صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
درمورد بقیه هم من گفتم بعنوان نسل بعد از چندتا رندر و عکس که هیچکدوم از گیم پلی (In-game) نیستن ذوق نکنین . گفتم بازیهای این نسل که گرافیک خوقی داشتن مثل The Division و حتی BF4 و ... تمام فوتیج ریل تایم بود برخلاف Ryse. کسی میتونه اینهارو رد کنه بگه. و البته اگرهم منطقش نمیکشه میتونه توهین کنه و اتهام فنبوی بودن بزنه.

Last edited by a moderator:
===============
درمورد بقیه هم من گفتم بعنوان نسل بعد از چندتا رندر و عکس که هیچکدوم از گیم پلی (In-game) نیستن ذوق نکنین . گفتم بازیهای این نسل که گرافیک خوقی داشتن مثل The Division و حتی BF4 و ... تمام فوتیج ریل تایم بود برخلاف Ryse. کسی میتونه اینهارو رد کنه بگه. و البته اگرهم منطقش نمیکشه میتونه توهین کنه و اتهام فنبوی بودن بزنه.

سازنده میگه Footage ها Real Time ـه DF میگه هست !
هیچکس نمیتونه این دوتا منبع رو زیر سوال ببره. سازنده کسی که بازی رو میسازه. DF جایی هست که معتبر ترین آنالیز ها رو داره. این دوتا قابل زیر سوال رفتن نیستن. مگه اینکه شما بهتر از سازنده خود بازی یا DF اطلاعات داشته باشی

اگه تغییرات تاثیرش مثل همون عکس باشه که خیلی پیشرفتش تابلوئه !! ( پیشرفت کمی هم نیست که دیده نشه ! ) من نمیدونم بعضیا چطور میگن پسرفت کرده ؟!!!! ضمنا من هرچی ویدیو دیدم از Ryse که گیم پلی هم بوده گرافیکش فوق العاده بوده ، حالا کات سینها ریل تایم باشه یا نباشه مهم نیست . ( شده مثل جریان بازیهای ND که گیم پلی رو ول میکنن گیر میدن به ریل تایم نبودن کات سینها ! )

هیچکس نمیتونه این دوتا منبع رو زیر سوال ببره.

اختیار دارید ، بستگی داره ، اگه از مطلبش خوشمون بیاد و بنفعمون باشه میپرستیمش اگه خوشمون نیاد و به ضررمون باشه در کسری از ثانیه از اعتبار میفته . ( این قضیه 2 طرفه ست و آخرین نمونه ش هم از دوستان خودتون بوده )

آخرین ویرایش:
سازنده میگه Footage ها Real Time ـه DF میگه هست !
هیچکس نمیتونه این دوتا منبع رو زیر سوال ببره. سازنده کسی که بازی رو میسازه. DF جایی هست که معتبر ترین آنالیز ها رو داره. این دوتا قابل زیر سوال رفتن نیستن. مگه اینکه شما بهتر از سازنده خود بازی یا DF اطلاعات داشته باشی
همین دوتا عکسی که پست اول تاپیکه هردو مال اون بخش از تریلرن که خودشون زیرش نوشتن Not Actual Gameplay ... اون بخشهای ریل تایم داخل گیم پلی هم از نظر کیفیت با این عکسها خیلی تفاوت دارن.

اگه تغییرات تاثیرش مثل همون عکس باشه که خیلی پیشرفتش تابلوئه !! ( پیشرفت کمی هم نیست که دیده نشه ! ) من نمیدونم بعضیا چطور میگن پسرفت کرده ؟!!!! ضمنا من هرچی ویدیو دیدم از Ryse که گیم پلی هم بوده گرافیکش فوق العاده بوده ، حالا کات سینها ریل تایم باشه یا نباشه مهم نیست . ( شده مثل جریان بازیهای ND که گیم پلی رو ول میکنن گیر میدن به ریل تایم نبودن کات سینها ! )

اختیار دارید ، بستگی داره ، اگه از مطلبش خوشمون بیاد و بنفعمون باشه میپرستیمش اگه خوشمون نیاد و به ضررمون باشه در کسری از ثانیه از اعتبار میفته . ( این قضیه 2 طرفه ست و آخرین نمونه ش هم از دوستان خودتون بوده )
به قول خود شما من مسئول صحبت های دیگران نیستم و نظرم هم چیزه دیگه ای هست.

