شرمساری و Copy-Paste دیگر برای سازندگان بازی Modern Warfare 3 رقم خورد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این مباحث جدید از نظر من بعضی از سایت‌هایی که موقع عرضه‌ی بازی به شدت مورد توجه هستن رو زیر سوال برد. یعنی حتی این فرض مطرح میشه که خود منتقد هم تحت اون هیبنوتیزم بازی قرار گرفته و چشمش رو از حقایق بسته نگه داشته. یادم میاد قدیما وقتی یه بازی حتی شاهکار، تکراری میشد گیم اسپات آنچنان حالی ازش میگرفت که نگو و نپرس. البته در بین سایت‌های مطرح باز گیم اسپات کارنامه‌ی بهتری داره. من تعجبم که منتقدین Edge که حتی با اعمال تحریم هم نمرات ژایینی دارند چطور تونستند به این بازی که تکرار مکررات بوده نمره ی 9 بدن؟

quote_icon.png
نوشته شده توسط hmd2009
مردم بیشتر از این سبک خوششون میاد نه تخریب پذیری و گرافیک بالا بتلفیلد

البته این ذهنیت شماست که اینجوری فکر میکنید لطفا به عنوان فکت در نظر نگیرید./

:-o:-o:-o:-o:-o :dفردین جان این پست رو من نداده بودم. اتفاقا من خودم عاشق تخریب پذیری و گرافیک بالا هستم. خیلی هم از BF3 خوشم اومد بهترین بازی اکشنی بوده که تا حالا بازی کردم.

راست میگید تو صحنه ساختن کار سختی نیست
آخه آدم عاقل تو در بتلفیلد چه صحنه دیدی یک صحنه هیجانی مثل کال اف نداشت اگر کار آسونی بود چرا دایس انجام نداد
تو صحنه آخر کال اف رو ببین پرایس چی کار میکنه و چه شخصیت میسازه دایس نتونست یه داستان درست حسابی بسازه
ea داغ کرده دیده روز اول 9.3 میلیون فروش کرده حالا میخواد بگه اکتیوژن داره به مردم دروغ میده
مردم بیشتر از این سبک خوششون میاد نه تخریب پذیری و گرافیک بالا بتلفیلد

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 PM ارسال شده بود ----------

جواب رو فروش بازی بیین تو برو با گرفیک بتلفیلد 3 حال کن ما هم میریم مردم هیجان میخوان اینم تو فروش ثابت کرده!

آخرین ویرایش:
کپی پیس کدومه ؟! اینها مپ های COD4 هستند که توی MW3 حضور دارن. از MW2 هم فکر کنم چندتا مپ حضور داشته باشن. همین که ظاهرشون رو تغییر هم دادن خیلی خوبه .

حالا همچین اتفاق خیلی بزرگی هم نیوفتاده مراتب تاسف خودتون رو جوری اعلام می کنید که انگار چیشده ...
همچین هم شبیه هم نیستند در جاهایی عوض شدن.
درضمن اینا در مپ آنلاین هست اگر اشتباه نکنم، خب این در همه بازی ها وجود داره.
مختص MW نیست که.

حالا ایراد میخواید بگیرید، درستش رو بگیرید ...

من bf3 رو بازي كردم و لذت هم بردم،رو pc هم بازي كردم و واقعا بازي خوبيه ولي بحث من اينه كه چرا به هر بهونه اي call رو ميكوبيد؟؟يكي بگه اگه اينقدر بده كه شما ميگيد چرا نمره هاي خيلي خوبي گرفته؟؟

نه مثل احمق ها بشینید چنگ مدرن 3 بازی کنید چون تو میدان جنگ 3 احمق پیدا نمیشه.

در ضمن، دیگه میبینید بهانه ای برای جلو زدن از BF3 پیدا نمی کنید میرید سراغ نسخه کنسولی. هر موقع شما درک کردی که لید پلتفرم بازی رو با لید پلتفرم یه بازی دیگه مقایسه میکنن بیا با هم حرف بزننیم. الان BF3 1 نمره تو میانگین و توی متا از MW3 شما بیشتره. بهتره دیگه سفسطه نکنید و فشار های ناشی از اون رو با بکار بردن کلماتی مثل احمق تخلیه نکنید.

چون این شماهایید که از کلمات زیبای احمق و آشغال فیلد و ... استفاده میکنید. انتظار نداشته باشید ما هم بشینیم شاهد گل افشانی های شما باشیم. نمونش همین پست دوم تاپیک.

تو عمرم انقدر با یه نظر موافق نبودم . دقیقا";)

من نمیدونم از چه چیز بتلفیلد خوشتون میاد که میاد طرف داریش میکنید از باگ های که رو کنسول ها داره؟ از داستان خشک و تقلید از black ops ؟ صحنه های هیجانی؟گیمپلی خسته کننده؟
فروش بسیار بالا؟ یا نقشه های بسیار بزرگ که پدرت در میاد به وسط میدون برسی ؟یا این که از این که تو بازی ایرانی ها رو میکشی ؟
هرکاری کنید MW3 بهتر از BF3 هست

طرف داران بتلفیلد 3 بد داغ کردن که MW3 اینطوری فروش کرده بهتر از BF3 بوده
به من بگید چرا MW3 رکورد جهانی رو زده حتما تکراری بوده که زده!

لول؟ خود فن بازی اومده به بازی نمره ی پایین داده بعد میاین میگین فن بتلفیلد جوش کرده؟ :دی
تجربه نشون داده که اعتقاد به سختی عوض میشه. چون به ندرت ژیش میاد یکی که اعتقاد سر سخت داره به دنبال حقیقت باشه و همیشه به دنبال سوراخی هست که حرفش رو ثابت کنه؛ نه اینکه به نتیجه گیری خوب برسه. البته اینجا مقصر اون فرد نیست و کلا محیط هم رو اون تاثیر گذاره. واسه همین بعضا بحث کردن هیچ گاه به مقصد اصلیش نمیرسه و هر دفعه یک سری از حرف‌ها تکرار میشه.

کپی پیس کدومه ؟! اینها مپ های COD4 هستند که توی MW3 حضور دارن. از MW2 هم فکر کنم چندتا مپ حضور داشته باشن. همین که ظاهرشون رو تغییر هم دادن خیلی خوبه .

رضا جان پس نو آوري اينجا چه نقشي داره ؟! يعني واقعآ نميتونستن يه چيز جديد و بهتر طراحي كنن ؟! حتمآ بايد از نسخه هاي قبلي الهام ميگرفتن ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or