صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
یک سطح کامل گرافیک Ryse از Crysis 3 بالاتر هست
واقعا خنده داره این مقایسه شما حالا خوبه تاپیک مقایسش هم تو بخش مربوطه گذاشتم
حالا اینکه اون Crysis 3 داشته روی یک PC خفن با قیمتی تقریبی 2000 - 3000 دلار اجرا می شده هم بماند..

کیفیت چهره در Crysis 3 (نسخه PC) در این سطح بود:

حالا Ryse احتمالا نسبت به این بهتر باشه. کلا از لحاظ گرافیک هیچ کمپانی حریف کرایتک نمیشه.

گرافیک بخوره تو سرِ من :)) بازی وقتی داستان درست و درمون نداشته باشه هر چی ام که گیم پلیش خوب باشه انگار داری "موتور گرافیکی" تست میکنی .. که 3 تا کرایسیس ام تقریبن همین بودن , البته من داستان شماره ی 2 رو خیلی دوست داشتم ولی از سوابق کرایتک بخوایم حدس خاصی بزنیم نباید انتظار داستان خاصی داشته باشیم...

گرافیک بخوره تو سرِ من :)) بازی وقتی داستان درست و درمون نداشته باشه هر چی ام که گیم پلیش خوب باشه انگار داری "موتور گرافیکی" تست میکنی .. که 3 تا کرایسیس ام تقریبن همین بودن , البته من داستان شماره ی 2 رو خیلی دوست داشتم ولی از سوابق کرایتک بخوایم حدس خاصی بزنیم نباید انتظار داستان خاصی داشته باشیم...
این دیگه جدیده! تا الان گیم پلی بود حالا داستان!! کلا موضوع بازی جوریه که مطمئنا مشکل داستان نداره

این دیگه جدیده! تا الان گیم پلی بود حالا داستان!! کلا موضوع بازی جوریه که مطمئنا مشکل داستان نداره
چیش جدیده خب...بازی داستان نداشته باشه , واسه من فرقی نداره که مثلا دارم Serious Sam بازی میکنم یا رایز ... جفتش میشه بزن بکش معمولی حالا یکی یکم بهتر ...
تو فرض کن داستانُ از بازی بایوشاک بگیرن تقریبن نابود میشه ...همینجوری بی هدف یه سری موجودُ بکشی . یا مثلا گیرز آو وار...
حال اینکه میگی بازی یجوری نمیشه داستان داشته باشه , خب 100% داستان داره ولی اینکه نحوه ی روایت , نوع روایت و جنس داستان چطور باشه مهمه...اینکه یه داستان صرفا واسه اینکه بازی جلو بره و ماس مالیش کنن که نمیشه داستان!

چیش جدیده خب...بازی داستان نداشته باشه , واسه من فرقی نداره که مثلا دارم Serious Sam بازی میکنم یا رایز ... جفتش میشه بزن بکش معمولی حالا یکی یکم بهتر ...
تو فرض کن داستانُ از بازی بایوشاک بگیرن تقریبن نابود میشه ...همینجوری بی هدف یه سری موجودُ بکشی . یا مثلا گیرز آو وار...
حال اینکه میگی بازی یجوری نمیشه داستان داشته باشه , خب 100% داستان داره ولی اینکه نحوه ی روایت , نوع روایت و جنس داستان چطور باشه مهمه...اینکه یه داستان صرفا واسه اینکه بازی جلو بره و ماس مالیش کنن که نمیشه داستان!
چیزی که معلوم هست بازی رو گرافیک خیلی شاخه>:). ولی فکر کنم رو داستان هم خوب باشه. گیم پلی هم که به نظرم خوب هست:>.

ایراد گرفتن به داستان جدیده واینکه کلا ازاین سبک بازی انتظار داستان خوب میره و کسی زیاد نگران این موضوع نیست ولی گیم پلی بعداز اون e3 کذایی جای ایرادگرفتن داشت خفن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or