با کدوم منطق ، تو منطقت اینه که چون MS شرکت قدرتمندتری هست و پولدارتره و ... پس باید کنسولش قویتره باشه و اصلا نمیشه کنسولش ضعیفتر باشه ! این حرف خودته دقیقا ! من در قبال همچین منطقی هیچ حرفی ندارم بزنم .
در مورد GDDR5 من عملکرد 8GB رم یکپارچه GDDR5 رو بهتر از 8GB رم DDR3 به همراه 32 مگ ESRAM میدونم ! من هم فکر میکنم اینجوری منطقی تره ! GPU ش هم که روی کاغذ PS4 بهتره و من به همین سادگی نتیجه میگیرم PS4 قویتره ! من با اعداد و ارقام سروکار دارم چون تخصصی در زمینه شناخت این تکنولوژی هایی که MS در سخت افزارش بکار برده ندارم ، و فکر میکنم امثال ESRAM و DME و ... تاثیرشون در حدی نیست که بتونه X1 رو به کنسول قویتر تبدیل کنه . تو هم تخصصی نداری و تو هم نمیدونی این تکنولوژی ها واقعا چی هستن و چه تاثیری دارن ، فقط طبق همون منطقت میگی MS پول خرج کرده بابت اینا در نتیجه خیلی خفنن !
چون اولا اصلا منطقی نیست یه کنسول 50 درصد قویتر باشه ، دوما اون 50% فقط اختلاف روی کاغذ GPU بود 1.8 در مقایسه با 1.2 ( که الان شده 1.34 ) و نمیشه به همین بسنده کرد ، ولی مهمترین دلیلی که من فکر میکنم PS4 قویتره همین اختلاف GPU هست .
اهان وقتی پس n تا سایت میگه همین esram روی کاغذ بهتره چرا قبول نداری تشریف بفرما شما از amd و .............بیشتر میدونی ؟!
واسه توضیح بفرما وقتی gddr5 حاضر تو بازار هست پس چرا رفته طرف esram ؟! بفرما گاگول تشریف داشته ؟!
من تخصصی ندارم ولی تخصص این را دارم که حرف خود amd را بیارم که میگه تاثیر esram وحشتناک هست ! نگفته زیاد حتی خوب بلکه گفته بسیار زیاد !
مهمترین قسمت نمیدونم چرا متوجه نمیشی ؟ وقتی میگه بالانس یعنی چی ؟ همه چی قدرت خام نیست مایکرو خودش میگه قدرت x1 حداکثرش داره استفاده میشه !
قضیه دوم هر سایتی داره میگه gpu تو ps4 قویتره روی کاغذ درست ولی شما چرا نمیخوای قبول کنی مایکرو کنارپردازنده های اصلی پردازنده های کمی داره که ps4 نداره ! چون میبینم بی تفاوت داری از روش رد میشی میشه راحت نتجه گرفت حکم هویج دارند از نظر شما ! اینطور نیست ؟! حرف تو مثل اینه چون قدرت و مشخصات موتور یه ماشین بیشتره پس در عمل هم سریع تر میره ؟!
در نهایت این حرف خود AMD قبول داری که خودش هر دو پردازنده سونی و مایکرو را ساخته ؟!
I worked on modifications to the core graphics blocks. So there were features implemented because of console customers. Some will live on in PC products, some won't.
At least one change was very invasive, some moderately so. That's all I can say.
I would wager, that when the ESRAM is used effectively, the performance of the Xbox One's graphics subsystem will far an away outstrip any of those discrete parts you mention
بله منطق من اینه وقتی کسی بیشتر خرج میکنه و وقتی همون تکنولوژِی که وجود داره بجاش میره تکنولوژی اینده را انتخاب میکنه و دقیقا معماری پردازنده اینده را تشکیل میده ! 100 البته پس چیز بهتری هست ! منطق من میگه دنیا در حال پیشرفته !
و این یه فکت هست سونی اصلا و ابدا در حد دارایی مایکرو نیست که بخواد روی پروژه های گران قیمت سرمایه گزاری کنه و تکنولوژی بدون سرمایه گذاری عظیم بدست نمیاد fact ! مگر اینکه شما فکر کنی تو سونی همه انیشتین هستند و بدون هزینه فقط تکنولوژِی خفن تولید میکنند !
منطق تو کلا برای من خیلی جالبه تا دیروز میگفتی یه استودیوی tp نمیتونه مثل fp عمل کنه ! ولی الان مگه GG از استودیوهای FP نیست ؟ همین دیروز هر دو نمایش داشتند کدوم بهتره ؟
یادم میاد تو تاپیک بهترین گرافیک نسل که من داشتم در مورد RAGE بحث میکردم گفتم وقتی میتونه 60 فریم اینطوری عمل کنه ببین دیگه 30 فریم چی میخواد بشه ؟ بعد قشنگ برگشتی گفتی من نمیدونم دیگه تو حالت 30 فریم بیشتر از کاری که ND روی انچارتد 3 انجام داده دیگه مگه میشه کار بهتر دیگه انجام داد ؟! یعنی علنا داشتی ND را خدا میکردی که تو حالت 30 فریم بازی ها نمیشه کار بهتری نسبت به انچارتد 3 انجام داد و اگه RAGE همون 30 فریم بود باز انچارتد 3 بهتر بود !
اینه که تا زمانی اون چشمه خدایی را از سونی و استودیوهاش برنداری منطق من خیلی بی منطقه برات !