صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد

Metiten

کاربر سایت
https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-05-15_07-53-11_zuu.jpg

صفحه مخصوص بازی‌های سونی در فروشگاه استیم راه‌اندازی شد.

به نظر می‌رسد علاوه بر Horizon Zero Dawn و Days Gone بازی‌های بیشتری از SONY برای PC منتشر شوند.

PlayStation Studios now has its own Steam curator franchise page
Steam Creator: PlayStation Studios

آخرین ویرایش:
ارائه یه همچین فکتی هم چندان با معنی نیست و این بحث فرسایشی حاصل همین طرز تفکره.
شما که اسمت هاف لایفه و اگه هاف لایف گیمری، احتمالا از صدها مودی که برا هاف لایف ساخته شده خبر داری، کدوم مودش رو کنسوله.
کانتر و دوتا و سایر عناوین این ژانر چقدر رو کنسولا محبوبن یا اصلا میان. چند تا از اینا توشون گرافیک مهمه چه برسه به rt؟
لیست عنوان نمیخوام بکنم ، اگه این بحث فرسایشی شده، چون یکسری فقط فکر میکردن که بازی همین عناوین مشترک پلتفرمها و عناوین انحصاری کنسولاست، که شما هم چون هم عقیده ای براتون بحث فرسایشی شده.
بحثی که اینجا هست، ساده هست pc گیمر اگر pc گیمر هست برا عناوین پلتفرم خودشه و در کنارش سایر چیزا مثل گرافیک.
اونی که براش اینا مهم نیست، میتونه بره رو کنسول و ضرری نمیکنه و گر نه نمیره چون بدست آوردن rt ارزش از دست دادن این library گسترده رو نداره و تو اینا هم rt نیست ، پس rt اونقدرا هم براشون مهم نیست.
دوست عزیز، بحث صفحات قبل صرفا در مورد رزولوشن و فریم و خروجی و ......... بود.
نه کسی بحثی از مود کرد نه راحتی کنسول و نه سایر موارد.
اتفاقا بحث رو شماها فرسایشی می کنید که یه موضوع رو به 50 جا ربط میدین - اون جمه ای که من گفتم در راستای پست های قبلی همین تاپیک بود که بحث کیفیت خروجی فنی بازیها بود
در مورد کیفیت خروجی بازیها هم من مجددا دغاع می کنم از اون پستم، حالا شما تا فردا 500 تا دلیل غیر از کیفیت خروجی بازیها بیارین بازم ربطی به بحث موجودمون نداره.(گرچه حرفتون کاملا درست باشه ولی ربطی به بحث نداره)

در نهایت هم هر کی با هر دلیلی میخواد بره پلتفرم مورد علاقشو بگیره و بازی کنه، با بحث من و شماها اینجا چیزی عوض نمیشه. دوستان به بحثشون برسن مجدد

.

شعبه دوم vs رو آوردید اینجا، چکاریه آخه ، طرف دوست داره کنسول یا pc داشته باشه، دوست داره.ولی
اولا تنظیمات بازیها و رزولوشن وحتی rt ای دو پلتفرم متفاوته. غیر از تفاوت تنظیمات rt
amd از یکسری از ویژگیهای rt انویدیا رو هم نداره.
کاری هم به آپ اسکیل و اینا نداریم. که amd از همین حربه داره استفاده میکنه و بزودی super sampling رو معرفی میکنه

pc گیمر بودن دلیل اصلیش، رزولوشن و گرافیک و rt نیست. بازیاشه. این چهل تا عنوان پر گیمر الان استیم.
چند تاشونو کنسول گیمرها بازی میکنن، درست و حسابی. چند تاشونو اصلا نشنیدن.
از کل این عناوین، فکر کنم دوتاشون rt داره. استیم از 51 هزار عنوان رد کرد، قطعا پشتیبانی شده از بازیاش که توسعه گیمها ادامه داره، چقدر استورهای بقیه پلتفرمها بازی داره؟
چرا نمیگیرید لپ مطلبو.pc گیمر عاشق تنوع ژانرشه، عشق مد بازیه، چیت و تقلبه و ... و ....
گرافیکو دوست داره rt هم دوست داره ولی اولویت این جامعه همین لیسته که دائم هم همینا اون بالا هستند.
نمیخواستم اینو بزارم ولی بد نیست گذاشتن.
اینو اگه بزاری برا کنسول گیمرها، شاید مسخرت کنن ولی بالای ده میلیون رو pc فروخته.والپیپر برات میسازه

