تفسیر به نظرم صحیحی هست و من هم اینطور فکر می کنم.
چند تا مساله دیگه به ذهنم رسیده که اکثرا هم جوابی براشون تو نت هم پیدا نکردم میخوام بدونم نظر شما چی هست؟
۱-تو بازی میگه لورنس و دوستاش برای اولین بار با moon presence ارتباط برقرار کردند؟چرا بنظرتون؟ و اینکه این به ماه و فازهای مختلفی که تو بازی داره مربوط به چی میشه؟ماه نماد یا وجود چیه تو بازی؟خود kos که نمیتونه باشه.....چون نمیتونه mother kos رو باردار کرده باشه
۲-سه تا کابوس بازی(mensis,frontier و old huters) ماهیتشون چی هست؟؟واقعیت که نیستند چون میتونیم توش vicar Amelia رو بکشیم که در اینده باهاش روبرو میشیم یا جمجمه لورنس که در توضیحش میگه فقط در کابوس میشه فرم انسانیشو پیدا کرد)لیدی ماریا هم که مرده در کابوس بیدار میشه؟؟؟ماهیت کابوس ها چی هست کلا؟؟
۳-لیدی ماریا رو میشه صاحب کابوس old hunters دونست؟چون استخوون old hunters هم با توجه به حرکت سریع ماریا و حضور عروسک در کنار قبر میشه مربوط به اون دونست.
۴-rom داشته mergo رو مخفی می کرده یا کلا راه رسیدن به خدایان در کابوسها رو و بینش بالاتر رو ؟چون با insight ۴۰ به بالا قبل از کشتن rom میشه اماگیدا ها (شبیه اون) رو که بعد کشتن rom فقط میشه دید دیدشون...یعنی فردی مثل ویلیم بهش رسیده بود؟
۵-مورد اخر هم ماهیت خود hunters dream هست؟مجازاتی هست که kos یا greatones برای گرمن و هانترها بخاطر سلاخی kos و مردم اون شهر در نظر گرفتن؟
ممنون.
.
این سوال آخری...
اینطور که من فهمیدم گرمن از لیدی ماریا خوشش میومده، وقتی لیدی ماریا کاری که گرمن و لارنس توی فیشینگ ویلج رو کردن میفهمه ازشون جدا میشه...
(توی تریلر الد هانترز میتونیم گرمن رو ببینیم داره توی فیشینگ ویلج قدم میزنه)
در همین راستا گرمن دال رو خلق میکنه و بوسیله یدونه آمبلیکا کورد که بدست آورده با مون پرزنس ارتباط برقرار میکنه و ازش میخواد دال رو زنده کنه و اینجوری خودش برای همیشه توی هانترز دریم محبوس میشه.
پ.ن: سورس آف دریم رو که پیدا میکنین بیشتر این اطلاعات بالا منتقل میشه
پ.ن2:پایان دوم بازی هم اشاراتی میکنه به چجوری محبوس شدن گرمن توی هانترز دریم.
گفتم باهاتون به اشتراک بزارم.
لینک
پ.ن: بنده خودم هم اوایلش هستم و کامل مطالعه نکردم!
لذا نمی تونم به همه سوالات پاسخ بدم...