صحبتهای Crytek در مورد جزئیات گرافیک Ryse.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
59347712304286902021.jpg

Cevat Yerli توضیح داد که چگونه اونها در حال استفاده از قدرت Xbox one و Cry engine برای نمایش یک بازی خیره کننده در Ryse پسر روم هستن.
یرلی نشون داد که چطوری بازی از نور پردازی کاملا ریل تایم پشتیبانی میکنه و Cry Engine از همون غالب و فرمتی که فیلمهای سینمایی جلوه های ویژه رو اجرا میکنن پشتیبانی خواهد کرد ، به این معنی که توسعه دهنده های بازی به راحتی میتونن داشته هاشون رو به انجین بازی وارد کنن کاراکتر مدلها در Ryse داری 680 نقطه انعطاف هستن که فقط 180 تای اونها بر روی صورت کاراکترها هست .
بازی از یک نوع نورپردازی نرم بر روی چهره که اساسا شبیه نور پردازی پرتره (تصویر برداری از چهره ) هست به همراه روشنایی مبتنی بر جسم و سایه پشتیبانی میکنه.
Ryse در حال حاضر خیره کننده به نظر میرسه و همه صحنه های سینمایی داخل بازی به صورت ریل تایم توسعه داده شدن و هیچ مدل اختصاصی برای اونها نیاز نیست.تمام صحنه های سینمایی داخل بازی در یک استودیوی موشن کپچر توسط Imaginarium و در خلال 4 هفته فیلمبرداری شدن.اونها از یک کارگردان انیمیشن و بدل کار حرفه ای مرد در استودیوی شاهکار ضبط حرکاتشون استفاده کردن.
همچنین یرلی نشون داد که Ryse به صورت ریل تایم چیزی رو نمایش میده که سه سال پیش برای ساختن یک CGI با اون کیفیت ساعتها برای رندر تنها یک فریم اون زمان نیاز بود!
اونها همچنین مشغول استفاده از سطح پیشرفته ای از تکنیکهایی هستن که جزئیات رو از کاراکترهایی که از دوربین دور میشن کاهش میده.او همچنین به ستایش از قدرت Xbox one پرداخت و گفت ترکیب قدرت Cryengine و Xbox one به اونها این اجازه رو داده که شیوه های فیلم سازی رو به صورت ریل تایم در Ryse به کار بگیرن.

منبع:
http://gamingbolt.com/crytek-details-ryse-graphics-full-real-time-lighting-advanced-level-of-details-praises-xbox-one

02509904203701129623.jpg

آخرین ویرایش:
الان دیگه تموم شد همه چی ؟! پیروز شدید ؟!
نه میخواستم اون چیزهای حکم هویج را براتون نشون بدم مثلا DDR3 تاریخ گذشته ;;) عیب نداره این چیزها سونی بره برای تبلیغات کنسولش از بازیسازهای کوچیک براشون PS4 مفت بده و اونها هم زوق مرگ بشن از شادی بگن وای GDDR5 عجب چیزیه ! یا از بازیسازهای گمنام کمک بگیره :)
ولی مایکروسافت داره با بازیهاش به صورت چیزی که میبینی و بصریتی نشون میده !
باشد در اینده بیشتر میدونی که وقتی مایکرو 3 میلیارد دلار هزینه میکنه بلد بود مثل سونی بیاد از تکنولوژی های حاضر استفاده کنه و عقلش حداقل تو این بابت بیشتر از سونی بوده .

از قدیم گفتن سالی که نیکوست از بهارش پیداست :) این اولش هست و لانچ تایتل و یه استودیوی TP بقیش بماند .............
البته اینها تا زمانی درسته که خود سرنی تائید کنه ;;)

بازم میگم وقتی مایکرو میگه کنسول ما به قدری بالانس هست که کارایش در حد یه سوپر PC خفن هست الان داره دیده میشه ! خفن ترین گرافیکی که تو هیچ سیستمی دیده نشده ! به قول کرایتک که خودش هم گفته بزرگترین دستاوردی هست که تا کنون انجام دادیم .

فکر کنم مایکرو این اخر سر درایور و اپدیت نهایی کنسولش را به کرایتک داده و کرایتک قشنگ از خجالت کنسول X1 در اومده .