شبیه ساز کامیونه، که رو کنسول احتمالا شکست میخوره ولی رو pc میدرخشه.
View attachment 206716View attachment 206717View attachment 206718

این سه تا عکسو گذاشتم با دو تا عنوانی که ناشناسه برا کنسولیا و یه عنوان معروف کنسول. اون عنوان معروف نمیتونه مخاطبی به اندازه همینا، چه برسه به دوتا و کانتر و بقیه غولا جذب کنه.به شکل نمودارا توجه کنید و خیزش سریع بازی معروف
ولی اون دو بازی که براتون معروف نیستن، نمودارشون رو ببینید. اونا دائما پلیر دارند و پلیر بالایی هم دارن.
pc خودش یه پلتفرمه با عناوین اختصاصی indie و aaa که خیلیاشون بعد از بزرگ شدن رو pc راهی کنسولها شدن.
نیاز به لیست نیست، خودتون به اندازه کافی میدونید.
PC هم همینه، این 51 هزار بازی که چند ده هزار تاش کنسولی نیست، عاشق و طرفدار داره و بهشون RT و 4K و 60 و 120 و 240 بهشون بدی، همین پلتفرمو میخوان.
وارد بحث سخت افزاری نشدم و کلی گفتمش، چون ،فلسفه PC گیمر بودن بازیاشه نه گرافیکش.

در ثانی نه شما نه هیچ کس دیگه در جایگاهی نیستی که بخای pc gamer رو به سلیقه خودت تعریف کنی و افردای که از pc به عنوان پلتفرم گیم استفاده میکنن رو در دسته بندیهای مختلف قرار بدی. قرار نیست pc gamer ها مجبور بشن تراک سیمولیتور و دوتا بازی کنن و والپیپر انجین بخرن تا شما بهشون لقب pc گیمر بدی.

این نگاه بالا به پایینی که در کامنتت وجود داره، نشان دهنده جوگیر شدنته. ولی واقعیت اینه که pc گیمر بودن به تعریف شما، نه در جامعه گیمرها و نه خارج از اون افتخار محسوب نمیشه. خیلی رک بگم با تایتل pc گیمر بودن بهت یه کاسه ماست هم نمیدن. حالا برو روی پیشونیت تتو بزن I AM A PC GAMER ببینم در طول روز چند نفر تحت تاثیر PC گیمر بودنت قرار میگیرن. هرچند که از امضات هم معلومه که این تایتلی که برای خودت انتخاب کردی مایه فخر مباهاتته.
"با بیش از خمس قرن تجربه پی سی گیمینگ" :)) کامان!

در همین فروم هم خیلی از pc گیمرها این عناوینی که لیستشو گذاشتی رو تجربه نکردن ولی کماکان بر خلاف میل شما pc گیمر هستن. deal with it

-------------------------------
پ.ن : شما خودت یکی از مفاخر تاپیک vs بودی. حالا سر هر بحثی این vs رو میکشی وسط و ازش استفاده ابزاری میکنی؟! بزرگوار راهی که شما داری میری رو بچه های این فروم آخرش دکه زدن دارن بیسکویت میفروشن. حالا کسی بهت چیزی نمیگه خیال نکن خبریه!:))

دوست عزیز، بحث صفحات قبل صرفا در مورد رزولوشن و فریم و خروجی و ......... بود.
نه کسی بحثی از مود کرد نه راحتی کنسول و نه سایر موارد.
اتفاقا بحث رو شماها فرسایشی می کنید که یه موضوع رو به 50 جا ربط میدین - اون جمه ای که من گفتم در راستای پست های قبلی همین تاپیک بود که بحث کیفیت خروجی فنی بازیها بود
در مورد کیفیت خروجی بازیها هم من مجددا دغاع می کنم از اون پستم، حالا شما تا فردا 500 تا دلیل غیر از کیفیت خروجی بازیها بیارین بازم ربطی به بحث موجودمون نداره.(گرچه حرفتون کاملا درست باشه ولی ربطی به بحث نداره)

در نهایت هم هر کی با هر دلیلی میخواد بره پلتفرم مورد علاقشو بگیره و بازی کنه، با بحث من و شماها اینجا چیزی عوض نمیشه. دوستان به بحثشون برسن مجدد

