شرمساری و Copy-Paste دیگر برای سازندگان بازی Modern Warfare 3 رقم خورد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا این یعنی چی؟مگه قرار هستش که تمام بنا ها و ماشینها و ... منحصر به فرد باشن.یه سر تا بقالی خونتون برین ببینید چقدر از ساختمونا شبیه هم هستن.حتما شما تاحالا دو تا ماشین یکسان رو یجا ندیدین.حتا اگه هر معمار تو دنیای واقعی فقط یک ساختمون بسازه بازم احتمال اتفاق مشابه واسشون وجود داره.
ملت کم کم دارن بنی اسرائیلی میشن:d

خوب بودن یه بازی یا با نمرات بالا سنجیده میشه، یا با فروش بالا،MW3 هم که هر دو رو داره،حالا هر چقدر میخواین بهونه های الکی بیارین
به هر حال این بازی فشار بالایی آورده به جماعت hater

نه مثل احمق ها بشینید چنگ مدرن 3 بازی کنید چون تو میدان جنگ 3 احمق پیدا نمیشه.

در ضمن، دیگه میبینید بهانه ای برای جلو زدن از BF3 پیدا نمی کنید میرید سراغ نسخه کنسولی. هر موقع شما درک کردی که لید پلتفرم بازی رو با لید پلتفرم یه بازی دیگه مقایسه میکنن بیا با هم حرف بزننیم. الان BF3 1 نمره تو میانگین و توی متا از MW3 شما بیشتره. بهتره دیگه سفسطه نکنید و فشار های ناشی از اون رو با بکار بردن کلماتی مثل احمق تخلیه نکنید.

چون این شماهایید که از کلمات زیبای احمق و آشغال فیلد و ... استفاده میکنید. انتظار نداشته باشید ما هم بشینیم شاهد گل افشانی های شما باشیم. نمونش همین پست دوم تاپیک.

فردین جان اصلا نمیخوام نه بحث بیخودی کنم و کل کل الکی چون همون بار که باهات بحث کردم دیدم اصلا جنبشو نداری و سریع جبهه میگیری. فقط میتونم بگم که شما به پست های قدیم خودت مراجعه کنه همه جواب ها رو میگیری;)

خوب بودن یه بازی یا با نمرات بالا سنجیده میشه، یا با فروش بالا،MW3 هم که هر دو رو داره،حالا هر چقدر میخواین بهونه های الکی بیارین
به هر حال این بازی فشار بالایی آورده به جماعت hater
فعلا که 1 امتیاز تو متا عقب تره. ;)
فردین جان اصلا نمیخوام نه بحث بیخودی کنم و کل کل الکی چون همون بار که باهات بحث کردم دیدم اصلا جنبشو نداری و سریع جبهه میگیری. فقط میتونم بگم که شما به پست های قدیم خودت مراجعه کنه همه جواب ها رو میگیری
yahoo_3.gif
کی؟! من ؟! بابا بیخیال. شما لطف کن بیار نشون بده. من هیچ وقت به طرفداران این بازی لقب احمق ندادم.

یاد بگیریم سرمون تو کاره خودمون باشه و به نظر دیگران احترام بزاریم. دوستانی که بتل 3 رو یک بار مولتی بازی کرده باشند جواب تمامی شک هاشون برطرف میشه. برای من تفاوت mw1vs2vs3 تغییر رنگ منو بازی بود و دیگر هیچ، اگر بخوایم از مشکلات بازی ها بگیم تمامی نداره. به عنوان مثال : چیت های mw2 بر روی mw3 کار میکنه و این یعنی حیف 50 هزار تومان پول سی دی کی که دادیم. در بتل 3 مشکل زیاد پینگ و ناپایداری بعضی سرور ها که باعث میشه بی دلیل از بازی بپرین بیرون. مشکل هوش مصنوعی در mw3 مثل بقیه سری ها بیدااااد میکنه! به صورتی که در حالت veteran همه ی تیر ها سمت شماست در حالی که همرزمانتان یک تیر که چه عرض کنم یه فوت هم نمیخورند و شما مثل گوجه فرنگی میمیرین هی هی هی. تو بتل هم در حالتی که بازی اوریجینال داشته باشین lag زیاد دارین چون به سرور وصل میشین حتی در قسمت single, درکل من از بتل راضی تر بودم چون یه سری فاکتور جدید آورد واسه ما پی سی بازا که تو cod گیر کرده بودیم ، البته از killstreak ها نگذریم که برای من اصلا جالب نیستند و یه حالت noob بازی به بازی میده! تو بتل 3 اینچیزا نیست و camp کردن به راحتی mw نیست دوستان یکم مطالعه کنند میفهمن منظورم رو ولی به شخصه بیشتر انتظار داشتم از activision و امیدوارم در سری بعدی یک نبرد زیبا و دیدنی بین این دو بازی بزرگ باشه. و البته از صدا گذاری بتل دریق نشیم که واقعا سنگ تموم گذاشتن ، mw3 حتی زحمت عوض کردن sample های صوتی بازی رو هم به خودش نداده. من موندم تو این 1 سال چیکار میکردن؟ یه theme نصب کردن رو mw2 لول ، شوخی کردم ولی جدا دوستان این mw3 ای که ما میخواستیم و درخور این همه fan و هوادار سری زیبای cod نبود، به شما پیشنهاد میکنم به دور از کوته فکری و عقاید متعصبانه!! بتل 3 رو تجربه کنید. روز خوبی داشته باشین

• Like
Reactions: Rav3n Heart
Meta جفتشون الان 89، تو فروش هم که بهتره راجع بهش صحبت نکنیم، در ضمن یادتون نره این EA بود که 100 میلیون دلار هزینه تبلیغات کرد و همه جا گفت میخواد call رو نابود کنه!!