بالاخره اون 3 میلیارد دلار هزینه ساخت کنسول اینجا نشون میده که چقدر نقش هویج بازی میکرد ;;)

تو تصورم نمیگنجه که گیرز 4 چه هیولایی میتونه باشه یا مثلا همین هیلو جدید ؟! خیی دوست دارم اون کله مبارک مارکوس فینکس تو این نسل چطوری میشه .

یه چیزی رو همیشه بدون ، بازی اگه قرار باشه برای PC و با توجه به قابلیتهای PC ساخته بشه ، کلا کنسولها خیلی خیلی زود تاریخ گذشته میشن ! پس فکر نکن اگه همچین گرافیکی دیده نشده دلیلش اینه که X1 مثل یک سوپرکامپیوتره ! همون کرایسیس 1 سال 2007 ساخته شد و چند سال بعدش نتونستن نسخه کنسولیش رو مثل حداکثر تنظیمات PC بسازن ! توروخدا هرکاری میکنید کنسول رو با PC High End مقایسه نکنید ، من خودم هیچ علاقه ای به PC Gaming ندارم و اصلا حتی بلد نیستم با موس و کیبورد بازی کنم ! ولی دلیل نمیشه آدم یه سری حقایق تابلو رو نادیده بگیره !
( جالبه بعد دوستاتون میان میگن سونی گفته ما قویترین پلتفرم بازی رو ساختیم و در نتیجه منظورش PC هم بود و شروع میکنن به ترول کردن ! ولی نمیدونم اینجور موقع ها چرا مشکلی ندارن با این حرفا !! )

نه میخواستم اون چیزهای حکم هویج را براتون نشون بدم مثلا DDR3 تاریخ گذشته ;;) عیب نداره این چیزها سونی بره برای تبلیغات کنسولش از بازیسازهای کوچیک براشون PS4 مفت بده و اونها هم زوق مرگ بشن از شادی بگن وای GDDR5 عجب چیزیه ! یا از بازیسازهای گمنام کمک بگیره :)
ولی مایکروسافت داره با بازیهاش به صورت چیزی که میبینی و بصریتی نشون میده !
باشد در اینده بیشتر میدونی که وقتی مایکرو 3 میلیارد دلار هزینه میکنه بلد بود مثل سونی بیاد از تکنولوژی های حاضر استفاده کنه و عقلش حداقل تو این بابت بیشتر از سونی بوده .

البته اینها تا زمانی درسته که خود سرنی تائید کنه ;;)

اولا این حرفا که X1 ضعیفه و هویجه و ... من از کسی نشنیدم ، اینا حرفایی هست که خودتون دوست دارید از یکی مثل من بشنوید که بتونید ترول کنید ، اینقدر تکرار کردید که رفته تو ناخداگاهتون ! مثل اون قضیه سرنی هر چی بگه درسته یا اینکه 50% قویتر بودن !!! این بچه گانه ترین کار ممکنه که تو بیای یه داستان از خودت بسازی و هرجا کم آوردی یا خواستی شیرین بشی اونو بذاری تو دهن طرف مقابل و با خودت حال کنی !! که چی ؟!
دوما الان کرایتک اومده یه بازی انحصاری برای X1 ساخته ... کرایتک چه شرکتیه ؟ کرایتک شرکتی است که مهمترین موضوع در ساخت بازیهاش گرافیکه . اینو با ساختن کرایسیسهای نسل قبل بخوبی نشون داده و انجین خیلی قدرتمندی هم در زمینه ی گرافیک داره . خب مسلمه بازی ای که میسازه تازه اونم بصورت انحصاری باید فوق العاده باشه . ولی این اصلا دلیل نمیشه که همه چی رو تموم شده بدونیم !

