صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
فرمایش شما درست دوست عزیز ولی تا همین الانش کلا ۲،۳تا بازی وجود داره که با راندمان بدشون به تجربه کلی بازی آسیب زدن .
تا همون یکی دوسال آینده که صحبتشو میکنیم میشه با کنسولای نسل قبل هم ادامه داد و چیز زیادیو از دست نداد

هر کسی استانداردهای متفاوتی داره.
من شخصا بازی ۳۰ فریمی رو غیر قابل بازی میدونم، در حالی که خیلی‌ها باهاش مشکلی ندارن.

بهترین بازی قرن هم باشه دیگه ۳۰ فریم حاضر نیستم تجربه کنم. خوش به حال اونایی که مشکلی ندارن. من کنسولو توی دو سال اخر روشن نکردم جز برای فوتبال بازی کردن کنار خانواده و دوستام. تموم انحصاری‌ها روهم بی‌خیال شدم تا پچ برای PS5 بیاد یا برای PC بیان.

من بقدری درگیری کاری دارم که همین الان وقت کمی برای بازی دارم و هیچ وقت بدون بازی نمی‌مونم. شاید اگه مثل ۱۵ سال پیش بودم کلی وقت داشتم از هیچ بازی‌ای نمی‌گذشتم.

Spider-man Miles Morales
ps5
Fidelity mode: 4k/60/without rt
Performance rt mode: 1440/60/rt
---------------------------------------------------------------
Resident Evil Village
ps5 و xsx
4k/60/rt
(افت فریم داره ولی بیشتر از 99% زمان بازی روی 60 فریمه)
FIFA 21
ps5 و xsx
4k/60
AC Valhalla
ps5 و xsx
dynamic 4k/60/rt
23 روز دیگه هم Ratchet & Clank: Rift Apart ریلیز میشه که از تمام این لیست عملکردش بهتره، و هرچی جلوتر بریم بازیهای نسل بعدی بهتر و بهتر میشن
هیچ کدوم از اینایی که گفتی ۴k نیستن
اسپایدر ۶۰ فریم حتی بدون rt رزولوشن ۲k هست که آپاسکیل شده
اویل که اصلا یه مود داره گویا ۳۰ فریم ۴k های رزولوشن? که نشون میده اون ۶۰ ۴k اپ اسکیل شده هست
اساسین که خودت نوشتی داینامیک و رزولوشن ۲k و پایینتر هست تا ۴k
همون طور که گفتم این کلک جا افتاده از کنسول سازاست که ۴k اپ اسکیل رو علنا ۴k نیتیو جا میزنن
در صورتی که فقط ۳۰۸۰ به بالا الان میتونن ۴k 60 بدن اکثر بازیها رو نه کنسولی که کارتش پرچمدار نسل قبل هم نیست

Spider-man Miles Morales
ps5
Fidelity mode: 4k/60/without rt
Performance rt mode: 1440/60/rt
Resident Evil Village
ps5 و xsx
4k/60/rt
(افت فریم داره ولی بیشتر از 99% زمان بازی روی 60 فریمه)
FIFA 21
ps5 و xsx
4k/60
AC Valhalla
ps5 و xsx
dynamic 4k/60/rt
23 روز دیگه هم Ratchet & Clank: Rift Apart ریلیز میشه که از تمام این لیست عملکردش بهتره، و هرچی جلوتر بریم بازیهای نسل بعدی بهتر و بهتر میشن
اینا یا بازیای اول نسلین یا میان نسلی انتظار که نداری همینا رو هم نتونه 4k اجرا کنه؟(حالا کاری ندارم نیتیو نیست و آپ اسکیل شدس) الان 3080 و 3090 رد دد رو 8k/30fps اجرا میکنن 4k بماند. مهم وسط نسله وگرنه که کیلزون شدوفال روی ps4 60فریم اجرا میشه،کدوم بازی وسط یا آخر نسلی الان روی کنسولای نسل 8 60 فریم اجرا میشه؟ ps5 و series X هم در بهترین حالت وسط نسل همون 4k/30fps تارگت هیتشون میشه در بهترین حالت

اسپایدر ۶۰ فریم حتی بدون rt رزولوشن ۲k هست که آپاسکیل شده
باشه :)

اینا یا بازیای اول نسلین یا میان نسلی انتظار که نداری همینا رو هم نتونه 4k اجرا کنه؟(حالا کاری ندارم نیتیو نیست و آپ اسکیل شدس) الان 3080 و 3090 رد دد رو 8k/30fps اجرا میکنن 4k بماند. مهم وسط نسله وگرنه که کیلزون شدوفال روی ps4 60فریم اجرا میشه،کدوم بازی وسط یا آخر نسلی الان روی کنسولای نسل 8 60 فریم اجرا میشه؟ ps5 و series X هم در بهترین حالت وسط نسل همون 4k/30fps تارگت هیتشون میشه در بهترین حالت
مقایسه با پی سی نبود، دوستون گفت روی کنسولها 4k/60 وجود نداره منم واسش لیست کردم ;)

باشه :)

مقایسه با پی سی نبود، دوستون گفت روی کنسولها 4k/60 وجود نداره منم واسش لیست کردم ;)
معلومه که باشه
یورو گیمر مسول شمردن پیکسل:

Of course, there is a 60 frames per second performance mode too, with a new 60fps target, the resolution is reduced. From my counts, it seems to max out just shy of native 4K while dipping to similar pixel counts as the PS4 Pro version of Spider-Man. I counted as low as 1512p but it could potentially hit 1440p as well
شما بدیهیات رو هنوز نمیدونی اصرار هم میکنی

من فکر کنم بتونم نظر بیطرفانه بدم. چون نه روی کنسول و نه روی pc هیچ تعصبی ندارم. در این سالیان هم تقریبن همیشه جفتش رو باهم داشتم. (pc+console)

دوستان این وسط فقط بحث پوله.
اگر کسی پول داشته باشه قطعن، بدون هیچ شک و تردیدی و با اختلاف بسیار زیاد بهترین پلتفرم برای گیم pc ـه
کسی که یه pc های اند داشته باشه (با صرف نظر از اینکه پول خرید کنسول رو داره یا نه) هیچ علاقه ای به تجربه بازیهای انحصاری کنسول نداره. چون اختلاف پرفرمنس و کوالیتی بازیها روی pc و کنسول انقدر زیاده که خیلی وقتها طرف اگر بخاد هم براش سخته که این اختلاف رو تحمل کنه.

ولی اگر بخایم در باره شرایط حال حاضر صحبت کنیم، گیمری که پول زیاد نداره و میخاد rt روهم تجربه کنه بهترین انتخاب براش کنسول خاهد بود.
الان من یه gtx 1080 دارم. اگر بخام به rtx ارتقاش بدم، مشکل فقط کارت گرافیک نیست. باید cpu رو عوض کنم. قاعدتن مادربرد روهم باید عوض کنم و البته پاور (psu). تازه مانیتور روهم لحاظ نمیکنم که خودش به تنهایی میتونه کمر شکن باشه....
با توجه به بودجم هزینه ای که برام داره انقدر سرسام آور میشه که واقعن برام به صرفه نیست برم pc رو آپگرید کنم و در حال حاضر بهترین گزینه برام کنسوله (سریز ایکس :D)
تازه من با فروش قطعات خودم حساب میکنم. الان کسی که بخاد از صفر pc جمع کنه کارش با کرامل کاتبینه! یعنی خیلی داستان داره:D

این قضیه که بعضی از دوستان میگن بازار pc موقتی این شکلی شده هم از نظر من درست نیست. در اصل ما نمیدونیم این "موقتی" چقدر قراره طول بکشه. نه من و نه این دوستان تاریخ دقیق که هیچ، حتی احتمالیش رو هم نمیدونیم. هرچی هست صرفن نظر شخصی اساتیده.
کسایی هم که میگن rt برامون مهم نیست دارن خودشون رو گول میزنن. کسی رو میشناسم که میگه برام مهم نیست الان روزی دوبار داره مقایسه metro ee رو تو یوتوب میبینه:D آخه مگه میشه مهم نباشه بزرگوار؟ یه چیزی بگو بگنجه...:))
نتیجه گیری:
اگر پول دارید که برید سمت pc های اند. اگر pc با کارت gtx دارید و میخاد rt روهم تجربه کنید. کنسول آپشن اقتصادی تر و بهتریه. اگر pc و پول زیاد ندارید صرفن تنها گزینه منطقی کنسوله.

