یاد بگیریم سرمون تو کاره خودمون باشه و به نظر دیگران احترام بزاریم. دوستانی که بتل 3 رو یک بار مولتی بازی کرده باشند جواب تمامی شک هاشون برطرف میشه. برای من تفاوت mw1vs2vs3 تغییر رنگ منو بازی بود و دیگر هیچ، اگر بخوایم از مشکلات بازی ها بگیم تمامی نداره. به عنوان مثال : چیت های mw2 بر روی mw3 کار میکنه و این یعنی حیف 50 هزار تومان پول سی دی کی که دادیم. در بتل 3 مشکل زیاد پینگ و ناپایداری بعضی سرور ها که باعث میشه بی دلیل از بازی بپرین بیرون. مشکل هوش مصنوعی در mw3 مثل بقیه سری ها بیدااااد میکنه! به صورتی که در حالت veteran همه ی تیر ها سمت شماست در حالی که همرزمانتان یک تیر که چه عرض کنم یه فوت هم نمیخورند و شما مثل گوجه فرنگی میمیرین هی هی هی. تو بتل هم در حالتی که بازی اوریجینال داشته باشین lag زیاد دارین چون به سرور وصل میشین حتی در قسمت single, درکل من از بتل راضی تر بودم چون یه سری فاکتور جدید آورد واسه ما پی سی بازا که تو cod گیر کرده بودیم ، البته از killstreak ها نگذریم که برای من اصلا جالب نیستند و یه حالت noob بازی به بازی میده! تو بتل 3 اینچیزا نیست و camp کردن به راحتی mw نیست دوستان یکم مطالعه کنند میفهمن منظورم رو ولی به شخصه بیشتر انتظار داشتم از activision و امیدوارم در سری بعدی یک نبرد زیبا و دیدنی بین این دو بازی بزرگ باشه. و البته از صدا گذاری بتل دریق نشیم که واقعا سنگ تموم گذاشتن ، mw3 حتی زحمت عوض کردن sample های صوتی بازی رو هم به خودش نداده. من موندم تو این 1 سال چیکار میکردن؟ یه theme نصب کردن رو mw2 لول ، شوخی کردم ولی جدا دوستان این mw3 ای که ما میخواستیم و درخور این همه fan و هوادار سری زیبای cod نبود، به شما پیشنهاد میکنم به دور از کوته فکری و عقاید متعصبانه!! بتل 3 رو تجربه کنید. روز خوبی داشته باشین