صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
امیدوارم چرندیاتی که crytek سر crysis 3 ردیف کرد و تهشم همه دیدن اینجا تکرار نشه!
انشالله بعد c3 قشنگ فهمیدن که همه چیز گرافیک نیست!

آخرین ویرایش:
چون اولا اصلا منطقی نیست یه کنسول 50 درصد قویتر باشه ، دوما اون 50% فقط اختلاف روی کاغذ GPU بود 1.8 در مقایسه با 1.2 ( که الان شده 1.34 ) و نمیشه به همین بسنده کرد ، ولی مهمترین دلیلی که من فکر میکنم PS4 قویتره همین اختلاف GPU هست .
خب PS4 قویتره یعنی ممکنه 1% قویتر باشه ممکنه 40% !
همین کارت گرافیک که دلیل اصلیت برای قویتر بودنه توی بنچمارک DF حدود 20% قویتر ظاهر شده بود یعنی در صورتی که همه چی(cpu ram واینا) مساوی باشه 20% ps4 بیشتر فریم میده ; در صورتی که One یه تعداد پردازنده اضافی داره و CPU قویتری هم داره! یعنی به نظر من تفاوت حداکثر 20%ــه
Also, we find that despite having a 50 per cent boost in computational power, average frame-rates on our PS4 equivalent are only 19.3 per cent ahead of our "Xbox One" (42.6fps vs. 35.7fps).
از روی عدد خالی نمیشه گفت که PS4 مثلا 40% قویتره باید تو واقعیت دید .فکر نکنم کسی هم ادعا کرده باشه One قویتره ,بیشتر به این 50% گیر بودیم.

یادته سر Crysis 2 میگفتی "رو کنسول بوقی بیش نیست" ؟:-/ :دی

اولین شاتی که از Crysis 2 روی کنسول منتشر شد بوق هم واسش زیاد بود ( یدونه شات بود که خیلی داغون بود ) من اونموقع گفتم بوقی بیش نیست ، نظر من بعد از بازی کردن Crysis 2 موجوده . ( واااااای تو باز سوتی گرفتی #:-s بیشتر تلاش کن )

خب PS4 قویتره یعنی ممکنه 1% قویتر باشه ممکنه 40% !
همین کارت گرافیک که دلیل اصلیت برای قویتر بودنه توی بنچمارک DF حدود 20% قویتر ظاهر شده بود یعنی در صورتی که همه چی(cpu ram واینا) مساوی باشه 20% ps4 بیشتر فریم میده ; در صورتی که One یه تعداد پردازنده اضافی داره و CPU قویتری هم داره! یعنی به نظر من تفاوت حداکثر 20%ــه

از روی عدد خالی نمیشه گفت که PS4 مثلا 40% قویتره باید تو واقعیت دید .فکر نکنم کسی هم ادعا کرده باشه One قویتره ,بیشتر به این 50% گیر بودیم.

اول اینکه اصلا صحبت در مورد درصد مسخره ست ، اختلاف اعداد و ارقام روی کاغذ میتونه به شما یه عدد ثابت بده که مثلا 20 درصد اختلاف باشه ، ولی در عمل روی بازیها به هیچ وجه مشخص نمیشه . شما الان 2 تا کارت گرافیک مختلف رو که مشخصاتشون 20 درصد با هم اختلاف داره رو روی یک سیستم یکسان بذار و تست کن . در یک بازی ممکنه 30 فریم فرقشون باشه در یک بازی دیگه 5 فریم ! یا حتی مثلا در یک بازی با رزولوشن 1080 فرقشون 15 فریم باشه ولی همون بازی با رزولوشن 720 فرقشون مثلا 10 فریم ! پس صحبت در مورد درصد رو من اصلا قبول ندارم .

در مورد قسمت بولد شده هم والا همه بحث من با شخصی به نام Gartall هست که عمیقا اعتقاد داره که X1 قویتره و باید قویتر باشه و اصلا امکان نداره قویتر نباشه چون MS پولداره ! حالا شماها رو نمیدونم .

راستی شما آقایون منطقی و مخصوصا آقای DieDie که بسیار باکمالات هستند هیچ نظری در مورد صحبت دوستتون در زمینه مقایسه X1 با PC های High End ندارید ؟! اگه مثلا الان یک PS فن همین صحبت های ایشون رو میفرمودند دقیقا چه برخوردی میکردید ؟!