شعبه دوم vs رو آوردید اینجا، چکاریه آخه ، طرف دوست داره کنسول یا pc داشته باشه، دوست داره.ولی
اولا تنظیمات بازیها و رزولوشن وحتی rt ای دو پلتفرم متفاوته. غیر از تفاوت تنظیمات rt
amd از یکسری از ویژگیهای rt انویدیا رو هم نداره.
کاری هم به آپ اسکیل و اینا نداریم. که amd از همین حربه داره استفاده میکنه و بزودی super sampling رو معرفی میکنه

pc گیمر بودن دلیل اصلیش، رزولوشن و گرافیک و rt نیست. بازیاشه. این چهل تا عنوان پر گیمر الان استیم.
چند تاشونو کنسول گیمرها بازی میکنن، درست و حسابی. چند تاشونو اصلا نشنیدن.
از کل این عناوین، فکر کنم دوتاشون rt داره. استیم از 51 هزار عنوان رد کرد، قطعا پشتیبانی شده از بازیاش که توسعه گیمها ادامه داره، چقدر استورهای بقیه پلتفرمها بازی داره؟
چرا نمیگیرید لپ مطلبو.pc گیمر عاشق تنوع ژانرشه، عشق مد بازیه، چیت و تقلبه و ... و ....
گرافیکو دوست داره rt هم دوست داره ولی اولویت این جامعه همین لیسته که دائم هم همینا اون بالا هستند.
نمیخواستم اینو بزارم ولی بد نیست گذاشتن.
اینو اگه بزاری برا کنسول گیمرها، شاید مسخرت کنن ولی بالای ده میلیون رو pc فروخته.والپیپر برات میسازه

شبیه ساز کامیونه، که رو کنسول احتمالا شکست میخوره ولی رو pc میدرخشه.
2021-05-18_15-04-01.jpg 2021-05-18_14-59-56.jpg 2021-05-18_14-59-37.jpg

این سه تا عکسو گذاشتم با دو تا عنوانی که ناشناسه برا کنسولیا و یه عنوان معروف کنسول. اون عنوان معروف نمیتونه مخاطبی به اندازه همینا، چه برسه به دوتا و کانتر و بقیه غولا جذب کنه.به شکل نمودارا توجه کنید و خیزش سریع بازی معروف
ولی اون دو بازی که براتون معروف نیستن، نمودارشون رو ببینید. اونا دائما پلیر دارند و پلیر بالایی هم دارن.
pc خودش یه پلتفرمه با عناوین اختصاصی indie و aaa که خیلیاشون بعد از بزرگ شدن رو pc راهی کنسولها شدن.
نیاز به لیست نیست، خودتون به اندازه کافی میدونید.
PC هم همینه، این 51 هزار بازی که چند ده هزار تاش کنسولی نیست، عاشق و طرفدار داره و بهشون RT و 4K و 60 و 120 و 240 بهشون بدی، همین پلتفرمو میخوان.
وارد بحث سخت افزاری نشدم و کلی گفتمش، چون ،فلسفه PC گیمر بودن بازیاشه نه گرافیکش.

آخرین ویرایش:
اصلا بحث دوستان به نظرم کاملا بی معنی و فرسایشی هست. کل بحث رو میشه تو دو جمله خلاصه کرد:

"اگر مشکل مالی ندارین، برین سمت pc / اگر میخواهین با بودجه محدود بهینه ترین استفاده رو ببرین برین سمت console."

وگرنه به قول حرفای دوستمون تو پست بالا، بی اهمیت جلوه دادن rt و موقتی دونستن قیمت قطعات کامپیوتر و مقایسه خروجی کنسول با پی سی و ..... هیچکدوم مستدل نیست و روش نمیشه حساب کرد.

.

"اگر مشکل مالی ندارین، برین سمت pc / اگر میخواهین با بودجه محدود بهینه ترین استفاده رو ببرین برین سمت console."
این جمله رو با کمال احترام قبول ندارم، واسه کسی که از بچگی با کنسول بزرگ شده، بهترین کانفیگ ممکن رو PC داشته باشه کنسول انتخاب میکنه، شک نکن.

این جمله رو با کمال احترام قبول ندارم، واسه کسی که از بچگی با کنسول بزرگ شده، بهترین کانفیگ ممکن رو PC داشته باشه کنسول انتخاب میکنه، شک نکن.
منم از بچگی با کنسول بزرگ شدم(از اتاری تا نسل ۹ همیشه کنسولای هر نسلو داشتم)
ولی اینجا بحث کیفیت خروجیه - وگرنه راحتی و قابل حمل بودن کنسول و این حرفا رو بله منم قبول دارم و برای بعضیا جزو دلایل انتخاب کنسوله

در نهایت تو بحث کیفیت خروجی باز برای کلیت و عموم همون جمله ای که نوشتم صادقه

.

اصلا بحث دوستان به نظرم کاملا بی معنی و فرسایشی هست. کل بحث رو میشه تو دو جمله خلاصه کرد:

ارائه یه همچین فکتی هم چندان با معنی نیست و این بحث فرسایشی حاصل همین طرز تفکره.
شما که اسمت هاف لایفه و اگه هاف لایف گیمری، احتمالا از صدها مودی که برا هاف لایف ساخته شده خبر داری، کدوم مودش رو کنسوله.
کانتر و دوتا و سایر عناوین این ژانر چقدر رو کنسولا محبوبن یا اصلا میان. چند تا از اینا توشون گرافیک مهمه چه برسه به rt؟
لیست عنوان نمیخوام بکنم ، اگه این بحث فرسایشی شده، چون یکسری فقط فکر میکردن که بازی همین عناوین مشترک پلتفرمها و عناوین انحصاری کنسولاست، که شما هم چون هم عقیده ای براتون بحث فرسایشی شده.
بحثی که اینجا هست، ساده هست pc گیمر اگر pc گیمر هست برا عناوین پلتفرم خودشه و در کنارش سایر چیزا مثل گرافیک.
اونی که براش اینا مهم نیست، میتونه بره رو کنسول و ضرری نمیکنه و گر نه نمیره چون بدست آوردن rt ارزش از دست دادن این library گسترده رو نداره و تو اینا هم rt نیست ، پس rt اونقدرا هم براشون مهم نیست.

حالا اینجا یه سری تجربه ها کمه یا اصلا نیست توی این ده سال فهميدم چیزی که برای اکثر پلیرهای pc مهمه بازی کرکی هست و حاضرن براش 100میلیون هزینه کنن تا پول بازی ارجینال ندن این یه مطلب، مطلب بعدی اینه که کسی بخواد مولتی پلیر بزنه pc پر چیتر هست و مالامال هست بخصوص پلت‌فورم های روس هاست من رفیق دارم بخاطر این مسائل کنسول گرفت، مطلب بعدی اینه یه سری سبک ها اصلا توی خاورمیانه پلیر نداره و اگرم داشته باشه خیلی محدود و کم هست مثلا بخش التیمیت تیم فیفا اینقدر پلیرها کمه که طرف مجبور میشه کنسول بگیره دو تا از دوستان همین فروم بیخیال pc شدن، این مورد آخر شاید تجربه ای باشه که اینجا خیلی غیرعادی باشه و با توجه به شناخت دوستان میدونم که بی اهمیت هست ولی گفتم تجربه های جدیدی رو به تجربه دوستان اضافه کنم

• Like
Reactions: Bellic

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or