شرمساری و Copy-Paste دیگر برای سازندگان بازی Modern Warfare 3 رقم خورد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا زمانی که پست اسپم ارسال کنید و سعی کنید یکدیگر و احمق فرض کنید پست هاتون پاک میشه. چه فن BF3 باشید چه فن MW3. اینقدرم الکی فکر نکنید که فقط پست های MW3 باز ها حذف میشه و در ضمن دلیلی نمیبینم که بشینم دونه دونه براتون پست ها رو در بیارم که ببینید مال کیا پاک شده.
واقعا اون پسته من بی محتوا بود؟
اونی که چندین خط در مورده بازی و فن هاش نوشتم بی محتوا بود؟ آفرین

فردین جان قفل کنی بهتره.

آخرین ویرایش:
واقعا اون پسته من بی محتوا بود؟
اونی که چندین خط در مورده بازی و فن هاش نوشتم بی محتوا بود؟ آفرین

فردین جان قفل کنی بهتره.
دلیلش اینه که چون پست یکی دیگه نقل قول شده بود توسط شما و چون پست اون شخص رو پاک کردم مجبور بودم مال شما رو هم پاک کنم. خواهشن این بحث رو ادامه ندید اگر انتقادی دارید در بخش انتقادات در خودمتتون هستم.

فردین جان قفل کنی بهتره.​

خواهشان نظراتون برای خودتون نگه دارید خبر مشکلی نداره که تایپیک قفل بشه ؛ این امثال شماها هستید که تایپیک رو به بیراه میبرید . دلیل نمیشه چون به نفعتون نیست قفل یا پاک بشه .

من وقتی COD 4 رو بازی کردم خیلی از این بازی خوشم اومد اما حالا احساس میکنم این بازی تکراری شده برام :( ولی خب دیشب mw3 رو بازی کردم خوب بود نمیتونم بگم بد بود. ولی میدان 3 چیز دیگه ی بود اصلا. کلا کلاس بازیش یه درجه بالاتره از COD : mw3 . من اینجوری احساس کردم شاید بقیه مخالف باشن. البته شماره 3 شو من فقط بازی کردم.1و 2 شو اصلا بازی نکردم.

بابا ول کنید جون مادرتون.....تورو خدا برید تا آخرش بازی کنید بعد نظریه بدید.....:(
خداییش تو اون شلوغی و هرج و مرج کی فرصت میکنه به این چیزا نگاه کنه یا اصلا فکر کنه.....امسال چندتا بازی به زیبایی mw3 بازی کردید؟؟؟....خداییش بی انصافی هم حدی داره دیگه.....الان هم مد شده مثل اینکه هرکی ادعای گیمر بودنش میاد شروع میکنه از این بازی ایراد میگیره...که بگه ای مردم..من گیمر هستم..منو ببینید....
خلاصه خواهش میکنم هرکی میخواد در مورد این بازی نظر بده ،بره تا آخرش بازی کنه بعد بیاد نظریه بده....
در ضمن من هردو بازی رو هم بازی کردم....دایس هم واقعا زحمت کشیده بود واسه بازیش....انصافا کیفیت ساخت بالایی داشت.....ولی mw3 (مخصوصا این شمارش) خیلی لذت داد....واقعا ترکوند....اطرافیان من هرکی بازی کرده لذت برده...چرا؟؟چون ادعای گیمر بودن و حرفه ای بودن و از این حرفا نداشتن...پس به جای تعصب،از بازی لذت ببریم:d
.................................
در ضمن،لطف کنید،خواهشا از این اخبار الکی نزارید لطفا.....:">

آخرین ویرایش:
راست میگید تو صحنه ساختن کار سختی نیست
آخه آدم عاقل تو در بتلفیلد چه صحنه دیدی یک صحنه هیجانی مثل کال اف نداشت اگر کار آسونی بود چرا دایس انجام نداد
تو صحنه آخر کال اف رو ببین پرایس چی کار میکنه و چه شخصیت میسازه دایس نتونست یه داستان درست حسابی بسازه
ea داغ کرده دیده روز اول 9.3 میلیون فروش کرده حالا میخواد بگه اکتیوژن داره به مردم دروغ میده
مردم بیشتر از این سبک خوششون میاد نه تخریب پذیری و گرافیک بالا بتلفیلد

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 PM ارسال شده بود ----------

چقدر فن mw3 پیدا میشه اینجا...:)) نمیدونند به چی این بازی دلشون رو خوش کردند.... این بازی فقط بخاطر اسمشه که فروش خوبی داره...
جواب رو فروش بازی بیین تو برو با گرفیک بتلفیلد 3 حال کن ما هم میریم مردم هیجان میخوان اینم تو فروش ثابت کرده!

خبرهایی که مفت نمیارزه و هدفی جز مسخره بازی نداره.کی میخواید تموم کنید این بچه بازی رو خدا هم نمیدونه.
بعد با این تاپیکها انتظار دارن کاربرها عصبانی نشن و پستشون هم پاک نشه.

راست میگید تو صحنه ساختن کار سختی نیست
آخه آدم عاقل تو در بتلفیلد چه صحنه دیدی یک صحنه هیجانی مثل کال اف نداشت اگر کار آسونی بود چرا دایس انجام نداد
تو صحنه آخر کال اف رو ببین پرایس چی کار میکنه و چه شخصیت میسازه دایس نتونست یه داستان درست حسابی بسازه
ea داغ کرده دیده روز اول 9.3 میلیون فروش کرده حالا میخواد بگه اکتیوژن داره به مردم دروغ میده
مردم بیشتر از این سبک خوششون میاد نه تخریب پذیری و گرافیک بالا بتلفیلد

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 PM ارسال شده بود ----------

جواب رو فروش بازی بیین تو برو با گرفیک بتلفیلد 3 حال کن ما هم میریم مردم هیجان میخوان اینم تو فروش ثابت کرده!

پس واسه همین تو تویتر سازنده های بازی از طرفداراش خواهش کرده بودن امتیاز بدن . امتیازاش کمه !

تو کپی بودن از mw2 که شکی نیست اما مهم اینکه که مولتیش یه عمری بهت حال هر چند که نامردیه ولی گیمر زورش به کجا می رسه :( .

آخرین ویرایش:
تو هیچ ضمینه ای نمی خوام دخالت کنم خودم فن سری mw هستم ولی تا بحال 1 دونه پست بر علیه ....3 ندادم یعنی از نظر منطقی و عقلی درست نیست..!چرا.؟چون این بازی و mw ها طرفدارهای خودشودارن و همیشه حس رقابت و حرفهای"بازی ما بهتره"و از این جور حرفها هست ولی خدایش همین چند صفحه ای که جلو اومده رو دوباره بخونید ببینید چند نفر واقعا و منطقی حرف زدن..؟!! و چقدر بی احترامی داشتم..؟!!!اومیدوارم تونسته باشم حرفمو زده باشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or