.
در مورد اونم بحث کردیم. همونجا هم گفتیم که فلسفه وجودی اینا متفاوته.
خودمم گفتم، بقیه هم گفتن ولی بحثو یکسریا بردن سمتی دیگه
صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شد
شما که میگی به 50 جا ربط میدیم. الان کسی که میخواد کنسول بخره میره صاف یه کنسول رو صرف خوشگلیش بر میداره یا میگه
ps گاد داره هورایزن انچارتد اسپایدر و ... داره psnow داره کنترلرش هپتیک داره و ...
اونی که ایکس میگیره میگه فورزا داره هیلو داره بتسدا داره و گیم پس و ...
یا نینتندو ایضا ماریو و زلدا و ..............
این بحث و انتخاب پلتفرم به چندین جا و موضوع ربط داره .همونی که pc با 970 داره همون سیستمش رو بفروشه میتونه کنسولشو بخره ولی از کجا معلوم اونم anno باز باشه تو تال وار باز باشه شبیه ساز باز ، دوتا باز و ..... و ...............
بحث به بیراهه نرفته، بلکه همونجوری که کنسولو صرف قدرت انتخاب نمیکنن، چون اون مدلی کسی نباید نینتندو بخره، pc هم صرفا برا قدرتش انتخاب نمیشه که صرف ضعیف بودن سیستم ازش دوری کرد .
ولی محدود کردن دلیل انتخاب pc به یه گرافیک درست نیست.
دلیل اینکه گفتم vs شده همینه که بفهمبد اگه یکسری با سیستم پایین و بدون rt ، بازم pc میزنن چون بازیای pc رو دوست دارن.
vs مشکلش کل کلش نیست، اینه که به سلیقه هم احترام نمیزارن و گر نه کل کل خوبه، خودمم جزءشون بودم و کلی خندیدم و از مفاخرشون بودم و خوشحالم که بودم.
یک ذره هم فکر کنید ، گفتم 51 هزار بازی رو استیمه، من دو تا گفتم به عنوان مثال از یه جامعه 51 هزار تایی ، میشه 0.0039% از عناوین استیم، احتمالا خیلیا نمیشناسن، ولی همون یوروتراک هم تو همینجا تاپیک داره.
مشکلش اینه که فکر میکنن خیلی میفهمن که کدوم بازیه و کدوم بازی نیست و سر همین تو همونجا هم کلی بحث کردم.
و اون خمس قرن هم برا طنز ماجراست، قالیشوییا میزدن خمس قرن، ما هم زدیم، خیلی خودتونو ناراحت نکنید.
____________________________________________________________________________________
کل این جملات یه جمله هست شاید سلیقه بقیه با شما فرق داشته باشه و برا همینه پلتفرمشون متفاوته
این نگاه ، نه از بالا به پایینه و نه از چپ به راست. اونیهم که براش بازیای خود pc مهم نیست و پول نداره، کنسول براش بهتره.
اون سه تا عکس، بیانگر چیزیه که تو استیمه، نه حرف من و اگه کسی معنی نمودارا رو متوجه نمیشه،مشکل از طرفه

اینم تاپیک euro truck تو همین بازیسنتر،که خیلی از pc گیمرا میشناسنش
Euro Truck Simulator 2 | PC
اون wallpaper هم اصلا بازی نیست.

آخرین ویرایش:
منم از بچگی با کنسول بزرگ شدم(از اتاری تا نسل ۹ همیشه کنسولای هر نسلو داشتم)
ولی اینجا بحث کیفیت خروجیه - وگرنه راحتی و قابل حمل بودن کنسول و این حرفا رو بله منم قبول دارم و برای بعضیا جزو دلایل انتخاب کنسوله