آخرین ویرایش:
یه چیزی رو همیشه بدون ، بازی اگه قرار باشه برای PC و با توجه به قابلیتهای PC ساخته بشه ، کلا کنسولها خیلی خیلی زود تاریخ گذشته میشن ! پس فکر نکن اگه همچین گرافیکی دیده نشده دلیلش اینه که X1 مثل یک سوپرکامپیوتره ! همون کرایسیس 1 سال 2007 ساخته شد و چند سال بعدش نتونستن نسخه کنسولیش رو مثل حداکثر تنظیمات PC بسازن ! توروخدا هرکاری میکنید کنسول رو با PC High End مقایسه نکنید ، من خودم هیچ علاقه ای به PC Gaming ندارم و اصلا حتی بلد نیستم با موس و کیبورد بازی کنم ! ولی دلیل نمیشه آدم یه سری حقایق تابلو رو نادیده بگیره !
( جالبه بعد دوستاتون میان میگن سونی گفته ما قویترین پلتفرم بازی رو ساختیم و در نتیجه منظورش PC هم بود و شروع میکنن به ترول کردن ! ولی نمیدونم اینجور موقع ها چرا مشکلی ندارن با این حرفا !! )
اینکه این حرف را وقتی خود مایکروسافت میگه و از جمله مهمتر وقتی خود کرایتک میگه دیگه برای من مظلوم حرفی نمیمونه :(

مشکل تو اینه فکر میکنی همه چی اعداد و ارقام هست ولی یکمی بری بشینی این مقاله هایی که در مورد سخت افزار X1 نوشتن و ببینی این ESRAM و DME و 15 تا پردازنده اختصاصی که برای صدا و گرافیک طراحی شدند و این را بدونی که تا الان روی هیچ سیستمی پیداه نشده ! و باعث میشه به صورت وحشتناکی از سیستم بهره وری بشه خب کاملا معلومه کارایش میشه در حد همون چیزی که میگن !
از طرفی خود مایکرو چون خدای نرم افزار هست و کد نویسی و ... و بزرگترین API اختصاصی را هم داره قشنگ میدونه براش چی بسازه ! از طرفی برو ببین DX11.2 چه قابلیتهایی میتونه داشته باشه و یکی از سیاست های مایکرو همینه که سخت افزاری ساخته که کد به کد DX11.2 را میتونه عملی کنه در اسونترین روش .

تازه این چیزها داره در عمل هم دیده میشه ! همین بازی BF4 که استودیوش هم ادعا میکنه از PC و قدرتش داریم استفاده میکنیم یا همین انجین UE4 که باهاش تک دمو نشون میدند روی PC ها با قدرت وحشتناک ! الان قشنگ بشین ببین بازیه RYSE روی X1 چقدر فاصله دارن باهاش ؟! یعنی قشنگ همین الان BF4 میشوره میزاره کنار و قشنگ داره با تک دموی UE4 رقابت میکنه . چیزی که علنا اثبات میشه .

آخرین ویرایش:
دیدم حرف پیروزی و این چیزا اومد وسط یاد مصاحبه سازنده های Xbox one با یوروگیمر افتادم اندرو گوسن یه حرف خیلی باحالی تو مصاحبش زده بود که میخواستم تو تاپیک Xbox one دربارش صحبت کنم ولی حالا اینجا نقل و قولش میکنم!

The biggest thing in terms of the number of compute units, that's been something that's been very easy to focus on. It's like, hey, let's count up the number of CUs, count up the gigaflops and declare the winner based on that.

هی ، اجازه بدین تعداد CU هارو ببریم بالا گیگافلاپس رو ببریم بالا و اعلام کنیم برنده شدیم!

اولا این حرفا که X1 ضعیفه و هویجه و ... من از کسی نشنیدم ، اینا حرفایی هست که خودتون دوست دارید از یکی مثل من بشنوید که بتونید ترول کنید ، اینقدر تکرار کردید که رفته تو ناخداگاهتون ! مثل اون قضیه سرنی هر چی بگه درسته یا اینکه 50% قویتر بودن !!! این بچه گانه ترین کار ممکنه که تو بیای یه داستان از خودت بسازی و هرجا کم آوردی یا خواستی شیرین بشی اونو بذاری تو دهن طرف مقابل و با خودت حال کنی !! که چی ؟!
دوما الان کرایتک اومده یه بازی انحصاری برای X1 ساخته ... کرایتک چه شرکتیه ؟ کرایتک شرکتی است که مهمترین موضوع در ساخت بازیهاش گرافیکه . اینو با ساختن کرایسیسهای نسل قبل بخوبی نشون داده و انجین خیلی قدرتمندی هم در زمینه ی گرافیک داره . خب مسلمه بازی ای که میسازه تازه اونم بصورت انحصاری باید فوق العاده باشه . ولی این اصلا دلیل نمیشه که همه چی رو تموم شده بدونیم !
خب حالا این یه چیزی شد !

