شرمساری و Copy-Paste دیگر برای سازندگان بازی Modern Warfare 3 رقم خورد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پيـــــــــــــــــــــف!!! يعني تو بازي به اين وسعت اينا حال آدم رو مي گيره و بازي رو بي ارزش مي كنه؟!
بعد اينكه اين خبر كجاش در مورد بتل 3 گفته كه دوستان شروع به مقايسه كردن؟!

بابا هر بازي يه سري مشكلات خودش رو داره!! توي هر دوشون كلي سوتي مي شه پيدا كرد!! ول كنين اين مقايسه هارو:|

---------- نوشته در 11:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

شما وقت کردین یه سر به تاپیک های وبسایت cod بجش pc و بخش multiplayer بزنین جواب را خواهید یافت دوست عزیزم

ببین دوست عزیز من یکی از minion های بزگترین سایت در مورد multiplayer hacking هستم خواستی به خودت هم هک .... 3 هم mw3 میفروشم از همون سایت لطفا این چیزا رو به من نگین فقط نکات زیادی در مورد هک mw3 هست که هنوز کسی جرات این که use کنه رو نداشته پس لطفا دوباره میگم این چیزا رو به من نگو لطفا ;) همین الانش داره هک unlocker بازی روش کار میشه ولی بازم steam تدارکات زیادی دیده که فکر نکنیم فعلا عملی بشه.[/QUOTE]
خوب هك براي بازي باشه!! دليلي نمي شه!!
مهم اينه كه ايا استفاده مي تونه كنه يا نه!!:)

تا اکتی امثال شماهارو داشته باشه که اینطوری چسبیدید به بازیش و دارید حال میکنید با تمام نواقصش ، بایدم اینطوری خزیلبات رو به خوردتون بده وقتی هیچ چیزه جدید چه از نظر گرافیکی و چه از نظر داستانی نمیبینید بایدم همین بلا سرتون بیاد که گیمرها رو احمق فرض کنن و برن خیلی راحت کپی و پیست کنن البته شماها نسخه قبلی بازی رو بدن هم به خوردتون باز چیزی نمیگید چون عادت کردید و همچنان به همین روند ادامه بدید افرین.
هرچی هست داره داستانه خوب و گیم پلی روون بهمون میده
نه یه سینگل پر از ضایع بازی!!!!
پس عقلمون بهمون میگه به چیزی که جذابیتش بیشتره بچسبیم نه چیزی که حتی ایرانه خودت رو با عرب قاطی کردن!!
تنها مشکلش هم مولتیشه که اونم همینجوری نمی مونه.

پيـــــــــــــــــــــف!!! يعني تو بازي به اين وسعت اينا حال آدم رو مي گيره و بازي رو بي ارزش مي كنه؟!
بعد اينكه اين خبر كجاش در مورد بتل 3 گفته كه دوستان شروع به مقايسه كردن؟!

بابا هر بازي يه سري مشكلات خودش رو داره!! توي هر دوشون كلي سوتي مي شه پيدا كرد!! ول كنين اين مقايسه هارو:|

---------- نوشته در 11:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

ببین دوست عزیز من یکی از minion های بزگترین سایت در مورد multiplayer hacking هستم خواستی به خودت هم هک .... 3 هم mw3 میفروشم از همون سایت لطفا این چیزا رو به من نگین فقط نکات زیادی در مورد هک mw3 هست که هنوز کسی جرات این که use کنه رو نداشته پس لطفا دوباره میگم این چیزا رو به من نگو لطفا ;) همین الانش داره هک unlocker بازی روش کار میشه ولی بازم steam تدارکات زیادی دیده که فکر نکنیم فعلا عملی بشه.
خوب هك براي بازي باشه!! دليلي نمي شه!!
مهم اينه كه ايا استفاده مي تونه كنه يا نه!!:)[/QUOTE]

دوست عزیز شما در زمینه هک زیاد تخصص نداری و عیبی هم نداره ببین برای این که هک ران بشه خیلی چیز ها لازم هست از خود dll بگیر تا injector که نباید حتی یکیشونم detect شده باشه الان شما برو هک رو ران کن بازی کن 2 روز دیگه میبینی steam بنت کرده و خداحافظ توی Mw2 حتی Hack هایی که شناسایی شده بودن رو هم میشد استفاده کرد که دیگه این خبرا نیست.الان بخوام بنویسم زیاد میشه من به شما لینک میدم شما برو بخون خودت میفهمی من چی میگم.

