شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Michiteru Okabe سازنده عنوان Resident Evil Revelations 2 در مصاحبه ای با سایت videogamer در خصوص شماره بعدی Resident Evil گفت، او مطمئن است که شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود. البته او ادعا می کند که هیچ چیزی از شماره بعدی این سری نمی داند.

wsxjt3e1avl7z70ykb4d.jpg

"متاسفانه ما در حال توسعه Revelations 2 هستیم و واقعا اطلاعی از این که چه در حال گذر است نداریم. یک تیم جداگانه در حال توسعه هستند و هر آن چه که این تیم بر روی آن کار می کند، ما مطمئن هستیم که آن مات و مبهوت کننده خواهد بود. من دیگه واقعا نمی تونم صبر کنم تا به همکارانمون ملحق بشم و ببینیم اون ها چه کردند."

در حالی که شرکت Capcom هنوز برنامه خود را برای ادامه دادن سری اصلی (شماره دار) Resident Evil اعلام نکرده است، با این حال این شرکت تا چند روز آینده عنوان اپیزودی Resident Evil Revelations 2 را منتشر خواهد کرد.
Resident Evil Revelations 2 دارای چهار اپیزود خواهد بود و داستان بازی هم به فرار Claire Redfield و Mora، دختر Barry Burton از زندان زامبی زده و وقایع عجیب آن، اختصاص داده شده است.

آخرین عنوان از این سری با عنوان Resident Evil 6 در سال 2012 منتشر شد. چند روز قبل هم شرکت Capcom نسخه Remaster شده Resident Evil 1 را برای کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 و PC منتشر کرد.

شایعات مختلفی درباره شماره هفتم Resident Evil وجود دارد. از جمله وجود نام Resident Evil 7 در پروفایل LinkedIn یکی از طراحان صحنه و لباس.

و اما سوالی که مثل همیشه ذهن ما را درگیر خود می کند، آیا شماره بعدی Resident Evil به ریشه های اصلی این سری باز خواهد گشت یا باز هم شاهد معرفی شدن عنوانی اکشن با حضور شخصیت های محبوب این سری خواهیم بود؟

منبع

• Like
Reactions: kamyy
من اصولا سعی میکنم وارد مباحث H&s شناسی نشم؛
منتها DMC با اون فضا سازی و سیستم مبارزات بد بود ؟:(
از یه مقایسه فنی بین 4و ریبوت DMC هم به شدت استقبال میکنم.حالا توسط هرکس.
ببین خودِ بازی به خودیِ خود خوبه (چه واج آرایی "خ"-یی شد:d ) ولی متاسفانه اسم DMC رو به دوش میکشه و هر کارش کنی با سری اصلی مقایسه میشه. در واقع با چیزی که پشتش یه خیل عظیم از فن های گنده و تعصبی وجود داره:d

اون اقایون که از اول بی دلیل ساز مخالف زدن؛همون افرادی که بازی معرفی نشده شروع کردن به تبلیغات منفی علیه ظاهر شخصیت اصلی اونم بی دلیل ( گویا بهانه ای بهتر از این پیدا نکردن) بعد از اون هم یه خصومت بی دلیل رو راه انداختن و در ضمن،بعد از اومدن بازی و انجام گیم پلی به جرائت 50 درصدشون تغییر موضع دادن و بازی رو گذاشتن رو تاج سر.
حالا بحث مال اینجا نیست و منم در مقابل دوستان حرفه ای عددی نیستم اما یه عده از اول مشکل داشتن ( با دلایل معقول خودشون احتمالا ) ولی دلیل نمیشه بازی بد باشه،یسری بازخورد مشخص داره و اکثریت هم راضی بودن.:d

اون اقایون که از اول بی دلیل ساز مخالف زدن؛همون افرادی که بازی معرفی نشده شروع کردن به تبلیغات منفی علیه ظاهر شخصیت اصلی اونم بی دلیل ( گویا بهانه ای بهتر از این پیدا نکردن) بعد از اون هم یه خصومت بی دلیل رو راه انداختن و در ضمن،بعد از اومدن بازی و انجام گیم پلی به جرائت 50 درصدشون تغییر موضع دادن و بازی رو گذاشتن رو تاج سر.
حالا بحث مال اینجا نیست و منم در مقابل دوستان حرفه ای عددی نیستم اما یه عده از اول مشکل داشتن ( با دلایل معقول خودشون احتمالا ) ولی دلیل نمیشه بازی بد باشه،یسری بازخورد مشخص داره و اکثریت هم راضی بودن.:d

