صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:

این نوار های سیاه مزخرف بالا و پایین تصویر ، مثل اینکه این نسل بدجور باب میشه ! :|:|:|

---

گرافیک بازی عملا مثل CGI های این نسل هست !

این گرافیک اول نسله ، آخر نسل چی میخواد بشه !

دوتا عكس دوستان گذاشتن از تغييرات اخير بازي با اينكه تعداد چند ضلعي ها كاهش پيدا كرده ولي يك سري افكت هاي جديد اضافه كردن گرافيك بازي جدا پيشرفت خيلي زيادي كرده و رسما CG به نظر مياد

راستش او اسکرین ها که از نظرمن هیچ چیز خاص و فوق العاده ای ندارن ... من BF4 رو بیشتر NextGen میببینم تا این عکسها. نمیدونم حالا چندتا تریلر هم ببینم شاید فهمیدم اینهمه هایپ از چیه.

این کرایتکم انگار نمیخواد بیخیال گرافیک بشه ها! از هر 20 تا خبری که از بازیای در حال ساختش میده 18 تاش مربوط به گرافیک بازی هست :| اون از کرایسیس اینم از این :|

آخه چرا خودتونو درگیر بازی میکنن یک راست برین انیمیشن بسازین دیگه شما که اینقدر عشقه طبیعی بودنین:دی بجای اینکه اینقدر روی گرافیک کار کنین برین روی گیم پلی و ... تمرکز کنین تا یک سری مثل کرایسیس رو به گند نکشید :دی

شنیدم عنوان RYSE تون توی E3 روی PCو گرافیک GTX780 اجرا شد بوده . مایکروسافت فکر نمیکرده گندش چجوری در بیاد روی تغییرات گرافیکی .

پیشنهاد می کنم عده ای به جای تکه پرانی های بی اساس این مقاله رو بخونند که ببیند باز هم می گند ضعف؟!
شما خبرنگاری زحمت میکشی خبرو مطلبتو میذاری ... البته باید بی طرفانه هم باشه که شک دارم درهرحال اینکه کی چی برداشت کنه باخودشه ...

مساله اینه که اولا این بازی داره بخاطر اینکه روی یه پلتفرم ضعیفتر اجرا میشه مجبورن همینطور هردفعه بهینش کنن و دوم اینکه حرف از اینه که بجای انقدر تمرکز روی گرافیک روی گیم پلی تمرکز کنن چون تاحالا هرخبری بوده راجع به کم و زیاد کردن رزولوشن و پالیگون و افکتهای گرافیکی بوده .

اینم چندتا عکس از گیم پلی
81548421085953578054.jpg
88652313710067111691.jpg
48386661159982515285.jpg
69246926373977827934.jpg

آخرین ویرایش:
شنیدم عنوان RYSE تون توی E3 روی PCو گرافیک GTX780 اجرا شد بوده . مایکروسافت فکر نمیکرده گندش چجوری در بیاد روی تغییرات گرافیکی .
آره 3 روز پیش هم که نمایشگاه گیم بوده تو امارات ملت توهم میزدن کنسول وان رو جلوشون میدیدن! رو pc اجرا میشده و اونا درکش رو نداشتن! ممنون که با فهم و درک بالات این حربه کثیف مایکروسافت رو بر ملا کردی و مارو از جهالت خارج کردی
برو عمو جان دنبال درس و مشقت مدرسه ها شروع شدن

این نوار های سیاه مزخرف بالا و پایین تصویر ، مثل اینکه این نسل بدجور باب میشه ! :|:|:|

900p یعنی 900*1600 که یک رزولوشن استاندارد برای نمایشگرهای Wide هست. شما اگه نمایشگری با نسبت طول به عرض 16/9 داشته باشی، امکان نداره در حالت تمام صفحه این Borderـها رو ببینی.

شما خبرنگاری زحمت میکشی خبرو مطلبتو میذاری ... البته باید بی طرفانه هم باشه که شک دارم درهرحال اینکه کی چی برداشت کنه باخودشه ...