ولی خب من یه سوال دارم خودت باور داری PS4 اون چیزی که میگن از X1 قویتر باشه ؟! منطق من میگه چرا باید مایکرو راه روش خیلی ساده را ول کنه بره اینهمه چیپ اختصاصی بسازه و میلیارد ها دلار هزینه کنه که چی ؟ من اعتقاد دارم اون شرکتی پول زیاد داره و هزینه زیاد میکنه در اکثر موارد پیروز میدان هست . وقتی میبینم داره سالها روی پردازنده های مخصوص با شرکت AMD و IBM و همکاری میکنه همه اینها باید جوابگو باشه .
برو عملکرد GPU کنسول X1 را از زبان خود کارمندای AMD ببین یعنی خودشون هم نمیدونند؟ یعنی تا همین حدش هم که AMD بگه کافیه چون برای هر دوشرکت GPU ساخته و نمیتونه برتریت را به یکی بده ولی چیزی که در مورد X1 گفتند نشون میده کنسول X1 عملکرد خارق العاده ای داره .

اینکه این حرف را وقتی خود مایکروسافت میگه و از جمله مهمتر وقتی خود کرایتک میگه دیگه برای من مظلوم حرفی نمیمونه :(

مشکل تو اینه فکر میکنی همه چی اعداد و ارقام هست ولی یکمی بری بشینی این مقاله هایی که در مورد سخت افزار X1 نوشتن و ببینی این ESRAM و DME و 15 تا پردازنده اختصاصی که برای صدا و گرافیک طراحی شدند و این را بدونی که تا الان روی هیچ سیستمی پیداه نشده ! و باعث میشه به صورت وحشتناکی از سیستم بهره وری بشه خب کاملا معلومه کارایش میشه در حد همون چیزی که میگن !
از طرفی خود مایکرو چون خدای نرم افزار هست و کد نویسی و ... و بزرگترین API اختصاصی را هم داره قشنگ میدونه براش چی بسازه ! از طرفی برو ببین DX11.2 چه قابلیتهایی میتونه داشته باشه و یکی از سیاست های مایکرو همینه که سخت افزاری ساخته که کد به کد DX11.2 را میتوهن عملی کنه در اسونترین روش .

تازه این چیزها داره در عمل هم دیده میشه ! همین بازی BF4 که استودیوش هم ادعا میکنه از PC و قدرتش داریم استفاده میکنیم یا همین انجین UE4 که باهاش تک دمو نشون میدند روی PC ها با قدرت وحشتناک ! الان قشنگ بشین ببین بازیه RYSE روی X1 چقدر فاصله دارن باهاش ؟! یعنی قشنگ همین الان BF4 میشوره میزاره کنار و قشنگ داره با تک دموی UE4 رقابت میکنه . چیزی که علنا اثبات میشه .

ایول .... با این حساب PS4 که کلا مالید به الک ! فکر کنم باید بریم تو کار مقایسه X1 با Corei7 4960X + 3way SLI Titan . که به احتمال زیاد در نهایت X1 برنده ست چون این سیستمه که گفتم بازی ای مثل Ryse نداره و تازه ESRAM و DME اینا هم نداره !!
اینجاست که میگن آدمو سگ بگیره ، ولی جو نگیره !

خب حالا این یه چیزی شد !

ولی خب من یه سوال دارم خودت باور داری PS4 اون چیزی که میگن از X1 قویتر باشه ؟! منطق من میگه چرا باید مایکرو راه روش خیلی ساده را ول کنه بره اینهمه چیپ اختصاصی بسازه و میلیارد ها دلار هزینه کنه که چی ؟ من اعتقاد دارم اون شرکتی پول زیاد داره و هزینه زیاد میکنه در اکثر موارد پیروز میدان هست . وقتی میبینم داره سالها روی پردازنده های مخصوص با شرکت AMD و IBM و همکاری میکنه همه اینها باید جوابگو باشه .
برو عملکرد GPU کنسول X1 را از زبان خود کارمندای AMD ببین یعنی خودشون هم نمیدونند؟ یعنی تا همین حدش هم که AMD بگه کافیه چون برای هر دوشرکت GPU ساخته و نمیتونه برتریت را به یکی بده ولی چیزی که در مورد X1 گفتند نشون میده کنسول X1 عملکرد خارق العاده ای داره .

بله ، اگه من در نظرم این نبود که PS4 از X1 قویتره که اینهمه با شماها بحث نمیکردم !! بنظرمن PS4 قویتره ، ولی نه اون 50% ی که شماها دوست دارید باشه !! دلیلم هم دقیقا همین اعداد و ارقام هست ، مثل شما فوق تخصص سخت افزار و ... ندارم ، عقل و سواد من به همین اعداد و ارقام و نوع روند 2 شرکت در معرفی کنسول و حرفهای همون ایندی ساز های بی اصل و نسب بیشتر قد نمیده !

آخرین ویرایش:
ایول .... با این حساب PS4 که کلا مالید به الک ! فکر کنم باید بریم تو کار مقایسه X1 با Corei7 4960X + 3way SLI Titan . که به احتمال زیاد در نهایت X1 برنده ست چون این سیستمه که گفتم بازی ای مثل Ryse نداره و تازه ESRAM و DME اینا هم نداره !!
اینجاست که میگن آدمو سگ بگیره ، ولی جو نگیره !
پس اون جوگیرهای GDDR5 که نسلش برمیگرده به همون زمان DDR3 چی بود ؟!
کسی نگفت PS4 مالید ! چزی هست که تو وقتی حتی خبری هم که صحت نداره از زبان بازسیاز ها میای تو تاپیک میگی اسمش چیه ؟! من به این میگم جوگیری .

من الان دارم چیزی که خود مایکرو میگه و چیزی که منظقم میگه سخت افزاری که از تکنولوژی جدید تر استفاده میکنه که 100 البته X1 هست ! چیزی که دارم تو بازیهای لانچش میبینم در مقایسه با بازیساز TP با بازیسازهای FP رقیب چیزی که به فکرم خطور میکنه خودت باشی چیه ؟

من باهر منطقی میرم جلو نمیتونم قبول کنم PS4 قویتره ! حالا تو منطقهایی که داری لیست کن بگو چرا ؟!

RYSEرو داری باBFبا این عظمت محیط مقایسه میکنی؟اصلا نقطه مشترکی برای مقایسه ندارن فاصله زمین تا اسمونه تخریب پذیریBFرو رایس داره؟ محیط های داینامیکش رو چطور هیچ جوره قابل مقایسه نیستن اصلا بازی کردی یتلفیلد؟
بعد شما کی روPCهای اند بازی کردی BF4رو که میدونی شسته میشه میره رو بند؟ تریلر هاش که تا الان وحشتناک بودن از نظر گرافیک
بخدا ادم یچیزایی میخونه نمیدونه بخنده یا گریه کنه
مقایسه bf4 با ryse شوخیش هم زشته :) ما را مسخره نکنید لطفا ! نورپردازی و سایه زنی و جزئیات محیط و هزار و یک تکنیک نو و جدید ryse داره که bf4 تو خوابش هم ندیده :)

آخرین ویرایش:
RYSEرو داری باBFبا این عظمت محیط مقایسه میکنی؟اصلا نقطه مشترکی برای مقایسه ندارن فاصله زمین تا اسمونه تخریب پذیریBFرو رایس داره؟ محیط های داینامیکش رو چطور هیچ جوره قابل مقایسه نیستن اصلا بازی کردی یتلفیلد؟
بعد شما کی روPCهای اند بازی کردی BF4رو که میدونی شسته میشه میره رو بند؟ تریلر هاش که تا الان وحشتناک بودن از نظر گرافیک
بخدا ادم یچیزایی میخونه نمیدونه بخنده یا گریه کنه

بله ، اگه من در نظرم این نبود که PS4 از X1 قویتره که اینهمه با شماها بحث نمیکردم !! بنظرمن PS4 قویتره ، ولی نه اون 50% ی که شماها دوست دارید باشه !!
50% رو یه سری سازنده + تقسیم اعداد میگه!عددها که دروغ نمیگن , میگن؟:huh:
شما اینهمه بحث کردی ولی یه بار نگفتی که از کجا فهمیدی ps4 50% قویتر نیست؟

کسی نگفت PS4 مالید ! چزی هست که تو وقتی حتی خبری هم که صحت نداره از زبان بازسیاز ها میای تو تاپیک میگی اسمش چیه ؟! من به این میگم جوگیری .