راستی شما آقایون منطقی و مخصوصا آقای DieDie که بسیار باکمالات هستند هیچ نظری در مورد صحبت دوستتون در زمینه مقایسه X1 با PC های High End ندارید ؟! اگه مثلا الان یک PS فن همین صحبت های ایشون رو میفرمودند دقیقا چه برخوردی میکردید ؟!

والا من این دو صفحه آخری که دارین بحث میکنید هرچی گشتم پستی پیدا نکردم که این بنده خدا X1 رو با پی سی های اند مقایسه کرده باشه .
اگه منظور شما این پسته که داره حرفای مایکروسافت رو از سایت Xbox.com نقل و قول میکنه:

http://forum.bazicenter.com/thread82696/page20/#post2904372

Xbox One is the perfect balance of power and performance. In addition to Xbox One’s revolutionary architecture, the combination of its CPU, GPU and ESRAM is like having a supercomputer in your living room. But raw power is nothing without speed. So the Xbox One uses its power more effectively, creating lightning fast experiences unlike anything you’ve had before

ترجمه:
xbox one یک بالانس بی نقص از قدرت و کاراییه. علاوه بر معماریه انقلابیه ایکس باکس وان ، ترکیب CPU و GPU و ESRAM مثل اینه که شما یک ابر کامپیوتر تو اتاق نشیمن دارین. قدرت خام بدون سرعت هیچ معنی ای نداره. بنابراین ایکس باکس وان از قدرتش به صورت موثرتر استفاده میکنه ، تجربه های برق آسا خلق میکنه که شبیه هیچ چیزی که قبلا داشتین نیست.

به نظر من این نوشته ربطی به مقایسه با PC های اند نداره چون اصلا مقایسه ای داخلش انجام نشده.
اون اشارشون به ابر کامپیوتر هم خودشون در بارش توضیح دادن که معماری چیپ داخل Xbox one بر پایه معماری ابرکامپیوترها بنا شده و در اون بیشتر روی مبحث گردش داده ها تمرکز شده.اصلا قصدشون مقایسه توان xbox one با یه ابر کامپیوتر نیست و فقط دارن به نوع معماریشون اشاره میکنن که هدف بهره وری بالاتر هست.

62476965846973537161.jpg

- - -ویرایش - - -

خلاصه کلام منکه چیزی پیدا نکردم ولی اگه فرخ اومده X1 رو PC ها اند مقایسه کرده باید بگم :
فرخ جان اشتباه نکن :d

آخرین ویرایش:
با کدوم منطق ، تو منطقت اینه که چون MS شرکت قدرتمندتری هست و پولدارتره و ... پس باید کنسولش قویتره باشه و اصلا نمیشه کنسولش ضعیفتر باشه ! این حرف خودته دقیقا ! من در قبال همچین منطقی هیچ حرفی ندارم بزنم .
در مورد GDDR5 من عملکرد 8GB رم یکپارچه GDDR5 رو بهتر از 8GB رم DDR3 به همراه 32 مگ ESRAM میدونم ! من هم فکر میکنم اینجوری منطقی تره ! GPU ش هم که روی کاغذ PS4 بهتره و من به همین سادگی نتیجه میگیرم PS4 قویتره ! من با اعداد و ارقام سروکار دارم چون تخصصی در زمینه شناخت این تکنولوژی هایی که MS در سخت افزارش بکار برده ندارم ، و فکر میکنم امثال ESRAM و DME و ... تاثیرشون در حدی نیست که بتونه X1 رو به کنسول قویتر تبدیل کنه . تو هم تخصصی نداری و تو هم نمیدونی این تکنولوژی ها واقعا چی هستن و چه تاثیری دارن ، فقط طبق همون منطقت میگی MS پول خرج کرده بابت اینا در نتیجه خیلی خفنن !