الان اکتی ویژن داره به ریش هممون میخنده .
یه عده بدون هیچ دلیلی بازیشو میخرن و جیب های اکتی بیش از پیش پر از پول میشه ! واسه چی بیاد تغییر ایجاد کنه ؟ اگه تغییر ایجاد میکرد احمق بود.

فعلا که 1 امتیاز تو متا عقب تره. ;)

کی؟! من ؟! بابا بیخیال. شما لطف کن بیار نشون بده. من هیچ وقت به طرفداران این بازی لقب احمق ندادم.

توی اون تاپیکی که برای اولین بار برای مقایسه زده شد modern noob warfare و modern lol fare شروع شد بعد همه شدن نوب و کسایی که حتی aiming هم بلد نیستن و خیلی چیز های دیگه زده شد که بعد از امدن امتیاز ها هم که همه شکه شدن من نمیگم شما به کسی گفتی احمق ولی از نظر هم فن ..... 3 اصلا به نظر من اجازه این که بیان الانم فن های این بازی رو مسخره کنن و بی احترامی کنن ندارن بعد از اون کار هایی که کردن شما دیگه خودت میدونی که همه رو چجوری کوبیدن و بعد از امتیاز ها و ... همه ساکت شدن .

یاد بگیریم سرمون تو کاره خودمون باشه و به نظر دیگران احترام بزاریم. دوستانی که بتل 3 رو یک بار مولتی بازی کرده باشند جواب تمامی شک هاشون برطرف میشه. برای من تفاوت mw1vs2vs3 تغییر رنگ منو بازی بود و دیگر هیچ، اگر بخوایم از مشکلات بازی ها بگیم تمامی نداره. به عنوان مثال : چیت های mw2 بر روی mw3 کار میکنه و این یعنی حیف 50 هزار تومان پول سی دی کی که دادیم. در بتل 3 مشکل زیاد پینگ و ناپایداری بعضی سرور ها که باعث میشه بی دلیل از بازی بپرین بیرون. مشکل هوش مصنوعی در mw3 مثل بقیه سری ها بیدااااد میکنه! به صورتی که در حالت veteran همه ی تیر ها سمت شماست در حالی که همرزمانتان یک تیر که چه عرض کنم یه فوت هم نمیخورند و شما مثل گوجه فرنگی میمیرین هی هی هی. تو بتل هم در حالتی که بازی اوریجینال داشته باشین lag زیاد دارین چون به سرور وصل میشین حتی در قسمت single, درکل من از بتل راضی تر بودم چون یه سری فاکتور جدید آورد واسه ما پی سی بازا که تو cod گیر کرده بودیم ، البته از killstreak ها نگذریم که برای من اصلا جالب نیستند و یه حالت noob بازی به بازی میده! تو بتل 3 اینچیزا نیست و camp کردن به راحتی mw نیست دوستان یکم مطالعه کنند میفهمن منظورم رو ولی به شخصه بیشتر انتظار داشتم از activision و امیدوارم در سری بعدی یک نبرد زیبا و دیدنی بین این دو بازی بزرگ باشه. و البته از صدا گذاری بتل دریق نشیم که واقعا سنگ تموم گذاشتن ، mw3 حتی زحمت عوض کردن sample های صوتی بازی رو هم به خودش نداده. من موندم تو این 1 سال چیکار میکردن؟ یه theme نصب کردن رو mw2 لول ، شوخی کردم ولی جدا دوستان این mw3 ای که ما میخواستیم و درخور این همه fan و هوادار سری زیبای cod نبود، به شما پیشنهاد میکنم به دور از کوته فکری و عقاید متعصبانه!! بتل 3 رو تجربه کنید. روز خوبی داشته باشین

:)) تنها خوبی که الان هست ما داریم روی steam بازی مکینم و هنوط حتی 1 چیتر یافت نشده بعد شما میگی هک ها اون رو این کار میکنه حداقل کمی فکر کنیم.

:)) تنها خوبی که الان هست ما داریم روی steam بازی مکینم و هنوط حتی 1 چیتر یافت نشده بعد شما میگی هک ها اون رو این کار میکنه حداقل کمی فکر کنیم.[/QUOTE]

شما وقت کردین یه سر به تاپیک های وبسایت cod بجش pc و بخش multiplayer بزنین جواب را خواهید یافت دوست عزیزم

:)) تنها خوبی که الان هست ما داریم روی steam بازی مکینم و هنوط حتی 1 چیتر یافت نشده بعد شما میگی هک ها اون رو این کار میکنه حداقل کمی فکر کنیم.

شما وقت کردین یه سر به تاپیک های وبسایت cod بجش pc و بخش multiplayer بزنین جواب را خواهید یافت دوست عزیزم[/QUOTE]

ببین دوست عزیز من یکی از minion های بزگترین سایت در مورد multiplayer hacking هستم خواستی به خودت هم هک .... 3 هم mw3 میفروشم از همون سایت لطفا این چیزا رو به من نگین فقط نکات زیادی در مورد هک mw3 هست که هنوز کسی جرات این که use کنه رو نداشته پس لطفا دوباره میگم این چیزا رو به من نگو لطفا ;) همین الانش داره هک unlocker بازی روش کار میشه ولی بازم steam تدارکات زیادی دیده که فکر نکنیم فعلا عملی بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or