شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Michiteru Okabe سازنده عنوان Resident Evil Revelations 2 در مصاحبه ای با سایت videogamer در خصوص شماره بعدی Resident Evil گفت، او مطمئن است که شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود. البته او ادعا می کند که هیچ چیزی از شماره بعدی این سری نمی داند.

wsxjt3e1avl7z70ykb4d.jpg

"متاسفانه ما در حال توسعه Revelations 2 هستیم و واقعا اطلاعی از این که چه در حال گذر است نداریم. یک تیم جداگانه در حال توسعه هستند و هر آن چه که این تیم بر روی آن کار می کند، ما مطمئن هستیم که آن مات و مبهوت کننده خواهد بود. من دیگه واقعا نمی تونم صبر کنم تا به همکارانمون ملحق بشم و ببینیم اون ها چه کردند."

در حالی که شرکت Capcom هنوز برنامه خود را برای ادامه دادن سری اصلی (شماره دار) Resident Evil اعلام نکرده است، با این حال این شرکت تا چند روز آینده عنوان اپیزودی Resident Evil Revelations 2 را منتشر خواهد کرد.
Resident Evil Revelations 2 دارای چهار اپیزود خواهد بود و داستان بازی هم به فرار Claire Redfield و Mora، دختر Barry Burton از زندان زامبی زده و وقایع عجیب آن، اختصاص داده شده است.

آخرین عنوان از این سری با عنوان Resident Evil 6 در سال 2012 منتشر شد. چند روز قبل هم شرکت Capcom نسخه Remaster شده Resident Evil 1 را برای کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 و PC منتشر کرد.

شایعات مختلفی درباره شماره هفتم Resident Evil وجود دارد. از جمله وجود نام Resident Evil 7 در پروفایل LinkedIn یکی از طراحان صحنه و لباس.

و اما سوالی که مثل همیشه ذهن ما را درگیر خود می کند، آیا شماره بعدی Resident Evil به ریشه های اصلی این سری باز خواهد گشت یا باز هم شاهد معرفی شدن عنوانی اکشن با حضور شخصیت های محبوب این سری خواهیم بود؟

منبع

• Like
Reactions: kamyy
یعنی فقط من بودم که از RE6 لذت بردم عایا؟؟ والا دوستان عادت کردن هرچی کپکام بسازه ایراد بگیرن.RE6 بسازه میگن از ریشه هاش فاصله گرفته.revelation بسازه و به ریشه هاش برگرده میگن بازی در حد PS2 ه. شما خودتون نمی دونید چی میخواید بعد از کپکام ایراد می گیرید؟
يعني خدا هستيد شما ها، چرا شاكي ميشه بقيه خوششون نيومده؟! شما كه حال كردي مشكل چيه؟

به نظر من re6 باید یه چیزی مثه the last of us میشد....که خوب نتونست و به نظرم حالا با وجود بازی کاملی مثه tlou تو این سبک re رو ادامه ندن بهتره

خلا و نیاز من تو این سبکو tlou خیلی بهتر از re جبران می کنه (مگر اینکه بیان یه re خارق العاده بسازن که اونم کاملا بعید)

.

• Like
Reactions: kamyy
به نظر من re6 باید یه چیزی مثه the last of us میشد....که خوب نتونست و به نظرم حالا با وجود بازی کاملی مثه tlou تو این سبک re رو ادامه ندن بهتره

خلا و نیاز من تو این سبکو tlou خیلی بهتر از re جبران می کنه (مگر اینکه بیان یه re خارق العاده بسازن که اونم کاملا بعید)

.

چه ربطی داره؟! نگاه کن خداوکیلی! بازی که سال 1996 فرم سینمایی به دنیای بازی داد ، بازی که سال 2005 صنعت بازی را 500 سال به جلو برد ، بازی که وقتی اسمش میاد باید به خاطر احترام بش بلند شد حالا نباید ادامه بدن!

بابا جان مشکل رزیدنت یک بازیساز بزرگ هست. هیچ مشکل دیگه ای هم نیست.

رو چه حساب بعیده؟!

.
کلا تم داستانی TLOU با رزیدنت کامل فرق داره. رزیدنت یه بازی آخرالزمانی هست ولی TLOU یه بازی پساآخرالزمانی. این دو اصلا با هم قابل مقایسه نیستند

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

چه ربطی داره؟! نگاه کن خداوکیلی! بازی که سال 1996 فرم سینمایی به دنیای بازی داد ، بازی که سال 2005 صنعت بازی را 500 سال به جلو برد ، بازی که وقتی اسمش میاد باید به خاطر احترام بش بلند شد حالا نباید ادامه بدن!

رو چه حساب بعیده؟!

اصلا شما بگو این بازی 15 سال پیش کل صنعت بازی رو اختراع کرد....که چی بشه؟؟مهم اینه الان در چه وضعی هست......
الان این بازی در وضعی هست که داستانش رو بسیار کش دادن و کیفیت بازی هم داغون شده

خود halflife 3 الان عرضه شه و در حد نامش نباشه پرتش می کنم تو ظرف اشغال:d ...دلیل نمیشه چون چند سال پیش در دورانی صنعت بازی رو منفجر کرد و مثلا به قول شما 500 سال برد جلو هر چی بدن بگیم به به چه چه

زمانه در حال تغییر و اینو باید پذیرفت..الان سلطان این سبک tlou هست و من دلیلی نمی بینم برم دنبال بازی که اخرین درخشش اون مال چندین سال قبل......پس منتظر tlou2 میمونم تا re7

+

علت اینم که میگم بعید به خاطر وضع فعلی کپکام که من کسی رو نمی بینم این بازی رو دزست و حسابی تحویل بده

کلا تم داستانی TLOU با رزیدنت کامل فرق داره. رزیدنت یه بازی آخرالزمانی هست ولی TLOU یه بازی پساآخرالزمانی. این دو اصلا با هم قابل مقایسه نیستند

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

صد در صد که با هم برابر نیستن مشخصه.....ولی کلیت سبکشون خیلی نزدیک هم و این کاملا مشخصه
منم یه بازی پسا آخرالزمانی باکیفیت رو ترجیح میدم به یه بازی آخرالزمانی کم کیفیت(حتی اگر فضای آخرالزمانی رو بیشتر دوست داشته باشم)

.

رو چه حساب بعیده؟!

بعیده چون Capcom یه حالت عجیبی پیدا کرده، اصلا یه فاز عجیب غریبی برداشتن، انگار دعوا دارن با طرفدارای بازیاشون....یه سری فرنچایز دوست داشتنی رو که کلا Scrap کردن گذاشتن کنار، یکی رو مثل RE نابود کردن و یکی مثل Dmc هم لوسش کردن (Devil May cry اصلا توی مرحله ای نبود که نیاز به ریبوت داشته باشه، اونم به اون حالت Radical) حالا بچه ها از SF تعریف میکنن، من فایتینگ باز نیستم، فقط 3-4 تا فرنچایز این شرکت برام مهمه که اونارو اصلا خوب پیش نمی برن.

این تعصب ها هم روی شرکت ها و بازیساز هارو بگذاریم کنار، اینا کار ایراد دار زیاد داشتن، ماهم حق داریم بخاطر کاراشون بی اعتماد بشیم نسبت بهشون.

بعیده چون Capcom یه حالت عجیبی پیدا کرده، اصلا یه فاز عجیب غریبی برداشتن، انگار دعوا دارن با طرفدارای بازیاشون....یه سری فرنچایز دوست داشتنی رو که کلا Scrap کردن گذاشتن کنار، یکی رو مثل RE نابود کردن و یکی مثل Dmc هم لوسش کردن (Devil May cry اصلا توی مرحله ای نبود که نیاز به ریبوت داشته باشه، اونم به اون حالت Radical) حالا بچه ها از SF تعریف میکنن، من فایتینگ باز نیستم، فقط 3-4 تا فرنچایز این شرکت برام مهمه که اونارو اصلا خوب پیش نمی برن.

این تعصب ها هم روی شرکت ها و بازیساز هارو بگذاریم کنار، اینا کار ایراد دار زیاد داشتن، ماهم حق داریم بخاطر کاراشون بی اعتماد بشیم نسبت بهشون.

در اینکه نسل قبل کپکام گند زده شکی نیست! اینکه میتونه یا نه را هم خدا داند! من اصلا روی هیچ شرکتی تعصب ندارم. من فقط رو یک بازیساز تعصب دارم و دوسش دارم ان هم میکامی هست. بقیه ذره ای برام اهمیت ندارن!

به نظر من فرانچایزهای بزرگ باید یک بازیساز بزرگ بالاسرشون باشه.

بالاخره من باید امیدوارم باشم چون طرفدار رزیدنت هستم

احسنت
مشکل همینجاست که کپکوم اصلانمیدونه داره چیکارمیکنه
همه اعتباری روکه سالهاجمع کرده بود روداره ازدست میده فقط ایابه خاطر پوله؟فکرنمیکنم اینطورباشه
سال1998 موقعی که کپکوم رزیدنت اویل2 میساختsurvival horrorسلطان ترس وبقابود
ناوتی داگ اون موقع داشت کراش بندیکوت می ساخت!که فروش بالایی داشت ولی پلتفرمربود ودرسالهای بعد هم همچنان همین روندادامه داشت
ولی حالا ناوتی داگ دارهtlouمیسازه به بهترین شکل ممکن وکپکوم هم اویل6!به بدترین شکل ممکن!
این کجا وآن کجا.....
کپکوم بیادیه ذره هم ازاین ناوتی داگ یادبگیرن بدنیستا

احسنت
مشکل همینجاست که کپکوم اصلانمیدونه داره چیکارمیکنه
همه اعتباری روکه سالهاجمع کرده بود روداره ازدست میده فقط ایابه خاطر پوله؟فکرنمیکنم اینطورباشه
سال1998 موقعی که کپکوم رزیدنت اویل2 میساختsurvival horrorسلطان ترس وبقابود
ناوتی داگ اون موقع داشت کراش بندیکوت می ساخت!که فروش بالایی داشت ولی پلتفرمربود ودرسالهای بعد هم همچنان همین روندادامه داشت
ولی حالا ناوتی داگ دارهtlouمیسازه به بهترین شکل ممکن وکپکوم هم اویل6!به بدترین شکل ممکن!
این کجا وآن کجا.....
کپکوم بیادیه ذره هم ازاین ناوتی داگ یادبگیرن بدنیستا

درسته، البته دلیل برتری ND و Capcom خیلی متفاوت هستن، Capcom موفقیتش روی دوش نوابغی مثل Mikami و Kamiya بوده ولی عوضش Naughty Dog تشکیل شده از یه تیم نوابغ بود که کار تیمی خیلی قوی داشتن و پروژه هاشون روی دوش یک نفر نبودش....این باعث میشه ND خیلی خاص باشه توی دنیای گیمینگ چون کمتر استدیویی هستش که اونهمه آدم قابل رو دور هم دیگه جمع کرده باشه....موفقیت پروژه های کپکام دچار تزلزل شد بخاطر اینکه اون آدمای بزرگ ازش رفتن و کسی نبود که جاشون رو پر کنه.

امیدوارم کپکام التفات داشته باشه که مبهوت کننده بودن به تنهایی برای RE بعدی کافی نیست چون RE6 هم کاملا بازی مبهوت کننده ای بود و واقعا سخت بود کسی ایشون رو بازی کنه و از شدت آشغالیت و درپیت بودنش دچار بهت و تعجب نشه. اگه الان هم منظورشون از مبهوت کننده بودن همچین چیزی هست که مرسی، نمیخوایم.

احتمالاً دوستان اشاره کردن،الان بزرگ ترین نیاز سری یه بازیساز و مدیر کار بلد و چهرست،یا یه استودیو خوش نام .
همون طور که DMC نسل قبل با نینجاتئوری زنده شد،RE هم شاید بتونه با TANGO زنده شه .
امیدوارم.
ویرایَش : دوستان فرمودن ما Revelations رو قبول نداریم . خب شما دقت داشته باشید که بازی پورت یک کنسول دستی بوده و اگه در ابعاد و معیار های مشخص شده اون حیطه سنجیده بشه با کم تر از شاهکار روبرو نمیشیم .
علاوه بر اون Revelations اون فضاسازی قدیمی سری رو تا حدودی برگردوند که خیلی وقت بود فراموش شده بود و طبیعتا نوستالژی عمارت های قدیمی.بر خلاف فضا سازی اجباری نسخه های 5و6 و علی الخصوص 6 که انگار با اجبار با چند تا انجفار فوق مصنوعی و امثالهم میخواستن ماروبترسونن !
در کل Revelations برای ما جماعت نابود شده حداقل بازگشت امید بود و ظاهرا هدایت شدن سازندگان به صراط مستقیم و امیدوارم راهش ادامه پیدا کنه.

آخرین ویرایش:
همون طور که DMC نسل قبل با نینجاتئوری زنده شد،RE هم شاید بتونه با TANGO زنده شه .

اینا که DMC رو با NT کشتن ، 3 و 7 و 40 هم گرفتن آخر باز برگشتن سراغ همون DMC4 :دی کجا DmC سری رو زنده کرد :دی

من اصولا سعی میکنم وارد مباحث H&s نشم؛
منتها DMC با اون فضا سازی و سیستم مبارزات بد بود ؟
yahoo_2.gif

از یه مقایسه فنی بین 4و ریبوت DMC هم به شدت استقبال میکنم.

حالا زیاد وارد بحث DMC و DmC نمیشم چون بارها در موردش صحبت شده و زیاد به این تاپیک هم مربوط نمیشه :دی ولی DmC به قدری نفله بود که یه سری از فن ها کلاً طرفش هم نرفتن و فروشش رفت قاطی باقالیا :دی

آخرین ویرایش:
اینا که DMC رو با NT کشتن ، 3 و 7 و 40 هم گرفتن آخر باز برگشتن سراغ همون DMC4 :دی کجا DmC سری رو زنده کرد :دی
من اصولا سعی میکنم وارد مباحث H&s شناسی نشم؛
منتها DMC با اون فضا سازی و سیستم مبارزات بد بود ؟:(
از یه مقایسه فنی بین 4و ریبوت DMC هم به شدت استقبال میکنم.حالا توسط هرکس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or