Qu1ckZ
کاربر سایت
آره زدم کشتمش.
آقا يه سوال خيلي خيلي مهم که الان به نظرم رسيد و ميشه باهاش به سوالات بازي هم جواب داد:
چرا در اين بازي ما و همچنين دشمنان(به جز باس ها) respawn ميشيم؟؟؟
در دارک سولز اين دليل داشت چون هم ما و هم دشمنان undead بوديم و مرگ برامون معنايي نداشت(بخاطر dark sign) ولي اينجا چطور؟؟؟؟ چرا همواره ميميريم و زنده ميشيم و همچنين دشمنان؟؟
جواب سادس: در ابتدا اون امپولي که به ما زده ميشه ما رو کلا به رويا ميبره.....ما از ابتدا تا انتهاي بازي در رويا هستيم و يارنام و همه افرادي که مي کشيم هم رويا هستن....تنها در صورتي ميتوني به يارنام بدون رويا دسترسي پيدا کني که پايان اول بازي رو انتخاب کني
در نتيجه اون مردي که پشت در هم رمز رو ميگه يا کالسکه از روي پلي که مدتهاس نابود شده به قلعه ميره اينه که شما داري رويا مي بيني(تاثير دارويي که زدن بهت و در روياي گرمن گير کردي)
+
يارنام وجود داره...great one ها وجود دارند همه اشخاص و باسها وجود دارند(يعني اصول و اطلاعات رويايي که بهت تزريق شده مستند و و اقعي هست)ولي ادامه عملکرد تو در رويا خيالي هست و البته کابوسها که اونها مستنداتي هستند که به دست اشخاص بازي ساخته شده اند يا great one ها درش هستن.(معابد زير شهر هم وحود دارند ولي دشمنان داخلش حاصل رويا هستن)
+
يکم ناجور شد داستان اينجورياينکه همه چي رويا باشه داستان نويسي رو ساده تر مي کنه
.
آره امکان داره همه چيز رويا باشه ولي طبق فلسفه ميازاکي و همچنين فلسفه داستان هاي لاوکرافت خود رويا و کابوس هم بعد ديگه اي از واقعيت هستن . مثلا Great One ها که توي بعد هاي زيادي هستن (مثل رويا و کابوس ) اينا کاملا واقعا هستن . در حقيقت همين بعد رويا ـ بلادبورن هم خودش يه جنبه از واقعيت ـ . همچنين Great One ها ميتونن توي بعد هايي از آگاهي حضور داشته باشن که يه انسان عادي نميتونه از نظر "ماديت" درک کنه . واس همين مستر ويلم ميخواست با چشم درونش رو باز کنه و خردمند شه تا بتونه در حقيقت وراي انسانيت و وراي جسم و ماديت محدود انسان ببينه همه چيز رو . در کل داستان Bloodborne اصلا اصلا ساده نیست . در خیلی از موارد از خود دارک سولز هم فلسفی تر و مفهومی تر میشه .
من هميشه اين قسمت برام يه سوال بود...
دجورا تاکيد ميکنه که من هم يه مدتي هانتر بودم و خواب ميديدم...
بعد توي قسمت بعدي اشاره ميکنه اينهايي که تو ميکشي بيست نيستن و انسانن!
بنظر دوستان منظورش چه بوده؟!
يعني هانتر ها به واسطه ي خوابي که ميرن انسان هاي معمولي رو به صورت بيست ميبينن؟!
نه منظورش اينه که اينا هميشه beast نبودن , قبلا انسان بودن که به خاطر خون به beast تبديل شدن .
آخرین ویرایش: