صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
مشاهده شد منتها یه جورایی به نظر میرسه محصول نهایی با دموها یکی نباشه. عین اتفاقی که واسه Aliens افتاد.
Ryse رو بهترین تیم تکنیکی دنیا داره میسازه Aliens رو چه استدیویی ساخته:-/ یعنی یه مقایسه هایی انجام میدید که باعث بال درآوردن مرغ پخته میشه
اینکه Ryse بهترین گرافیکو بین بازیای لانچ دو تا کنسول داره خیلی چیز واضحیه حتی اگه تریلریم از بازی نمیدیدم با علم به اینکه اسم کرایتک پشت بازیه میشد فهمید که بهترین گرافیکو بین لانچا همین بازی داره کساییم که هنوز قبول ندارن گرافیک بازیو توصیه میکنم یه بار برن تریلر اخری که از بازی اومدرو ببینن باور کنید از نظر گرافیکی بازی نداریم که حتی بتونه بهش نزدیک بشه تو موج اول بازیای نسل بعد اینم باید در نظر داشت که بازی از اون تریلر کامل ترم شده و بازم در جهت بهبود کیفیتش تغییراتی داشته

چرا قبول نمیکنید ryse گرافیکش عالیه؟:| دیگه حالا چون بازی انحصاری هست که دیگه نباید انقدر در حقش بی انصافی کرد که اخه........! (نظرشخصیم هستا:d)

چرا قبول نمیکنید ryse گرافیکش عالیه؟:| دیگه حالا چون بازی انحصاری هست که دیگه نباید انقدر در حقش بی انصافی کرد که اخه........! (نظرشخصیم هستا:d)
والا من هر چي پستاي قبلي رو خوندم نديدم كسي همچين ادعايي كرده باشه كه Ryse گرافيكش پايينه حداقل 90 در صد پستا چه سوني فن و چه مايكرو فن همه تمجيد گرافيك بوده اتفاقا خود من به شخصه از پايين اومدن پلي گون هاي شخصيت اصلي بازي دفاع كردم نميدونم اين گيف ها و مسخره بازيا در جواب كيه؟؟ منتها درجه فن بازي بايد در سطح نرمال نگه داشته بشه اين كه بياي اول كلي از گرافيك اين بازي تعريف كني بعد هم بياي بقيه بازيا رو ترول كني اين خوب باعث واكنش يه سري ديگه ميشه والاتاپيك داشت شيك پيش ميرفت تا يكي از دوستان تير آغاز جنگ رو شليك كرد اونيكي هم كه اومده تعداد پلي گوناي بدن خودشو ميشمره تاپيك ريخت به هم كلا اينطور به هم ريختن بحث زياد زيبا نيست نبايد ديگران رو برانگيخت كه واكنش نشون بدن

Ryse رو بهترین تیم تکنیکی دنیا داره میسازه Aliens رو چه استدیویی ساخته:-/ یعنی یه مقایسه هایی انجام میدید که باعث بال درآوردن مرغ پخته میشه
اینکه Ryse بهترین گرافیکو بین بازیای لانچ دو تا کنسول داره خیلی چیز واضحیه حتی اگه تریلریم از بازی نمیدیدم با علم به اینکه اسم کرایتک پشت بازیه میشد فهمید که بهترین گرافیکو بین لانچا همین بازی داره کساییم که هنوز قبول ندارن گرافیک بازیو توصیه میکنم یه بار برن تریلر اخری که از بازی اومدرو ببینن باور کنید از نظر گرافیکی بازی نداریم که حتی بتونه بهش نزدیک بشه تو موج اول بازیای نسل بعد اینم باید در نظر داشت که بازی از اون تریلر کامل ترم شده و بازم در جهت بهبود کیفیتش تغییراتی داشته
داداش یه سری هم به crysis 3 بزنی بد نیست ها رو pc setting highest + 1080p بازی کن ببین که نسل بعد یعنی چی .... ryse رو کنسول های نسل بعد هم به نظر بنده از kz shadow fall خیلی عقب تره.