بحث ظاهر دانته مال تیزر تریلر معرفی بازی بود و تمام :دی قسمت های بحرانی قضیه مال گیم پلیشه که فرسنگ ها با DMC فاصله داشت :دی در روایات داریم :

پ.ن : دیگه خیلی کش دار شد :دی از طرف من بحث DMC تمومه :دی

در مورد دوستانی که فکر میکنند کپکام نمیتون رزیدنت تولید کنه و حتما باید یه نفر مثل میکامی بالاسر بازی باشه (ولو اینکه سایه اش باشه :d)

1- رزیدنت اویل 5 بدون حضور حتی سایه ای از میکامی تونست رنکینگ 86% درصد رو کسب کنه => ناشر : کپکام :d

2- رزدنت رولیشنز بدون حضور میکامی تونست رنکینگ 83 رو کسب کنه => ناشر : کپکام :d

3- رزیدنت زیرو بدون حضور میکامی در بخشهای کلیدی مثل داستان یا کارگردانی یا حتی تهیه کنندگی تونست رنکینگ 84% درصد رو کسب کنه => ناشر کپکام :d

پ.ن : لازم به ذکر هست که در نسخه های موفق 2 و 3 و کد ورونیکا میکامی کارگردان نبود

حالا با این اوصاف واقعا لازم هست میکامی بالا سر پروژه باشه ؟

به نظر من که کپکام باید یکم از این سیاست های یوبی سافتی خودش دست برداره تا بتونه یه رزیدنت در حد و اندازه این سری تولید کنه. بدون حضور میکامی :d

در مورد دوستانی که فکر میکنند کپکام نمیتون رزیدنت تولید کنه و حتما باید یه نفر مثل میکامی بالاسر بازی باشه (ولو اینکه سایه اش باشه :d)

1- رزیدنت اویل 5 بدون حضور حتی سایه ای از میکامی تونست رنکینگ 86% درصد رو کسب کنه => ناشر : کپکام :d

2- رزدنت رولیشنز بدون حضور میکامی تونست رنکینگ 83 رو کسب کنه => ناشر : کپکام :d

3- رزیدنت زیرو بدون حضور میکامی در بخشهای کلیدی مثل داستان یا کارگردانی یا حتی تهیه کنندگی تونست رنکینگ 84% درصد رو کسب کنه => ناشر کپکام :d

پ.ن : لازم به ذکر هست که در نسخه های موفق 2 و 3 و کد ورونیکا میکامی کارگردان نبود

حالا با این اوصاف واقعا لازم هست میکامی بالا سر پروژه باشه ؟

به نظر من که کپکام باید یکم از این سیاست های یوبی سافتی خودش دست برداره تا بتونه یه رزیدنت در حد و اندازه این سری تولید کنه. بدون حضور میکامی :d

محض اطلاع رزیدنت ایول 2 و 3 توسط استاد شینجی میکامی تهیه‌کنندگی شد و نسخه 2 توسط Hideki Kamiya که کم کسی نیست کارگردانی شد، در مورد نسخه 5 چون بازی نکردم نمی‌تونم نظر بدم ولی اون طور که از نظرات خوندم مثل اینکه خیلی اکشن شده بوده و زیاد ترسناک نبوده پس متا و رنکینگ بازی نمی‌تونه ملاک باشه (باید خودم امتحانش کنم تا تاییدش کنم!:d)

آقا پس الان ینی Resident Evil 5 بازی خوبیه؟:دی یادم میاد زمانی رو که ما میگفتیم بازی خوبه و دوسش داریم، منتهی یه سری نامزدیای ناامید کننده ترین بازی سالش رو چماق کرده بودن...! :دی

محض اطلاع رزیدنت ایول 2 و 3 توسط استاد شینجی میکامی تهیه‌کنندگی شد و نسخه 2 توسط Hideki Kamiya که کم کسی نیست کارگردانی شد، در مورد نسخه 5 چون بازی نکردم نمی‌تونم نظر بدم ولی اون طور که از نظرات خوندم مثل اینکه خیلی اکشن شده بوده و زیاد ترسناک نبوده پس متا و رنکینگ بازی نمی‌تونه ملاک باشه (باید خودم امتحانش کنم تا تاییدش کنم!:d)

چطور برای استاد میکامی !!!! متا و رنکینگ مهم هست و رزیدنت 4 میشه بهترین رزیدنت اما برای بقیه متا و رنکینگ مهم نیست؟

اینجوری که نمیشه. برای گفتگوی درست باید یک متریک مشخصی وجود داشته باشه که رنکینگ و متا بهترین متریک برای اینکار هستند.

در ضمن من گفتم میکامی کارگردان نبود چون کارگردان و نویسنده مهمترین نقش رو در تهیه یک بازی یا فیلم دارند و بعد تهیه کننده. من وقتی میگم میکامی کارگردان نبوده دلیل بر این نیست که ندونم تهیه کننده بوده. اینو محض اطلاع گفتم :d

در ضمن استاد میکامکی !!! توی TEW چه گلی به سر سبک ترسناک زد؟ رنکینگ اون بازی که حدود 77 درصد شد !! تازه کارگردان بازی هم بود و ما خیلی بهش امید داشتیم. ولی دیگه فکر کنم دوره میکامی تموم شده :-"

آقا پس الان ینی Resident Evil 5 بازی خوبیه؟:دی یادم میاد زمانی رو که ما میگفتیم بازی خوبه و دوسش داریم، منتهی یه سری نامزدیای ناامید کننده ترین بازی سالش رو چماق کرده بودن...! :دی
نع :دی
ولی جلو RE6 مثل F458 در مقابل پرایت میمونه :دی
البته اگه قابلیت تکل زدن و فن کمر زدن رو تو RE6 در نظر نگیریم !! چون اونجوری گیم پلی RE6 میشه خدا :p :دی

امیدوارم کپکام التفات داشته باشه که مبهوت کننده بودن به تنهایی برای RE بعدی کافی نیست چون RE6 هم کاملا بازی مبهوت کننده ای بود و واقعا سخت بود کسی ایشون رو بازی کنه و از شدت آشغالیت و درپیت بودنش دچار بهت و تعجب نشه. اگه الان هم منظورشون از مبهوت کننده بودن همچین چیزی هست که مرسی، نمیخوایم.

اتفاقا بازی فوق العاده عالی بود و همه چیز بازی لذت بخش بود و داستان چفت و بست داری داشت تنها دلیل اینکه خیلی ها به بازی لقب آشغال دادن این بود که این بازی فوق العاده RE نبود:| این که بگیم کلن بازی درپیت بود بی انصافیه. به هر حال چه بخوایم چه نخوایم بازی به سمت اکشن شدن رفته و باید بهش عادت کنیم و دیگه انتظار شاهکاری مٍثل RE3 رو نداشته باشیم.کپکام هم آدم بشو نیست:d این وسط هم چندتا نسخه ی فرعی مثل RE:R داد بیرون و کلی کلاس گذاشت که به ریشه ها پایبندتره و ترسناکه و فلان که اصلا هم ترسناک و بازگشت به ریشه نبود.
تنها بازیی که تونست از زیر دست کپکام در بره و هنوز لذت بخش باشه فعلا SF و بعدش DMC ه که این یکی به لطف شرکت محبوب من Ninja T ه وگرنه خدا میدونه این بازی چه سرنوشتی داشت.

من دلیل اینکه از اویل 5 بدم نمیآد و چند بار اونو روی پلتفرمهای مختلف بازیش کردم اینه که بی نهایت شبیه بُت ـم (RE4) هست!:دی
انگار همون گیم پلی رو آوردی توی یه محیط و شخصیت های جدید. از نظر فضاسازی و lvl دیزاین هم کپی - پیست همون Resident Evil 4 ـه لامصب!:دی اول یه دهکده، آخر آزمایشگاه های مخوف. این رو البته تو خیلی از رزیدنت اویل ها دیدیم که خب برای RE5 یه نقطه قوّته. وگرنه من خیلی اتمسفر اون رو دوست ندارم. این که یه فاطی کوماندو (Sheva Alamor) هم همش همراهمونه و دائم آواز میخونیم "پشتم گرمه" ، اینم اصلا دوست ندارم... باس فایتهاش هم نسبت به 4 افت شدیدی داشت. کلا اگر اویل 4 نمرش 100 باشه، این نهایتا و دست بالا، 84~85 ـه.:دی
از نظر SH بودن هم که اگر نگم از 4 سرتر بود در حد و اندازه 4 بودش.
:shocked:

آخرین ویرایش:
یه چیز بگم من، RE 5 بازی خیلی Fun و لذتبخشی بود، مخصوصا حالت Co-op اش ولی بخاطر اینکه اسم Resident Evil رو حمل میکرد و ادعای Survival Horror بودن داشت مزخرفی بیش نبود!!!!

یه چیز بگم من، RE 5 بازی خیلی Fun و لذتبخشی بود، مخصوصا حالت Co-op اش ولی بخاطر اینکه اسم Resident Evil رو حمل میکرد و ادعای Survival Horror بودن داشت مزخرفی بیش نبود!!!!

اتفاقا داستانش کاملا به سری ربط داشت . از نظر SH بودن هم که اگر نگم از 4 سرتر بود در حد و اندازه 4 بودش.

چطور برای استاد میکامی !!!! متا و رنکینگ مهم هست و رزیدنت 4 میشه بهترین رزیدنت اما برای بقیه متا و رنکینگ مهم نیست؟

اینجوری که نمیشه. برای گفتگوی درست باید یک متریک مشخصی وجود داشته باشه که رنکینگ و متا بهترین متریک برای اینکار هستند.

در ضمن من گفتم میکامی کارگردان نبود چون کارگردان و نویسنده مهمترین نقش رو در تهیه یک بازی یا فیلم دارند و بعد تهیه کننده. من وقتی میگم میکامی کارگردان نبوده دلیل بر این نیست که ندونم تهیه کننده بوده. اینو محض اطلاع گفتم :d

در ضمن استاد میکامکی !!! توی TEW چه گلی به سر سبک ترسناک زد؟ رنکینگ اون بازی که حدود 77 درصد شد !! تازه کارگردان بازی هم بود و ما خیلی بهش امید داشتیم. ولی دیگه فکر کنم دوره میکامی تموم شده :-"

یک چند وقتی هست نظرات درخشانی میدی! اتقاقا خوب شد میکامی از کپکام جدا شد! چون منجر به خلق یک سری بازی بزرگ ترسناک دیگه شد. در رابطه با رزیدنت اویل 5 تو که اخیرا نقد و متا میکنی به هیچ وجه survival horror نبود! یک بازی اکشن خوب بود. میتونی بری نقداشو بخونی!

برای من متا مهم هست اما خب برای اویل ویتین مشکلات تکنیکی کار دستش داد. میدونستی مردم از بازی خوب استقبال کردند و رکورد پرفروش ترین بازی ترسناک را تو ماه نخست عرضه شکوند!

دوره میکامی تموم شده؟! حرف های خنده دار نزن!

میدونی چیه؟ قبل از عرضه اویل ویتین یک پیش نمایش میخوندم گفته بود صرف نظر از تمام نگرانی ها پیرامون بازی باید به میکامی و شجاعتش تبریک گفت. چون به غیر ممکن دست زد! ساخت یک بازی تک نفره ترسناک تو سال 2014 ( بازی AAA) کار هر کسی نیست!

انقد هم رزیدنت 5 نکن. در مقابل 4 از هر نظر یک جوک به حساب میاد! برای من فقط حضور وسکر قابل تحملش میکنه!

در ضمن رزیدنت 2 هم team produce هم کار میکامی بوده. ان موقع فرق میکرد چون کنار میکامی یک بازیساز خوب مثل کامیا بود.

اتفاقا داستانش کاملا به سری ربط داشت . از نظر SH بودن هم که اگر نگم از 4 سرتر بود در حد و اندازه 4 بودش.

دوست عزیز شما هم خیلی دیگه علیه میکامی چه مستقیم چه زیر پوستی جبهه میگیرید!!!
از نظر sh بودن اصلا بهش نمیرسه!
شماره پنج اصلا sh نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or