صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
سوال منو که جواب ندادی ؟!
راستی چه خبر از پروجکت مایلو ؟!!!!!!!!!!!
سوالت قبلا جواب داده بودم
بازی برا عمه xbox one که نبوده که....
حالا مثلا ميخوای تيکه بندازی حداقل توی جمله سازيت يه جملاتی را به کار ببر که خز نشده باشه
آخرشم نفهميدم منظورت از پروجکت چی چی چيه ....

آخرین ویرایش:
سوالت قبلا جواب داده بودم
حالا مثلا ميخوای تيکه بندازی حداقل توی جمله سازيت يه جملاتی را به کار ببر که خز نشده باشه
آخرشم نفهميدم منظورت از پروجکت چی چی چيه ....
الان اون جملات شما درباره کیلزون و سونی خیلی یونیک و ترو تازه بودن ؟!!!!!
اگه آره که من تسلیم .
OK حق با شماست .

الان اون جملات شما درباره کیلزون و سونی خیلی یونیک و ترو تازه بودن ؟!!!!!
اگه آره که من تسلیم .
OK حق با شماست .

شما توی تيکه انداختن .....
وگرنه 100 بار ديگه هم بگم killzone هيچ وقت خز نميشه چون هنوز سونی دار همون اشتباها تکرار ميکنه
و جاش همين جا بود که عنوان کنم

حالا کنجکاو شدم منظورت از پروجکت مايلو چی بود ؟!!!!

شما توی تيکه انداختن .....
وگرنه 100 بار ديگه هم بگم killzone هيچ وقت خز نميشه چون هنوز سونی دار همون اشتباها تکرار ميکنه
و جاش همين جا بود که عنوان کنم

حالا کنجکاو شدم منظورت از پروجکت مايلو چی بود ؟!!!!
قطعا جملاتی که شما بگید خز نمیشه ، هیچوقت هم خز نمیشه ، استاد تیکه انداختن هم هستید بر عکس ما ...
( البته توی ذهن خودتون )
پروجکت مایلو : توی ویکیپدیا این جور راجع بهش نوشتن
خالی بندی متوهمانه سران ماکروسافت برای قالب کردن یکی از محصولات جانبیشان به مشتری .

قطعا جملاتی که شما بگید خز نمیشه ، هیچوقت هم خز نمیشه ، استاد تیکه انداختن هم هستید بر عکس ما ...
( البته توی ذهن خودتون )
پروجکت مایلو : توی ویکیپدیا این جور راجع بهش نوشتن
خالی بندی متوهمانه سران ماکروسافت برای قالب کردن یکی از محصولات جانبیشان به مشتری .
اونش ديگه به من مربوط نميشه چيزی هم در موردش نشنيدم ولی وقتی گفتيد خندم گرفت :))
شما بايد فرق بين گفتمان معمولی و تيکه انداختن را تفکيک کنيد اول

اونش ديگه به من مربوط نميشه چيزی هم در موردش نشنيدم ولی وقتی گفتيد خندم گرفت :))
شما بايد فرق بين گفتمان معمولی و تيکه انداختن را تفکيک کنيد اول
یعنی قبل متنم بنویسم توجه توجه ، تیکه : ... یا گفتمان معمولی : ... :">
پروجکت مایلوهم اگه نمی دونی ، یه پروژه ایه که دست هرچی killzone و CGI از پشت بسته .

نوشته شده توسط armintn;2878608[COLOR=#a52a2a:
]یعنی قبل متنم بنویسم توجه توجه ، تیکه : ... یا گفتمان معمولی : ...[/COLOR] :">
پروجکت مایلوهم اگه نمی دونی ، یه پروژه ایه که دست هرچی killzone و CGI از پشت بسته .
:))منظورم اين هستش که پيش خودتون تفکيک کنيد

لاقل سایز عکسی که گذاشتید رو یه نگاه بندازید...بعد این الان از رو پرده یا صفحه نمایش گرفته نشده؟ اگه نه چرا اینقدر تاره؟
شعور مخاطب؟ خودشون گفتن روی چی نمایش دادن و علامت دکمه یا نشونه دیگه دال که این گیم باشه تو اون دمو ندیدیم.
بعد بازی کپکام هیچ ربطی به سونی نداره!
تنها عنوان نسل بعد؟! یعنی انتظار CG داشتن بعضی از دوستان:-o

یکی از دوستان یه تریلر مخفی دیده گفته فراتر از cg ـه :))

یعنی قبل متنم بنویسم توجه توجه ، تیکه : ... یا گفتمان معمولی : ... :">

داش آرمین حوصله داری وقتت رو هدر میدی.ولش کن.
داری برا کسی توضیح میدی که هنوز نمیدونه کپکام یکی از استودیو های سونی نیست و این دو ربطی به هم ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or