در نهایت تو بحث کیفیت خروجی باز برای کلیت و عموم همون جمله ای که نوشتم صادقه

.
یه بحث دیگه هم کامونیتی و پروفایل گیمینگ هست. این داستان Achievement و Trophy خیلی تاثیر داره ... مثلا من نمیتونم بیخیال پروفایلم بشم و برم روی PC بازی کنم بخاطر گرافیک بیشتری که تاثیری روی تجربه ی بازی نداره.
قبلا اختلاف کنسول و PC خیلی به چشم میومد ... مثلا یه بازی 720p و 30 فریم روی کنسول بود ولی روی PC میشد 1080 و 60 فریم بازی کرد و خیلی فرق داشت واقعا .
الان دیگه رزولوشن 1440 و 4K با توجه به آپ اسکیل پیشرفته ای هم که میشه دیگه به چشم نمیاد در طول بازی. تقریبا اکثر بازیها هم دیگه آپشن 60 فریم رو که دارند. حالا این وسط یه سری فیچرهای گرافیک بیشتر روی PC که بیشتر جنبه ی بنچمارک و مقایسه ای داره باعث نمیشه من که کنسول باز هستم حتی اگه قویترین PC رو هم داشته باشم مثلا یه بازی مالتی پلتفرم رو روی PC بازی کنم.
اگه الان اصلا محدودیت مالی نداشته باشم هم در کنار PS5 نمیرم PC خفن ببندم ... بجاش میرم XSX میخرم که بازیهای انحصاری MS رو هم بازی کنم (با اینکه روی PC هم هستند همشون)

منظورم اینه که بحث انتخاب بین کنسول و PC بیشتر از هر چیزی به سابقه ی گیمر بستگی داره تا بحث هزینه ...

Spider-man Miles Morales
ps5
Fidelity mode: 4k/60/without rt
Performance rt mode: 1440/60/rt
---------------------------------------------------------------
Resident Evil Village
ps5 و xsx
4k/60/rt
(افت فریم داره ولی بیشتر از 99% زمان بازی روی 60 فریمه)
FIFA 21
ps5 و xsx
4k/60
AC Valhalla
ps5 و xsx
dynamic 4k/60/rt
بزرگوار از کی تا حالا والهالا RT دار شد ما خبر نداریم!
الان فوتبال و بازیهای نسل قبلی شدن معیار سنجش قدرت کنسول؟! این وسط بد نبود به یه عنوان کاملا نسل نهمی مثل Returnal هم اشاره میکردی که داره 1080 آپسکیل به 4k با rt ناقص و ضعیف اجرا میشه. حالا خدا رحم کرد که فرست‌پارتیه اگر ترد پارتی بود فک کنم ۷۲۰ آپسکیل به 4k اجرا میشد.?
اول نسل که این باشه خودت تا آخرش برو!

مثلا من نمیتونم بیخیال پروفایلم بشم و برم روی PC بازی کنم بخاطر گرافیک بیشتری که تاثیری روی تجربه ی بازی نداره.
گرافیک و فریم بیشتر تاثیر کاملا مستقیمی روی تجربه بهتر بازی داره . برای همین وارد نسل جدید میشیم . غیر از این فقط یه نظر شخصی محسوب میشه ارزش علمی نداره

هر گیمری حق انتخاب داره با چه پلتفرمی بازی کنه .منم به هیچ عنوان حاضر نیستم ارشیو قدرتمند آزادی عمل بسیار بالا خودم رو PC ول کنم برم رو کنسول بازی کنم .

در کل چیزی که مهمه صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شده و این نشون میده پلتفرم PC که هیچ پشتیبانی از سوی هیچ کمپانی نداره چطوری دنیا گیم تسخیر کرده که حتی انحصار طلب ترین کمپانی ها دارن نرمش قهرمانانه انجام میدن یکی پس از دیگری سر فرود میارن

اونم پلتفرمی که زمانی از نظر اقایون مرده و تمام شده بود

گرافیک و فریم بیشتر تاثیر کاملا مستقیمی روی تجربه بهتر بازی داره . برای همین وارد نسل جدید میشیم . غیر از این فقط یه نظر شخصی محسوب میشه ارزش علمی نداره

هر گیمری حق انتخاب داره با چه پلتفرمی بازی کنه .منم به هیچ عنوان حاضر نیستم ارشیو قدرتمند آزادی عمل بسیار بالا خودم رو PC ول کنم برم رو کنسول بازی کنم .

در کل چیزی که مهمه صفحه رسمی PlayStation Studios در STEAM افتتاح شده و این نشون میده پلتفرم PC که هیچ پشتیبانی از سوی هیچ کمپانی نداره چطوری دنیا گیم تسخیر کرده که حتی انحصار طلب ترین کمپانی ها دارن نرمش قهرمانانه انجام میدن یکی پس از دیگری سر فرود میارن

اونم پلتفرمی که زمانی از نظر اقایون مرده و تمام شده بود
فریم بیشتر قطعا بله ، گرافیک بیشتر تا یه حدی ، چیزی که الان تفاوت بین کنسول و PC هست تاثیری روی تجربه بازی نداره.

منم که همینو گفتم ! شما آرشیو PC ت رو نمیتونی ول کنی منم آرشیو کنسولم رو ...

الان فوتبال و بازیهای نسل قبلی شدن معیار سنجش قدرت کنسول؟! این وسط بد نبود به یه عنوان کاملا نسل نهمی مثل Returnal هم اشاره میکردی که داره 1080 آپسکیل به 4k با rt ناقص و ضعیف اجرا میشه. حالا خدا رحم کرد که فرست‌پارتیه اگر ترد پارتی بود فک کنم ۷۲۰ آپسکیل به 4k اجرا میشد.?
8k الله اکبر :-j
4k 120 fps:-j

این شو ها و دروغ رو خود سونی و ماکروسافت راه انداختن که الان این بندگان خدا هم باورشون شده
در حالی که تبلیغات پوچ و تو خالی upscale و دراپ فریم
هر چی میریم جلو میبین گرافیک زیبا تر میشه دارن از رزولیشن و فریم میزنن با upscale هزار تا ترفند دیگه به همون اسم 8k:-j میدن دست ملت
بعد میاید اینجا میگید چهار پنج سال 3080نمیکشه
همین الان اساسین والهالا رو 4k واقعی ۶۰ فریم بیشتر از داینامیکه کنسول میده شما فرض کن رزولیشن بیاری پایین تو تنظیمات بعد اپسکیلش کنی فک کنم بره رو 100 تا اختلاف
کلا کنسول ها رو با 3070 مقایسه کنید عیبه 3080 بخدا هر چند همون 3070هم 15 تا 20 فریم جلوئه

اخه اون نسل قبلی هام ۴k نیستن
به آپ اسکیل باشه همین الان ۹۷۰، ۴k که هیچ، ۱۶k خروجی میده.

یه بحث دیگه هم کامونیتی و پروفایل گیمینگ هست. این داستان Achievement و Trophy خیلی تاثیر داره ... مثلا من نمیتونم بیخیال پروفایلم بشم و برم روی PC بازی کنم بخاطر گرافیک بیشتری که تاثیری روی تجربه ی بازی نداره.
قبلا اختلاف کنسول و PC خیلی به چشم میومد ... مثلا یه بازی 720p و 30 فریم روی کنسول بود ولی روی PC میشد 1080 و 60 فریم بازی کرد و خیلی فرق داشت واقعا .
الان دیگه رزولوشن 1440 و 4K با توجه به آپ اسکیل پیشرفته ای هم که میشه دیگه به چشم نمیاد در طول بازی. تقریبا اکثر بازیها هم دیگه آپشن 60 فریم رو که دارند. حالا این وسط یه سری فیچرهای گرافیک بیشتر روی PC که بیشتر جنبه ی بنچمارک و مقایسه ای داره باعث نمیشه من که کنسول باز هستم حتی اگه قویترین PC رو هم داشته باشم مثلا یه بازی مالتی پلتفرم رو روی PC بازی کنم.
اگه الان اصلا محدودیت مالی نداشته باشم هم در کنار PS5 نمیرم PC خفن ببندم ... بجاش میرم XSX میخرم که بازیهای انحصاری MS رو هم بازی کنم (با اینکه روی PC هم هستند همشون)

منظورم اینه که بحث انتخاب بین کنسول و PC بیشتر از هر چیزی به سابقه ی گیمر بستگی داره تا بحث هزینه ...