هرچی هست داره داستانه خوب و گیم پلی روون بهمون میده
نه یه سینگل پر از ضایع بازی!!!!
پس عقلمون بهمون میگه به چیزی که جذابیتش بیشتره بچسبیم نه چیزی که حتی ایرانه خودت رو با عرب قاطی کردن!!
تنها مشکلش هم مولتیشه که اونم همینجوری نمی مونه.

منظورتون کدوم گیم پلی روون هست ؟!! همون که با انجین 6 سال پیش ساخته شده ست دیگه روون بودن همون ؟ داره کدوم داستان رو روایت میکنه ؟ یک داستان کاملا کلیشه ای اون تجربیات و نواوریهایی که BF داشت رو اگر درست میفهمیدید نمیگفتید ضایع ، ضایع MW هستش که 40 تا خبر جور واجور از ناکامی و خفتش تو همین چند روز من ازش زدم . ضایع اون بازیی هستش که سازندگان شعور و خلاقیت خلق محیط و چیزه جدیدی رو ندارن ؛ ضایع اون بازیی هستش در بخش مولتیش هنوز داره دست و پا میزنه و نتنونسته به گرد پای BF برسه . ضایع اون بازی هستش که سازندگان با این همه در امد یک انجین نمیسازن تا یه خورده کیفیت تکسچرها و محیط بازی رو بالا ببرن . ضایع اون بازی هستش در متاش یوزها بدترین نمره رو بهش دادن و زیر 2 و 3 هست . ضایع هواداارن این بازی هستن که هر چی چرت و پرته که هر سال میسازن رو بازی و میان تعریف میکنن . ضایع اون بازی هستش که متای BF رو 7.5 هست و این بازی 2 هست ضایعتر دیگه چی میتونه باشه ؟!

نکنه میخواید مثل احمق ها بشینم میدان نبرد 3 بازی کنم،با توهم اینکه داریم توی ایران بازی میکنم؟؟؟

هر چی بود حداقل کپی پیست نبود ! من که با این که تو ایران تابلو های عربی داشت و قاطی پاتی بود خیلی از بازی کردنش رو PC لذت بردم.

آفرین به کسی که پست های من به نفعش نبود و سریع پاکش کرد. مرسی فردین جان :)
اینم پاک کن تا بیشتر مطمئن شم که چیزی که به نفعه تو و دوستات نیست پاک میکنی :)

MISS DARK GIRL
پست های منم پاک شد نکنه اونم به نفعش بود اینقدر بیخودی بحث نکن چون پستات فقط توهین هست !

نکنه میخواید مثل احمق ها بشینم میدان نبرد 3 بازی کنم،با توهم اینکه داریم توی ایران بازی میکنم؟؟؟
احمق نباشید ولی بقیه رو هم اینطوری خطاب کردن بقیه مناسب نیست خجالت داره

چند سال پیش یه برنامه‌ی طنزی نشون میداد. تو اون یه نقاش معروف داشت بوم خودش رو واسه نقاشی جدیدش آماده میکرد. همین لحظه دستش خورد به رنگ‌هاش و پخش شد رو بوم. بعد یکی اومد این بوم رو دید و گفت ... اهووووو ... استاد ... این فوق العادست و از این حرفها. این نقاش خیلی تعجب کرد بعد با خودش فکر کرد و گفت الان که من به شهرت رسیدم هر چی تحویل مردم بدم میگن شاهکاره دیگه. ژس بذار وقت زیادی واسه کارام نذارم و همینارو تحویل ملت بدم.

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
MISS DARK GIRL
پست های منم پاک شد نکنه اونم به نفعش بود اینقدر بیخودی بحث نکن چون پستات فقط توهین هست !

احمق نباشید ولی بقیه رو هم اینطوری خطاب کردن بقیه مناسب نیست خجالت داره
نه پسره خوب. چون پسته من تو نقلت قابله مشاهده بود واسه تو هم پاک کرد. دوباره بنویسی بدونه اینکه اسمم رو بیاری پاک نمیشه

تا زمانی که پست اسپم ارسال کنید و سعی کنید یکدیگر و احمق فرض کنید پست هاتون پاک میشه. چه فن BF3 باشید چه فن MW3. اینقدرم الکی فکر نکنید که فقط پست های MW3 باز ها حذف میشه و در ضمن دلیلی نمیبینم که بشینم دونه دونه براتون پست ها رو در بیارم که ببینید مال کیا پاک شده.

اخه سوال من از شما اینه که الان اکتی و Ea بهتون جایزه میده که اینقدر دارین به جو ن همدیگه می افتین ؟
یکمی شخصیت داشته باشین . به خاطر دوتا بازی افتادین به جون هم ؟
من خودم هر دوتا رو بازی کردم و دروغ نگم از کال اف دیوتی هم خیلی خوشم اومد. از بتل هم لذت بردم همین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or