صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
کجا شبیه بازیهای نسل قبله !؟!؟! یه سروگردن از Ryse هم بالاتره
آره شما درست میگی اصلا deep down از واقعیت هم بهتره! من بعضی وقتها تو آینه که نگاه میکنم به این فکر میکنم که چقدر گرافیک من پایینه!

یه نگاه به نورپردازی و کیفیت texture ها بنداز
بازی با اون چیزی که 20 feb نشون دادن خیلی تفاوت داره

تریلرش و دارم ! فول اچ دی نیست ! اما کیفیت بازی واقعابالاست . از اون چیزی که 20 feb نشون دادن خیلی خیلی بهتره . اون 20 فبریه CG بود ! اما این INGAME هست و کیفیتش واقعا بالاست .

آره شما درست میگی اصلا deep down از واقعیت هم بهتره! من بعضی وقتها تو آینه که نگاه میکنم به این فکر میکنم که چقدر گرافیک من پایینه!

lol ...

با دیدن deep down ،تعریف جدیدی از گرافیک و بازیهای نسل بعد برام تداعی شده که حس می کنم حتی کاراکتر من از تعداد چند ضلعی های کمی تشکیل شده ...:|
-----------------

اینکه گرافیک deep down از عنوان ryse چندین سطح بالاتر هست رو کجای دلمون بزاریم ؟ خدایی این قصه ها رو از کجاتون در میارید ؟

lol ...

با دیدن deep down ،تعریف جدیدی از گرافیک و بازیهای نسل بعد برام تداعی شده که حس می کنم حتی کاراکتر من از تعداد چند ضلعی های کمی تشکیل شده ...:|
-----------------

اینکه گرافیک deep down از عنوان ryse چندین سطح بالاتر هست رو کجای دلمون بزاریم ؟ خدایی این قصه ها رو از کجاتون در میارید ؟
از همون جایی که بقیه :" رایز با اختلاف بسیار زیادی از بقیه بهتره "و "کیلزون و گرافیک ؟!" و ... رو در میارن .

تریلرش و دارم ! فول اچ دی نیست ! اما کیفیت بازی واقعابالاست . از اون چیزی که 20 feb نشون دادن خیلی خیلی بهتره . اون 20 فبریه CG بود ! اما این INGAME هست و کیفیتش واقعا بالاست .

فراتر از cg ؟:|
همین عکس ها ingame هست و ماله tgs

این برای همون Combat Trailer ـه. ندیده بودیش مگه؟:-/ یه کم build ـش قدیمیه، هنوز این تغییرات جدید توش اعمال نشده. من فکر کنم یه تریلر جدید تا چند وقت دیگه بدن.

وقتی تو با اطمینان میای میگی گرافیک Gears of War: J از هیلو4 بهتره (!)، چرا بقیه نباید بتونن با اطمینان نظرشون رو بگن؟:-/

وای الان اصن یه چیزی گفتی من پراکنده شدم ! کی گفته نمیتونن ؟ الان اعدام شده کسی یا توهینی به شخصی شده ؟
من از تم گرافیکی GeOW بیشتر از Halo خوشم میاد ولی نیومدم بگم با فاصله زیادی برتره ... هرکسی یه سلیقه ای داره ولی اینکه بگیم Ryse با فاصله زیادی از همه بازیهای نسل جدید برتره زیاد معقول نیست ! ضمنا من نگفتم الان چرا این حرف رو زدی و محکومش کنم ، نظر خودمو در قبال نظرش گفتم !

عزیزم با این حرفا به جایی نمیرسی ، سعی نکن خیلی ، دودش تو چشم خودت میره

lol ...

-----------------

عجله نکن فعلا DEEP DOWN رو هم میبینیم CRYTEK VS CAPCOM اهم:))

به نظر من واقعا گرافیک Ryse تا این لحظه بهترین گرافیک بین بازیای نسل بعد هست با فاصله زیاد.
تعداد پالیگنهای به کار رفته روی کاراکتر بازی 85000 بالاترین تعداد پالیگن بین بازیای معرفی شده کنسولی با فاصله زیاد هست.
رفلکشن آب و موجی که آب ایجاد میکرد رو اگر تو اون گیف که گذاشتم ببینید تا به الان نمونش تو هیچ بازی کنسولی معرفی شده برای نسل جدید وجود نداره فقط کرایسیس 3 روی PC وقتی تنظیم کیفیت آب رو بالا میبردی اینجوری میشد.
موجی که آب ایجاد میکنه اگر دقت کنید کاملا از پالیگن و تسلیشن برای ایجادش استفاده شده و هر قدمی که کاراکترها داخل آب میزارن یه موج جدید با همون کیفیت تولید میکنه.
نور پردازی کلی بازی و کیفیت سایه ها عالیه تکنیکهای به کار رفته توش خارق العادس.
بازی LOD نداره.
کیفیت شیدرهاش فوق العادس.
انیمیشن صورت و لباس کاراکترها عالیه.
محیط بازی کاملا پویاس مثلا دموی E3 اون صحنه رسیدن کشتی به ساحل و تخریب اون کشتی یا اون ساختمون که با منجنیق زدنش عالی بود.
تعداد کاراکترهای همزمان روی صفحه نمایش فوق العاده زیاده.
من هنوز بازی ای تو نسل جدید ندیدم از نظر اکشن و تعداد کاراکترها و کیفیت و انیمیشن پویایی محیط خلاصه همه باهم به صورت یه پکیج در این سطح باشه.تا به این لحظه البته شاید همین دو دقیقه دیگه یه بازی جدید معرفی شد از این بهتر.

همین الانم یه خبر یوروگیمر منتشر کرد:

Microsoft to unlock more GPU power for Xbox One developers

Microsoft to unlock more GPU power for Xbox One developers • News • Eurogamer.net

تو پست اول به نظرم عکس پایینی بهترین گرافیک معرفی شده واسه کنسولا هست از روی عکس که اینجوری دیده میشه :دی ولی عکس بالایی اینطور نیست و بازیای دیگه هم سطح و بهتر از اون وجود دارن :دی حالا نمیدونم کودومش واقعی ـه :دی

گرافیک Neverwinter هم فکر کنم از این بهتر باشه;))

شما عکس رو سیو کن سایزش رو ببین (تو همون صفحه مرورگر هم می شه) به محض این کار می فهمی از یه ویدیو با رزولوشن غیر اصل کپچر شده و حجم ویدیوش رو هم زدن. (رزولوشن ساب اچ دی در حد رزولوشن ویندوز 98)
با تمام اینا اون افکت آتش، سایه زنی و ذراتش تو این رزولوشن پایین و کیفیت کپچر کم معلومن.
من تریلر فول اچ دیش با کیفیتش رو ندارم ولی یکی از دوستان صفحه قبل ازش عکس گذاشت:
http://forum.bazicenter.com/thread82696/page8/#post2877109
منطقی باشید دیگه...با اختلاف زیاد ryse از کل بازیای نسل بعد گرافیکش بهتره دیگه یعنی چی؟
دقیقا تایید می شه البته این عکسا از بدترین زوایای دوربین هم هست چون هم کاراکتر از دوربین دوره و هم اژدهائه که دیگه خیلی دورتره اون با این حال توشون قشنگ ذرات، افکت ها، سایه، رفلکس نور و... معلومه که در حد نسل بعد هستن البته زیاد بالا نمی برمش فقط می گم دیگه در حد نسل قبل نیست هر چی هست.
شما بازی دو نسل دیگه هم بری ازش شات از روی فیلم با کیفیت 3GP و رزولوشن تلویزیون لامپی بگیری هم می شه بدترین گرافیک چیز واضحیه دیگه.
ربط F2P بودن بازی به گرافیکشم برام بسی عجیب هست!

آخرین ویرایش:
lol ...

-----------------

من اشتباه كردم حق با شماست فعلا سطح فن بازي بگونه اي هست كه عمرا بحث منطقي نميشه داشت فعلا همين بازي كه بقول شما گرافيك نداره فك همه رو به زمين متصل كرده و در ضمن 1080 و 60 فريم هم اجرا ميشه منتها يكم چشم دور از فن بازي ميخواد كه متاسفانه اين دوره و زمونه كيمياست DF در مورد ISS گفته كه گرافيك CG_LIKE داره و..... مورد قبول واقع نميشه اما نظر شخصي اينجا مورد قبوله تنها كسي كه بهترين گرافيك آن هم با فاصله بسيار رو ميپذيره فن مايكرو هست ولا غير

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or