من حدود یک ماه پیش بازی را تموم کردم چند روزی طول کشید که لور و تئوری های بازی از ویکی مربوط به بازی بخونم امروز هم این ترجمه ای که دوستمون زحمت کشیدن تموم کردم . قشنگ الان ماید بلو هستم ! :d سوالاتی دارم که اصلا نمیدونم چطوری باید مطرحش کرد ! :d شاید راحت ترین چیزی که بتونم بپرسم در مورد چرخه رویا باشه تو هر سه تا پایان بازی بازیکن یه جوری از این چرخه خارج میشه ولی این رویا و شکار هنوز ادامه داره . تو پایان اول وقتی گرمن سر بازیکن را میزنه تو جای جدیدی بیدار میشه ( حالا بماند که ایا طلوع یارنام خودش یک رویا تو یه بعد دیگه هست یا واقعیت و اگه واقعیت هست دقیقا تو زمانی رخ داده ؟ ایا قبل از این رشته اتفاقات هست یا بعد و اگه بعد اونه تو این دنیای جدید دیگه خبری از هیولا ها و graet one ها هست یا نه ؟!) حالا کسی که این رویا و کابوس را به وجود اورد و روی اون کنترل داره (oeden ،moon presence یا وجود بالاتر ) دقیقا هدفش چی هست و چه نیازی داره ؟ بخوام دقیق تر منظورم را بگم یه سلسله اتفاقات تو ی بازی میافته یارنامی ها معابد را پیدا با موجوداتی از بعد بالاتر ارتباط بر قرار میکنند فاجعه رخ میده مردم به هیولا تیدبل میشند هاتر ها به وجود میاند و.... حالا چرا باید افرادی به عنوان شکارچی تو این رویا قدم بگزارند مرگو ، فرزند ملکه یارنام را ازاد کنند و در اخر ازاد بشند یا به عنوان جانشین گرمن یا یه great one تو رویا بموند و بازی هم این چرخه ادامه پیدا کنه و پایانی براش نباشه !؟