چون اولا اصلا منطقی نیست یه کنسول 50 درصد قویتر باشه ، دوما اون 50% فقط اختلاف روی کاغذ GPU بود 1.8 در مقایسه با 1.2 ( که الان شده 1.34 ) و نمیشه به همین بسنده کرد ، ولی مهمترین دلیلی که من فکر میکنم PS4 قویتره همین اختلاف GPU هست .
اهان وقتی پس n تا سایت میگه همین esram روی کاغذ بهتره چرا قبول نداری تشریف بفرما شما از amd و .............بیشتر میدونی ؟!
واسه توضیح بفرما وقتی gddr5 حاضر تو بازار هست پس چرا رفته طرف esram ؟! بفرما گاگول تشریف داشته ؟!
من تخصصی ندارم ولی تخصص این را دارم که حرف خود amd را بیارم که میگه تاثیر esram وحشتناک هست ! نگفته زیاد حتی خوب بلکه گفته بسیار زیاد !
مهمترین قسمت نمیدونم چرا متوجه نمیشی ؟ وقتی میگه بالانس یعنی چی ؟ همه چی قدرت خام نیست مایکرو خودش میگه قدرت x1 حداکثرش داره استفاده میشه !
قضیه دوم هر سایتی داره میگه gpu تو ps4 قویتره روی کاغذ درست ولی شما چرا نمیخوای قبول کنی مایکرو کنارپردازنده های اصلی پردازنده های کمی داره که ps4 نداره ! چون میبینم بی تفاوت داری از روش رد میشی میشه راحت نتجه گرفت حکم هویج دارند از نظر شما ! اینطور نیست ؟! حرف تو مثل اینه چون قدرت و مشخصات موتور یه ماشین بیشتره پس در عمل هم سریع تر میره ؟!
در نهایت این حرف خود AMD قبول داری که خودش هر دو پردازنده سونی و مایکرو را ساخته ؟!
I worked on modifications to the core graphics blocks. So there were features implemented because of console customers. Some will live on in PC products, some won't.
At least one change was very invasive, some moderately so. That's all I can say.
I would wager, that when the ESRAM is used effectively, the performance of the Xbox One's graphics subsystem will far an away outstrip any of those discrete parts you mention

بله منطق من اینه وقتی کسی بیشتر خرج میکنه و وقتی همون تکنولوژِی که وجود داره بجاش میره تکنولوژی اینده را انتخاب میکنه و دقیقا معماری پردازنده اینده را تشکیل میده ! 100 البته پس چیز بهتری هست ! منطق من میگه دنیا در حال پیشرفته !
و این یه فکت هست سونی اصلا و ابدا در حد دارایی مایکرو نیست که بخواد روی پروژه های گران قیمت سرمایه گزاری کنه و تکنولوژی بدون سرمایه گذاری عظیم بدست نمیاد fact ! مگر اینکه شما فکر کنی تو سونی همه انیشتین هستند و بدون هزینه فقط تکنولوژِی خفن تولید میکنند !

منطق تو کلا برای من خیلی جالبه تا دیروز میگفتی یه استودیوی tp نمیتونه مثل fp عمل کنه ! ولی الان مگه GG از استودیوهای FP نیست ؟ همین دیروز هر دو نمایش داشتند کدوم بهتره ؟

یادم میاد تو تاپیک بهترین گرافیک نسل که من داشتم در مورد RAGE بحث میکردم گفتم وقتی میتونه 60 فریم اینطوری عمل کنه ببین دیگه 30 فریم چی میخواد بشه ؟ بعد قشنگ برگشتی گفتی من نمیدونم دیگه تو حالت 30 فریم بیشتر از کاری که ND روی انچارتد 3 انجام داده دیگه مگه میشه کار بهتر دیگه انجام داد ؟! یعنی علنا داشتی ND را خدا میکردی که تو حالت 30 فریم بازی ها نمیشه کار بهتری نسبت به انچارتد 3 انجام داد و اگه RAGE همون 30 فریم بود باز انچارتد 3 بهتر بود !

اینه که تا زمانی اون چشمه خدایی را از سونی و استودیوهاش برنداری منطق من خیلی بی منطقه برات !

آخرین ویرایش:
دوستان PC باز که در این ضمینه سررشته دارن بیان بگن همچین گرافیکی رو بخوای رو PC اجرا کنی به چه کارتی نیاز داره..؟

http://www.bilder-upload.eu/upload/f7a552-1382123780.jpg

الان میان میگن 8800 حدود 32 فریم میده..:d

همون کارتی که توی E3 باهاش بازی رو اجرا کردن؟! :-/
خوبه اولین نمایش بازی روی PC بودا!