آخرین ویرایش:
@ Reza Razor :

منطق عجیبی داری ! دوست عزیز اصلاً این تصمیم کرایتک برای برداشتن LOD واسه این بوده که بین کات سین و گیم پلی تفاوتی وجود نداشته باشه ! یعنی این 85k چه تو گیم پلی چه کات سین ثابت هست و تغییر نمی کنه مثل GOW3 .
-----------------------------------
کیفیت عکس هایی که کپچر کردم خیلی پایینه ولی اگه مقایسه کنیم با نمایش E3 نورپردازی و شیدرها زیرو رو شده !
39221091884904446628.jpg

35592339178777854773.jpg
مثلاً تو عکس دوم دقت کنید کل صورت ماریوس تو سایه قرار گرفته و فقط رو نوک بینیش نور افتاده .

ای خداااا ...
به چه زبون بگم . من نگفتم گرافیک بازی بده ... خوبم هست ... گفتم انقدر نگین بازی بخاطر فلان عکس درحد CGI ـه ... بخدا کابرای هیچ سایتی مثل اینجا تو هول و ولای گرافیک این بازی نیستن.
کانتهای منبع همین خبر رو بخونین .
دیگه پستی هم نمیدم.

آخرین ویرایش:
WOW خارق العادس این گیف از دستش ندین رفلکشن آب روی لباس و انیمیشن کاراکترای بازی باور نکردنیه!

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2013/258/1/b/untitled_271_by_dennisk4-d6mdrgu.gif

تازه هنوز گرافیک نهایی نیست زیرش نوشته: This dose not represent final game quality خیلی دوست دارم بدونم روی سخت افزار نهایی Xbox one چی میخوان نمایش بدن!!!
به نظر من با فاصله زیادی بهترین چیزیه که تا حالا از بازیای نسل بعد دیدم.

آخرین ویرایش:
اینقدر بازی خوب و پویا هستش که حالا چند تا پالیگان کم یا زیاد تاثیری نداشته باشه . نمیدونم برای چی استاد جوات میاد این حرفا رو میزنه تا همه به جون هم بیوفتن!؟

WOW خارق العادس این گیف از دستش ندین رفلکشن آب روی لباس و انیمیشن کاراکترای بازی باور نکردنیه!

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2013/258/1/b/untitled_271_by_dennisk4-d6mdrgu.gif

تازه هنوز گرافیک نهایی نیست زیرش نوشته: This dose not represent final game quality خیلی دوست دارم بدونم روی سخت فازار نهایی Xbox one چی میخوان نمایش بدن!!!

نمیشه اینقدر با اطمینان گفت ... کلا رفته رفته گرافیک بازیها پیشرفتش داره به جایی میرسه که تعیین بهتر و بدتر بودنش سخته ، الان KZ Shadow Fall هم بین بازیهای لانچ خیلی خوبه .

گفتم انقدر نگین بازی بخاطر فلان عکس درحد CGI ـه
این جمله شماس:
از نظرمن هیچ چیز خاص و فوق العاده ای ندارن
گرافیک In-Game بازی برای یه بازی Nexgen معمولیه
شما یا شماره چشمت خیلی بالاس یا مشکلت با گرافیک بالا ـه !!!!!!!!! جالب اینه اونور رو ps4 یه دونه بازی انحصاری با این گرافیک نیست اما شما این بازیرو در حد نسل بعد نمیدونی!
یه موقع هست من میگم از فلان بازی خوشم نمیاد خوب عیبی نداره نظره! اما اگه وسط روز بگم شبه دیگه نظر نیست!

نمیشه اینقدر با اطمینان گفت ... کلا رفته رفته گرافیک بازیها پیشرفتش داره به جایی میرسه که تعیین بهتر و بدتر بودنش سخته ، الان KZ Shadow Fall هم بین بازیهای لانچ خیلی خوبه .
Deep Down رو فراموش نكن علي الخصوص 60 فريم بودنش هم تاييد شده

به نظرم تنها بازی که خوب از قدرت نسل بعد استفاده کرده بین بازی های معرفی شده همین RYSE هست

KZ:SH...!!؟ گرافیک..؟ ...؟

تازه هنوز گرافیک نهایی نیست زیرش نوشته: This dose not represent final game quality خیلی دوست دارم بدونم روی سخت افزار نهایی Xbox one چی میخوان نمایش بدن!!!
این برای همون Combat Trailer ـه. ندیده بودیش مگه؟:-/ یه کم build ـش قدیمیه، هنوز این تغییرات جدید توش اعمال نشده. من فکر کنم یه تریلر جدید تا چند وقت دیگه بدن.
وقتی تو با اطمینان میای میگی گرافیک Gears of War: J از هیلو4 بهتره (!)، چرا بقیه نباید بتونن با اطمینان نظرشون رو بگن؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or