صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
کسی به موفق بودن Crytek شک نداره ... ولی شاهکاراش یعنی C1 انحصار PC بود و FC2 لیدپلتفرم PC بوده ... پس اون موفقیتها ربطی به این بازی انحصاری کنسولی نداره ...

گرافیک In-Game بازی برای یه بازی Nexgen معمولیه و دراون حد که بعضی ها میگن CGI واقعا اغراقه. توی همون Gladiator Mode مثلا کیفیت آب واقعا فاجعه بود .
ببین دوست عزیز اون ویدئو که فرخ میگه دانلود کن اینم لینک :

Ryse combat vidoc - Gamersyde

کیفیت آب و افکت هاش تو این ویدئو فوق العاده شده و نسبت به نمایش های اولیه اش خیلی پیشرفت کرده تقریبا در حد نسخه PC کرایسیس 3 .
-----------------------------------------
تو این عکس به اون قسمتی که مشخص کردم دقت کنید ببنید مدل سازی بازی در چه سطحی ـه !
71263974827144944482.jpg
البته اینم اضافه کنم تو این ویدئو ها هنوز شیدرهای جدید جایگزین نشده . . . !:|
یه ویدئودیگه هم هست البته Off-screen ـه ولی واسه دوستانی که خیلی مشتاق هستن گیم پلی ingame ببینن کفایت میکنه :
TGS: Ryse gameplay - Gamersyde

دوتا شات از این ویدئو :
87246806331241881773.jpg

39064973449272008003.jpg
جدید نیست ! بخش مولتی که باید عرض کنم تمام ریل تایم هستند !
نه اون تیکه ریل تام نیست و ربطی به گیم پلی خود بازی نداره .

ببین دوست عزیز اون ویدئو که فرخ میگه دانلود کن اینم لینک :

Ryse combat vidoc - Gamersyde

کیفیت آب و افکت هاش تو این ویدئو فوق العاده شده و نسبت به نمایش های اولیه اش خیلی پیشرفت کرده تقریبا در حد نسخه PC کرایسیس 3 .
-----------------------------------------
تو این عکس به اون قسمتی که مشخص کردم دقت کنید ببنید مدل سازی بازی در چه سطحی ـه !
71263974827144944482.jpg
البته اینم اضافه کنم تو این ویدئو ها هنوز شیدرهای جدید جایگزین نشده . . . !:|
یه ویدئودیگه هم هست البته Off-screen ـه ولی واسه دوستانی که خیلی مشتاق هستن گیم پلی ingame ببینن کفایت میکنه :
TGS: Ryse gameplay - Gamersyde

دوتا شات از این ویدئو :
87246806331241881773.jpg

39064973449272008003.jpg

ببین عزیز حرفم اینه که همین شاتهای pre-rendered و رندهای تک دمو رو تا اینجا و تاپیکهای دیگه میبنن دوستان بعد فکر میکنن خب اینکه CGـه و بیخودی فکها می افته ... گرافیک خود بازی خوبه ولی درهمون حد که گفتی که از C3 هم بالاتره یعنی درمقایسه با نسل قبل خیلی خوبه ولی یه چیز عجیبی برای نسل جدید نیست.

دیگه بیشتر ادامه ندیم بهتره فکر کنم

آخرین ویرایش:
این مثلا کدوم تیکست ؟:دی تا اینجا میدونم و هست کات سینهای RYSE ریل تایم هستند .
ببین عزیز حرفم اینه که همین شاتهای pre-rendered و رندهای تک دمو رو تا اینجا و تاپیکهای دیگه میبنن دوستان بعد فکر میکنن خب اینکه CGـه و بیخودی فکها می افته ... گرافیک خود بازی خوبه ولی درهمون حد که گفتی که از C3 هم بالاتره یعنی درمقایسه با نسل قبل خیلی خوبه ولی یه چیز عجیبی برای نسل جدید نیست.

دیگه بیشتر ادامه ندیم بهتره فکر کنم
ببین عزیم ! لازم نیست فن بازیت را اثبات کنی فکها ما ها نچسبیده زمین پس اون فک سایتها چسبیده زمین تو تجربه ای که تو نمایشگاه ها داشته چی ؟ همگی دارن میگن این بازی یه بازی نسل بعد واقعیه ! بعد عکسهای pre-rendered ؟! اصلا نیاز به این چیزها نیست ویدئو را که دادم دانلود کن ببین بعد ببینم میزان فن بودن در چه حده ؟!

بعد یه سوال دارم اون بازیهای نسل بعدی که فکر میکنی هستند نام ببر ببینیم چند چندیم ؟!

خدایی گرافیک این بازی تا این جا محشر بوده، نه تنها کاملاً حس نسل جدید رو داره، در بین عنوان‌های نسل بعد هم به نوعی بهترین بوده.

ببین عزیم ! لازم نیست فن بازیت را اثبات کنی
ببین من زیاد حوصله ی کل کل اونم با شمارو ندارم چون فایده نداره
اگرهم یه نفر باشه تو این سایت که همه متفق القول فنبوی (ازنوع مایکروسافت پرست) بدوننش شمایی
من کلا فن یه بازی هستم که ربطی به این بازی نداره و ازون بازی هم اگه جای انتقاد داشته باشه دریغ نمیکنم . فرق فن و فنبوی هم همینه .
شمام سعی کن خودتو کنترل کنی . اول سعی کن فرق تصویر پیش رندر شده و In-game رو تشخیص بدی بعد مطالب فنی بذار .