نیما منم مث شماها کنسول گیمر بودمو به هیچ وجه اعتقادی به PC نداشتم . ولی بنظرم اکثر کنسول بازایی که شیفت کردن رو PC یه اتفاقی اون وسط براشون افتاده . من جزو اولین نفرایی بودم که X360 خریدم . اگه اشتباه نکنم اوایل سال ۲۰۰۶ بود . حتی نمیدونستم فرق دوتا نسخه هاش چیا هستن ! HDMI چی هس اصن :D مدل دستگاهمم سری CORE بود :D نه هارد داشت و نه از HDMI پشتیبانی میکرد . و جالب بود برای خرید مموری کارت هم یه هزینه جدا کردم . اون موقعی که gears رو بازی میکردم تازه ۱ سال بعدش ملت رو PS2 داشتن god of war 2 رو انجام میدادن و کیف میکردن :D اما تو اون مدت ۳ بار کنسول خریدمو هر ۳ تاشم ۳ چراغ شد . اصن اروری بنام سه چراغ سر اولی کشف نشده بود :D اینارو گفتم تا بدونی کاملا واقفم به تفکراتت وکاملا درک میکنم چی میگی . در واقع یه زمانی منم همسنگر شماها بودم :D باعرضه شدن نسخه ی PC بازی gears و البته هیولایی بنام Crysis تو سال 2007 سنت شکنی کردمو PC گیمر شدم . سخن کوتاه کنم :D براحتی از کلمه ی گرافیک رد نشو .تو بعضی از بازیا انقد تفاوت زیاده انگار داری یه بازی دیگه ای رو تجربه میکنی .بنظرم فاصله که داشتن هیچ ' هر سال بواسطه تکنولوژی های nvidia از حیث گرافیکی فاصله رو با کنسول بیشترم میکنه . من خودم از جمله کسایی هستم که نه اعتقادی به موس و کیبورد دارم ' و نه فریم و بنچمارک خیلی برام اهمیتی نداره . فریم ۴۵ و ۶۰ و ۹۰ هم واقعا برام مهم نیس . فقط تو بازی افت فریم نداشته باشم و تنظیمات گرافیکی تا خشتک مکس باشه بقیه ش خیلی مهم نیس :D در واقع من همچنان یه کنسول گیمر کمال گرام که دسترسی و دیدن ماکسیموم جزییات حس رضایت رو بهم میده :D دسترسی به اچیومنت هم که خیلی وقته روی استیم رواج پیدا کرده که اگه از این سیستم پشتیبانی نمیکرد خیلی شاید تمایلی به خرید عناوین اورجینال پیدا نمیکردم . 100% میدونم به هیچ وجه حاضر نیستی از ps دس بکشی چون اتفاقا اونم دنیای خودشو داره . منتها اگه یوقت یجایی یه جرقه ای اون لا لوا برات اتفاق افتاد پیگیرش شو :D شاید توام به کمپ معتادین پیوستی :D با یه xbox wireless adapter میتونی شرایط کنسول رو روی PC و کنترلر بیسیم فراهم کنی و با یه TV سایز ۵۰/۶۰ اینچ و چستر با ماکزیموم جزییات گرافیکی که فقط رو اینچ های بالا میتونه تفاوت خودش رو با کنسول به رخ بکشه به ماجراجویی بپردازی :D :*

در مورد PC و Console یک بحثی هست به نام سلیقه که اون جداست وملت براساس سلیقه شون ممکنه یک پلتفرمی را انتخاب کنند. مثلا من چون کارم جوری هست که مدام جلو لپ تاپ هستم دوست دارم کنسول بخرم برای بازی که برای تایم کوتاهی هم شده از جلو لپ تاپ پاشم. یا اینکه یک سیستم یکپارچه مخصوص گیم داشته باشم که فقط کارش بدون دنگ و فنگ بازی کردن باشه. اینا تاثیر میذاره تو انتخابم ولی باعث نمیشه بیشمار مزایای PC را فراموش کنم

اگر فاکتور قیمت (این بیشتر تحت تاثیر رمز ارزه)، سلیقه و انحصاری های کنسولی را بذاریم کنار واقعا به نظرم PC کاملا تو یک لول دیگه است و اگر من این دومورد نباشه لحظه ای تو انتخاب PC درنگ نمیکنم.

در مورد کیفیت اجرایی بازی ها قویا میگم فقط یک یا دوسال اول بازی های کنسول و PC معمولا قابل مقایسه هستند. از سال 3 یک اختلاف کاملا معنادار بین کنسول و PC اتفاق می افته. شما همون سال 2015 ویچر نسخه کنسول را با PC مقایسه میکردید به این نتیجه می رسیدید. یا Battlefield V یا Metro یا همین اواخر هم سایبرپانک و...

مزایای PC :

Backward Compatibility عظیم : لحظه ای که سیستم خوب میبندی عملا از ابتدای خلق صنعت بازی ها دریایی از بازی را برا خودت آنلاک میکنی.
Emulator: تنها پلتفرمی هست که الان بری سراغش به جز یک بخش محدودی به کل لایبرری کنسول ها دسترسی پیدا میکنی
Mods : خیلی طرفدارش نیستم به شخصه ولی خب همه میدونم چه کمیونیتی عظیمی برای ماد هر بازی هست
بازی های انحصاری: خب برخلاف تصور عموم بیشترین تعداد انحصاری مال PC ه
گرافیک بالاتر: همونطور که گفتم عموما از سال دوم سوم یک اختلاف معنادار با کنسول داره
گرافیک قابل کاستومایز: تازه همین نسل بازی های کنسولی یکی دوتا آپشن گذاشتن. رو PC شما میتونی انواع تنظیمات را براساس سخت افزار و سلیقه ات انجام بدی
تعداد زیاد فروشگاها و هزینه کمتر بازی: شما میتونی توی انواع فروشگاه و ریجن ها بازی را تهیه کنی
آنلاین رایگان: نیازی به پرداخت هزینه نداری برای آنلاین بازی کردن
کرک و بازی قفل شکسته: خب مشخصه
انواع INPUT ها : از انواع دسته PS بگیر تا ایکس باکس و کیبورد و ماوس ..
دسترسی به تمام سرویس های Cloud
دسترسی به انحصاری های ماکرو و حالا هم سونی تا حدودی
دسترسی به سرویس های اشتراکی مثل Gamepass

خب همه اینا به کنار PC فقط یک کاربردش بازی هست. وقتی PC میخری صد ها میتونی کار دیگه باهاش بکنی...

جدا از این بحث نخ نما Pc Vs Console

بزرگترین جوک تاریخ گیمینگ، این زمین خنثی و بی طرف دونستن PC از طرف سونی و ماکرو هست و اینکه هیچ تاثیری رو کنسولشون نمیزاره ?

یکم دیگه اوج بگیره این حلوا حلوا کردن های بازیها رو PC، اونوقته که تاثیرش رو فروش سخت افزار و نرم افزار رو کنسول میبینیم

کوتاه مدت از عرضه بازیهای مرده سالهای پیش یه سودی به جیب میزنن فکر میکنن خدا رسونده ! از هوا اومده ! سود اضافست!

غافل از اینکه تو میان مدت و بلند مدت فروش سخت افزاری نرم افزاری کنسولی خودشون به باد میره و قشنگ این سود کوتاه مدت رو میشوره میبره

با وجود محدودیت های کنسول اگر :

یک درصد کسی به خاطر انحصاری کنسول میخرید دیگه عمرا بخره

یک درصد کسی به خاطر انحصاری کنسول میخرید و بعدش پابند کنسول میشد و مولتی هم رو کنسول میزد، اونم پرید

میمونه فقط کسایی که کنسول باز بودن و خواهند بود

دومین جوک بزرگ تاریخ گیمینگ اینه که میگن مثلا دیز گان ۱ رو پیسی عرضه میکنیم، بعد موقع عرضه شماره ۲، پیسی گیمرها بدو بدو میرن صف میکشن کنسول بخرن براش ??

حالا ماکرو فروش کنسولش گند زده بود، ویندوز برا خودش بود خیر سرش، گفت انحصاری میاریم رو پیسی یه نونی در بیاریم! ( که اونم حرکت چرتی بود)

ولی سونی که مثل آدامس، کنسول فروخته و کنسول می‌فروشه کرمش چیه؟ والا اتفاقا سازنده ها از خداشونه بازیهاشون بیاد رو پلی استیشن با این install base وحشتناک!

بعد رفته به قیمت legacy و کنسولش، دست به لباس زیرِ پیسی شده که چی‌؟!

آخرین ویرایش:
اختلاف گرافیک که همین الانم زیاده بین کنسول و PC. مثلا سایبرپانک با آخرین تنظیماتش (+ ماکسیموم ری تریسینگ) زمین تا آسمون با هر چیزی رو هر کنسولی تفاوت داره و بعید هم میدونم مکس تنظیماتش روی آپدیت نسل بعدی کنسول ها هم قابل اجرا باشه.
فقط پیش نیازش یک عدد 3080ـه که خب از هر کسی برنمیاد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or