صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
اینا داخل همون تریلر که رفیقمون پست بالایی شما گذاشته بود هست.تریلر رو نگاه کردم.میتونم خوشبینانه بگم بد نیست ولی انتظارم چیز دیگه ایی بود.
بنظرم گرافیک افت کرده بود نسبت به اولین باری که بازی رو نشون دادن.
البته این تریلر مال بخش مولتی بازیه . که معمولا گرافیک مولتی بازیها از سینگلشون پایین تره .

این چیه دیگه؟ گرافیکش خیلی از Crysis 3 بالاتر نیست:| تعداد پالیگون ها و تجربه های خودم از Crysis2(از داشتن کارت DX11 محروم هستم>:d)اینو میگه:|

چیزی که در مورد CryTek هیچوقت به دلم نمیشینه اینه که من CryTek رو بازیساز نمی دونم بلکه تعدادی تکنسین هستند که تنها تخصصشون خلق تکنیک های خیره کننده سه بعدی هستش
کمبود یک گیم دیزاینر حرفه ای توی CryTek بشدت حس میشه . بازیهایی که تاحالا CryTek ساخته صحنه های زیبای سه بعدی بدون گیم پلی جذاب بودند.
چیزی که برای گیمرها بیش از هر چیز دیگه ای مهمتر هستش گیم پلی بازیه . به خاطر همین هم محبوبیت عنوانی مثل COD با اون گرافیک تاریخ مصرف گذشتش از سری بازیهای Crysis بیشتره ، چون به درک واقعی از گیم پلی رسیدن
CryTek هم بهتره یک دیزاینر خوب به تیمش اضافه کنه یا اینکه به توسعه انجینش بپردازه و ساخت بازی رو بسپاره به کسانی که تخصصش رو دارن
به نظر میرسه Epic هم بعد از جداشدن CliffeB به این مشکل دچار شده باشه .
در مجموع با توجه به سابقه CryTek این بازی رو به رغم تکنیک های فوق العادش چیز جذابی پیش بینی نمی کنم

اینا داخل همون تریلر که رفیقمون پست بالایی شما گذاشته بود هست.تریلر رو نگاه کردم.میتونم خوشبینانه بگم بد نیست ولی انتظارم چیز دیگه ایی بود.

این تریلر مربوط به مولتی بازیه و مسلما پایینتر از بخش سینگله.

کجا افت کرده ؟! من واقعا لذت میبرم این فنبازی ها و از کجا سرچشمه میگیره ؟ چرا دوست دارید چشم را روی همه چی ببندید ؟! ویدئو میخوای بیا این را که پایین میزارم حتما دان کن و ببین ! اگر میگی انتظارت یه چیزه دیگه بود دیگه حرفی برای گفتن نیست چون خودت اینطوری میخوای ! این چیزها دیگه از نظر شخصی گذشته و زیر پا گذاشتن حقیقته !
ویدئو از اخرین نمایش بخش سینگل که باز نسخه نهایی نیست خودشون تو ویدئو اشاره کردند :
Asset Bank | Video Details - Ryse Combat Trailer

اینم چندتا شات که خودم از ویدئو گرفتم :

ok هست ایشالا ؟!

اینم تصویر از اخرین تک دموی ryse نشون داده شده که جزء به جزء زوم کردند که بشه دید پیشرفت را ! اسمه این الان چیه ؟! پیشرفت فوق العاده بازی را میشه دید از طرفی تصاویر نسخه جدید از ویدئو بدترین کیفیت کپچر شده و ماله نسخه قدیمی مستقیم از فرم بافر بازی گرفته شده یعنی اینها را هم باید حساب کنی !
بزار پیشرفت ها را بگم : نبود دندونه یعنی aa بسیار نرم تر . اضافه شدند جزئیان روی صورت و .............. اضافه شدن افکتهای اضافه مثل بارون پشت صحنه کارکتر میشه دید و اضافه شدند ابجتهای بیشتر باز میشه پشت صحنه کارکتر دید و.............. همچنین شیدر های پیشرفته تر را میشه دید .
الان اسم این میشه پسرفت ؟ باریکلا =d>
53008853063006312983.jpg