اینقدر به این بازی فورزا و اجرا شدنش در 1080 دلخوش نباش بازی ریسینگ چقدر میتونه سنگین باشه که بخواد حالا 1080 اجرا نشه
من این وسط بیطرفم اما همین حرف شما نشون میده از منطق کمی برخورداری! اگه سنگین نیست چرا مثلا dc 30 فریم اجرا شد؟
درکل چیزی که مشخصه کنسول سونی قویتره و اینو میتونید در اینده رو بازی های انحصاری سونی تجربه کنید.
من کاری ندارم که در آینده حرفتون درسته یا نه اما اینکه بر اساس آینده منطق بچینیم و منبع حرفمون رو آینده بزاریم جالب نیست و به دور از منطقه!
منطق اینه که من اگر حرف از قدرت گرافیکی میزنم به همین بازیهایی که معرفی شدن نگاه کنم! اگه بخوایم با این دید نگاه کنیم فعلا که x1 قویتر بوده! مگر اینکه به قول شما در آینده دور ps4 چیز دیگه ای رو اثبات کنه که البته هنوز نکرده

من این وسط بیطرفم اما همین حرف شما نشون میده از منطق کمی برخورداری! اگه سنگین نیست چرا مثلا dc 30 فریم اجرا شد؟

من کاری ندارم که در آینده حرفتون درسته یا نه اما اینکه بر اساس آینده منطق بچینیم و منبع حرفمون رو آینده بزاریم جالب نیست و به دور از منطقه!
منطق اینه که من اگر حرف از قدرت گرافیکی میزنم به همین بازیهایی که معرفی شدن نگاه کنم! اگه بخوایم با این دید نگاه کنیم فعلا که x1 قویتر بوده! مگر اینکه به قول شما در آینده دور ps4 چیز دیگه ای رو اثبات کنه که البته هنوز نکرده

به نظر من قدرت کنسول ها زیاد فرقی باهم نمیکنه
تو بازی لانچ یه Ryse گرافیک درست درمون داره و یه کیلزون . دیگه چه بازی هستش که الان شما متوجه برتری شدی.
کیلزون هم اخرین تریلری که ازش دیدم بسیار گرافیک بالایی داشت + محیط بزرگتر + تخریب پذیری
تا هر دو عرضه نشه و تجربه نشن نمیشه نظر داد . بقیه این حرفا هم که اینجا میبینی در واقع غش و ضعف بیخودیه

منطق گارتالی : الان پُز ـه چی رو میدین با ryse ؟ سال بعد و سالای بعد از اون گرافیکای خرتر از ryse میاد پس رایز همچین ...ای هم نیست :دی

سرنی PS4 رو با PC مقایسه کرد مسخره شد حتی اون بحث قدرت هم نکرده بود ولی ماکرو داره قدرت X1 رو بالاتر از High End PC میدونه تکبیر گفته میشه اینجا و کسی هم مسخره نمیکنه . بعدم به همدیگه دلداری میدن که "حوصله داری جواب میدی" مشکل از نیما هست که جواب شما رو داره میده تو این تاپیک :دی

آخرین ویرایش:
تو بازی لانچ یه Ryse گرافیک درست درمون داره و یه کیلزون
فورتزا 5 هم کشک؟؟؟؟
کیلزون مشکلش اینه تخریب پذیریش کمه محیط هاش هم شدیدا کوچیکه! حتی مپهای آنلاینشم خیلی کوچیکه
مثلا این یکی از مپهای kz2 , 3 هست:
mp2-painted-overview.jpg
اینم که shadow fall:
killzone-shadowfall-multiplayer.jpg

مشکل کیلزون همیشه همین محیط کوچیکش و داستان سطحی و معمولیشه! باز ryse محیط هاش وضعیت خیلی بهتری داره:
03e7eb0d-2ccc-408c-a64a-37f92203a887.jpg

فورتزا 5 هم کشک؟؟؟؟
کیلزون مشکلش اینه تخریب پذیریش کمه محیط هاش هم شدیدا کوچیکه! حتی مپهای آنلاینشم خیلی کوچیکه
مثلا این یکی از مپهای kz2 , 3 هست:
mp2-painted-overview.jpg
اینم که shadow fall:
killzone-shadowfall-multiplayer.jpg

مشکل کیلزون همیشه همین محیط کوچیکش و داستان سطحی و معمولیشه! باز ryse محیط هاش وضعیت خیلی بهتری داره:
03e7eb0d-2ccc-408c-a64a-37f92203a887.jpg
دوست عزيز عكسي كه از كيلزون گذاشتين مربوط به بخش مالتي پلير هست.
ضمنا شما فكر كنم نمايش جديد بازي رو كه سايت gt پخش كرد و بيشتر از سينگل بازي بود رو نديدي چون به شدت محيط وسيع بود ....تازه تريلر gt كيفيت ويديوش پايين هم بود ولي بااين حال گراف بخش سينگلش عالي به نظر ميرسيد.
در ثاني kz يه بازيه 1080p هست و ryse يه بازيه 900p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or