والا من هر چي پستاي قبلي رو خوندم نديدم كسي همچين ادعايي كرده باشه كه Ryse گرافيكش پايينه حداقل 90 در صد پستا چه سوني فن و چه مايكرو فن همه تمجيد گرافيك بوده اتفاقا خود من به شخصه از پايين اومدن پلي گون هاي شخصيت اصلي بازي دفاع كردم نميدونم اين گيف ها و مسخره بازيا در جواب كيه؟؟ منتها درجه فن بازي بايد در سطح نرمال نگه داشته بشه اين كه بياي اول كلي از گرافيك اين بازي تعريف كني بعد هم بياي بقيه بازيا رو ترول كني اين خوب باعث واكنش يه سري ديگه ميشه والاتاپيك داشت شيك پيش ميرفت تا يكي از دوستان تير آغاز جنگ رو شليك كرد اونيكي هم كه اومده تعداد پلي گوناي بدن خودشو ميشمره تاپيك ريخت به هم كلا اينطور به هم ريختن بحث زياد زيبا نيست نبايد ديگران رو برانگيخت كه واكنش نشون بدن

چجوری میخونین؟

گفتم انقدر نگین بازی بخاطر فلان عکس درحد CGI ـه
از نظرمن هیچ چیز خاص و فوق العاده ای ندارن
گرافیک In-Game بازی برای یه بازی Nexgen معمولیه
از این پستا زیاده نمیدونم چجوری میگین چیزی ندیدین:|
و اولین نفری هم که پای Deep Down رو کشید به این تاپیک :
Deep Down رو فراموش نكن علي الخصوص 60 فريم بودنش هم تاييد شده

چجوری میخونین؟

از این پستا زیاده نمیدونم چجوری میگین چیزی ندیدین:|
و اولین نفری هم که پای Deep Down رو کشید به این تاپیک :
من گفتم 90 درصد بلاخره همه جا يه عده پيدا ميشن ولي در مورد اون قسمت كه از من كوت كردي من كجا گفتم كه Ryse گرافيك نداره دوستان فرمودن بهترين گرافيك با فاصله بسيار كه من هم در جواب گفتم نه ديگراني هم هستن حالا اين كجا معني پايين بودن گرافيك رو ميده؟
اينا هم پستاي من تو همين تاپيكه

http://forum.bazicenter.com/thread82696/page3/#post2874852
http://forum.bazicenter.com/thread82696/page3/#post2874894

منتها حرف من اينه كه آسمون ريسمون رو به هم نبافيم ادامه ي دلخوريامون از تاپيكاي ديگه رو هم رو به اينجا منتقل نكنيم

من گفتم 90 درصد بلاخره همه جا يه عده پيدا ميشن ولي در مورد اون قسمت كه از من كوت كردي من كجا گفتم كه Ryse گرافيك نداره دوستان فرمودن بهترين گرافيك با فاصله بسيار كه من هم در جواب گفتم نه ديگراني هم هستن حالا اين كجا معني پايين بودن گرافيك رو ميده؟
اينا هم پستاي من تو همين تاپيكه

http://forum.bazicenter.com/thread82696/page3/#post2874852
http://forum.bazicenter.com/thread82696/page3/#post2874894

منتها حرف من اينه كه آسمون ريسمون رو به هم نبافيم ادامه ي دلخوريامون از تاپيكاي ديگه رو هم رو به اينجا منتقل نكنيم

ما که دو سه صفحه خوندیم همش یکی دو نفر میگفتن بازی گرافیک نداره که بحث به اینجا کشید.
من گفتم اولین نفری که پای DD رو به این تاپیک باز کرد,نگفتم که شما گفتین رایز گرافیکش پایینه(با دقت بخونین) :|
در جواب بقیه حرفتون هم :|

تو نمایشگاه یوروگیمر Ryse رو به چندتا از بچه های گوریلاگیمز نشون دادن باورشون نمیشده که بازی چقدر خوبه!!!

Yes everything we showed at E3 and Gamescom was on kits. From my point of view the development is coming along well and with the optimizations we have put in, I am pretty confident the final game will look better than what we showed at E3. I even had to open the cupboard to prove it to some guys from Guerilla who didn’t believe me. At the demo stations our kits were on top of the cupboard directly connected to the screens, so no way we could have done anything else other than run on kits.

Crytek: Ryse Will Look Better On Xbox One Than It Did At E3

تو نمایشگاه یوروگیمر Ryse رو به چندتا از بچه های گوریلاگیمز نشون دادن باورشون نمیشده که بازی چقدر خوبه!!!

Crytek: Ryse Will Look Better On Xbox One Than It Did At E3
برو بچ GG جوگیر شدن وگرنه از این حرفها نیست !

زمین و زمان دارن از گرافیک بازی تعریف میکنن ببین دیگه در چه حده KZ که قراره حریف RYSE باشه آدمای GG گرافیک بازی باورشون نمیشه . بعد اینجا اقایان سینه چاک میگن در حد انتظارم نبوده یا گرافیک معمولی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or