معطوف شده. میخام پارو فراتر بزارم و بگم که به نظر من یکی از دلایل اصلی عرضه کنسول توسط مایکروسافت همین گیم پسه.

بازار هدف مایکروسافت افرادی هستن که نمیخان n هزار دلار پول یه pc گیمینگ بدن. این افراد میتونن با 500 دلار یه کسنول بخرن و مشترک گیم پس بشن و به این ترتیب وارد اکوسیستم میشن.
حالا شما اگر pc مناسب داری بازهم میتونی با خرید گیم پس وارد اکوسیستم بشی. و در نهایت مایکروسافت به این وسیله هم به هدف خودش میرسه.

این توضیح کوتاه رو دادم برای دوستانی که فکر میکنن عرضه بازیهای فرست پارتی مایکروسافت برای pc ، یه جور خود زنیه. خیر. اینگونه نیست بزرگوار. این یک بیزینس پلن هوشمندانه و برنامه ریزی شدس.

برآورد اولیه ام در مورد سونی اینه که مدیران سونی به این قطعیت رسیدن که فروش کنسولهاشون تضمین شدس. البته که با توجه به فروش خوبشون در این چند ماه میشه گفت حداقل در حال حاضر این نتیجه گیری منطقی به نظر میرسه. با این اوصاف فعلن تنها چیزی که میشه گفت اینه که عرضه بازیهای فرست پارتی برای pc رو به عنوان یک ارزش افزوده نگاه میکنن. بازهم میگم تا زمانی که مشخص نشه چه بازیهای و به چه شکل قراره برای pc عرضه کنند، نمیشه با اطمینان اظهار نظر کرد.
زمان مشخص میکنه که هدف اصلیشون چیه...

• Like
Reactions: M.M210
منبع نمیخواد بده :D هرسال یه بازیه ps4 میدن دیگه پارسال هورایزن بود امسال دیزگان...
فعلا روشون نمیشه اینا رو بدن دارن واکنش ها رو تست میکنن امکان نداره که کمپانیه به این گنده ای دچار همچین اشتباهی بشه
با شناختی که از جیم رایان پیدا کردم خیلی بعیده همزمان رلیز کنه ، ولی به نظرم آخرش ممکنه به یه فاصله ۶ ماهه برسیم ... کلا رایان فکر میکنه انحصاری زمانی کردن بازی ها برای جذب مخاطب کفایت میکنه ،،، سیاست هاش درست مثل زمان ps1هست

بعد از playstation 5 آیا میشه از کلمه console استفاده کرد یا نه؟
میخوام بدون معنی playstation 5 با معنی playstation 5 console یکی هست یا متفاوته؟

حالا اگر کسی pc گیمینگ نداشته باشه و محدودیت بودجه داشته باشه و بخاد بازیهای نسل جدید رو تجربه کنه، به نظر خودت خرید یک سریز ایکس با گیم پس منطقی تره یا این pc شصت میلیونی؟
بستگی داره تعریفت از بازیهای نسل جدید چی باشه، اگه انحصاری های ایکس باکس منظورته که هنوز ریلیز نشدن و احتمالا به زودی هم شاهدش نخواهیم بود، اگه منظور re8 و ac:v و تمام ترد پارتی های AAA هست که قطعا گرفتن اشتراک گیمپس اشتباهه چون این بازی ها هیچکدوم روی گیمپس نمیان
درنتیجه خرید این پی سی 60تومنی یا گرفتن اشتراک گیمپس هردوتا اشتباهه (برای "بازیهای نسل جدید" که گفتی)

با شناختی که از جیم رایان پیدا کردم خیلی بعیده همزمان رلیز کنه ، ولی به نظرم آخرش ممکنه به یه فاصله ۶ ماهه برسیم ... کلا رایان فکر میکنه انحصاری زمانی کردن بازی ها برای جذب مخاطب کفایت میکنه ،،، سیاست هاش درست مثل زمان ps1هست
ایشون که همون موقع گفت "کیفیت رو به انحصاری بودن ترجیح میدم" هرچند که من نفهمیدم ربط بین کیفیت و انحصاری چیه هرکی فهمید به ما بگه کلا حق گوی خوبی هست جناب رایان. :D
بنظر من که تا یکی دو سال آینده همه رو دی وان میکنن و شایدم حتی برن تو کار بازی های آنلاین و MT (Oh no :|) به هرحال شاید بزودی اصلا کنسولا جمع شدن و جاشون به سرویسا دادن از کجا معلوم!

والا دوران ps1 خیلی از این بهتر بود سونی به واسطه مارک سرنی که رئیس یونیورسال اینتراکتیو بود Crash و Spyro رو انحصاری کرده بود کنترلی روشون نداشت و بعد از خرید ND از دستشون داد
من کلا از تردپارتی انحصاری کردن خوشم نمیاد اما سونی در دوران ps2 وقای ترد پارتی انحصاری میکرد انحصاریش کامل بود مگر اینکه اون بازی خیلی محبوب میشد و یک سال بعد به pc می اومد :D (GTA3)

کاش سونی کارش به روش نینتندو ادامه میداد :-"

اونی که این تیزرها رو میساخته و تدوین می کرده رو تا الان باید سپوخته باشن :D :D
اتفاقا برعکس گفتن اگه تهش ننویسی Console Exclusive درجا اخراجی :D :D

آخرین ویرایش:
اینم بگذارید تو لیست :D
View attachment 206773
بعیده. چون اینا براساس ssd بهینه کردن و اون مدلی باید دوباره تغییراتی توش بدن برا pc.
و اونجوری میان نسلی میدادنش. چکاری بود آخه. من فکر نمیکنم خبری از رچت چه الان و چه تا چند سال دیگه باشه.
اونجوری رو کنسول خودشون میدادن نه pc.
اگه سونی رچت رو برای pc دوباره تغییرات توش بوده که بتونه رو هارد اجرا بشه، واقعا مغزش پاره سنگ ورداشته، حتی اگه 4 سال دیگه ریلیز کنه.
رو کنسول نسل قبل خودش نده، چون براساس ssd ساخته شده بعد برا pc بیاد دوباره تغییرش بده که رو هارد اجرا شه

• Like
Reactions: kamyy and s.snake2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or