==========================

درضمن اینم اضافه کنم راجع به Ryse که دیگه هرچی میگذره بازیهای بروز نیازی به داشتن دوحالت پیش رندر شده و ریل تایم برای گیم پلی و میان پرده ها ندارن. مخصوصا نسل بعدی ها که تقریبا همشون هرچی نمایش دادن ریل تایم بوده . همینکه Ryse هنوز ویدیوهاش بعضا قسمتهاش از پیش رندر شده هست ینوع ضعف محسوب میشه.

آخرین ویرایش:
ببین من زیاد حوصله ی کل کل اونم با شمارو ندارم چون فایده نداره
اگرهم یه نفر باشه تو این سایت که همه متفق القول فنبوی مایکروسافت بدوننش شمایی
من کلا فن یه بازی هستم که ربطی به این بازی نداره و ازون بازی هم اگه جای انتقاد داشته باشه دریغ نمیکنم . فرق فن و فنبوی هم همینه .
شمام سعی کن خودتو کنترل کنی . اول سعی کن فرق پیش رندر شده و In-game رو تشخیص بدی بعد مطالب فنی بذار .
شما میخوای خودت را به من بشناسونی ؟!
اره من منتظر بودم شما به من فرق in game را با pre - rendered یاد بدی :)

همینکه Ryse هنوز ویدیوهاش بعضا قسمتهاش از پیش رندر شده هست ینوع ضعف محسوب میشه.

خیر خود بازی چیزی به اسم Pre render و CG و ... توش دیگه وجود نداره و کاملا یل تایم هست (مثل بقیه بازی های نسل تا اینجا)

اینکه برای معرفی بازی بیان ویدیون سینمایی نشون بدن بحثش جداس و مربوط به خود بازی نمیشه. در نتیجه همچین ضعفی کلا وجود نداره

خیلی باحاله توی این تاپیک ماشالله منطق موج میزنه :دی :|

این بعضی از این PS Fan ـا میان هی ایراد میگیرن باز X fan ـا میان جوابشونو میدن از آخرم بعضی از این PS Fan ـا چشماشونو میبندن و باز دوباره ایراد میگیرن! تا ... :دی
این دعوای کنسولی تا کی میخواد ادامه پیدا کنه آخه؟ وقتی یک بازی گرافیک داره چرا نمیخواید اعتراف کنید داره؟؟ چرا هی میخواید انکارش کنید خو؟ :|

بنده با توجه به اینکه فن سونی هستم ولی قبول دارم که گرافیک بازی های Ryse و Quantom Break واقعا بی نظیره این موضوع رو نمیشه انکار کرد.Ryse کرایتک پشتشه که غول گرافیک بازی های دنیاست یادمه روز اولی که کرایسیس برای Pc اومد واقعا دهن همه باز موند.الانم این یه محصول از اوناست و طبیعتا گرافیک بالایی خواهد داشت حالا این که چند ضلعی ها رو کم کردن لابد یه دلیل منطقی برای این کار داشتن!

خدایی گرافیک این بازی تا این جا محشر بوده، نه تنها کاملاً حس نسل جدید رو داره، در بین عنوان‌های نسل بعد هم به نوعی بهترین بوده.

گیم پلی اش هم کلا تغییر کرده ! تریلر اخرش و دانلود کنید ! اون حالتی که دکمه میومد و باید به صورت حرکات QTE میزدیش تا طرف و میزد هم تو درجه سختی بالا حذف میشه . گرافیکش واقعا قابل توجه . افکت خونش هم خیلی جالبه . البته یه چیزی بدجور تو ذوق بود و اونم چهره تکراری دشمنای بازیه !!!!!!!!! تو نسل جدید دیگه نباد چنین چیزایی ببینیم ! البته به نظر میرسه هوش مصنوعی بازی هم یه مقدار ضعیفه ! یه مقدار هم بیشتر !

خیلی باحاله توی این تاپیک ماشالله منطق موج میزنه :دی :|

این بعضی از این PS Fan ـا میان هی ایراد میگیرن باز X fan ـا میان جوابشونو میدن از آخرم بعضی از این PS Fan ـا چشماشونو میبندن و باز دوباره ایراد میگیرن! تا ... :دی
این دعوای کنسولی تا کی میخواد ادامه پیدا کنه آخه؟ وقتی یک بازی گرافیک داره چرا نمیخواید اعتراف کنید داره؟؟ چرا هی میخواید انکارش کنید خو؟ :|

من به عنوان یه ps fan تایید می کنم این بازی هم گرافیک داره هم نسل بعده.
این کسایی که می زنن تو گرافیک کنسول (از جمله بازی های همین ایکس وان) ps fan هستن واقعا؟
کاملا معلومه کیا میان می کوبن بعد قیافه حق به جانب می گیرن. صفحات قبل هم باز یه نفر از ps fan ها اومده بود از گرافیک ryse دفاع کرد با عکسی که گذاشت ما آدمای با مرام و منطقی تومون زیاده و همه چیز رو سخت افزار نمی بینیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or