مساله اینه که اولا این بازی داره بخاطر اینکه روی یه پلتفرم ضعیفتر اجرا میشه مجبورن همینطور هردفعه بهینش کنن و دوم اینکه حرف از اینه که بجای انقدر تمرکز روی گرافیک روی گیم پلی تمرکز کنن چون تاحالا هرخبری بوده راجع به کم و زیاد کردن رزولوشن و پالیگون و افکتهای گرافیکی بوده .

81548421085953578054.jpg
88652313710067111691.jpg
48386661159982515285.jpg
69246926373977827934.jpg

این الان یعنی گرافیک نسل بعده دیگه؟/:)

تا حالا چندین مرتبه هم تاکید شده برای مقایسه گرافیک بازی حتما از داخل خود محیط in game بازی شات بزارید و مقایسه کنید.
اون اولین مرتبه ایی که این بازی رو نشون دادن گرافیک داخل بازی بالاتر این بنظر میومد.

این الان یعنی گرافیک نسل بعده دیگه؟/:)

تا حالا چندین مرتبه هم تاکید شده برای مقایسه گرافیک بازی حتما از داخل خود محیط in game بازی شات بزارید و مقایسه کنید.
اون اولین مرتبه ایی که این بازی رو نشون دادن گرافیک داخل بازی بالاتر این بنظر میومد.

یعنی یه بچه هم میفهمه کسی که عکسارو گذاشته از قصد از صحنه هایی گذاشته که باگ تصویر رو خراب کرده! مثلا عکس دوم دوربین در حال چرخش بوده که طرف همین عکس رو گذاشته میگه گرافیک بازی پایینه!
این عکسهارو مقایسه کنید بهتره:
RyseComparison2-968x1024.jpg
RyseComparison5.jpg
RyseComparison6.jpg

یعنی یه بچه هم میفهمه کسی که عکسارو گذاشته از قصد از صحنه هایی گذاشته که باگ تصویر رو خراب کرده! مثلا عکس دوم دوربین در حال چرخش بوده که طرف همین عکس رو گذاشته میگه گرافیک بازی پایینه!
RyseComparison2-968x1024.jpg
RyseComparison5.jpg
RyseComparison6.jpg

فکر کنم منظورم رو نگرفتین.گفتم چند تا شات اگر پیدا کردین از داخل بازی هنگام بازی کردن بزارید روی خود x1 اگر پیدا کردین .در هنگام پخش کات سکانس یا یه تیکه از نمایش نمیشه درست قضاوت کرد این عکسهایی هم که گذاشتین از این قاعده استثنا نیست.
در کل در مورد اظهار نظر گرافیک بازی هیچی مثل این نمیشه که در هنگام بازی با خود کنسول و در محیط خود بازی قضاوت کرد.

البته این بحث ما هم به موضوع تاپیک ربطی نداره زیاد .

81548421085953578054.jpg
88652313710067111691.jpg
48386661159982515285.jpg
69246926373977827934.jpg

لا اقل میخوای یه جوری جلوه بدی گرافیک بازی به درد نمیخوره زحمت میکشیدی یه ویدئو HD با کیفیت از سینگل پلیر دانلود میکردی بعد بدترین قسمتاشو گلچین میکردی از روش عکس مینداختی بی معرفت :d آخه اینا چیــــــــــــــــــه!؟

حتما اونی که گذاشتی مستقیم از گیم پلیه دیگه ؟! 4تا رندر که معلوم نیست از کجای بازی و با چه شرایطی گرفته شده گرافیک یه بازی رو مشخص نمیکنه
اینی که گذاشتم مال تریلر HD از Gladiator Mode بود که فقط برای اینکه تاپیک نترکه رزولوشن نصف کردم تاجای ممکن سعی کردم وقتی دوربین بدون حرکت بود فریم کپچر کنم اگه کسی از داخل این گیم پلی عکس بهتری میتونه بذاره قرار بده همه ببینن

آخرین ویرایش:
فکر کنم منظورم رو نگرفتین.گفتم چند تا شات اگر پیدا کردین از داخل بازی هنگام بازی کردن بزارید روی خود x1 اگر پیدا کردین .در هنگام پخش کات سکانس یا یه تیکه از نمایش نمیشه درست قضاوت کرد این عکسهایی هم که گذاشتین از این قاعده استثنا نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or