1. دمت گرم پس من انقد محو مقاله شدم و یکپارچه بود متوجه نشدم، ولی باز اعتبار نوشته اگه کامل جدا می شد بهتر بود ...
2. کلا Healing Church کارای کثیف زیاد کرده مگه کاری که با یارنام کردن و ولش کردن تا یه اون شکل در بیاد کم از این قضیه داشت، حالا باز توی yahargul داشتن یه تحقیقاتی می کردن ولی توی یارنام که به خاطر اسم و رسم خودشون و به بهانه "جلوگیری از وحشت عمومی" یا عدم اپیدمی شدن جریان این کار رو کردن ...
-- یه سوال این که اون هانتر هایی که با
سلاح سنگین انگار یه جورایی تو yahargul نگهبانی می دادن چطور توجیه می شه ؟
3. به نظرم دقیقا اتفاقی که با رسیدن به کینهرست افتاد پشت اون در هم افتاد، به نظرم تمام لوکشیشن های بازی که Great One داشت توی رویا بود، با احتساب اینکه The One Reborn و رام ساخته دست میکلاش و مستر ویلم بودن و Ebrietas هم از دانجن ها اورده شده به آپر. یعنی به غیر از این سه هر مکانی که گریت وان داشت توی یه بعد دیگه قرار داشت ...
بقیه لوکیشن های بازی توی واقعیت بود ...
4. حله
5. میکلاش میزبان خواب نبود، به نظر توی هر رویا یا کابوس یه گریت وان میزبان کابوسه، توی منسیس مرگو، توی فرونتیر آمیگدالا، توی هانترز نایتمر (دی ال سی) هم که Orphan of Kos بود ...
حالا اینکه دقیقا توی هانترز دریم جریان از چه قراره با این محافظه کاری میازاکی همیشه فک کنم جای سوال برام باقی بمونه ...
آره با اودن همه چیو میشه توجیه کرد ولی نمیشه اثبات کرد ...