آخرین ویرایش:
چیزی که در مورد CryTek هیچوقت به دلم نمیشینه اینه که من CryTek رو بازیساز نمی دونم بلکه تعدادی تکنسین هستند که تنها تخصصشون خلق تکنیک های خیره کننده سه بعدی هستش
کمبود یک گیم دیزاینر حرفه ای توی CryTek بشدت حس میشه . بازیهایی که تاحالا CryTek ساخته صحنه های زیبای سه بعدی بدون گیم پلی جذاب بودند.
چیزی که برای گیمرها بیش از هر چیز دیگه ای مهمتر هستش گیم پلی بازیه . به خاطر همین هم محبوبیت عنوانی مثل COD با اون گرافیک تاریخ مصرف گذشتش از سری بازیهای Crysis بیشتره ، چون به درک واقعی از گیم پلی رسیدن
CryTek هم بهتره یک دیزاینر خوب به تیمش اضافه کنه یا اینکه به توسعه انجینش بپردازه و ساخت بازی رو بسپاره به کسانی که تخصصش رو دارن
در مجموع با توجه به سابقه CryTek این بازی رو به رغم تکنیک های فوق العادش چیز جذابی پیش بینی نمی کنم

درسته گیم پلی سینگل خوب نیست
ولی گیم پلی واقعی بازی تو مولتیپلیر حس میشه...
بازی روون خوب و چیزی که توش بین بازی یک ادم با تجربه و یک نوب زمین تا اسمون فرق داره...

من واقعا دلیل اینهمه hate ورزیدن به این بازی رو نفهمیدم بخدا هنوز ، والا من که از همون اولین تریلر گیم پلیش که توی E3 نمایش دادن خیلی با بازی حال کردم،راجع به گرافیکشم یه توصیه میکنم بهتون که بیخودی سر و کله ی هم رو نشکونید، کرایتک حداقل توی مقوله ی گرافیک یه کمپانی طراز اول محسوب میشه، یه تریلر از گیم پلی بازی دیدم که اسمش cambat بود به نظرم که سازنده ها هم روش صحبت میکنن، اصلا فکم جا به جا شد، البته مربوط به قبل از این خبر بود ولی حتما ببینید. اگه بخوام قیاس کنم این بازی رو با بازی ای مثل Deep down (مثلا) حداقل از همه نظر RYSE جلوتر از اونه، تقریبا سبکشون مثل همه ولی RYSE خیلی جذابتر بوده واسه ی من.

کجا افت کرده ؟! من واقعا لذت میبرم این فنبازی ها و از کجا سرچشمه میگیره ؟ چرا دوست دارید چشم را روی همه چی ببندید ؟! ویدئو میخوای بیا این را که پایین میزارم حتما دان کن و ببین ! اگر میگی انتظارت یه چیزه دیگه بود دیگه حرفی برای گفتن نیست چون خودت اینطوری میخوای ! این چیزها دیگه از نظر شخصی گذشته و زیر پا گذاشتن حقیقته !
ویدئو از اخرین نمایش بخش سینگل که باز نسخه نهایی نیست خودشون تو ویدئو اشاره کردند :
Asset Bank | Video Details - Ryse Combat Trailer

اینم چندتا شات که خودم از ویدئو گرفتم :

ok هست ایشالا ؟!

اینم تصویر از اخرین تک دموی ryse نشون داده شده که جزء به جزء زوم کردند که بشه دید پیشرفت را ! اسمه این الان چیه ؟! پیشرفت فوق العاده بازی را میشه دید از طرفی تصاویر نسخه جدید از ویدئو بدترین کیفیت کپچر شده و ماله نسخه قدیمی مستقیم از فرم بافر بازی گرفته شده یعنی اینها را هم باید حساب کنی !
بزار پیشرفت ها را بگم : نبود دندونه یعنی aa بسیار نرم تر . اضافه شدند جزئیان روی صورت و .............. اضافه شدن افکتهای اضافه مثل بارون پشت صحنه کارکتر میشه دید و اضافه شدند ابجتهای بیشتر باز میشه پشت صحنه کارکتر دید و.............. همچنین شیدر های پیشرفته تر را میشه دید .
الان اسم این میشه پسرفت ؟ باریکلا =d>
الان کل محیط و آبجکت ها تار تر و بلوری تر بشن مهم تره یا یه درخت خوشگل بندازن اون وسط و روشنایی رو ببرن بالا ؟

شما این حرف از کجا میزنی ؟ این نسل درسته از وقتی اومد روی کنسول نتونست درخشش کنه دلیلش هم اینه که چون بازیهای کرایتک از لحاظ تکنیکی فوق العاده بالا هستند برای پیاده کردن گیم پلی مطابق به محیط و تکنیک های به کار برده شده سخت افزار بسیار قوی طلب میکنه که کنسول این نسل جواب گو نبودند برای همین خاطر کرایتک مجبور هست از محور اصول بازیسازیش در بیاد و رو به بازی های خطی و اسکریپت شده بیاره که دقیقا مخالف سیاست های کرایتک هست .