من الان دارم چیزی که خود مایکرو میگه و چیزی که منظقم میگه سخت افزاری که از تکنولوژی جدید تر استفاده میکنه که 100 البته X1 هست ! چیزی که دارم تو بازیهای لانچش میبینم در مقایسه با بازیساز TP با بازیسازهای FP رقیب چیزی که به فکرم خطور میکنه خودت باشی چیه ؟

من باهر منطقی میرم جلو نمیتونم قبول کنم PS4 قویتره ! حالا تو منطقهایی که داری لیست کن بگو چرا ؟!

ای بابا !! فرخ جون هر کسیت که دوست داری ول کن! خسته نشدی!؟ :d
PS4 قویتره ، به جای 50 درصد 500 درصد قویتره ما هم منتظریم ببینیم چیزی که سونی و فناش اینقدر پوزشو میان چیه! مایکروسافت که بدجوری داره لحظه شماری میکنه مخصوصا نلسون !

با کدوم منطق ، تو منطقت اینه که چون MS شرکت قدرتمندتری هست و پولدارتره و ... پس باید کنسولش قویتره باشه و اصلا نمیشه کنسولش ضعیفتر باشه ! این حرف خودته دقیقا ! من در قبال همچین منطقی هیچ حرفی ندارم بزنم .
در مورد GDDR5 من عملکرد 8GB رم یکپارچه GDDR5 رو بهتر از 8GB رم DDR3 به همراه 32 مگ ESRAM میدونم ! من هم فکر میکنم اینجوری منطقی تره ! GPU ش هم که روی کاغذ PS4 بهتره و من به همین سادگی نتیجه میگیرم PS4 قویتره ! من با اعداد و ارقام سروکار دارم چون تخصصی در زمینه شناخت این تکنولوژی هایی که MS در سخت افزارش بکار برده ندارم ، و فکر میکنم امثال ESRAM و DME و ... تاثیرشون در حدی نیست که بتونه X1 رو به کنسول قویتر تبدیل کنه . تو هم تخصصی نداری و تو هم نمیدونی این تکنولوژی ها واقعا چی هستن و چه تاثیری دارن ، فقط طبق همون منطقت میگی MS پول خرج کرده بابت اینا در نتیجه خیلی خفنن !

چون اولا اصلا منطقی نیست یه کنسول 50 درصد قویتر باشه ، دوما اون 50% فقط اختلاف روی کاغذ GPU بود 1.8 در مقایسه با 1.2 ( که الان شده 1.34 ) و نمیشه به همین بسنده کرد ، ولی مهمترین دلیلی که من فکر میکنم PS4 قویتره همین اختلاف GPU هست .

مقایسه bf4 با ryse شوخیش هم زشته
:)
ما را مسخره نکنید لطفا ! نورپردازی و سایه زنی و جزئیات محیط و هزار و یک تکنیک نو و جدید ryse داره که bf4 تو خوابش هم ندیده
:)
خیلی ممنون الان عمق فاجعه رو درک کردم معذرت میخوام پستتون رو نقل وقول کردم

Power struggle: the real differences between PS4 and Xbox One performance | News | Edge Online

Developers confirm: PlayStation 4 is 50% more powerful than Xbox One | Playstation 4

Game Dev Claims PS4 Is More Powerful, But Microsoft Pushes Back

الان کرایتک اومده یه بازی انحصاری برای X1 ساخته ... کرایتک چه شرکتیه ؟ کرایتک شرکتی است که مهمترین موضوع در ساخت بازیهاش گرافیکه . اینو با ساختن کرایسیسهای نسل قبل بخوبی نشون داده و انجین خیلی قدرتمندی هم در زمینه ی گرافیک داره . خب مسلمه بازی ای که میسازه تازه اونم بصورت انحصاری باید فوق العاده باشه .
یادته سر Crysis 2 میگفتی "رو کنسول بوقی بیش نیست" ؟:-/ :دی
بنظرمن PS4 قویتره ، ولی نه اون 50% ی که شماها دوست دارید باشه
خُب چند درصد بالاخره؟:-/ 30 درصد خوبه؟ دیگه آخرش 25 درصد:دی بالاخره این همه اعداد و ارقام روی کاغذ رو که نمیشه سرخود کم کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or