ولی عرضم به حضور شما که کرایتک را متهم به فقط گرافیک بودن میکنید بد نیست نگاه به امتیازی دوتا از IP های کرایک تونستند از مشهورترین سایت به دست بیارن یه نگاه بندازیم :

Far Cry
1t42sqapv6zxk11sger.jpg

نکات مثبت :
jbokys68qcbqaxzx7z8.jpg

ترجمه : فارکرای 1 تنها دستاورد های تکنیکی نیست بلکه اون محتملا تجربه بهترین بخش سینگل پلیر شوتر اول شخص برای PC بعد HL2 داره !

Crysis
6y6gxa7v9fuho1u08zoq.jpg

pbu3pu77lmpe1rzqpqb.jpg

بعد از تعریفات گرافیک گفته یک گیم پلی مهیج و به راحتی یکی از بهترین شوتر های تاریخ !

حالا خدا عالمه چطور کرایتک میشه یه بازیساز چرت ؟! که بلد نیست بازی بسازه ؟ در حال اینکه سبک شوتر اول شخص open world واقعی تاریخ را پایه ریزی کرده و کسی هم به گردش نرسیده !

الان کل محیط و آبجکت ها تار تر و بلوری تر بشن مهم تره یا یه درخت خوشگل بندازن اون وسط و روشنایی رو ببرن بالا ؟
تارتر ؟! این را باید چند بار توضیح داد ؟! شما چرا دوست دارید از رو همه چی سر سری مطلعه نکرده رد بشید ؟ دلیلش را گفتم چون این ویدئو که ازش تصویر گرفتند یه ویدئو کیفیت داغون یوتوبی بوده ! در حال اینکه اون عکسهای نسخه اولی عکسهای تبلیغاتی bullshot ِیا direct feed هستند . به همین خاطر شما خیلی شفافتر میبینید محیط را .
شما اون ویدئو که من گذاشتم زحمت بکش نگاه کن بعد نظرت را بده ! کیفیت ویدئو direct feed و 1080p هست حجمش 400 مگ هست . فقط برو ببین جنگلی طراحی کردن با چه سطح جزئیات داره پردازش میشه !

آخرین ویرایش:
تارتر ؟! این را باید چند بار توضیح داد ؟! شما چرا دوست دارید از رو همه چی سر سری مطلعه نکرده رد بشید ؟ دلیلش را گفتم چون این ویدئو که ازش تصویر گرفتند یه ویدئو کیفیت داغون یوتوبی بوده ! در حال اینکه اون عکسهای نسخه اولی عکسهای تبلیغاتی bullshot ِیا direct feed هستند . به همین خاطر شما خیلی شفافتر میبینید محیط را .
شما اون ویدئو که من گذاشتم زحمت بکش نگاه کن بعد نظرت را بده ! کیفیت ویدئو direct feed و 1080p هست حجمش 400 مگ هست . فقط برو ببین جنگلی طراحی کردن با چه سطح جزئیات داره پردازش میشه !
خب من این تیکه از بحث رو ندیده بودم، عکس ها رو نگاه کرده بودم فقط. حق با شماست.

کسی به موفق بودن Crytek شک نداره ... ولی شاهکاراش یعنی C1 انحصار PC بود و FC2 لیدپلتفرم PC بوده ... پس اون موفقیتها ربطی به این بازی انحصاری کنسولی نداره ...

گرافیک In-Game بازی برای یه بازی Nexgen معمولیه و دراون حد که بعضی ها میگن CGI واقعا اغراقه. توی همون Gladiator Mode مثلا کیفیت آب واقعا فاجعه بود .
گیم پلی بازی معلومه بخاطر مانور زیاد روی گرافیک و بهینه کردن برای یه سخت افزار محدود روش کار زیادی نشده و اصلا حرف زیادی برای گفتن راجع بهش نیست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or